“Sharia-toerisme” in Egypte

De Israëlische televisiezender Kanaal 2 berichtte zondag over een initiatief van Egyptische zakenlieden om reizen naar Egypte te ondernemen, die geheel gericht zijn op de wetten van de sharia. De toeristen zullen alleen maar in hotels worden ondergebracht die zich volledig houden aan de shariawet. Er staan alleen speciale bezienswaardigheden op het programma, vooral uitjes waarbij de vrouwen slechts van top tot teen verhuld mee mogen en alleen begeleid mogen worden door een mannelijk familielid in de eerste graad. De hotels bieden speciale zwembaden voor vrouwen en houden zich strikt aan het verbod op alcohol en varkensvlees.

Tijdens zijn verkiezingscampagne en ook later in functie publiceerde president Mohammed Morsi openlijk zijn hartstocht voor de heilige Jihadoorlog en de shariawet. “De koran was onze grondwet en zal onze grondwet blijven”. De profeet Mohammed is onze leider. Jihad is onze weg. En de dood in naam van Allah is onze grootste wens”, zei Morsi onlangs op de Egyptische televisie. Eens temeer wordt de fundamentele koers van Egypte duidelijk en de hartstocht waarmee Morsi voorstander is van de sharia als wetgeving van de staat.

Zie voor meer info en foto´s Bare Naked Islam:

http://barenakedislam.com/2012/08/01/egypt-radical-islamist-government-introduces-a-new-busines-sharia-tourism/

Bron:

http://tinyurl.com/buuy6y2

Auteur: Kerstin Braun

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Arabische Lente", Egypte, Islamitisch fundamentalisme, Moslimbroederschap, Sharia. Bookmark de permalink .

10 reacties op “Sharia-toerisme” in Egypte

 1. Linsky zegt:

  Zijn die foto’s voor het spelletje; ‘Wie is wie? 🙂

  Like

 2. JooJootje zegt:

  En dan nog een kleuren foto ook??????

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  @Linsky, dat vroeg ik mij nu juist ook af Linsky hahaha. Pinguins in de woestijn, ik lach me te barsten.

  Like

 4. Petrossa zegt:

  Zal wel storm lopen, vooral als de eerste toeristen gestenigd worden omdat ze met de kelner(in) geslapen hebben. Leuke vakantie video.

  Like

 5. Hellen zegt:

  Het zal me aan mijn r**t roesten wat die haatbaarden willen , ben ooit in mijn onschuld , in de jaren dat ik VVD stemde , naar Turkije geweest ((ja ik weet het dom dom dom , ik schaam me er nu voor , maar verstand komt met de jaren )) was goedkoop en mijn dochters en ik dachten , leuk ff tussendoor naar de zon , man man wat een ramp , wat een stelletje walgelijke minne mannetjes lopen daar rond , ze konden hun kl**wen niet thuis houden , opdringerige , smerige , stinkende moslimratten , wat een volk . Ik dankte God op mijn knieen dat het voor 8 dagen was , eens maar never nooit meer naar een f*cking muslimland , al geven ze het gratis en krijg ik geld toe , laat staan dat er 1 haatbaard een euricent aan ons verdient , wij eten ook niets wat uit die contreien komt , ik ga zo ver dat ik eerst lees waar de sperziebonen vandaan komen , koop nergens waar een fatima me provoceert en confronteert met die schaamlappen. Die jihadist mo morsi mag van mij doodvallen voor die walgelijke maanduivel , dat is uiteindelijk hun grootste wens , dus ik zeg doen .

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  @Hellen, ik ga helemaal met U mee. Kots word ik van de PISLAM en de achterlijke volgelingen van de zonnesteekidioot, roverhoofdman en barbaar MO.

  Like

 7. Blijkbaar heeft het overgrote deel van de Egyptische bevolking nog niet helemaal door wat ze in huis hebben gehaald! Het toerisme zal als een kaartenhuis in elkaar zakken en inkomsten daaruit zullen zo laag worden dat men opnieuw armer dan arm zullen worden.

  De enige verliezers daar zijn de Christelijke Kopten. Schandalig hoe zij vervolgd worden!

  Like

 8. peter zegt:

  De toeristen krijgen gratis een hamer en een beitel, kunnen ze helpen de piramiden te slopen !

  Like

 9. benny zegt:

  het westen zou juist hetzelfde moeten eisen van de moslims hier,dan doen we niks meer of minder dan wat zij doen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s