Het verraad van Obama (Hoofdmoefti)

Opdat we het verraad door onze eigen leiders nooit vergeten, hier een oudje, maar nog wel steeds even actueel.

Tijdens zijn toespraak in Caïro zei Barack Obama: ,,Ik weet ook, dat de islam altijd deel van de geschiedenis van Amerika heeft uitgemaakt.”

De reactie van een burger was:

Lees verder…

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, Obama. Bookmark de permalink .

18 reacties op Het verraad van Obama (Hoofdmoefti)

 1. Lucky9 zegt:

  Een president die buigt als een knipmes voor een islamitisch koning is ofwel
  a) debiel
  b) onbekwaam
  c) beide of
  d) zelf een fascistische moslim.

  Like

 2. Martin zegt:

  Dat klopt helemaal, kijk maar naar 9/11!!!!

  Like

 3. Daniel Deblaere zegt:

  President Obama, waren de inheemsen of de Indianen dan Islamieten-avant-la-lettre ?

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Muzelman OBAMA, leugenaar en hypocriet. Ik hoop dat deze persoon volledig verslagen gaat worden door Mitt Romney. Deze president Obama heeft samen met Cameron en Sarkozy ervoor gezorgd, dat de HAATBAARDEN nu volledig de controle hebben over Noord-Afrika. Door hun illegale, criminele oorlog tegen Libië, is inmiddels de hele regio in handen van de MOSLIM BROEDERSCHAP. En dan de grootste LEUGEN, er zijn nooit ISLAMISTEN geweest, die ook maar iets te maken hadden met het ontstaan van de Verenigde Staten van Amerika.
  De wolf ontdoet zich van zijn schaapsklederen.

  Like

 5. Linsky zegt:

  Hier nog meer verraad…door de overheden en de MSM!:

  Syria Spin Machine: UK mainstream lies exposed

  Like

 6. Linsky zegt:

  Duizenden zwarte dominees VS steunen campagne tegen Obama

  Steun zwarte bevolking voor Obama fors afgenomen, maar niet vanwege het homohuwelijk
  Dominee Owens ‘schaamt zich’ voor de ‘schandelijke weg’ die Obama volgens hem heeft gekozen door openlijk het homohuwelijk te steunen.

  Een groep zwarte conservatieve christelijke voorgangers en dominees in de VS heeft een campagne opgestart om de zwarte Amerikaanse bevolking zover te krijgen bij de verkiezingen in november niet opnieuw op Barack Hussein Obama te stemmen. Belangrijkste reden: Obama’s openlijke steun voor het homohuwelijk, dat bijzonder slecht gevallen zou zijn bij de christelijke Afro-Amerikaanse gemeenschap.

  Dominee Williams Owens is de oprichter en president van de Coalition of African-American Pastors en de leider van de campagne, die volgens hem bedoeld is ‘het gezin te redden’. Tijdens een persconferentie werd hij vergezeld door 5 andere zwarte dominees en verklaarde hij dat de campagne wordt gesteund door in totaal 3742 zwarte voorgangers. Op 16 augustus zal er voor het eerst een inzamelingsactie worden gehouden voor de campagne, die daarna landelijk moet worden uitgerold. …………..Verder:
  http://xandernieuws.punt.nl/?id=662536&r=1&tbl_archief=&

  Like

 7. Ik denk dat ze hun parochianen beter kunnen overtuigen dat Barack Hussein Obama bin Laden heult met de Muslim Brotherhood en dat door die samenwerking hun vrije recht om hun geloofsovertuiging uit te kunnen uitoefenen groot gevaar loopt te worden ingeperkt of uiteindelijk zelfs verboden wordt…

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  @Linsky 16.29. uur, prachtig nieuws, en heel goed van deze zwarte dominees. Los van het feit, dat ik de vrijheid van de homofiele mens volop RESPECTEER, zie ik hetzelfde als @ Pieter Veenstra zegt, namelijk OBAMA moet weg, hij is volgeling van de afschuwelijke ISLAM en ondersteunt deze nog ook. Ergo, deze man is een GROOT GEVAAR voor de VRIJHEID en de DEMOCRATIE zowel in de USA, alsook in ons werelddeel.

  Like

 9. Linsky zegt:

  Dit is minder prachtig nieuws Tom:

  Komende maanden miljoenen Europeanen dakloos of onder armoedegrens
  De euro is dood, alleen willen de meeste mensen en onze leiders dat nog niet weten

  ‘Kleine’ drama’s waar geen politicus enige aandacht voor heeft. Deze 77 jarige vrouw in Madrid moet samen met haar 3 volwassen dochters op straat slapen nadat de enige die nog een baan had werd ontslagen en de sociale dienst slechts 15 dagen tijdelijk onderdak verleende.

  De eurozone, iets meer dan een decennium na de invoering van de gemeenschappelijke munt. Steeds meer Europeanen hebben niet voldoende geld om voedsel te kopen voor zichzelf en hun kinderen en halen dit uit de afvalcontainers achter de supermarkten. Hele straten van grote steden in Zuid Europa krijgen dagelijks nieuwe -ook hoogopgeleide- daklozen te verwerken, mensen die alles -hun werk, hun huis- hebben verloren. Sinds de invoering van de euro is zowel de levensstandaard als de levensverwachting van de gemiddelde Europeaan dramatisch gedaald. Kortom: de euro is een totale ramp voor steeds meer burgers, maar denk maar niet dat de politici ooit deze onvoorstelbare fout zullen toegeven.

  De armoedekloof in Europa wordt schrikbarend snel groter. In Spanje is al meer dan een kwart van de beroepsbevolking en ruim 52% van de jongeren tot 25 jaar werkloos. In Griekenland is de situatie nóg erger. Wie kan verlaat het land naar betere oorden. Wie niet kan, pakt iedere baan beet die er nog te krijgen is. Zuid Europese academici werken desnoods als landarbeiders. De gemiddelde levensverwachting daalt, zelfs in Duitsland: in slechts 10 jaar tijd met bijna 2 volle jaren……..verder:
  http://xandernieuws.punt.nl/?id=662542&r=1&tbl_archief=&

  Uitstekend artikel weer van Xander, scherp en to the point!
  Alleen met zijn laatste stelling; ‘Aan u de keus’ ben ik het geheel niet eens…
  Daarvoor is het mi. te laat. Het inspireerde me laatst dan ook tot het schrijven van een; ‘Aanklacht tegen de mensheid!’
  http://diamental.nl/images-linsky/Aanklacht%20tegen%20de%20mensheid!/aanklacht.html

  Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  @Linsky 18.16. uur, ik vind dit verschrikkelijk, ik word laaiend als ik hiervan kennis neem. En dan dat grove liegen van politici, de grootste leugen in mijn ogen is: dat de EU criminelen beslissen dat er geld naar Griekenland en Spanje moet gaan om de regeringen te helpen. Nou in de eerste LEUGEN zijn ze nog niet gestikt, dit GELD gaat RECHTSTREEKS naar de MALAFIDE BANKEN, nota bene naar deze organen die de ELLENDE hebben veroorzaakt! En de gewone griek en spanjaard ziet daar niet 1 EURO van. Een groot MAFFIA gebeuren de hele EU, en de partijen CDA,VVD,PVDA,D66,GL, lenen zich hiervoor. Ondertussen kalft de Zorg af, worden premies voor de Zorgpolis duurder, gaat men maar door met HORDEN VERRIJKERS uit Noord-Afrika toe te laten op verzoek van: CDA en uiteraard LINKS, en kunnen wernemers dadelijk werken tot deze dood neervallen. En het ergste is Linsky, velen in nederland vinden dit schijnbaar prima, dankzij de HOEREN van de krant en media.

  Like

 11. Obama geeft officieel toestemming om middels de CIA de Syrische rebellen in het geheim meer steun te geven:
  http://www.jpost.com/Headlines/Article.aspx?id=279746

  Like

 12. Tom Hendrix zegt:

  @Pieter Veenstra 00.44. uur, mij verbaasd dat allang niet meer Pieter.

  Like

 13. Ik had het, om heel eerlijk te zijn, veel eerder verwacht maar verbazen doet mij het iig niet meer. Het is nagenoeg vanzelfsprekend geworden…

  Like

 14. Aegolius cs zegt:

  ‘Obama gaf CIA toestemming Syrische rebellen te steunen’

  AMSTERDAM – De Amerikaanse president Barack Obama heeft inlichtingendienst CIA en andere bureaus in een geheim verdrag toestemming gegeven de rebellen in Syrië te steunen.

  http://www.nu.nl/buitenland/2874055/obama-gaf-cia-toestemming-syrische-rebellen-steunen.html

  Tja: en wie brengt hij onbedoeld(…) aan de macht? Het loopt op rolletjes en de VS buigt na de aanslag van 9/11 met een nieuwe president opnieuw.

  Het voorgaande is wellicht niet te danken aan Obama, zoals indertijd ook de president deed met de uitgebreide oliefamilie Osama tijdens het gesloten luchtruim met meerdere vliegtuigen toestemming gaf te vertrekken.

  Dit wereldschaakspel is nauwelijks nog te volgen en nieuwe zetten zijn met/tegen Iran zonder met of hulp van Israël ? China en Rusland zitten op de achterhand maar hebben onderling ook wel wat te regelen.

  Like

 15. Aegolius cs zegt:

  Kofi Annan stopt als VN-gezant Syrië
  AMSTERDAM – Kofi Annan stopt als gezant van de Verenigde Naties en de Arabische Liga voor Syrië.
  http://www.nu.nl/buitenland/2874185/kofi-annan-stopt-als-vn-gezant-syrie.html

  Was het zijn zoon dat in een VN project zat “voedsel voor” en er wat aan verdiende?

  Hij heeft zijn tijd meer dan gehad zullen de VS hebben gedacht met aankomende plannen.

  Like

 16. Tom Hendrix zegt:

  De MUZELMAN OBAMA wil helemaal geen vrede, deze president heeft zeer smerige handen. Als het aan hem ligt, komen net als in Libië, extremistische HAATBAARDEN aan het bewind. Laat ik voorop stellen, dat ik Assad zeker geen democratisch persoon vind, maar beter hem aan de teugels van de regering, als de volgende intens gevaarlijke SALAFISTISCHE ISLAMSTAAT. Daarbij merk ik op, dat de christenen onder Assad relatief veilig waren, maar als de ALLAH HAKBAR schreeuwers via de MUZELMAN OBAMA het winnen, gaan de Christenen en andersdenkenden “voor de bijl”.

  Like

 17. Jan zegt:

  Hoofdeditor van Al Ahram: “Wij hebben geen overeenkomst met Amerika”

  Change! Editor in Chief of Egypt’s Al-Ahram: ‘We don’t have an alliance with the US’
  http://israelmatzav.blogspot.nl/2014/08/change-editor-in-chief-of-egypts-al.html

  Wat zei O’Drama ook alweer in 2009 in Caïro:
  ” … And together, you represent the harmony between tradition and progress. I’m grateful for your hospitality, and the hospitality of the people of Egypt. And I’m also proud to carry with me the goodwill of the American people, and a greeting of peace from Muslim communities in my country: Assalaamu alaykum.”

  Dat is compleet verdampt door eigen toedoen, hoewel, allemaal de schuld van Bush, natuurlijk.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s