Jeugdkamp van Fatah genoemd naar moordenares

De organisatie ter bewaking van de Palestijnse media, “Palestinian Media Watch”, kwam erachter, dat de Palestijnse Fatah-beweging een jeugdvakantiekamp in Jericho naar een terroriste heeft vernoemd. Dalal Mughrabi was verantwoordelijk voor een van de dodelijkste aanvallen op Israëlische burgers. In het jaar 1978 leidde ze een groep met 13 Palestijnen bij de ontvoering van een bus, waarbij 38 Israëlische burgers, onder wie 13 kinderen, gedood werden en 72 personen gewond raakten.

Van het kamp, “Zusters van Dalal Mughrabi”, dient, aldus de gouverneur van Jericho, Majed Al-Fatiani, een signaalwerking voor de komende generaties uit te gaan en het offer dat de terroristen brachten te eren. “Wij moeten diegenen, die zich hebben opgeofferd voor Palestina, trouw blijven en ze dienen voor het handelen van het hele volk een voorbeeld te zijn”, werd er in het bericht in de Palestijnse krant “Al-Hayat Al Jadida” m.b.t. de inwijding van het zomerkamp gezegd. Er werden al een plein in Ramallah, een computercentrum, andere zomerkampen en sportmanifestaties naar haar vernoemd, allemaal trots ingewijd door niemand minder dan de president van de Palestijnen Mahmoud Abbas.

Op de zogenaamde Westelijke Jordaanoever en in de Gazastrook is het geen zeldzaamheid dat openbare gebouwen, straten en scholen naar terroristen worden vernoemd. Vooral aan kinderen en jongeren wordt een ideologie doorgegeven, waarin moord en terreur als voorbeeldige deugden en plichten van iedere Palestijn wordt beschouwd.

Bron:

http://tinyurl.com/blhmbgf

Auteur: Kerstin Braun

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestina", antisemitisme, Gazastrook, Islam, Israël, Jihad, Jodenhaat, Moslims, Terrorisme. Bookmark de permalink .

7 reacties op Jeugdkamp van Fatah genoemd naar moordenares

 1. Aegolius cs zegt:

  Het is maar geloof of zou het meer kunnen betekenen?
  Palestinian TV glorifies terrorist Dalal Mughrabi’s terror attack with interview of sister:

  Like

 2. vederso zegt:

  Het is minder moeilijk dan men zou denken; allereerst moet alle financiële steun vanuit de EU en Nederland aan Fatah, Palestijnse Authoriteit en Gaza (Hamas) worden gestopt. Zo simpel ligt het.

  Like

 3. vederso zegt:

  Vertaling van 18.02 Ik wil niet dat belastingcenten gaan naar de Palestijnse Mafia!

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Zolang de verraderlijke KUNDUZ Kliek hier in nederland het voor het zeggen heeft, gaat het geld geven aan deze terroristen gewoon door hoor. Grijnslach ” Rutte”, en rekenwonder ” de Jager”, zullen daar NIETS aan veranderen. Verder ben ik de MOSLIM OBAMA in het ” Witte Huis “, kotszat.

  Like

 5. E.J. Bron zegt:

  Hé Maas, ga ergens anders de boel lopen opnaaien met je stupide comments 😦

  Webmaster

  Like

 6. Henk der Niederländer zegt:

  Ach Bert niks van aantrekken van de Heer Maas.
  Dit soort nitwits zullen altijd op zijn tijd wel eens laten weten dat ze ver genoeg geindoctrineerd zijn door de MSM en de linkse politiek.
  Daar is echt niks meer van te maken.

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  @Henk der Niederlánder 14.19. uur, dat is gewoon een linkse mol/trol, komt natuurlijk van de Joop.nl om hier zijn achterlijkheid te uiten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s