Olympische dhimmi´s onderwerpen zich volledig

Saoedische vrouw doe mee aan de Olympische judocompetitie, nadat ze toestemming had gekregen een speciaal ontworpen islamitische hoofdzak (hijaab) te dragen, zeiden officials maandag. Hoeveel zou het de Saoedi´s gekost hebben om deze beslissing erdoor te drukken?

Wojdan Ali Seraj Abdulrahim Shaherkani is een van de slechts twee Saoedische vrouwen die naar Londen reizen om deel te nemen aan de Olympische Spelen, nadat het Internationale Olympisch Comité (IOC) heeft gelobbyd bij het conservatieve islamitische koninkrijk om het verbod om vrouwen naar de Spelen te sturen op te heffen.

Maar ze zei dat ze alleen aan wedstrijden zou meedoen als ze een hijaab mocht dragen. Judo-officials weigerden dit echter, omdat het gevaarlijk zou zijn.

Een woordvoerster van het Saoedische Nationale Olympisch Comité zei nu tegen de commissie, dat het IOC en de Internationale Judo Federatie het eens waren geworden over een acceptabele vorm van de hoofddoek.

“Ze werden het eens over een ontwerp en hierin zal ze meedoen aan de wedstrijden”, zei Razan Baker, die er aan toevoegde dat ze niet wist hoe het ontwerp eruit zag. De woordvoerder van de Internationale Judo Federatie Nicolas Messner bevestigde dat Shaherkani zou meedoen, maar weigerde op nadere details in te gaan.

Bron:

http://barenakedislam.com/2012/07/31/olympics-dhimmis-submit-allow-saudi-judo-heifer-to-wear-a-headbag-in-competition/

Auteur: barenakedislam

Vertaald uit het Engels door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", Dhimmitude, Islam, Saoedi-Arabië, Westen. Bookmark de permalink .

29 reacties op Olympische dhimmi´s onderwerpen zich volledig

 1. Tom Hendrix zegt:

  En maar buigen en voorover bukken voor de achterlijke ISLAM. Ik interesseer me niet meer voor de O.S. sinds het de spelen zijn geworden van de MO ADEPTEN, en de GELDGIERIGEN en VERRADERS van het Olympisch Comité.

  Like

 2. topsporter zegt:

  Wanneer de heren gaan hoeren en snoeren in Marbella worden de Rolexen aan de lopende band weggegeven.Het lijkt me niet onwaarschijnlijk, dat er smeerolie ingezet is, als fooi.
  Alles voor Allah.

  Like

 3. Turul zegt:

  belachelijk!!! Ik ben dat toegeven aan deze volken zo zat…en velen met mij! Als deze volkeren mee willen doen met westerse evenementen dan is het gewoon aanpassen of wegblijven. Dat zou de juiste reactie moeten zijn.

  Like

 4. Dorith zegt:

  Wat voor sport doet die andere juffrouw? Geen probleem met haar vleermuiskleding?

  Ik kijk trouwens ook niet naar de OS, interesseert me absoluut niet. Heb ook niet naar de opening gekeken, aangezien ik allergisch ben voor dergelijke manifestaties (zoals ook eurovision).

  Like

 5. vederso zegt:

  @ Dorith. Bruce Bawer schreef een artikel over de openingsceremonie; Liberty Forgotten.

  http://frontpagemag.com/2012/bruce-bawer/olympics-opening-ceremony-liberty-forgotten/

  Like

 6. Hellen zegt:

  Hoe diep kun je zinken als Westerlingen , daarmee bedoel ik dhimmy’s , hier blijkt heeeeeel diep , ze buigen en knielen voor die islamieten zoals hussein obama het deed , ze zijn in staat om hun voeten te kussen , meer dan walgelijk . Die haatbaarden uit S.A. moetenen een zak geld hebben neer geplempt bij een paar van die bobo’s die wat te zeggen hebben , wat mij betreft mogen ze er vergif voor kopen . De foto is een lachertje , een zwarte wandelende tent die het V teken laat zien , fatima heeft geen idee , duidelijk dat 1400 jaar inteelt sporen achterlaat , ik hoop dat iemand tijdens de wedstrijd die lappen straks over haar kop trekt .

  Like

 7. Dorith zegt:

  Bedankt vederso voor de koppeling. Ik begrijp dat ik een vliegende Mary Poppins heb gemist, dat vind ik inderdaad zeer spijtig.

  En dan dat gedicht van William Blake, “Jerusalem”. Het is me nu helemaal duidelijk waarom de BBC Jeruzalem niet als hoofdstad van Israel wilde erkennen.

  I will not cease from Mental Fight,
  Nor shall my Sword sleep in my hand:
  Till we have built Jerusalem,
  In Englands green & pleasant Land

  Like

 8. Breget. zegt:

  Topsporter ,Zo zie je maar zelfs allah is te koop

  Like

 9. Henk.V zegt:

  Wij moeten niet zo negatief doen, want de foto bij dit artikel toont heel blije mensen die Allah loven en prijzen en met religieus getinte vlaggetjes zwaaien.
  Dit vrolijke volkje heeft alle reden tot vreugde, omdat zij weten dat de allerhoogste hun rijkelijk heeft gezegend, met aardolie, waardoor men in staat is tot het aanleggen van pijpleidingen vol olie en smeergelden, waardoor de islam zich als een olievlek kan verbreiden in de wereld.
  Zoiets stemt tot grote tevredenheid, zoals de serene glimlach op het gelaat van de asceet rechts op de foto zo prachtig toont.
  Wat mij ook zo aanspreekt is het V-teken dat de zedig geklede rechter sportvrouw maakt.Sportief en toch totaal gewapend tegen het kwade.
  Het doet mij denken aan de beroemde Algerijnse atlete Hassima Boulmerka
  http://nl.wikipedia.org/wiki/Hassiba_Boulmerka .
  Zij had een fantastische looptechniek en was op zeker moment bijna onklopbaar.Ze won ook goud op de langere afstanden, maar ze had desondanks geen leven. In haar sportkleding ”liet zij teveel haar lichaam zien”, vonden de fundamentalisten in haar land, wat aangeeft dat deze lieden kennelijk zo zuiver van geest zijn dat het zien van een stukje huid kennelijk al tot erectie leidt ..

  Terug naar de zedige sportvrouw uit Saoedi Arabië met haar V tekentje.
  Als politiek correct persoon wijs ik de lezers erop dat dit teken uit de islamitische wereld stamt, zoals eigenlijk alles hier in het westen.Al het goede dat wij bezitten komt eigenlijk uit..
  Ja, ja.
  V staat voor Vrouwvriendelijk, Vreedzaam en Vrijheid, de drie kenmerken van de islamitische ideologie.
  En hier, in het westen staat V onder andere voor Vervloekte Vrijheid Verkwanselende Verachtelijke Verraders.

  De Olympische Spelen hebben ook voor mij afgedaan.

  Like

 10. Breget. zegt:

  Hellen, zo diep als je neus de schoenzool kan ruiken .

  Like

 11. Lucky9 zegt:

  Ach, het IOC is niet eens moedig genoeg om de twee fraudeurs te diskwalificeren die onder elkaar een duidelijk vervalste eindspurt organiseerden bij de wegrit voor de mannen.
  Het gebrek aan sportiviteit van Vinokourov (goud) en de Colombiaan Uran (zilver) droop er af. Had het gemoeten was Uran zelfs achteruit gaan fietsen om de Kazach te laten winnen.

  Kunnen we dàn nog verwonderd zijn dat de islamofiele boven ons gestelden van het IOC de nikaab binnen smokkelen op de spelen?

  Like

 12. Wachteres zegt:

  Dorith, ik kon net niet laten: Last of the Proms: JERUSALEM!!!!!

  Blake’s poem

  And did those feet in ancient time.
  Walk upon Englands mountains green:
  And was the holy Lamb of God,
  On Englands pleasant pastures seen!

  And did the Countenance Divine,
  Shine forth upon our clouded hills?
  And was Jerusalem builded here,
  Among these dark Satanic Mills?

  Bring me my Bow of burning gold;
  Bring me my Arrows of desire:
  Bring me my Spear: O clouds unfold!
  Bring me my Chariot of fire!

  I will not cease from Mental Fight,
  Nor shall my Sword sleep in my hand:
  Till we have built Jerusalem,
  In Englands green & pleasant Land

  Like

 13. Wachteres zegt:

  Natuurlijk wordt hier niet de letterlijke stad Jeruzalem bedoeld, maar alles waar die voor staat, o.m. Vrede en gerechtigheid. Daarom alleen al hoort Jeruzalem bij Israël en niet bij de gewelddadige islam.

  Blake had een gruwelijke hekel aan de moderne tijd, in het bijzonder aan de opkomende industrialisatie. Vandaar:

  And was Jerusalem builded here,
  Among these dark Satanic Mills = fabrieken

  http://www.elsevier.nl/web/Nieuws/Buitenland/345396/Mitt-Romney-Jeruzalem-is-hoofdstad-van-Israel.htm

  Mitt Romney: Jeruzalem is de hoofdstad van Israël!

  Like

 14. marijke zegt:

  Ja meschien ben ik wel heel dom.Want begrijpen doe ik het niet meer.Als ik morgen naar die zandbak zou willen gaan ,Dan moet ik een doek op mijn hoofd.Mag geen bijbel hebben en ga zo maar door.Dus ik blijf er ver van daan.Maar ze komen hier en willen er alles door drammen en ze krijgen het nog voor elkaar ook.ben ik nou echt zo dom dat ik het maar niet kan begrijpen?

  Like

 15. Linsky zegt:

  Barack Obama, during his Cairo speech, said: “I know, too, that Islam has always been a part of America’s history.”
  AN AMERICAN CITIZEN’S RESPONSE:
  Dear Mr. Obama: Were those Muslims that were in America when the Pilgrims first landed? Funny, I thought they were Native American Indians.
  Were those Muslims that celebrated the first Thanksgiving day? Sorry again, those were Pilgrims and Native American Indians.
  Can you show me one Muslim signature on the United States Constitution?
  Declaration of Independence ?
  Bill of Rights?
  Didn’t think so.
  Did Muslims fight for this country’s freedom from England ? No.
  Did Muslims fight during the Civil War to free the slaves in America ? No, they did not. In fact, Muslims to this day are still the largest traffickers in human slavery.. Your own half-brother, a devout Muslim, still advocates slavery himself, even though Muslims of Arabic descent refer to black Muslims as “pug nosed slaves.” Says a lot of what the Muslim world really thinks of your family’s “rich Islamic heritage,” doesn’t it Mr.
  Obama?
  Where were Muslims during the Civil Rights era of this country? Not present.
  There are no pictures or media accounts of Muslims walking side by side with Martin Luther King, Jr. or helping to advance the cause of Civil Rights.
  Where were Muslims during this country’s Woman’s Suffrage era? Again, not present. In fact, devout Muslims demand that women are subservient to men in the Islamic culture. So much so, that often they are beaten for not wearing the ‘hajib’ or for talking to a man who is not a direct family member or their husband. Yep, the Muslims are all for women’s rights, aren’t they?
  Where were Muslims during World War II? They were aligned with Adolf Hitler. The Muslim grand mufti himself met with Adolf Hitler, reviewed the troops and accepted support from the Nazi’s in killing Jews.
  Finally,
  Mr. Obama, where were Muslims on Sept. 11th, 2001? If they weren’t flying planes into the World Trade Center , the Pentagon or a field in Pennsylvania killing nearly 3,000 people on our own soil, they were rejoicing in the Middle East . No one can dispute the pictures shown from all parts of the Muslim world celebrating on CNN, Fox News, MSNBC and other cable news networks that day. Strangely, the very “moderate” Muslims who’s asses you bent over backwards to kiss in Cairo , Egypt on June 4th were stone cold silent post 9-11. To many Americans, their silence has meant approval for the acts of that day.
  And THAT, Mr. Obama, is the “rich heritage” Muslims have here in America ..
  Oh, I’m sorry, I forgot to mention the Barbary Pirates. They were Muslim.
  And now we can add November 5, 2009 – the slaughter of American soldiers at Fort Hood by a Muslim major who is a doctor and a psychiatrist who was supposed to be counseling soldiers returning from battle in Iraq and Afghanistan ..
  That, Mr. Obama is the “Muslim heritage” in America.
  Muslim Heritage, my ass!
  H/t Marijke

  Like

 16. Wachteres zegt:

  E.J. jij bent zelfs nog voor Elsevier met je berichtgeving. 😉

  Maar ja, als ik alles lees dan kom ik niet aan vertalen toe. 😛

  Wij zijn hier allemaal dom. Marijke, want niemand van ons snapt wat jij beschrijft.

  Maar misschien snappen we het wel en vinden we het daarom zo onrechtvaardig!

  Like

 17. Linsky zegt:

  Europa: “Hezbollah is geen terreurorganisatie”

  Brussel heeft het verzoek van de Israëlische minister van Buitenlandse zaken Avigdor Lieberman afgewezen om de Shi’itische terreurbeweging Hezbollah in Libanon op de lijst van terreurorganisaties te plaatsen. De EU noemt: “Hezbollah geen terreurorganisatie” maar een politieke partij omdat ze deel uitmaakt van de Libanese regering. Het verzoek van Lieberman werd gedaan na de aanslag op 18 juli 2012 op een bus met circa veertig Israëlische jongeren waarbij zes doden en 32 gewonden vielen.
  http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/158218#.UBe5d7R1DTp

  Like

 18. Linsky zegt:

  Obama, Israel and the Muslim Brotherhood

  Republikeins congreslid uit Minnesota Michele Bachmann heeft onlangs plaatsvervangend chef-staf van Hillary Clinton (Minister van Buitenlandse Zaken) Huma Abedin van beschuldigd een spion te zijn voor de Moslim Broederschap (MB). Bachmann claimt dat de Amerikaanse regering is gecompromitteerd en dat Abedin werkt aan de neergang van Amerika, door de westerse beschaving van binnenuit te vernietigen.

  Bachmann maakt zich ernstig zorgen over de nationale veiligheid en wil antwoorden hebben met betrekking tot de Moslimbroederschap en andere radicale groepen die toegang hebben tot de topambtenaren van de regering Obama.

  Haar republikeinse collega’s vallen over Bachmann heen, maar ze blijft vasthouden aan haar conclusie. Volgens haar is komen vast te staan dat de geheime operaties in het buitenland worden beïnvloed door iemand in de Amerikaanse regering. Het is een feit dat het buitenlandbeleid van de regering Obama de Moslimbroederschap regelrecht in de kaart heeft gespeeld.
  Nederlands:
  http://www.wijwordenwakker.org/content.asp?m=M26&s=M118&ss=P1735&l=NL
  Engels:
  http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=31998

  Like

 19. Linsky zegt:

  US wants world police after blowing mlns on MidEast ‘occupation’

  Like

 20. Linsky zegt:

  Wat onderscheid een mens van een beest?!

  Patrick Petrus Radebe, 24, en Sipho Mbele, 21, pleitten schuldig voor een Zuid-Afrikaanse rechtbank voor de moord op een Portugeessprekend Afrikaans echtpaar en de verdrinking in kokend waten van hun 12-jarige zoon.

  De eerste moordenaar was in dienst van de familie als tuinier en de tweede is de zoon van een van de bediendes. Er was nog een derde prachtexemplaar present bij de drievoudige moord, dat enkel schuldig pleitte aan diefstal.

  Het ijselijke verhaal speelde zich af in Johannesburg in de woning van de 53-jarige Tony Viana en zijn 43-jarige vrouw Geraldine. De kerels hebben eerst Geraldine verkracht en haar nadien doodgeschoten, dan hebben ze Tony met een machete en golfclubs bewerkt en hem finaal door het hoofd geschoten.

  Toen drong het tot de kerels door dat de 12-jarige zoon, Amaro, hen later zou kunnen identificeren en ze hebben de handen en voeten van het kind vastgebonden, hem de mond dichtgekleefd en hem verdronken in de badkuip met heet water. Het forensisch onderzoek heeft dit uitgewezen. Na deze onbeschrijfelijke daden werd teneslotte de buik van de hond opengesneden.

  Volgens de verdediging wilden de daders wraak nemen op de vrouw die haar bediendes slecht zou behandelen. Na deze eerste ondervraging verlieten de drie de rechtzaal, keuvelend en giechelend. Uitspraak op 6 september.

  Wij hopen dat onze vriend Peter Murray ons op de hoogte wil houden van de strafmaat.
  In geen enkele Vlaams ekrant werd melding gemaakt van dit horrorverhaal. Zelfs Het Laatste Nieuws, de specialist in nare journalistiek, heeft dit afgrijselijke bericht doodgezwegen. Want nog steeds geldt er een onuitgesproken (?) overeenkomst dat berichten uit Zuid-Afrika van racistische moorden op blanken niet gepubliceerd worden. Deze worden beschouwd als aanvaardbare wraak voor de fouten van de Apartheid.

  Zoals Peter Murray, in een stuk dat we hieronder publiceren, ons vertelt, meer en meer mensen keren zich af van de politiek-correcte media en raadplegen internet. h/t angeltjes.net
  http://voces.huffingtonpost.com/blackberry/p.html?id=1706508

  Like

 21. Linsky zegt:

  Van Islam tot Christendom – Afval die verlicht (deel-1)

  De recente bekering van twee Christenen tot de Islam in Gaza veroorzaakte veel opschudding, maar de waarheid is dat jaarlijks veel meer Moslims tot Christus komen, tot consternatie van de imams.
  http://israeltoday.nl/headlines/9-nederlands/2360-van-islam-tot-christendom-afval-die-verlicht-1

  Like

 22. Linsky zegt:

  Zij gingen naar Beiroet om een skate videobeelden vast te leggen;
  Maar daar ontdekten ze de “PLO padvinders,” een groep van kinderen die opgeleid tot zelfmoordterroristen! h/t likud.nl
  Oorspronkelijk al uitgezonden in 2007 op http:/ / VICE.com

  Like

 23. baksteen zegt:

  Zet haar tegenstandster nu een KKK hoed op of een kapje zoals in Volendan ? peniskoker gaat natuurlijk niet, misschien iets voor de heren,in combinatie met die KKK hoed, ik ga me eens verdiepen in belachelijke religies/ideologien.
  Malloten, wanneer wordt het uitgezonden, daar gaan we voor zitten. verheug me al op het youtube-filmpje dat er zeker gaat komen…..dus zullen alle telefoontoestellen wel weer ingeleverd moeten worden of zoiets. Probeert soms iemand te bewijzen dat er nog grotere idioten zijn dan in de EU?

  Like

 24. Piet Klont zegt:

  Ik begrijp die drukte hier niet.
  Het gaat hier gewoon over de Spelen voor gehandicapten, geestelijk wel te verstaan.
  Wat is daar op tegen?

  Like

 25. Aegolius cs zegt:

  Piet heeft zoiets in gedachten?
  Silly Olympics

  Like

 26. Piet Klont zegt:

  @Aeglorius cs:
  Daar passen ze perfect in!
  😀

  Like

 27. Seculiere zegt:

  Hoe kan zo’n dikke judo uitoefenen?

  Like

 28. Tom Hendrix zegt:

  @Seculiere 21.55. uur, goeie vraag Seculiere. Misschien doet die volslanke bolle madam mee met sumo worstelen hahaha.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s