De huurlingenlegers van de Jihad: “Jihadisten-schemering”

De “linkse” media fluiten nog het wijsje uit Washington, volgens welke de Syrische rebellen een brutale “bevrijdingsstrijd” tegen de bloedige socialistische regering zouden voeren. Maar steeds meer journalisten beginnen in te zien dat achter de zogenaamde vrijheidsstrijd de Jihad zit, de hatelijke, bloeddorstige islamiseringoorlog, die veelmeer iedere vrijheid wil afschaffen i.p.v. meer vrijheid voor het volk te brengen. Dat zijn die professionele huurlingenlegers van moslims uit de hele wereld, die men deels ook in de straten van Duitsland (Bonn, Solingen) kon zien.

Destijds, toen men de onafhankelijkheid van Kosovo uitriep, waren er veel van deze reizende Jihadisten op de feestelijke manifestaties van de moslims te zien. Nu heeft N-24 deze islamitische troepen van permanente strijders, die van land naar land trekken en overal de Jihad vechten tegen de vrije wereld, in Syrië geobserveerd en beschreven:

Als er ergens in de islamitische wereld een gewapend conflict uitbreekt, duiken ze ongevraagd op: de Jihadisten, de zelfbenoemde “strijders van Allah”. Ze zijn meestal jong, dragen baarden en komen uit Arabische, Centraal-Aziatische Afrikaanse en – als bekeerlingen – in toenemende mate uit westerse landen. (…)

Zo was het in Bosnië in de jaren-90, en zo was het daarna in Tsjetsjenië, in Irak en nu in Mali. Inmiddels zijn de Jihadisten ook present in de Syrische burgeroorlog. Je ziet het aan de accessoires, de vlaggen, de banieren. (…)

“Strijders voor Allah” vechten voor de sharia.

De Nederlander Jeroen Oerlemans is tot nu toe de enige buitenlandse journalist die in Syrië nader heeft kennisgemaakt met actieve “strijders voor Allah”. Het was een onvrijwillige kennismaking. (…) “Terwijl het FSA (Free Syrian Army) voor de democratie schijnt te vechten, willen deze buitenlandse strijders niets anders dan Syrië de sharia op te dringen”, zei Oerlemans.

Jihadisten hebben geld en wapens.

N-24

We herhalen hier nogmaals wat we al vaker gezegd hebben: Zodra het tot een gewelddadig conflict komt, zul je ze hier ook zien vechten. Zodra er burgeroorlog in een West-Europees land uitbreekt, zullen ze er onmiddellijk zijn. Goed georganiseerd, goed voorbereid, goed verzorgd met wapens en logistiek, opererend vanuit de moskeeën. Want velen van hen hebben Duitse, Franse, Oostenrijkse of Nederlandse paspoorten en ze maken aanspraak op dit land, dat jullie beschouwen als van jullie.

De Nederlandse fotograaf Jeroen Oerlemans

Bron:

http://www.kybeline.com/2012/07/31/die-soldnerheere-des-dschihad-dschihadisten-dammerung/#more-36841

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Arabische Lente", Islam, Islamitisch fundamentalisme, Jihad, sharia, Syrië. Bookmark de permalink .

14 reacties op De huurlingenlegers van de Jihad: “Jihadisten-schemering”

 1. Ongelofelijk maar waar en sinds kort krijgen ze ook nog eens steun in diverse vormen van de CIA en aanverwante 3-letter organisaties en dit alles met medeweten en toestemming van Obama bin Laden. Het wordt zo één grote, doffe ellende daar!

  Like

 2. M.A.L. Sion zegt:

  Wereldwijd terugdringen van die walgelijke ideologie die van menselijke mensen moordmachines maakt zal mogelijk een streefpunt te ver zijn. Althans niet op korte termijn.
  Er is veel meer bewustwording nodig. Het schoonmaken van NEDERLAND, ons LAND, zal al een enorme taak zijn. Ieder weldenkend mens die de ogen open heeft kan zien dat in NEDERLAND tot nu toe slechts één persoon, met werkelijke doodsverachting, begonnen is aan die taak: Geert Wilders. Voornamelijk tegengewerkt door arrogante, domme elite, waarmee de 2e Kamer helaas is gevuld. Laten we alles op alles zetten om er voor te zorgen dat op 12 september de steun voor GEERT vele malen groter zal zijn dan de rooien, de groenen en het mannetje Pechtold zouden willen. Actie tegen de ideologische islamist, actie tegen de moskee waar islamisten les krijgen en opgejut worden, actie tegen de argeloze, domme wegkijkers. De tijd begint te dringen.

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  M.A.L. Sion 10.14. uur, zeg daar volop AMEM tegen. Het is precies zoals U het verwoord heeft.
  Leve de man van de PVV!

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Oei, Amem moet natuurlijk Amen zijn.

  Like

 5. Linsky zegt:

  Mensen blijven toch verblind.
  Zelfs al maken ze het zelf mee.
  Deze oerlemans, kon het na het vertellen van zijn relaas toch niet laten om er op te wijzen dat volgens hem het Syrische leger even erg was, maar dat ze daar geen beelden van hadden.

  Like

 6. Linsky zegt:

  De CIA en andere Amerikaanse agentschappen helpen de Syrische rebellen in hun poging om de Assad-regime te verdrijven, met de geheime rechtstreekse goedkeuring van president Obama

  Like

 7. Lucky9 zegt:

  Precies Turul, dat zal in Nederland heus wel niet anders zijn.
  Bipatriden die in Syrië mee vechten met de “rebellen” werden in heel Europa geronseld. Zij die zullen terugkomen zijn moordenaars die heus niet met waxine-lichtjes zullen gooien.

  Ten bewijze waarvan nog een nieuwtje uit het onland.be http://www.hbvl.be/limburg/opglabbeek/chirojongens-vinden-bazooka-s-in-bos-in-opglabbeek.aspx De Chiro is een jeugdbeweging en de zomermaanden gaan ze op kamp. Wat doet een anti-tankwapen in een bos van Belgisch Limburg?

  Het stopt niet: http://www.demorgen.be/dm/nl/989/Binnenland/article/detail/1479585/2012/08/02/Sharia4Belgium-noemt-maakster-Femme-de-la-rue-goedkope-prostituee.dhtml
  Laster, eerroof, bedreiging, geweld, verkrachting het mag allemaal als je maar moslim bent.

  en verder “the usual”: Rellen na politiecontrole in Vilvoorde
  http://www.nieuwsblad.be/article/detail.aspx?articleid=DMF20120802_029
  Het is ramadan: dan wensen de heren niet gecontroleerd te worden op wapens en drugs door vuile racisten of christenhonden.

  Like

 8. Linsky zegt:

  Lebanonize & Conquer: ‘CIA, en de Mossad op Syrië frontlinie’

  Like

 9. Tiny zegt:

  Obama is tenslotte verplicht zijn broeders in hun strijd bij te staan. Hij heeft nu alle mogelijkheden in handen en dat is te merken. Het was lente mensen.

  Like

 10. De Ekster zegt:

  Deze ontmenselijkte vechtmachines bestaande uit het ergste Moslimvullis uit landen als Tsjetjenië en zijn overal actief. Er wordt niets tegen gedaan. Ook in Joegoslavië was dit menselijk wrakhout aktief alwaar ze heel veel doden op hun geweten hebben. En dat de VS en de CIA niet te vertrouwen zijn dat moet nu toch zo langzamerhand wel voor iedereen duidelijk zijn.

  Like

 11. Breget. zegt:

  Zo als men de dagelijkse berichten ziet van de islamitische slachtpartijen krijg je meer de indruk dat het om moordenaars gaat die zich kunnen en mogen verschuilen achter het geloof dat islam heet .Dus heb je moord neigingen stap over op barbarisme en je krijgt vrijspel

  Like

 12. Gt zegt:

  Die Obama moet niet meer herkozen worden, we Steven af op een wereld oorlog.

  Like

 13. Tom Hendrix zegt:

  @De ekster 14.35. uur, inderdaad, ik heb de vuiligheid meegemaakt t.a.v. het Joegoslavië conflict.
  En hier was het ook een VERRADERLIJKE DEMOCRATISCHE PRESIDENT CLINTON, die samen met de NATO illegaal een zelfstandige natie aanviel, met bombardementen op BELGRADO.
  En deze vuilak, vond het ook prima dat het MOSLIMBEEST ORIC, 100 servische dorpen uitmoordde, want het waren maar Christenen, toch? De USA, de VERENIGDE NAZIES en de ISLAM zijn 2 handen op 1 buik momenteel. Ik hoop dat die joker OBAMA flink verliest in NOVEMBER!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s