Moslim valt vrouwen aan vanwege Davidster

Vanwege een Joodse Davidster heeft een moslim in het kleine Beierse stadje Stein twee vrouwen aangevallen. Toen het de 23-jarige in een zwembad opviel dat een van de beide oudere dames een ketting met het religieuze symbool om haar nek droeg, stootte hij eerst enkele woeste beledigen uit en bracht de Hitlergroet. Daarna wachtte hij het tweetal voor het zwembad op en spoot de twee vrouwen traangas in de ogen.

Nordbayern.de bericht:

Maandagavond is het in het zwembad in Stein tot een aanval op twee vrouwen gekomen. Een 23-jarige beledigde hen, spoot met traangas en bracht de “Hitlergroet” – blijkbaar vanwege een Davidster aan de halsketting van een van de vrouwen.

Al in het zwembad was de twee vrouwen in de leeftijd van 47 en 48 jaar tegen 21.45 uur de latere verdachte opgevallen, toen hij hen samen met een andere 31-jarige belachelijk maakte.

Bij de badhokjes zag de 48-jarige vrouw de jonge man later terug. Deze viel het op, dat er aan haar halsketting een religieus symbool, een Joodse Davidster, hing. Toen beledigde de 23-jarige, volgens informatie van de politie een Duitser van Turkse afkomst, haar en bracht de zogenaamde “Hitlergroet”.

Op de parkeerplaats van het zwembad kwam de verdachte toen op het tweetal af en spoot traangas in hun gezichten. Ze schakelden het personeel van het zwembad in. Een badmeester zette onmiddellijk de achtervolging op de beide mannen in. Hij kon ze nog op de parkeerplaats te pakken krijgen en vasthouden tot de komst van de politie. De beide mannen wilden niets zeggen over het incident. In hoeverre de 31-jarige een aandeel in de aanval had moet de politie nog onderzoeken..

Landelijke berichtgeving laat tot nu toe op zich wachten…

Bron:

http://www.pi-news.net/2012/08/moslem-greift-frauen-wegen-davidstern-an/

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, Duitsland, Jodenhaat, Moslims. Bookmark de permalink .

38 reacties op Moslim valt vrouwen aan vanwege Davidster

 1. Tja, wat moet je hier nu van zeggen? Alleen dat het steeds maar erger wordt! En dan te bedenken dat dit soort nieuws niet of nauwelijks in de publiciteit zal komen. Gelukkig hebben we de alternatieve media nog.

  Like

 2. M.A.L. Sion zegt:

  Zou het een idee zijn als we allemaal een Davidsster zouden gaan dragen?

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Dat wordt op zijn minst een taakstrafje, want Mossels zijn lievvvv, volgens LINKS in heel Europa.
  En natuurlijk ” theedrinken”, zoals bij ons de PVDA dat al heeeeel langggg doet!

  Like

 4. Dorith zegt:

  Het idee om uitgerust met traangas naar het zwembad te gaan.

  Like

 5. Linsky zegt:

  Psies Sion, allemaal symbolen gaan dragen waar ze wild van worden!
  En een pijp ijzer of honkbalknuppel achter je rug! 🙂

  Like

 6. Nicolazien zegt:

  Ja, allemaal een religieus symbool gaan dragen! Maar dan wel een kruisje, want de westerse samenleving is christelijk.

  Like

 7. vraagstaart zegt:

  In Nederland moet je daarmee oppassen. Zelfs het dragen van een Nederlands vlaggetje op kleding of tas is op scholen verboden – je zou moslims voor het hoofd kunnen stoten met deze impliciete vraag om te integreren. Dat is discriminatie! Het nasissen van hoeren zonder hoofddoek is dan weer cultuurverrijkend…

  Like

 8. Ko Lumbus zegt:

  @Toen beledigde de 23-jarige, volgens informatie van de politie een Duitser van Turkse afkomst, haar en bracht de zogenaamde “Hitlergroet”.

  De ‘zogenaamde’ Hitlergroet? Ze zijn toch niet al zover in duitsland dat de Hitlergroet nadere toelichting behoeft. 😦

  Like

 9. jowitteroos zegt:

  En vervolgens staat er dit:

  Beim mutmaßlichen Täter geht die Polizei, trotz türkischer Wurzeln, nicht davon aus, dass sein Verhalten einen muslimischen Hintergrund hatte.

  Er is maar een soort op de wereld wat zo reageerd op een Davidster!

  Like

 10. E.J. Bron zegt:

  @jo

  Om het even voor het “gewone volk” nader te duiden:

  “Bij de vermoedelijke dader gaat de politie er, ondanks Turkse wortels, niet van uit dat zijn gedrag een islamitische achtergrond had”

  Like

 11. jowitteroos zegt:

  Dank E.J. Bron!!

  U vertaald vele malen beter dan ik en in uw grote bijzijn durf ik dat niet…. ( knipoog)

  Er is voerigens een reden dat ik dit zo hier schrijf ( zal per mail uitleggen en laten zien)

  Like

 12. Anneke zegt:

  Ja; ;nu gaat het om de Davidster-hanger…over enige tijd om de kruisjes aan de gouden kettinkjes. Draag zelf zonder te worden bespuugd, of uitgejouwd nog steeds m’n Davidsterretje.
  Maar oh..jeeeh..als je een opmerking maakt over de islamitische klederdracht dan is het huis te klein. Dan ben jij degene die discrimineert…Ohhhh; wat zijn wij VERKOCHT door onze MISleiders uit Den Haag, Brussel, Londen en Washington!!!
  Loop ‘k over de markt, of in het stadscentrum dan heb ‘k zo het gevoel in Verweggihstahn te wonen. Is dit Nederland, dat kille landje aan de Noordzee??? Onze eigen cultuur is weggeveegd, nog een enkele vrouw die, bijv. in Zeeuwse – of Friese dracht loopt. Wij moesten emanciperen, de markt op ons ontwikkelen…De moslima hoeft dit allemaal niet. Zij moet baren baren baren, varen varen, over woeste -, heet getemperde islamitische vloedgolven!!! “De zaadjes en de eitjes hebben ’t maar druk!!! Vandaar de korte lontjes bij/’aan’ het eindresultaat van de bevruchting. Oei…dit is alweer discriminatie…Anneke: foei foei..”.

  Like

 13. E.J. Bron zegt:

  @anneke

  Erger nog. Volgens mij lopen al die muzelmannen de hele dag met voorvocht in hun onderbroeken! 😦

  Like

 14. Anneke zegt:

  “Wat is vader gezegend dat hij deze scène niet nog eens moet meemaken en dat moeder het allemaal niet meer zo goed beseft !!! Vader is op ’t juiste moment gestorven en mag in vrede rusten”
  Hij herkende de geschiedherhaling op ’t laatste moment van z’n leven weldegelijk en besefte eveneens het politieke VERRAAD naar de Europese – en Amerikaanse burgers.
  Het is een lètterlijk WONDER dat er nog géén burgeroorlog in Europa is uitgebroken…Geloof wel dat er binnen heel afzienbare tijd onrusten / rellen zullen gaan plaatsvinden. Het geduld van menig burger is werkelijk opgebrand. Misschien is voor velen twaalf september nog een sprankje hoop..verkiezingen dus wéér een nieuw kabinet. Als dit nog te formeren -/vormen is!!! Mensen laat je niet wéér misleiden door de politieke vieze gif-slangen.

  Like

 15. Anneke zegt:

  Hé,Bron…-11.47- Zou me niets verbazen!!!
  Was het niet enkele dagen geleden in het nieuws, dat een vrouw (Belgische??) vaker en vaker werd uitgejouwd als hoer; ect.??? Specifiek door islamitische heetgebakerde mannen!!!

  Like

 16. E.J. Bron zegt:

  @jowitteroos

  Mail ontvangen en beantwoord. Dank u voor de info 😉

  Like

 17. Hellen zegt:

  Onvoorstelbaar , en het gaat maar door , terwijl er nog steeds miljoenen liggen te slapen !
  Een kruis of Davidster dragen werkt heel goed , doe ik al jaaaaaaren , maar als extra’tje T.SHIRTS dragen met de opdruk van bv. de Mossad , IDF logo , Israelische vlag en vele andere logo’s laat ook zien waar we voor staan , ze zijn op internet te koop , ik heb er net weer 2 besteld , prijs tussen 10 en 20 euri . Ik zeg doen !

  Like

 18. Anneke zegt:

  Hé Hellen, geef effe ’t webadres…bvd..!!!
  Hé Bron…thanksssssss !!!

  Like

 19. Jan zegt:

  Het is tijd geworden om met ons allen dat tuig eens onder handen te nemen ofwel ze eens een koekje van eigen deeg te geven.

  Like

 20. Lucky9 zegt:

  @Nicolazien op 2 augustus 2012 om 10:55
  Als atheïst wil ik zelfs actief meedoen aan het dragen van een kruisje als symbool van verzet tegen islamisering, als dit ingang zou vinden. Maar ik zou er niet op wedden dat het gebeurt.

  Als je vandaag vaststelt hoe het opperhoofd van het katholiek onderwijsnet in het onland.be reageert op de mogelijke vrijlating van een recidiviste en mededader van zwaar seksueel misbruik en veelvoudige moord op kinderen, die amper iets meer dan de helft van haar straf heeft uitgezeten, schat je best die kans in op nul komma nul. ( http://www.gva.be/nieuws/binnenland/aid1216304/mieke-van-hecke-michelle-martin-verdient-tweede-kans.aspx )

  Michéle Martin, de medeplichtige van Dutroux verdient volgens Mieke Van Hecke een tweede kans.
  Zelfs in deze extreme zaak moet mildheid een plaats krijgen, volgens deze compleet mislukte non. Een tweede kans op wat? Herhaling misschien? Opgenomen worden in een nonnenklooster is wel iets totaal anders dan herintegratie in de maatschappij.

  Misschien is er in Nederland misschien een pechtholdachtige die Martin wil aannemen als secretaresse of een plaatselijke dominee die haar de gelegenheid wil geven haar oorspronkelijk diploma nuttig te gebruiken: lerares in een lage school! Maar Martin als secretaresse van Van Hecke of lerares in het katholiek lager onderwijs zie ik niet direct tot de mogelijkheden.

  Finaal heb je gelijk: de westerse samenleving is christelijk. Zeker als het op lafheid, gebrek aan ruggengraat en schijnheiligheid aankomt.

  Like

 21. Tom Hendrix zegt:

  @Lucky9, zo is het maar net. Wat zijn we ver verwijderd van “de jongens van Jan de Witt”.

  Like

 22. jowitteroos zegt:

  @Anneke

  Heb hier een website ( weet niet of het diegene is die Hellen bedoeld)
  http://christenenvoorisrael.nl/

  Like

 23. jowitteroos zegt:

  @Anneke
  of deze ( link staat ook op vorige website)
  http://ipc-nijkerk.nl/

  Like

 24. peter zegt:

  M.A.L. Sion zegt:
  2 augustus 2012 om 10:25

  Zou het een idee zijn als we allemaal een Davidsster zouden gaan dragen?

  Ik zou daar aan willen toevoegen een 9 mm !

  Dit zijn nu juist de zaken waarin we onverbiddelijk en keihard mouten optreden !

  Like

 25. Martien Pennings zegt:

  Ja, de “Nos-journaals” van het Westen zijn samen met de schotelantennezenders van deze wereld erg succesrijk in het kweken van Israël- en Jodenhaat,
  Dit is een van de resultaatjes.
  En er volgt nog véél meer.

  Like

 26. Tiny zegt:

  Dit komt zeker niet landelijk in de pers, wel onder het tapijt. Zal zeer waarschijnlijk niet eens tot aan de rechtbank komen.

  Like

 27. Ko Lumbus zegt:

  @Lucky9
  ” Finaal heb je gelijk, de westerse samenleving is christelijk. Zeker als het op lafheid, gebrek aan ruggengraat en schijnheiligheid aankomt.”

  Tsja, een trieste waarheid als een koe!

  Like

 28. Hellen zegt:

  @ Anneke 12.37
  Ik koop ze altijd bij http://www.israeli-t.com

  Geef het dooooooooooooor , en koop er 1 of 2 , we dienen de goede zaak !

  Like

 29. Anneke zegt:

  Hellen en Jowitteroos….Thanksssssss !!!

  Like

 30. Hellen zegt:

  Graag gedaan @ Anneke , ik hoop jou/u en vele vrienden tegen te komen , confronterend ( net als schaamlappen en zwartetenten ) in T.Shirts met een leuke Israelische print .
  Shalom .
  Never Surrender .
  Stem PVV .

  Like

 31. Hellen zegt:

  Net gelezen dat er in Egypte 3 ministers in de regering zitten , u raadt het al , ja hoor van de moslimbroederschap , de Lente wordt zomer , het gaat daar bloed(rood) heet worden.

  Like

 32. Aegolius cs zegt:

  Waar dan ook plaatsgevonden, indien het al de NL MSM haalt, zijn het echt incidenten.
  Het gedicht van Willemientje……..

  Like

 33. Hellen zegt:

  @ hans van de mortel
  Ik heb er al verschillende gekocht , de kwaliteit is prima en de prints en logo’s vind ik mooi ,vaak hebben ze aanbiedingen dan koop je ze al voor 9.99 dollar , tja ieder zijn smaak , moet kunnen toch ?

  Like

 34. Tom Hendrix zegt:

  @Hans van de Mortel: dan zou ik best zo’n T-shirt willen kopen Hans, en ga het dan zeker dragen!

  Like

 35. Tom Hendrix zegt:

  @Hans van de Mortel; ik draag maat XL Hans. Tegen die tijd laat je maar weten hoe we het afrekenen, ik kan als het nodig is internet-bankieren. Bedankt voor het aanbod Hans. Van een bescheiden humanistische persoon Tom.

  Like

 36. star zegt:

  @M.A.L. Sion: het heeft alleen zin om allemaal een Davidsster te gaan dragen als we dan ook allemaal met de voorvallen die daardoor volgen, aanklachten in gaan dienen.Ik draag al een Davidsster en haal de eerste de beste die daar ook maar naar wijst over de balie of achter de kassa vandaan.

  Like

 37. peter zegt:

  @Hans

  Dank, deze kon ik nog niet !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s