Protest tegen zakkenvullende eurocraten

Uit de uitermate schokkende televisie-uitzending ‘Terzake’ (Canvas, België) van dinsdag 24 juli 2012 is gebleken dat eurocraten op een schandalige manier hun zakken lopen te vullen. Zo verdient een eurocommissaris inclusief woonvergoeding en representatiekosten maar liefst 27.318 euro per maand. Een afgetreden eurocommissaris ontvangt drie jaar lang een uittredingsvergoeding van 8.200 euro per maand en zonder onder ooit pensioenpremie afgedragen te hebben, ontvangt een gepensioneerde eurocommissaris 4717 euro per maand.

Beginnende jonge ambtenaren bij de EU toucheren 4.676 euro netto per maand. Hun netto salaris is hoger dan hun bruto salaris? Rara hoe kan dat?

Een Europarlementariër komt totaal op 13.500 euro per maand. Zeer schokkend daarbij is dat een groot deel van de Europarlementariërs nog een vermogen (100.000 euro in het voorbeeld van de uitzending) bijverdient aan nevenfuncties, waarbij sprake kan zijn van ernstige belangenverstrengeling.

De PVV zegt: geen cent van Nederland meer naar Brussel zolang deze perverse zakkenvullerij voortduurt!

De PVV heeft ook Kamervragen aan premier Rutte over deze zakkenvullers gesteld. Klik hier om deze Kamervragen te kunnen bekijken.

Klik hier om de TV Uitzending van Canvas te kunnen terugkijken (na 20 minuten begint het betreffende onderwerp)

Klik HIER om je stem uit te brengen!!!

PVV verkiezingsfilm Tweede Kamer verkiezingen 2012:

Geplaatst door:

E.J. Bron

(h/t wachteres)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

50 reacties op Protest tegen zakkenvullende eurocraten

 1. Hellen zegt:

  Had de uitzending gezien , niet te geloven die bedragen , compleet waanzinnig en weer alleen de PVV die reageert , dus natuurlijk ff geklikt .

  Like

 2. tjonge zegt:

  ik snap wel dat de pvv zo gehaat wordt, ze schoppen tegen iedereen aan die geweldige luxe immorele baantjes hebben !

  foei pvv, u gaat geheel tegen de mainstream in !

  Like

 3. tjonge zegt:

  tja, en wat gaat die mainstream nu weer moeten bedenken om geert te betichten voor deze “rot streek” :-).

  Like

 4. E.J. Bron zegt:

  @tjonge

  Maak je daarover maar geen zorgen. Die vindt altijd wel een stok om de hond te slaan! 😉

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Inderdaad, Dhr. Rutte tekent ook elke blanke cheque, en laat dat betalen door het uitkleden van de Zorg, het verhogen van de BTW, de forensentaks, en meer van dergelijke LASTENVERZWARINGEN, voor burgers en bedrijfsleven. En wordt daarin gesteund door CDA,D66,en Groen Links. De EU heeft ons veel gebracht durft het CDA te poneren in haar verkiezingsprogramma, jawel hoor voedsel-en kledingbanken. Laat ons deze zaken goed onthouden als we 12 september gaan stemmen.

  Like

 6. Ko Lumbus zegt:

  Tsja, zo’n weekje geleden tipte ik hier op het blog bij de ‘Femme de la rue” / Sofie Peeters draad reeds de lezerjes over deze EU-zakkenvullers met de link naar die Canvas uitzending in een comment aan Vederso . Gemiste kans. 😉

  Like

 7. E.J. Bron zegt:

  Tsja, ik kan niet alles hebben…. 🙂

  Like

 8. Ko Lumbus zegt:

  🙂

  Like

 9. topsporter zegt:

  Vandaag de telefoon ophangen, morgen?

  Like

 10. Ko Lumbus zegt:

  Sorry , vergis me. Ze doet het voor vijftig euro all inclusive. 🙂

  Like

 11. E.J. Bron zegt:

  Hier het filmpje van Sharia4Belgium:

  Like

 12. Linsky zegt:

  Dit is dus waar ie het over heeft!

  Like

 13. friki zegt:

  De PVV heeft hier weer en bij herhaling steeds gelijk. Natuurlijk geklickt.

  Like

 14. G.Deckzeijl zegt:

  Hier nog zo’n leuke, ze zijn allemaal met hetzelfde sop overgoten, sterker: ze beginnen elkaar in de weg te lopen. Vind ik prefect: spins al een hele tijd op een mini-omwentelingetje…
  http://www.telegraaf.nl/overgeld/zorgverzekering/12682034/__ZN__ziekte_van_Pompe_en_Fabry_toch_vergoeden__.html

  Like

 15. Hellen zegt:

  De PVV was ook de eerste en enige die , vorig jaar , reageerde op het krankzinnige bedrag van , als ik het goed heb , 2500 euri , dat die EU uitvreters ontvangen voor postzegels , paperclips , telefoon enz enz enz . Zij vinden 10 % van dat bedrag meer dan genoeg !!

  Like

 16. Ko Lumbus zegt:

  Nog meer nieuws: de politieke correctheid viert hoogtij.

  http://www.telegraaf.nl/telesport/olympische-spelen-2012/12680541/__Schandaal_rond_Duitse_roeister__.html

  Het programma van deze “extreem rechtse” partij (NPD / National Demokratische Partei Deutschlands) waarmee de roeister sympathiseert:
  ‘De vereniging van de twee Duitslanden, (…) , de migratiestromen naar en binnen Europa, (…) , de groeiende twijfels bij het heersende materialisme, hebben nieuwe vragen opgeworpen. (…) De heersende politieke en maatschappelijke kringen zien vooral de ‘multiculturele samenleving’ als oplossing, waarbij vervanging van het ene volk door het andere de machtskringen aan de macht moet houden. De NPD daarentegen wil de machtskringen vervangen, om het Duitse volk een toekomst te geven binnen de Europese volkerenfamilie.
  Wij zijn tegen de verstofte ideologieën van voorbije eeuwen, tegen Verlichtingsutopieën, en tegen de multi-etnische excessen waaraan het Duitse volk op dit moment is blootgesteld. We zijn tegen overheersing door buitenlanders, tegen te grote invloed van het buitenland, tegen uitbuiting en onderdrukking, vóór Duitse vrijheid en voor vrijheid van de volkeren.’

  Like

 17. Lucky9 zegt:

  Men moet het van het begin meegemaakt hebben om te begrijpen en te geloven wat er gebeurd is.

  Toen in de jaren ’70 Europese ambtenaren van heinde en verre neerstreken in de Brusselse rand vonden een groot aantal Vlamingen ook een betrekking bij de EU als gespecialiseerd vertaler en collaboreerden in een later stadium vrolijk mee. De franstalige Belgen vonden bij gebrek aan het geringste taalkundig talent een plek op postjes die even veel opbrachten doch minder inspanning vergden: aankoop en distributie van alles en nog wat was bij hen zeer in trek. Wat er ontvreemd en buiten gesleurd werd aan kostbaar materiaal en goederen is op enkele miljoenen tonnen (1 ton is duizend kilogram) niet in te schatten.

  De ambtenaren betaalden toen géén belastingen op het zeer riante inkomen en konden zelfs een paar decennia voeding en sterke drank kopen vrij van BTW. Onbeperkte restaurantmaaltijden voor de prijs van een ticket voor een gaarkeuken waren en zijn nog steeds normaal. De vrijwillig expatrieerden kregen en krijgen daarboven op jaarlijks riante reisvergoedingen, een riante vergoeding voor moreel ongemak van zich rond Brussel in riante villa’s te moeten vestigen, huisvesting en verhuiskosten vanaf een bepaald niveau allemaal betaald door de EU.

  En zo startte de ongelooflijke corruptie waar niemand die thuis gebleven was van Groningen tot Napels maar het geringste vermoeden van had. De vraag van deze eurocraten en apparatsjiks naar goedkope en gemakkelijk uit te buiten Marokkaanse poetsvrouwen kenmerkte overigens het begin van de islamitische invasie.

  Langzaam maar zeker vormde zich een kaste eurocraten die zich in symbiose met het corrupte Belgische regime op dezelfde manier ging gedragen: als fascistoïde tirannen die zich boven de wet achtten en er bovendien stelselmatig in slaagden de rechtsstaat te ontmantelen overal waar die hun vermeende belangen in de weg stond. Een afschuwelijk lange rechtsgang was dus het lot met iedereen die met een eurocraat een geschil had. Zo won de eurocraat en de corrupte Belgische apparatsjik bijna elk proces dat tegen hem was ingespannen. Men wijzigde de regels tijdens het spel, zo eenvoudig was dat voor deze dames en heren. En jullie in Nederland wisten van niets.

  Tot het proces tegen Wilders, tot nu.

  Like

 18. G.Deckzeijl zegt:

  Dit transatlantische interview is voor mij één van de beste interviews die ik tot nu toe heb gezien.

  Wat mij betreft wordt het tijd dat de volgende opgeblazen Nederlandse vetkuif ook eens op z’n nummer wordt gezet, en niet alleen omdat hij het gore lef aan de dag legde zelfs kinderen een rad voor de ogen te draaien.
  http://tinyurl.com/csnhhn6

  Like

 19. robin zegt:

  Hi
  Would it be to get an english version of this PVV video or if possible a transalation as we’ll subtitle it in french and issue in our blog and our YouTube Tv
  Here : http://revoltes-en-europe.over-blog.com/
  And Here : http://www.youtube.com/results?search_query=revolteseneurope

  Thank you
  Regards
  Robin, french patriot

  Like

 20. robin zegt:

  Hi
  Would it be possible to get an english version of this PVV video or if possible a translation as we’ll subtitle it in french and issue it in our blog and our YouTube Tv
  Here : http://revoltes-en-europe.over-blog.com/
  And Here : http://www.youtube.com/results?search_query=revolteseneurope

  Thank you
  Regards
  Robin, french patriote

  Like

 21. Hellen zegt:

  EEEEEEEE.JJJJJJJJJJJ.Bron , bent u daar ? Ook het buitenland heeft uw blog gevonden , een franse patriot , Robin wil graag een ondertiteling bij t filmpie , EJ.BRON gaat internationaal yehhhhhhhhhh .

  Like

 22. E.J. Bron zegt:

  @Hellen

  SCHREEUW NIET ZO MENS. M´N BEELDSCHERM SPAT BIJNA UIT ELKAAR!!! 😉 😀
  Ja, ik heb het gelezen. Opdracht doorgestuurd naar vederso 😉

  Like

 23. Hellen zegt:

  Zal niet meer zo hard schreeuwen mr Bron , excuses , hahaha .
  Kunt u zich voorstellen hoe ik tekeer ga als ik kwaad ben , zelfs als ik
  alleen thuis ben ?

  Like

 24. E.J. Bron zegt:

  Heb je dan wel oordopjes voor die 3 hondjes van je! LOL 😀

  Like

 25. Hellen zegt:

  hr Bron , ik heb zelfs geen goudvissen !

  Like

 26. Ben ik even blij dat mijn kat niet bij jou woont, Hellen 😀

  Like

 27. Hellen zegt:

  Eerlijk , Pieter , dat zou ik een kat / hond , zelfs een goudvis niet aandoen , naast zo nu en dan mijn woede afreageren met een partijtje schreeuwen , houd ik ook nog eens van muziek , en daarbij gaat de volumeknop voluit , ben een die hard blues fanaat , dus die bas moet dreunen , heerlijk !

  Like

 28. Linsky zegt:

  Zeg Hellen, ben jij dat in de straat hier verderop dan? 🙂

  Like

 29. Muziek kan zo veel goeds betekenen voor ons! Daarom zit ik al weer met volle verwachting uit te kijken naar een nieuwe aflevering van “Cultuur van het Avondland” 🙂

  Ik ben ook wel eens goed kwaad of woedend maar dan hobbel ik even naar buiten, de natuur in en leef me daar uit. Daar (het schreeuwen en grondig vloeken) hoeft mijn kat niet het slachtoffer van te worden 😉 Arm beestje!

  Like

 30. @Linksy: Nee joh, da’s mijn buurman die probeert zijn stereo op te blazen 😛

  Like

 31. Hellen zegt:

  Ha . Linsky , ben jij die buurman die elke keer de politie belt , als mijn muziek te hard staat ,hahaha volgende keer bel je maar aan , krijg je een bakkie koffie van me en laat ik je de blues horen of house , heb ik ook .

  Like

 32. Linsky zegt:

  Oke, Hellen, van blues houd ik wel en nog meer van koffie! 🙂

  Enne, mooie muziek mag van mij hard staan hoor, ik ben dus niet die vent die de politie belt. 🙂

  Like

 33. Hellen zegt:

  @ Pieter 21.26 ik heb weinig natuur in mijn omgeving , dus als ik echt link ben pak ik mijn auto en ga een eind rijden met , jawel met de volumeknop op 30 , de bas op 6 en zet ik een vette house cd op , moet dan wel erg op mijn snelheid letten , je zit met die beat zo op 150km.

  Like

 34. Hellen zegt:

  Als we 12 September een mooi aantal zetels halen moeten we proberen alle reaguurders hier bij elkaar te krijgen , kunnen we een feessie bouwen en elkaar ontmoeten , lijkt me geweldig !

  Like

 35. Hellen: Ik ken het probleem alleen ben ik op die momenten nooit geflitst of gelaserd. Helaas is de prijs voor een liter EuroLoodvrij op dit moment zo absurd hoog dat het afreageren in de auto met de installatie volluit even niet tot de mogelijkheden behoort en de buren wil ik ook niet met geluidsoverlast overstelpen, dus ga ik lekker de natuur in. Een uurtje uitrazen en Pieterke is weer een stuk rustiger 🙂 Ik snap alleen die vreemde blikken van wandelaars niet helemaal hahaha

  Like

 36. Dat zou nog eens een mooi iets zijn om te doen maar hoe? We hebben natuurlijk geen behoefte aan partypoopers en ander ongewenste bezoekers

  Like

 37. Linsky zegt:

  Waar is hier, Hellen? 🙂

  Like

 38. Hellen zegt:

  Linsky 21.46 , ik bedoel alle reageerders op dit blog . Of bedoel je / u “waar is hier ” als in een plaats ? Zal ik je een geheimpje vertellen , mag niet iedereen weten , alleen mijn EJ.Bron maatjes , maar ik woon in de buurt van Rotterdam .

  Like

 39. Linsky zegt:

  Tjeetje Hellen,
  daar moet je wel goed op je snelheidsmeter letten hoor,
  voor je ’t weet kun je zo’n Arabische pinguïn omkegelen! 🙂

  Like

 40. Hellen zegt:

  @ Pieter 21.45
  Was maar een idee , ik heb geen notie naturlijk waar alle reaguurders wonen , maar het zou te realiseren zijn , uiteraard zonder partypoopers , dhimmytuig of landverraders . Wie weet , we kunnen , als mr Bron het goed zou vinden in een poll kunnen vragen wie daar voor zou zijn , we blijven democratisch he ?

  Like

 41. Linsky zegt:

  hahahahaa, die Hellen…ze blijft leuk hè.

  Democratie..hier?!
  Er is verdomme geen dictatorialer blog als dit..hahahaha.

  E.J. voert hier in zijn eentje een waar schrikbewind, dreigt onmiddellijk met een ban als ’t ‘m niet zint, en in uiterste geval trekt ie aan zelf z’n knieën, hangt z’n staf aan de wilgen, en neemt een sabbatical, ergens op de Bahama’s of zo, hihihi

  Like

 42. Hellen zegt:

  Gelukkig heb je ( mag ik je zeggen ?) humor Linsky , dat mag ik wel , daarom houd ik ook zo van Hans Teeuwen .

  Like

 43. Linsky zegt:

  Geeft niks meid, daar wordt ik wel vaker van beschuldigd . 🙂

  Like

 44. Tom Hendrix zegt:

  @Hellen, een feestje onder gelijkgezinden. mmm, misschien te doen. Maar laten we 12/9 maar eens afwachten Hellen!

  Like

 45. Hellen zegt:

  Natuurlijk moeten het wel een mooi aantal zetels zijn 12 Sept. we zullen het af moeten wachten , en hopen op een goeie uitslag Tom !

  Like

 46. Wachteres zegt:

  Wij hebben best een grote tuin, dus als jij voor mooi weer zorgt, Helen… 😛

  Like

 47. Wachteres zegt:

  Hellen met dubbel ll zie ik. Sorry!

  Like

 48. Hellen zegt:

  Geweldig , Wachteres , gratis onderdak , net als azieligers , maar dan voor patriotten , dat is een mooi aanbod , zou een leuk feestje kunnen worden !
  Wat het weer betreft , als ik dat zou kunnen zou het tot eind November min. 22 graden zijn .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s