Duitsland zoekt de superachterbuurt: De winnaar is het Ruhrgebied

Ratten, Roma, razzia´s – dat is er geworden van de ooit zo bloeiende metropool tussen Dortmund en Leverkusen. De teloorgang van het ooit bloeiende gebied is vermoedelijk onomkeerbaar. Het Ruhrgeboed is het grootste Duitse multiculti-getto, waar depressies nog tot de meer positieve verschijnselen worden gerekend.

In Frankfurt am Main laat afdeling Burgerzaken binnenkort het Occupy-kamp in de binnenstad ontruimen. Waar enkele maanden geleden multiculturele bankenvijanden een signaal wilden afgeven, huizen nu volgens de media alleen nog ratten en Roemenen in de tenten. De hygiënische toestanden, aldus afdeling Burgerzaken, zouden onhoudbaar zijn. Frankfurt pakt door. Want Frankfurt wil geen toestanden zoals in het Ruhrgebied.

In het Ruhrgebied spreken de media inmiddels ongebruikelijk open van “rattenhuizen” als ze berichten over de onderkomens van de Roma die zich hier gevestigd hebben. In het multiculturele Ruhrgebied bestaan nu veelbelovende beroepen met namen als “afvalsheriff” en “rattenvanger”. Van Duisburg tot Dortmund zijn de problemen identiek. Overal vind je massa´s armoedevluchtelingen. En voor de Roma vallen niet alleen op door een ander begrip van hygiëne, maar vooral door criminaliteit of massale vechtpartijen. Intussen wordt er heel openlijk gesproken over de zigeunerproblematiek in het Ruhrgebied. Bijvoorbeeld door de jurist Peter Löffler, die wil dat oudere mensen beter worden geïnformeerd over de criminele trucs van deze bevolkingsgroep. “Het is echter niet voldoende om de oude mensen voor deze trucs te waarschuwen. Je moet ook eens een keer heel duidelijk maken met wie we te maken hebben bij deze daders. Het zijn bijna altijd zigeuners en maar zelden na-apers”, zegt Peter Löffler.

Alleen al in Duisburg-Hochfeld wonen 3000 zigeuners. Duisburg-Hochfeld is slechts een van de vele achterbuurten in het Ruhrgebied. Daarvoor had men de zigeuners verdreven uit Duisburg-Bruckhausen. Als ze kleine meisjes lastig vallen, komt het tot akelige taferelen. Voor € 5,- per uur worden jonge zigeunerkinderen in de achterkamertjes van Oriëntaalse theehuizen voor misbruik aangeboden. Dat is tegenwoordig de multiculturele realiteit in het Ruhrgebied.

Krantenkoppen als “Opnieuw problemen met Sinti en Roma” zouden vroeger in linkse goedmenschelijke Duitstalige media ondenkbaar zijn geweest, tegenwoordig is er geen enkele krant meer in het Ruhrgebied die zulke problemen nog verzwijgt. Het barbecueën en kamperen aan de kant van de straat is al jarenlang verboden – vanwege de zigeuners. Er bestaan vele integratieprojecten, die allemaal mislukt zijn. Diaconie en liefdadigheidsinstellingen, die zorgen voor de zigeuners, hebben intussen een veiligheidsdienst nodig. Wat men handenwringend zoekt, zijn leiders met “doorzettingsvermogen”, die door de Sinti en Roma serieus genomen worden. Maar precies daar ontbreekt het aan in het Ruhrgebied. Men organiseert multiculturele podiumdiscussies over de afvalbergen van de immigranten. En te midden van de migrantenachterbuurten in het Ruhrgebied zijn er manifestaties zoals “Marxloh zoekt de superstar”. Nee, daar worden geen veelbelovende geschoolde arbeiders gezocht. Gezocht worden exotische zang- en danskunsten. Daaromheen bestaan er volgens de media “louche huizen”, een krant bericht uit Dortmund: “Daar gaan duistere figuren in en uit. Stront, pis en vuil vormen in het voorportaal een beestachtig stinkende vochtige brij. Het stikt er van het ongedierte.” In Duisburg hebben de nieuwe burgers niet alleen voor afval gezorgd, maar volgens de krant ook nog als vandalen de Pauluskerk op de korrel genomen. In het Ruhrgebied heeft Duitsland zichzelf afgeschaft.    

Bron:

http://info.kopp-verlag.de/hintergruende/deutschland/torben-grombery/deutschland-sucht-den-super-slum-erster-platz-fuer-das-ruhrgebiet.html

Auteur: Torben Grombery

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Nuttige idioten", Balkan, Criminaliteit, Duitsland, Linkse Kerk, mainstream-media, Multiculti, political correctness. Bookmark de permalink .

15 reacties op Duitsland zoekt de superachterbuurt: De winnaar is het Ruhrgebied

 1. louis-portugal zegt:

  Thilo Sarrasin krijgt telkens meer gelijk, ook op andere gebieden.
  Het gaat ook steeds harder.

  Like

 2. E.J. Bron zegt:

  En vergeet Udo Ulfkotte niet louis!

  Like

 3. Linsky zegt:

  En Linsky niet! 🙂
  Die waarschuwt al 20 jaar voor de overheden en hun islamitische wapen!
  Zelfs al voordat iemand het probleem ook maar onderkende. 😦

  Like

 4. G.Deckzeijl zegt:

  En dat Roemenië wil ook nog EU-lid worden..??? Waar stevenen we met z’n allen op af..???
  Heb die draad over Roemeense(meen ik..) Mercedesrijders + sleurhutten in een klein Zwitsers dorp nog helder voor m’n geest staan. Landerijen veroveren, grote teringzooi veroorzaken, de boel volschijten en de politie die eigenlijk staat toe te kijken. Ik voel mezelf vreselijk kwaad worden… Ik moet heel goed oppassen…

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Beste collega reageerders, maar volgens de “heks Malmström”, van de EUSSR, is dit toch juist een verrijking! Multiculti is de bon ton van de “linkse-en policor politici”, die net als in nederland toevallig niet worden geconfronteerd met deze uitwassen, van hun “waanzinnige experimenten”, over de ruggen van de oorspronkelijke bevolking. Deze zgn. gutmenschen/politici wonen in nederland aan de d66 grachtengordel, en zijn net als de Farizeeërs in de bijbel, namelijk andere volks-of geloofsgenoten LASTEN opdragen, die zij ooit of te nimmer zelf ZULLEN WILLEN dragen.
  Wat een triestheid, wat een verraad aan de duitse en europese bevolkingen.

  Like

 6. Henk Schroemges zegt:

  Kennelijk waren er ook al problemen met sinties en roma’s eind jaren 20 begin jaren 30 van de vorige eeuw., Zou men thans in die Ruhrpott met een beetje weemoed terugdenken aan het radicale “doorpakken” van toen?

  Like

 7. G.Deckzeijl zegt:

  Oei Henk, da’s heel link wat je daar schrijft. Maar dat grote rotzooi op ons allen afkomt is zeker.

  Like

 8. E.J. Bron zegt:

  @hans van de mortel

  Direct na de omwenteling gingen we vanaf hier voor het eerst via de ex-DDR (daarvoor altijd via Neurenberg, Rozvadov) naar de familie in Praag. Van de grensovergang Cínovec tot aan de stad Teplice toe….alleen maar zigeunerhoeren aan de kant van de weg.

  Like

 9. Johanna Haarlem zegt:

  ik denk zeker dat het te maken heeft met genen MAAR vooral opvoeding..over het algemeen zijn ze zwaar katholiek die zigeuners zou je toch denken keurig netjes met de kerk enzo…nou Nee dus.
  Omdat ze zich als OUTcasters voelen en behandeld worden gaan zij zich ook zo gedragen…geen kerk die ze nog op het rechte pad krijgt ze gaan wel weer slepen met beelden en die vereren en hun schuld afkopen in de kathedraal… en gaan verder met hun rooftochten en inbraak overvallen etc.hondsbrutaal en asociaal volk wat nu vrij door de EU kan trekken…hoe dom kan je zijn om deze landen toe te laten in je schengengebied?

  Like

 10. Aegolius cs zegt:

  Reageren of niet.
  Volstrekt onvoorstelbaar……. “Warum?” Malmström of Lubbers met zijn Schengen? De lokale bestuurders aldaar? Leegstand uit het verleden dat……

  Zijn het nog “gewone mensen” die in het spiegelbeeld van ratten zó willen leven?

  Like

 11. Johanna Haarlem zegt:

  goede opmerking van die ratten….STS people service to them selfes STOpeople service to orthers.en ik denk dat het daarom allemaal gaat draaien in the ratrace…zombies en de mensen die kunnen samenwerken en normaal kunnen samenleven zonder haat en nijd en godsdienstwaanzin…

  Like

 12. jowitteroos zegt:

  Misschien niet geheel in lijn met onderwerp en tevens eentje uit een oude doos ( echter op veel plekken in Utrecht nog van toepassing, zelf in een andere wijk meegemaakt!), de volgende you tube film:

  Like

 13. Stockholm today vandaag heute = succes of Counter-Jihad Meeting !
  NORDEUROPA ERWACHE ! NORDPEACE for NORDEUROPA !
  http://creepingsharia.wordpress.com/2012/08/05/stockholm-freedom-march-a-huge-success-video/

  Like

 14. Jan zegt:

  En de winnaars zijn…..Ruhrgebied en Oost-Duitsland

  Deutschland verarmt: Ostdeutschland und das Ruhrgebiet am stärksten betroffen
  Nur die Politiker, die für diese Zustände verantwortlich sind, wollen nicht mal so viel Weitsicht (oder Kurzsicht?) besitzen, um die Folge ihres Tuns zu erkennen. Nicht umsonst gehört das Ruhrgebiet, der größte Ballungsraum mit Migrantenghettos zu den hauptsächlich betroffenen Zonen. Trotzdem erzählen Politiker und Journalisten, so lange ihre Schundzeitungen noch gedruckt werden, dass die Migration und Multikulti eine Bereicherung darstellen
  http://www.kybeline.com/2012/11/14/deutschland-verarmt-ostdeutschland-und-ruhrgebiet-am-starksten-betroffen/#more-39558

  Like

 15. Manuela zegt:

  Misschien heeft de “FU…r”nog familie? Is misschien hard maar dat slappe gedoe van al die shit ko..tkruipende slappe politieker. Man dat is ik ben zo boos op wat er alles gebeurd in ons landen ik stop met reageren want me plaatst de kragen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s