Filippijnen: moslims vieren hun ramadan met aanslag op christenen

Dit jaar zijn de moslims bijzonder ijverig bezig om hun ramadan te vieren met aanslagen op “ongelovigen’. Niet alleen in Egypte en India, maar ook op de Filippijnen:

Onbekende daders hebben een katholieke kathedraal in de Filippijnse provinciehoofdstad Jolo met handgranaten aangevallen. Zoals de krant “Mindanao Examiner” donderdag 2 augustus berichtte, explodeerde er woensdagavond een explosief op het dak van de kerk. De kracht van de explosie zorgde ervoor dat het dak gedeeltelijk instortte. Omringende gebouwen werden gedeeltelijk verwoest. Er raakte niemand gewond. Volgens informatie van de plaatselijke politie vindt er een onderzoek plaats naar de daders en hun motief. Tot nu toe heeft nog niemand de verantwoordelijkheid voor de aanslag opgeëist. De kerk in de merendeels door moslims gedomineerde provincie Sulu was al eerder het doelwit van aanslagen. In juli 2009 brachten rebellen van de radicaalislamitische terreurorganisatie “Abu Sayyaf” een bom voor de kathedraal tot ontploffing. Toen kamen er twee mensen om het leven en raakten er 17 gewond. In december 2010 doodde een explosief in een kerk op het terrein van de politie in Jolo zes mensen. De Filippijnen zijn het grootste christelijke land in Azië. 86,8 miljoen mensen zijn lid van verschillende kerken (bevolkingsaandeel: 93,1%).

Idea.de

Onlangs meende iemand ergens op een chat te weten dat de moslims ook in Duitsland of in Nederland een aanslag op linkse dhimmipriesters zouden beramen – vanwege de ramadan. Dat zou heel goed kunnen, waarom ook niet? Deze linkse, waterig-christelijke theologen geloven vast en zeker dat de moslims van hen houden, maar de buitenlandse jongeren, die vaak in vertrouwen worden genomen door de islamitische jongeren, vertellen een heel ander verhaal.

Bron:

http://www.kybeline.com/2012/08/03/philippinen-muslime-feiern-ihren-ramadan-mit-blutigen-anschlag-auf-christen/

Auteur:

Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Azië, christenhaat, Islamisering, Islamitisch fundamentalisme, ramadan. Bookmark de permalink .

4 reacties op Filippijnen: moslims vieren hun ramadan met aanslag op christenen

 1. Johanna Haarlem zegt:

  moderator…dat word werken…al die reacties van de Moslim broeders en zusters die het afkeuren…nou succes ermee blij dat ik alleen een reaguurster ben…en al die afkeuringen van die politici wereldwijd oei oei dat word werken….op die redactie….

  Like

 2. louis-portugal zegt:

  Niet zo cynisch Johanna.

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  @johanna 14.05. uur, ik ben er ook cynisch van geworden Johanna. En tot enkele dagen heeft hier een Aisha gereageerd, op een manier een moslima/moslim waardig. Steeds weer opkomen voor de Islam, en dat die toch wel goed was en zo vreedzaam toch. Toen ik haar te pakken had, en haar /hem uitdaagde, door te stellen dat de islamitische landen zich niets gelegen laten liggen aan artikel 18, van de Verklaring van de Rechten van de Mens uit 1948, zover ik weet, begon ze gelijk als alle mossels natuurlijk doen, mij te beschuldigen dat ik off topic reageerde. Weer een bewijs dat intimideren, misleiding, en bedreiging standaard gebruikt worden TEGEN ons, als NIET MOSLIMS.
  Gelukkig is ze zelf opgerot uit haar/hemzelf, want zelfs dat is nooit duidelijk bij deze verdwaasden.

  Like

 4. Johanna Haarlem zegt:

  hahha Louis en Tom er is niks mis met een potje cynisme in dit geval het is toch verdorie zo waar zijn die achterlijken zo als Pim ze noemden mee bezig geen 1 die er wat van zegt ook die politici niet off topic ?? alles wat die mongolen hier uitvreten en op de bol is off topic voor ons!!atheisten en christenen en joden…dat hele haatboek is off topic van ons dagelijkse vrije leven…net wat je zegt Tom opzouten met die godsdienstwaanzinnige troela aisha?? ook leuk als je daar naar vernoemd word…een verkracht kind.daarom achterlijk!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s