Grote razzia´s tegen immigranten (+ video-update!)

De Griekse politie is in het centrum van Athene massaal opgetreden tegen immigranten zonder geldige documenten. Bij razzia´s werden de afgelopen dagen ongeveer 500 personen gearresteerd en 1500 gecontroleerd.

Zoals een Griekse woordvoerder van de politie zaterdag meedeelde, namen er aan de operatie in de Griekse hoofdstad 2000 politieagenten deel. Bij een soortgelijke grote razzia in de regio Evros aan de grens met Turkije werden 2500 agenten ingezet.

“Nationaal overleven”

Het doel van de razzia´s zou zijn om “de immigranten naar hun landen van herkomst terug te brengen, de grenzen te sluiten en Athene weer tot een staatkundige metropool met levenskwaliteit te maken”, verklaarde de politie. Het zou gaan om “nationaal overleven”.

De conservatieve Griekse regeringschef Antonis Samaras had zich voor de afgelopen verkiezingen sterk gemaakt voor de “herovering van de stad” en het “stoppen van de toestroom van illegale immigranten”. Afgelopen woensdag had Griekenland de verdrievoudiging van zijn huidige 600 douaniers in Evros naar 1800 bekendgemaakt.

Antimigranten-partij in het parlement

Volgens ambtelijke cijfers zijn er in Griekenland ongeveer 800.000 legaal geregistreerde migranten. Het aantal immigranten zonder geldige papieren wordt op meer dan 350.000 geschat. De neonazipartij Chryssi Avgi (Gouden Dageraad) is sinds de verkiezingen van 17 juni met 18 afgevaardigden in het parlement vertegenwoordigd. Zij komt op voor de “zuivering van Griekenland van illegale migranten”.

Video-update:

Bron:

http://www.nzz.ch/aktuell/international/grossrazzien-gegen-einwanderer-1.17437906#

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Griekenland, Immigratie. Bookmark de permalink .

29 reacties op Grote razzia´s tegen immigranten (+ video-update!)

 1. Tom Hendrix zegt:

  Groot gelijk van de Grieken, maar ik geef U op een briefje dat de EUSSR dit niet aardig zal vinden.
  Dadelijk zal ” heks Malmström”, namens het POLITBURO Brussel wel met commentaar komen.

  Like

 2. JooJootje zegt:

  Zouden ze ook hier eens moeten gaan doen.
  T.b.v het nationaal overleven van Nederland.
  Shit wat zeg ik nou dat mag helemaal niet van Brussel.
  Foei Joojootje foei.

  Like

 3. M.A.L. Sion zegt:

  Tom, je bent me net voor. Ik wilde schrijven. Laat moeke Malmström er maar niet van horen. Die zal het er niet mee eens zijn dat Griekenland zich zo’n eclatante cultuurverrijking ontzegt. Maar ja, als die schatting van 350.000 illegalen juist is dan zijn die 500 gearresteerden een druppel op de gloeiende plaat. Ze zullen wel asiel aanvragen en vervolgens er uit GEPROCEDEERD moeten worden. Zullen we er in 2020 nog eens op terug komen? Als Griekenland niet een financiëel-economische reden had om de EU te verlaten dan zou dit ook al aanleiding zijn om als zelfstandig land de zaak aan te vegen.

  Like

 4. Aegolius cs zegt:

  De EU heeft jarenlang het Griekse migratieprobleem, ook het Italiaanse, stelselmatig ontkent en weigerde enig maatregel toe te staan.
  Dat het nu dweilen wordt ter voorkoming van een burgeroorlog zal me niet verbazen.
  Trouwens en dat is meer dan jammer (niet dus) dat het Euro-leger nog niet tot stand is gekomen. Anders zou de EU de migranten te hulp zijn gekomen.

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  @Aegolius, verdomd dat zou zomaar kunnen. Onze regeringen en de eu hebben een dubbele agenda, voor het oog van de bevolking zgn. democratisch zijn, maar ze hebben ons ondertussen verraden voor olie, lees ” de resolutie van Straatsburg”, maar na. Alles ten behoeve van de bilderberggroep en de nieuwe wereld orde.

  Like

 6. P.Munnich zegt:

  Waarom kan Griekenland dit wél? Zijn wij ,Nederlanders, Báng geworden van degene die in Brussel de lakens “wensen” uit te delen en ons land naar de Bliksem helpen?
  Is het écht zo, dat onze “landbestuurders” níét meer dúrven ingrijpen en ons overleveren aan hen, die hierheen komen om ons te Islamiseren.
  Als het aan mij ligt ben ik hier FEL tegen,en doe er héél véél, zo niet álles aan om dit te helpen voorkomen.

  Like

 7. Turul zegt:

  nu de 800.000 “legale” nog! Want ook deze zijn niet legaal, maar opgedrongen door de linkse “elite”, die in de positie van “wetgever” dit landverraad kon door drukken en dit niet enkel in Griekenland. In dit licht zijn deze immigratie en asielwetten illegaal, alsook de verschillende verdragen die “verplichten” om “vluchtelingen” op te nemen.

  Conclusie: opzeggen alle verdragen die oproepen tot het opnemen van vluchtelingen, daarna alle immigratie en asielwetgeving terugdraaien als crimineel en staatsgevaarlijk en om die redenen dus ongeldig.

  Strafvervolging van alle politici en ambtenaren, die hier moedwillig aan hebben meegewerkt, wegens landverraad,, genocide tegen de eigen etnische bevolking en het ondermijnen van de staatsveiligheid.

  Hierop staat natuurlijk levenslange, zeer sobere, gevangenisstraf, zonder vervroegde vrijlating!

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  On topic wat de EU betreft. Op http://www.elsevier.nl staat het volgende bericht: ” Italiaanse premier Monti, vreest uiteenvallen Europa”, en zegt verder in het artikel, dat de europese regeringen, zonodig aan hun parlementen voorbij moeten gaan, als deze te kritisch tegen de EU en de Euro zijn. O ja, bij de weg, Monti is de paladijn van de Goldman Sachs bank. O maar nu begrijp ik het, de opperboef vind natuurlijk dat de democratie wel kan oprotten. In het verleden hadden ze in Italië al een dictator hoor, “il Duce Mussolini”, en we weten wat ervan is gekomen.

  Like

 9. Hellen zegt:

  Wat dat betreft mag ik die Grieken wel , ze zijn nationalistischer dan wij ! Ik zag een paar maanden terug een filmpje op youtube over een stel haatbaarden die met een man of 40 op hun knieen wilden gaan op een veldje tussen een paar flat gebouwen , veel Grieken stonden op hun balkon te schelden , terwijl een Griek op zijn balkon 2 speakers aanzette en de volume knop open draaide en er loei harde rock muziek klonk , geweldig om te zien , die baarden stonden als verdwaasde idioten te kijken , nog geen 5 minuten later kwam de politie en het zooitje moest vertrekken , kijk zo kan het ook , gelijk laten zien dat je die shit niet pikt , zouden meer mensen moeten doen .

  Like

 10. Johanna Haarlem zegt:

  kan ik als ontevreden consument niet die olie en islam terugzenden hoe zit het met onze garantie?het is allemaal KUT troep wat we krijgen voor dat verdrag…Kwalitatief Uitermaten teleurstellend…ik stuur het gewoon allemaal retour en ga over op zonneenergie en windmolens en electrische wagens…zó achterhaald die olie en islambende …verdrag opgezegd wegens wanprastatie en levering…oh er zijn mensen mee gemoeid??geen probleem hoor wwe zullen netjes afleveren per boot of vliegtuig aan de afzender sjeikerd de 1e de 1e de 3e en de moefies ja zo zijn we ook wel weer…return to sender.

  Like

 11. G.Deckzeijl zegt:

  @Hellen, 15:41
  Ben lang op YT aan het spitten geweest met verschillende ingangen om je filmpje te kunnen vinden. Weet je nog wat de titel was? Eén woord is al voldoende.
  Bekijk deze ook nog eens: http://tinyurl.com/7r5w4zp

  Like

 12. Rudor zegt:

  Gerald Celente voorspelde het enige tijd geleden al: alle (arbeids -hahaha)migranten zullen bijeen worden gedreven en worden teruggestuurd naar hun land van herkomst.

  Het begin is er. Daarmee heeft Griekenland wel een miljardje verdiend.

  Like

 13. Hellen zegt:

  @ G.D.17.16

  Ik heb geen idee , tis al een tijdje terug , ik zou het niet meer weten , helaas .

  Like

 14. Tom Hendrix zegt:

  @Rudor 17.22. uur, kunt U een link plaatsen waarop deze uitspraak is gebaseerd? Uiteraard mogen ze ook voor mij nu direct aftaaien, auf niemals wiedersehen!

  Like

 15. Hellen zegt:

  @ Rudor 17.22

  Mooi , daar hadden ze van mij gisteren mee mogen beginnen , OUT met die bende .
  Celente , tja ik hoop dat de man gelijk gaat krijgen , ik douw/trap ze met alle plezier het vliegtuig in , en wens dat barbaarse , alles en iedereen verziekende allatuig never nooit meer te zien , de steden en straten zullen weer van ons , de Nederlander zijn .

  Like

 16. Aryan zegt:

  Het land behoord toe aan diegenen die het opgebouwd hebben, dus de rest gewoon terug naar hun oerwouden, zandbakken of rijstvelden. Period!!!

  Like

 17. Johanna Haarlem zegt:

  is ff kijken op de site beforeitsnews.com daar staan wel dingen over celente weet niet welke het precies is miss.in de archieven te vinden leuke site trouwens!!

  Like

 18. Nicolazien zegt:

  Beste Hellen, ja dat was een leuk filmpje van die Grieken op die balkons! Het grote verschil met ons is dat hier de politie de mensen op de balkons zou komen arresteren! Wij hebben een overheid die achter de schermen ervoor heeft gekozen om ons te islamiseren! Hier zou niemand het wagen om die islamieten lastig te vallen. En vergis je niet, dat heeft niet alleen met olie te maken, de afhankelijkheid van olie is eerder een middel om de islamisering door te zetten….. ‘met de islam kan je het volk goed onder de duim houden’ heet het!

  Like

 19. Hellen zegt:

  Goh , ben blij dat je het filmpje ook hebt gezien Nicolazien en mijn comment herkent , ik heb op het net gezocht maar kan het niet meer vinden helaas . Precies wat je zegt , hier zouden ze ons hebben geboeid en werden we afgevoerd in een busje , zo ver zijn we hier al .

  Like

 20. Schnoebel zegt:

  Zelf heb ik ooit een filmpje op you tube gezien dat zich afspeelde in Bulgarije. In de buurt van een moskee waar vandaan opgeroepen werd tot gebed, werd, via luidsprekers vanuit een auto keiharde christelijke muziek afgespeeld. Heb zojuist nog geprobeerd het vinden, maar helaas.

  Like

 21. nicky zegt:

  En het zijn allemaal mannen, er zit geen vrouw tussen!!

  Like

 22. Linsky zegt:

  Griekenland gaat duizenden immigranten deporteren

  Griekse gezondheidszorg op instorten: Artsen dreigen met staking van een maand – Rijke jachtbezitters ontvluchten hoge belastingen Italië en gaan naar… Griekenland

  Athene, afgelopen weekend. Tijdens waren razzia’s werden alle mannen met een buitenlands uiterlijk van de straat geplukt en werden hun papieren gecontroleerd. Hebben ze die niet dan dreigen ze nog deze week gedeporteerd te worden.

  Afgelopen weekend werden er in het kader van ‘operatie Gastvrijheid’ in Athene maar liefst 6000 immigranten opgepakt. Nog deze week worden er 1600 het land uitgezet omdat ze niet konden aantonen legaal in het land te zijn. Minister van Openbare Orde Nikos Dendias verdedigde de maatregel door te zeggen dat Griekenland zich ‘geen invasie van immigranten’ kan veroorloven.

  Ook zei hij dat de massale immigratie het land ‘op de rand van instorting’ heeft gebracht. ‘Het land is verloren. Wat er nu gebeurt is de grootste invasie (in Griekenland) ooit. Iedereen die wordt gearresteerd wordt vastgezet en gedeporteerd.’

  De meeste immigranten komen uit Azië en Noord Afrika en bereiken het land via Turkije. Omdat Griekenland de oostelijke ‘poort’ naar de Europese Unie is heeft het al jaren te maken met een enorme toevloed aan kansarme illegalen. 80% van alle migranten die naar de EU willen reizen via Griekenland. Ieder jaar glippen zo’n 100.000 het land in, reden waarom er op dit moment een muur en/of hek langs de grens met Turkije wordt gebouwd. ….verder;

  http://xandernieuws.punt.nl/?id=662786&r=1&tbl_archief=&

  Like

 23. Ko Lumbus zegt:

  @Hellen 15:45

  Ik wil ook wel even lol hebben, Hellen. Kun je dat clipje hier plaatsen misschien?

  Like

 24. Ko Lumbus zegt:

  Het blijft dweilen met de kraan open, die Griekse razzia’s, zolang de overige EU grenzen wijd open blijven staan.

  Like

 25. Aegolius cs zegt:

  Hoe krijg je een land of de EUSSR naar de knoppen?
  Gewoon even lezen wat er monetair aan de gang is:
  Met dank aan Toetsteen. Gelezen en de voorbeelden lopen als een economisch treintje op een vaste rails langs benoemde stationnetjes.
  Waren het eerst concurrerende Chinese valuta versus de dollar (mede door de val van de CCCP waar de dollar het enige “onwettige” betaalmiddel was…. moest de EEG iets bedenken voor al die Europese valuta: dé Euro en als “wereldspeler” aanschuiven aan het economisch banket dat de VS inmiddels behoorlijk had verstierd met haar wettelijke verplichting hypotheken te verstrekken aan risicovolle minderheidsgroepen [1].
  Gelezen hebbend is men al wat langer bezig met een wereld valuta-rekenmandje (zoals het met de Euro ook ging) opdat nationale schulden zullen verdampen. Ten koste van wie die in dat mandje stappen? Natuurlijk zijn er uitstekende tegenargumenten in te brengen [2] maar weet u enig regering te vinden zoals “De belangrijkste geschiedenisles die je nooit kreeg” zal versmaden?
  Neen, de laatste stap is nog zeker niet gezet evenwel in gang!
  http://rothbard.be/artikels/280-de-belangrijkste-geschiedenisles-die-je-nooit-kreeg

  Like

 26. lucky9 zegt:

  Inderdaad Aegolius cs

  Een oplichtingstrucje niet meer of niet minder dan het schema van de meester-oplichter Charles Ponzi. Meer is het niet. ( http://nl.wikipedia.org/wiki/Ponzi )

  Manson mag fier zijn op zijn voornaam. Sharon Marie Tate zal het nooit meer kunnen navertellen.

  De vraag is zullen onze nazaten dit gigantisch bedrog nog kunnen navertellen?

  Like

 27. Tom Hendrix zegt:

  @Aegolius 17.34. uur, heb gelezen van het verwenste systeem van schuldpapieren in Frankrijk.
  Wat zijn onze politici toch een stel vermaledijde opportunisten, zij zouden hiervan geweten moeten hebben, echter ze hebben overal in mee gestemd, behalve Dhr. Wilders en de PVV. Het is gewoon crimineel, ten koste van de bevolking zo’n rad van avontuur op te zetten. Tevens denk ik aan de uitspraak van, de econoom Adam Smith plm. 1730-1780 geleefd hebbende, die de verstandige uitspraak deed: ” Regeringen zouden er verstandig aan doen, om in perioden van economische opgang gelden te reserveren voor als er tijden van recessie aanbreken, om dan met de gespaarde gelden de recessie te bestrijden”. Niet heeft men geleerd, en door het aanzetten van de geldpersen vergroot men de problemen, maar ja links-Hollande Frankrijk- wil het, ten koste van de nederlandse, duitse en finse belastingbetaler. Kots ben ik van deze mentaliteit.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s