Islamitische dodenaflegging op christelijke begrafenis

Twee oorspronkelijk uit Turkije afkomstige mannen moeten zich voor de kantongerecht Breisach in het Zwarte Woud verantwoorden voor het verstoren van een begrafenis. De twee mannen stormden de christelijke begrafenisplechtigheid n.a.v. de dood van een baby binnen, die aan wiegendood was overleden.

Voor de ontstelde rouwende mensen trokken ze het levenloze lichaampje uit de kist om met geweld een wassing volgens het islamitische geloof uit te kunnen voeren. Het verzet, dat de deelnemers aan de begrafenisplechtigheid boden, was nutteloos, bericht de “Pforzheimer Zeitung”.

Op 11 januari van dit jaar zou de laatste gang van het kleine kind plaatsvinden. Het kind zou op traditionele christelijke wijze in familiekring worden begraven. Maar de 28-jarige biologische vader van het kind, die het vaderschap nooit heeft erkend, kwam samen met zijn 62-jarige vader om op het stoffelijk overschot een islamitisch gebruik te voltrekken. Met een teil en een waterkan kwamen de mannen de treurzaal binnen. Daar aangekomen, namen ze het kind uit de kist, kleedden het helemaal uit, waarbij de lelijke sectiewonden zichtbaar werden, en voerden daarna de wassing uit, die volgens het islamitische geloof verplicht is. Daarna wikkelden ze het kind in een doek en legden het in de kist terug. Ruw en snel brachten ze de kist naar het graf en gooiden er aarde op. Aldus werd het omschreven door de grootmoeder van het kind, die aangifte had gedaan.

Was er toestemming voor het islamitische ritueel?

De moeder is door de dood van haar kind sterk getraumatiseerd. Zij zou op druk van de vader oorspronkelijk hebben ingestemd met de wassing. De grootmoeder en de begrafenisonderneemster zouden hier echter strikt tegen geweest zin. De “Badische Zeitung” heeft een andere versie van het incident. Hierin wordt een begrafenisondernemer geciteerd, die zegt dat de wassing al van tevoren afgesproken zou zijn en dat de moeder van het kind daarbij geweest zou zijn.

Dat de kwestie nu überhaupt voor de rechtbank komt, ligt aan het feit dat de door het openbaar Ministerie bedoelde geldstraf van ongeveer 2 maandlonen door het kantongerecht te hoog wordt gevonden.

Bron:

http://www.unzensuriert.at/content/009527-Islamische-Totenwaschung-auf-christlichem-Begr-bnis

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Islamitische dodenaflegging op christelijke begrafenis

 1. Tom Hendrix zegt:

  Weer een van de geweldig vreedzame uitwassen, van de “religie van de vrede”. Hahaha!

  Like

 2. Turul zegt:

  ja en weer een voorbeeld van een etnisch Duitse vrouw die in zee ging met een allochtoon ditmaal een Turk, die natuurlijk enkel sex met haar wilde, zonder te trouwen (zoals gewoonlijk) en dat ook kreeg….

  Het in zee gaan van autochtonen met allochtonen is het probleem, daar komt al het andere uit voort!

  Zolang onze jeugd gehersenspoeld word door het links liberale kamp en totaal geen besef meer heeft van de eigen identiteit zal dit nog vele malen voorkomen.

  Like

 3. Hellen zegt:

  Kots , teil , meer dan walging .
  Aanwezigen staken geen klauw uit ?
  Ongelooflijk !!

  Like

 4. Predictor zegt:

  Turul, niet alleen Duitse vrouwen ook Nederlandse vrouwen voelen zich aangetrokken door primaten (kijk maar naar Estelle)!

  Like

 5. G.Deckzeijl zegt:

  Sorry Tom, ik kan er niet om lachen. Ik word giftig van dit soort berichten, omdat ze precies aangeven wat die KLOOTZAKKEN steeds vaker van plan zijn, namelijk het westen zo snel mogelijk dat verdomde verzonnen woestijngeloof door de strot persen. Meer wil ik er niet meer over schrijven.

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  Gerrit ook ik lach er niet feitelijk om hoor. Het is diep en diep triest. Ik ben begonnen aan het boek van IBN WARRAQ , uitgegeven bij Meulenhoff, met als titel Weg uit de Islam- getuigenissen van afvalligen. Als ik daar de verslagen lees van ex moslims, hoe ze uitgescholden, verketterd, en monddood zijn gemaakt, door de ISLAM VOLGERS, dan “rijzen je de haren ten berge”. Het boek bevestigd gewoon wat hier ook gezegd wordt, de islam is naar zijn wezen een achterlijke wrede ideologie, verzonnen door de achterlijke woestijndebiel Mo de pedo profeet!

  Like

 7. Schnoebel zegt:

  Twee mannen maar die, zonder onderbreking, dit woestijnritueel konden uitvoeren. Niemand van de overige aanwezigen die ook maar een “poot” hebben uitgestoken. Onvoorstelbaar! Ruggegraatloze dhimmies en dat in een land waar de sharia (nog) niet is ingevoerd. Nou, dan verdien je niet beter.

  Like

 8. P.Munnich zegt:

  Islam IS géén religie, maar een denkwijze van hele volksstammen. Met religie heeft dit NIETS te maken.
  Wat hier gebeurd is, en of daar toestemming voor gegeven is of niet, kan ik met mijn hoofd niet bij.
  Voor meisjes en vrouwen een goede raad: Begin Niets Met Islam-aanhangers.

  Like

 9. G.Deckzeijl zegt:

  Aan allen>>> PDF>>> http://tinyurl.com/7zl4y95

  Like

 10. G.Deckzeijl zegt:

  Effe terug naar eigen land, naar in mijn beleving twee stomme wijven+aanhang, waarvan ik me afvraag of des zondags ook braaf ter kerke gaan…
  http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/3296836/2012/08/05/Feestje-verandert-in-slagveld-na-zoen.dhtml

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s