Verklaring van Chris Knowles van de International Civil Liberties Alliance (ICLA) i.v.m. zijn ontslag op staande voet door Leeds City Council, zonder eerlijk proces, als gevolg van zijn politieke overtuiging

Mijn naam is Chris Knowles. Ik was vroeger een directeur van het International Civil Liberties Alliance (ICLA). Vandaag werd ik op staande voet ontslagen uit mijn dienstverband bij de Children’s Services Department van de Leeds City Council (overheid). Dit volgt op een schorsing, die ongeveer zeven maanden geleden werd ingesteld naar aanleiding van een bewering over mij, die werd gepubliceerd in The Sunday Times.

Ik ben van plan om de procedure in het Employment Tribunal te starten wegens onrechtmatig ontslag en procedures wegens schending van de mensenrechten (vrijheid van meningsuiting). Ik werd ontslagen zonder enige disciplinaire hoorzitting en zonder te horen wat ik verkeerd zou hebben gedaan.

Voordat ik de vergadering met het Leeds City Council bijgewoonde, was mij niet verteld dat ik op staande voet zou worden ontslagen. Er was een hoofdinspecteur van politie aanwezig, die voorstelde de vergadering bij te wonen, maar mijn advocaat zei dat als hij bleef hij dan ook aanwezig zou moeten zijn. De hoofdinspecteur stemde er vervolgens mee in om de vergadering te verlaten. Nog steeds is mij niet specifiek verteld wat ik verkeerd zou hebben gedaan. Ik geloof dat de politieman er gewoon was om te intimideren.

Ik ben al ongeveer zeventien jaar lid van de vakbond Unison, maar die vakbond weigerde mij te vertegenwoordigen, blijkbaar omdat mijn standpunten niet overeenkomen met het Unisonbeleid. Ik werd slechts korte tijd daarvoor van de weigering door Unison in kennis gesteld, slechts kort voordat ik werd opgeroepen voor deze bijeenkomst, hoewel de vakbond al geruime tijd op de hoogte was van mijn zaak.  Men zou denken dat het de taak van een vakbond is om de rechten van zijn leden te verdedigen. Blijkbaar geldt deze verplichting niet voor de verdediging van het recht op vrijheid van meningsuiting.

Chris Knowles.

Lees meer op:

http://gatesofvienna.blogspot.nl/2012/08/the-irony-of-unison.html#more

Bron:

http://www.libertiesalliance.org/2012/08/02/statement-from-chris-knowles-of-the-international-civil-liberties-alliance-icla-in-relation-to-being-summarily-dismissed-from-leeds-city-council-in-the-absence-of-due-process-due-to-his-political-be/

Vertaald uit het Engels door:

vederso

(voor https://ejbron.wordpress.com/)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Censuur, Elite, Groot-Brittannië, Linkse Kerk, political correctness, Socialisten, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

19 reacties op Verklaring van Chris Knowles van de International Civil Liberties Alliance (ICLA) i.v.m. zijn ontslag op staande voet door Leeds City Council, zonder eerlijk proces, als gevolg van zijn politieke overtuiging

 1. E.J. Bron zegt:

  “Berufsverbot”!!!! 😦

  Like

 2. M.A.L. Sion zegt:

  Dit is enigszins te vergelijken met de klokkenluidersaffaire. Het is te verwachten dat ook aanhangers van de PVV zo aangepakt gaan worden. We zullen hier alert op moeten zijn en eventueel tegenmaatregelen nemen. Eigenlijk is het onderdeel van de gezamenlijke, totale strijd tegen de islamisering. De islamofielen, linksche goedmenschen, mogelijk zelfs van islamzijde uitdrukkelijk geinstrueerd en/of zelfs ertoe bedreigd, zullen niet terugdeinzen om de wet te “buigen” om tegemoet te komen aan de wensen van de religie van de vrede.
  Er moet gezorgd worden voor betrouwbare juridisch geschoolden en fondsen om mensen uit ons kamp bij te staan als het zover komt. We zullen ons allemaal moeten realiseren dat de strijd tegen het barbarendom meer zal eisen dan het schrijven van postings.
  Barbarendom ja, als we ons bedenken dat in Afrika een jonge moeder in de gevangenis zit te wachten op het moment dat ze naar buiten gesleurd zal worden om gestenigd te worden. De eerwraakmoorden in de familiekring, die we hier al een aantal keren hebben gehad, zijn de voorbodes van toekomstige georganiseerde criminele wreedheden ter ere van een niet bestaande god. Allahu Akbar. Bà!

  Like

 3. Martien Pennings zegt:

  Het beroepsverbod wordt steeds explicieter toegepast, maar informeel is er dat allang, ook in Nederland.

  Like

 4. Hellen zegt:

  OOK in Engeland , de Britse kinderbescherming , hoe ziek kan je zijn , dreigde een engelse zwangere vrouw haar baby na de geboorte . af te nemen omdat zij en haar man , een militair die in Afghanistan dient , lid zijn van de EDL . Je zou als normaal denkend mens , aan bevelen dat die abjecte dhimmi’s al die toekomstige jihadisten die daar geboren worden direct uit huis zouden moeten plaatsen .

  Never Surrender !
  Stem PVV !

  Like

 5. Linsky zegt:

  Wat ik me steeds maar afvraag is of het niet gewoon juridisch kan worden aangepakt.

  Er moeten toch advocaten zijn die in staat zijn om de wet op zodanige wijze te interpreteren dat duidelijk wordt dat wat de regering allemaal doet en toelaat buitenwettig is?

  Elke actie van overheidswege en justitie, die islam en sharia faciliteert, steunt of toelaat, is per definitie een ondermijning van onze eigen grondwetten. ‘Democratische’ wetten!

  ‘Democratie’ staat elke andere mening toe, behalve die haar eigen aard ondermijnt.
  Daarom hebben wetten die de ‘democratie’ beschermen al dan niet met wettige middelen door uit speciaal voerende organen.

  Een land wat de wet hanteert dat het eigen bestel vernietigd mag worden is volslagen krankzinnig!

  En dat is precies zoals volksverraders als bijv. Donner proclameren, en niet alleen toestaan maar zelfs trachten te verwerkelijken.

  Ik blijf me dus afvragen of er niet eens advocaten- collectief is te formeren, die dit eens werkelijk uitzoekt en aanhangig kan maken.

  Want al wat er gebeurt is tegen elke logica en ethiek, maar voor alles tegen ons eigen, ‘gekozen’ ‘democratisch’ bestel, gewoonweg omdat in de sharia en koran echte democratie niet is toegestaan en dient te worden vernietigd.
  Welke beschaving, samenleving, bestel of grondwet staat vernietiging door derden danwel door zichzelf toe???

  Like

 6. E.J. Bron zegt:

  @Martien

  Gelukt zie ik!? 😉 🙂

  Like

 7. Linsky zegt:

  Ik bedoel dus te zeggen dat de islam als een terroristische organisatie dient te worden gekenmerkt en als zodanig dus per definitie moet worden verboden.

  Het bewijs daarvoor wordt namelijk geleverd door hun eigen handvest, de koran en geestelijke doctrine de sharia!

  Op basis van heel wat minder zijn er talloze groepen en bewegingen het recht van bestaan ontzegd. En deze waren niet eens gericht tegen het ‘democratische’ bestel of in hun aard levens-vijandig! Zelfmoord is zelfs strafbaar. Evenals de hulp daarbij.
  Hoe kan het dan wettelijk zijn dat die koran en sharia gelegitimeerd wordt door overheden en justitie? Het is die koran die oproept tot haat en het vermoorden van alles en iedereen die haar niet accepteert!

  Dus het accepteren en zelfs faciliteren door overheden van sharia, koran en islam is een misdaad tegen de Staat, tegen elk bestel en tegen elke samenleving!

  Like

 8. Hier in Nederland worden ook steeds meer mensen ontslagen om hun politieke voorkeur. Helaas wordt dit bewust buiten de publiciteit gehouden maar dit zal steeds vaker gaan gebeuren en reken maar dat zo’n beetje na 12 September het straks wel eens heel normaal kan zijn dat je ontslagen wordt als je ook maar ruikt naar bijvoorbeeld de PVV of anti-islamitische uitspraken hebt gedaan (in het verleden of nog steeds).

  Like

 9. vederso zegt:

  @ Linsky. In de VS zijn er nadrukkelijke “grassroot” organisaties die mensen juridisch bijstaan die in zulke situaties belanden. Zo hebben Bruce Bawer en Fjordman via Daniel Pipes hulp gehad in hun gesteggel over het wel of niet moeten getuigen in het Breivik-proces. Volgens de Noorse wet hoefde dat niet, konden ze daartoe niet worden gedwongen, maar ze moesten dat zelf uitvinden en ontdekken! Dit staat bij ons nog in de kinderschoenen, maar nmm. een belangrijk aandachtspunt!
  Misschien iets om voor de PVV om op te pikken en er structuur aan te geven?

  Like

 10. vederso zegt:

  Er is zelfs een woord voor: “lawfare” en bijvoorbeeld Mannheimer wordt gezogen in wilde aanklachten, maar de verdediging daartegen kost in eerste instantie geld en daarna zeer veel deskundigheid. Eén van de taktieken van Links is allereerst om mensen financiëel te breken.

  Like

 11. Aryan zegt:

  Ja de ‘Tribulation Times’ zitten er inderdaad aan te komen.

  Like

 12. Linsky zegt:

  Vederso, ik weet waar je het over hebt, maar wat ik bedoel is de opzet van een juridisch collectief wat. met de teksten in de hand aangeleverd door de expertise van bijv. Hans Jansen etc, een proces begint tegen de Staat en justitie.

  We hebben juist met onze blogs en websites best een mogelijkheid om dat collectief te promoten, te steunen en bekend te maken bij het volk. Zelfs die ‘linksen’ zullen er dan niet omheen kunnen om er mee geconfronteerd te worden.

  D’r moeten toch verdomme ook verstandige mensen zijn met de nodige expertise en kennis van de wegen die bewandeld moeten worden, die zelf ook hartstikke misselijk zijn van al dat volksverraad door de overheid! 😦

  Like

 13. vederso zegt:

  @ Linsky. Ik denk dat er één wezenlijke aanval op ons zit af te komen en dat is de aanval op de vrijheid van meningsuiting via het concept van de OIC van “defamation of religion”. Daar schijnt Hillary Clinton hartelijk aan mee te werken en natuurlijk de Europese Commissie ook. Dat moet onze eerste lijn van verdediging zijn, daarna wordt er geschoten. Dat Pechtold cs. dit niet begrijpen is hun probleem, maar tenslotte zullen ze er voor verantwoordelijk worden gehouden.

  Like

 14. Tom Hendrix zegt:

  @Linsky 13.33. uur, ” democratie staat elke andere mening toe, behalve die haar eigen aard ondermijnt”. En dat is krek juist,Linsky. De ISLAM is een ideologie, die volgens de KORAN de hele wereld als haar strijdperk heeft, ergo zij is dus primair anti democratisch. Maar door de RODEN en policor figuren in ons land, wordt daar NIETS tegen gedaan, sterker nog een partij die hieraan iets wil doen wordt bedreigd en uitgemaakt voor nazi’s, xenofoben, fascisten en meer van dit fraais.
  Ik hoop dat we ons dat 12 september goed voor ogen houden.

  Like

 15. M.A.L. Sion zegt:

  Het probleem is dat het heel moeilijk zal zijn om een organisatie op te zetten met als doel de islamisering te bestrijden of het gedrag aan te pakken van de linksche elite van goedmenschen die ons landje uitleveren aan de religie van de vrede. Met de ondemocratisch tot stand gekomen regelgeving van de EU en zelfs de mogelijkheid om het tot een internationaal arrestatiebevel te laten komen zal elke poging tot verzet in de kiem gesmoord worden.
  We zullen eerst uit de EU moeten stappen, waarna we weer nationale wetgeving kunnen hanteren en eventueel via de volksvertegenwoordiging nieuwe noodzakelijke wetten creëren. De PVV is DE partij die nadrukkelijk afkoerst op een verlaten van de EU. We weten dus wat ons op 12 september te doen staat.

  Like

 16. Tom Hendrix zegt:

  @M.A.L. Sion,van mij een volmodig amen!

  Like

 17. Lucky9 zegt:

  vederso zegt op 5 augustus 2012 om 14:13
  ” Eén van de taktieken van Links is allereerst om mensen financiëel te breken.”
  Inderdaad! Klokkenluiders, politiek incorrecten en whistle-blowers staat soms een onvoorstelbare procedureslag te wachten tegenover een valse en lasterende tegenpartij met in vergelijking onbeperkte middelen die er niet voor terugdeinst alle mogelijke smerige middelen aan te wenden om het onrecht te laten zegevieren..
  In een van de video-filmpjes van Michael Coren hoorde ik gisteren hier nog een door hem geïnterviewde dame de uitdrukking “can of worms ” gebruiken. Zeg maar een blikje wormen.

  Zelfs in een nog niet vermolmde of door fascisten ontmantelde rechtsstaat is een rechtgeding geen lachertje. De uitdrukking “blikje wormen” deed me ook denken aan de Classified Women Sibel Edmonds waarvan door Linksy hier ooit de lectuur werd aanbevolen .

  Waarom opent zich in bepaalde gevallen een “blik met wormen”?

  1° het is een illusie te geloven in de onafhankelijkheid van de rechterlijke macht. Vrijwel alle rechters worden benoemd op basis van politieke beslissingen en de meeste rechters zijn dus feitelijk niet onafhankelijk.
  2° de criteria die gebruikt worden bij benoeming van rechters zijn in tegenstelling tot wat de niet geïnformeerde ietwat naïeve burger ten onrechte dagdroomt niet bekwaamheid noch integriteit noch specialisatie maar wél beïnvloedbaarheid, aanhankelijkheid en liefst van al nog chanteerbaarheid. Dit is het hoofdkenmerk van “het blik”
  3° In zoverre de twee eerste punten nog niet erg genoeg zou zijn is de magistratuur ook ergens een afspiegeling van de maatschappij. Ook onder de rechters bevindt zich dus een percentage rotte appelen zeg maar corrupte en corrumpeerbare rechters zonder enige schaamte of gevoel voor billijkheid en rechtvaardigheid.
  4° De overheid tenslotte en ook de corrupte een politiek correcte advocaten kiezen hun eigen rechters, of laten dat doen bij wijze van vriendendienst “onder wormen”.

  Een ‘juridisch collectief voor de vrijheid’ stoot op net hetzelfde probleem als de individueel gebroodroofde omwille van zijn opinie overtuiging of sympathie: corrupte rechtbanken. Zelfs Geert Wilders is er ternauwernood aan ontsnapt.

  Dat is ook de reden waarom we ons met alle macht en middelen moeten verzetten tegen de aanvaarding van Sharia. Eens men sharia toelaat en weigert te verbieden is de rechtsstaat dood en begraven en mag elke burger rechtvaardigheid en billijkheid als norm en ook zijn burgerrechten allicht zelfs definitief vergeten. Daarom was de islamofiele motie Halsema fascistisch.

  Like

 18. louis-portugal zegt:

  Het is te gek om los te lopen dat men ontslagen wordt omdat men lid is van de PVV, een partij in het parlement met 24 zetels die geen geweld nastreeft.

  Like

 19. Tom Hendrix zegt:

  Lucky9 15.42. uur, ook ik denk er zo over Lucky9. We worden 24/7 uur geindoctrineerd, misleid en bedrogen door de LINKSE PERS en LINKSE MEDIA. Inderdaad door deze infiltratie de laatste 40 jaar, door het rode volksdeel zijn alle objectieve berichtgevingen verdwenen, en zijn alle organen van de rijksoverheid besmet met het rode bacil. Het is nog erger dan tijdens de zuiveringen van Stalin in de 30 er jaren van de vorige eeuw, toen deed men openlijk liegen bedreigen en vermoorden, nu gebeurt het onder het mom van democratie. Laat me niet lache.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s