Noorse regering plant verbod op bedelen

De Noorse regering overweegt, gezien de grote immigratie van zigeuners, de invoering van een bedelverbod. Een desbetreffend wetsontwerp, dat aan gemeenten de beslissing overlaat om openbaar bedelen gedeeltelijk of geheel te verbieden, zou op dit moment op het Ministerie van justitie worden onderzocht, bericht de krant “Aftenposten”.

Het ministerie krijgt daarbij ondersteuning van de politie. Het hoofd van de nationale politie, Kristin Kvigne, zei, dat er van bedelen een duidelijk spoor van criminaliteit zou uitgaan. “Het is onze professionele mening om het bedelen te verbieden”. Zonder concrete politieke maatregelen zou het voor de politie moeilijk zijn om het probleem de baas te worden. Ook enkele sociaaldemocraten ondersteunen de eis.

Achtergrond van de discussie zijn de problemen met de meer dan 2000, grotendeels al bij de politie bekende, zigeuners in Oslo. Nadat buurtbewoners met succes hadden geprotesteerd tegen een permanente plaats voor de caravans van de immigranten, vonden deze een tijdelijke plaats op het terrein van een kerk.

Aantal verdachten neemt toe

Op dit moment kamperen de zigeuners op een plek in de omgeving van de hoofdstad. Naar eigen zeggen zouden ze daar ook al met scherpe munitie en vuurwerk zijn aangevallen. De politie kon echter tot nu toe nog geen enkele verdachte aanhouden. De cheffin van de rechtse Vooruitgangspartij, Siv Jensen, noemde de bewering een “publiciteitsstunt”. Midden juli al had zij geëist om de bedelende zigeuners zo snel mogelijk uit te zetten.

Volgens informatie van de politie is het aantal verdachten met een Roemeens staatsburgerschap sinds 2007 in Oslo meer dan verdubbeld. Alleen al tot eind mei zouden er 661 Roemenen zijn gearresteerd.

Bron:

http://www.jungefreiheit.de/Single-News-Display-mit-Komm.154+M57b56279605.0.html

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", Criminaliteit, Linkse Kerk, Multiculti, Noorwegen, political correctness, Roma en Sinti. Bookmark de permalink .

4 reacties op Noorse regering plant verbod op bedelen

 1. louis-portugal zegt:

  Zet ze in Brussel voor het Berlagegebouw.

  Like

 2. G.Deckzeijl zegt:

  Zo, kijkesaan, ze plannen(ja,ja…) een bedelverbod. Ze moeten er nog over nadenken of ze het echt zullen doen. Als ik bv. moet “kleien” dan ga ik daar niet een paar uur over zitten nadenken, dag GA IK, Punt. Maw: als ik nu de baas in dat land was geweest werden al die rotzooimakers over de grens gezet.Ik stel voor een luchtbrug met C-5a’s te organiseren, de hele flikkerse bende + sleurhutten erin en bv. naar Kerguelen. Da’s een eilandengroep tussen de Falklands en Antarctica(zomaar uit het blote hoofd). Laat ze daar hun zaakjes maar regelen. Enne.. wegkomen
  is onmogelijk. Fris klimaatje ook. Wel veel vis. Dus hengelen maar.
  Iemand nog andere ideeën?

  Like

 3. G.Deckzeijl zegt:

  Iedereen weer over z’n stuur heen…???

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Nou dat is nu een gevolg van de waanzinnige linkse multi-culti politiek. En in Noorwegen en de andere Scandinavische landen, woekert het linkse bacil al meer dan 80 jaar.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s