De ware islam

(Door: Linsky)

De ‘vredelievenden’ in actie!

Vanuit publicitair oogpunt was het erg verleidelijk om de films, die regelmatig verdwijnen van het internet, pontificaal in beeld te brengen. Deze beelden zijn echter zo verschrikkelijk, dat een ernstige waarschuwing niet alleen op z’n plaats is, maar absoluut noodzakelijk.  De beelden van de verschrikkingen en beestachtigheden in Syrië, Houla en Homs, heb ik geweigerd om te zien, voornamelijk, omdat wanneer het om kinderen gaat er een mentale blokkade optreedt in mijn bevattings- en absorptievermogen.

Lees verder… (Waarschuwing!: Zéér schokkende beelden!)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam. Bookmark de permalink .

19 reacties op De ware islam

 1. Johanna Haarlem zegt:

  linksy heb een poging gedaan IK KON HET NIET AANZIEN !! my oh my wat een beesten…

  Like

 2. marijke zegt:

  Nou linsky ik ga toch maar niet kijken.Heb een keer een filmpje gezien en dat staat nog zo op mijn netvlies.En daar kom ik nooit meer van af.Beesten doen dat nog niet eens.Ik heb al eerder gezegt met die gasten is het niet anders als dood en verderf en hechten geen waarde aan het leven.Barbaars gewoon weg Hue kunnen ze nog zeggen Islam is liefde.Vreselijk gewoon .En nog mensen die dat durven te verdedigen.Bah,bah bah..

  Like

 3. kabier zegt:

  heb niet gekeken te walgelijk maar volgens wie is dit de ware islam? niet volgens mij…

  Like

 4. Linsky zegt:

  Marijke, Johanna, gelukkig dat je dan naar jullie eigen gevoel hebt geluisterd dames.

  En het ging me juist om de laatste zin van Marijke….ongelooflijk dat er zieken zijn die dit krankzinnige volk willen verdedigen en legitimeren!

  Daarom kon ik het toch niet nalaten om het in ieder geval beschikbaar te stellen voor iedereen die nog niet overtuigd is.

  Johanna, dat heb ik niet kunnen doen met die film waarin die kinderen worden vermoord.
  Zoals ik zei, ik heb mijn grenzen en incasseringsvermogen. Dat stopt echt bij kinderen.

  Maar een ding is wel duidelijk…dit zijn de waanzinnige en zieken die onze overheden hier binnen halen en ze ‘gasten ‘ noemen!

  Dus laat niemand zeggen dat deze films niet beschikbaar mogen zijn.
  Want zoals Bouyeri zei:
  “Dat kan ik wel en dan weten jullie ook wat je te wachten staat!”

  Like

 5. Linsky zegt:

  Jawel kabier !! Jazeker is dit de islam en wat zij willen men zullen doen met iedereen die hun waanzin niet accepteert!
  Het is namelijk de islam die ze zelf over de gehele wereld proclameren.
  Met als doel hun wereldwijde UMMA!

  Like

 6. Johanna Haarlem zegt:

  nee met kindertjes erin al helemaal niet heb ik toen gekeken met kindermisbruik en mijn god nu ik het type zie ik het weer het waren dan foto’s op het netvlies for ever…gore pedo’s satanisch misbruik ik kon er toen niks bij voorstellen die foto’s 😦 te erg NOOIT meer dat vind ik ook zo erg met de islam die jonge meisjes en zelfs jongetjes ach god ik kan wel janken elke keer als ik weer iets over lees als moeder vrouw en mens doet dat zo een pijn om te zien dat kinderleed…ook met dieren heb ik dat ze zijn de onschuldigste van allemaal.

  Like

 7. Linsky zegt:

  Johanna, die film uit Syrië met die kinderen had ik al lang van te voren ontdekt, maar bij de foto’s alleen al draaide m’n maag om en wist ik dat ik absoluut niet wilde kijken.
  Ik was zo enorm geschokt dat ik er zelfs niks over tegen E.J. zei, en het volkomen uit mijn geest wilde bannen.
  Maar, oké, het is goed dat hij het uiteindelijk zelf vond en toch publiceerde, want er zijn echt nog steeds imbecielen die menen dat de islam vrede is! 😦

  Like

 8. Ondanks dat het schokkend is te zien voor de meesten onder ons is het toch wel goed dat we er opnieuw aan herinnerd worden dat de islam absoluut geen vrede uitdraagt. Integendeel! Ze draagt pure, ongepolijste en onvervalste haat uit tegen hen die andersdenkend zijn. Het maakt deze barbaren niets uit of het een man, vrouw of kind betreft. De intolerantie straalt er gewoon vanaf en diezelfde intolerantie zie je ook afstralen van die haatbaarden die onlangs in Amsterdam en Urk aan het prediken waren. Prediken is een verkeerde woordkeuze: Haatzaaien is het enige juiste woord.

  Eigenlijk zou elke linkse partij dagelijks dergelijke video-beelden toegestuurd moeten krijgen maar afzenders van dergelijke mail zullen per direct in het spamfilter worden opgenomen en mogelijk juridische acties zouden zomaar kunnen worden uitgevoerd. Dezelfde soort acties als die van tegen Nekschot en de beheerder van Misdefinitie en anderen waar we geen weet van hebben.
  De waarheid is hard, vooral voor hen die dit ideologische gedachtegoed ondersteunen en toestaan zich te ontwikkelen binnen onze grenzen. Deze lieden hebben zichzelf onschendbaarheid en immuniteit toegekend maar dat zal op een gegeven moment slecht op op zekere hoogte gelden…..

  Like

 9. marijke zegt:

  Kijk Linsky ,en dat heb ik ook al hier eerder gezegt.Een filmgezien dat verschillende vrouwen er zo trots op waren dat hun kinderen werden klaar gestoomt om even met een bomgordeltje in de ronte te gaan om dood en verderf te zaaien.En hoe trots ze er op waren.Dan zit er toch wel goed iets mis in die hersens he.Als ik vroeger ruzie had met mijn zuster moesten we elkaar een kusje geven en zeggen dat we spijt hadden .En als ik een griepje had dan was dat een feest.Want je werd extra verwent.Ik heb veel over de oorlog gehoort van mijn ouders.En wat ze allemaal mee hebben gemaakt.Maar ben nooit met haat groot gebracht.Waar om ik dat schrijf?Om dat als je zo iets ziet in een film over kinderen en hoe ze zo met vergift worden groot gebracht,en dat die ouders zo hun kind naar de slachtbank laten gaan.Daar kan een normaal mens toch niet begrijpen.Het zijn met recht barbaren.En het zet je wel aan het denken.Begrijpen zal ik het nooit van me leven.En mensen die het verdeigen die begrijp ik al helemaal niet.Wat een wereld

  Like

 10. marijke zegt:

  moet natuurlijk verdedigen zijn.

  Like

 11. G.Deckzeijl zegt:

  Zien van de foto was voor mij voldoende, Linsky. Heb zelf genoeg materiaal over bv. Tsjetsjenië gezien. We kunnen hierover blijven discussiëren, maar enige invloed erop is bijna nul.

  Like

 12. Tom Hendrix zegt:

  Beste Linsky, ook ik vond het te vreselijk om te zien. Ben het eens met voorgaande reageerders, dieren doen elkaar ZELFS ZOIETS niet aan. Waanzinnige volgelingen, met een waanzinnige denktrant, dat gaat goed mis, het is zoals Hans van de Mortel zegt: muzelmannen horen niet thuis in onze seculiere moderne maatschappij. Ik kook zo van woede beste mensen op die idioten die ons vanaf 1973, met de aanname van de resolutie van Straatsburg, deze horden hebben binnen gelaten. De meest verantwoordelijke partijen zijn en waren: PVDA,CDA,VVD,D66.

  Like

 13. Aryan zegt:

  Er zijn gewoon geen woorden voor om dit soort TUIG te beschrijven. En vergeet niet dat ‘Islam’ ‘onderwerping’ betekent en dat het GEEN religie maar een Ideologie is die in onze Blanke Westerse Cultuur TOTAAL NIET tuis hoort. “Separateness” (m.a.w: ‘zij dáár in die zandbakken en wij hier’) is de ENIGE WERKENDE oplossing!!

  Like

 14. Linsky zegt:

  Marijke,
  Het punt is dat er iets mis is met de oorsprong van die islam. Ze bestaat nu zo’n 1400-1500 jaar, en begon vruchten af te werpen.

  Net een zure-appel boom.

  Het fijne van de natuur is dat ze redelijk consistent is en slecht enkel in bijzondere gevallen spontaan anomalieën vertoont, waardoor er een evolutie mogelijk is.

  Dat is gebeurt met vrijwel elke samenleving, en religie, vandaar dat de bijbel uit twee boeken bestaat, het oude en het nieuwe testament. Het nieuwe testament geeft de individuele mens een handvat om uit de schaduw van de doctrine te stappen die het oude testament voorschreef.

  In de islam is nooit wat veranderd, en heeft men al die eeuwen vastgehouden aan hun oorspronkelijke zieke on-menselijke wetten.

  Een boom die zure appels draagt,zal nooit, in alle eeuwigheid niet, ineens zoete bananen voortbrengen!

  Vandaar dat moeders in die moslimwereld, geen moeders zijn met normale opvattingen en menselijke gevoelens zoals in de westerse samenlevingen, en klakkeloos hun eigen kinderen offeren aan hun eigen krankzinnige egoïsme, om een plaatsje bij hun allah te krijgen.
  Want dat is wat ze zelf, allemaal, steeds weer opnieuw beweren, het is allemaal om verzekert te zijn van die 7 maagden of een aai over de bol van allah!

  Aan een appelboom, groeien nu eenmaal geen bananen!

  Like

 15. marijke zegt:

  Ja linsky ik ben het helemaal met je eens wat je schrijft.Maar waarom worden wij daar mee opgescheept.Zouden die rijke mannetjes daar in die zandbakken toch meer te zeggen hebben dan waar dan ook.het begint er wel op te lijken he.Geld en olie.De meeste haat hutten worden gespekt door die gasten.En ook dat laten ze hier gebeuren.Vragen ,vragen.En ik ben wel zo vreselijk moe van dat zijn er maar een paar.Dat zeggen ze in Den Haag he.Dit gaat nooit goed aflopen.Was van de week in de Bos en Lommer.Het is gewoon een grof schandaal wat ze de hollandse mensen hebben aangedaan.Om zo maar hele wijken vol te plempen met moslims en waar onse mensen een minderheid zijn.En we moeten het maar slikken voor zoete koek.Vriendin van mij gevlucht met pijn uit Amsterdam.Naar Almere en nu begint dat gelazer daar ook.Man wat hebben ze ons aan gedaan.

  Like

 16. Tom Hendrix zegt:

  @Marijke 11.21. uur, inderdaad Marijke wat hebben ze ons aangedaan. Het is goor en crimineel gedrag van linkse en gutmensch politici. Sinds de jaren 70 van de vorige eeuw, kwamen deze zandmuzelmannen met hordes binnen. En het erge is, ook onder kabinetten met de VVD. Typisch is het, dat het kabinet van Agt/Wiegel koningin Juliana de volgende uitspraak liet doen: Citaat: “Nederland is vol.. ten dele overvol”. Maar daar hoor je pinokkio Rutte niet meer over, de bevoegdheid om dat tegen te gaan ligt nu bij het POLITBURO EUSSR te Brussel. We zijn verraden en verkocht, laten we dat 12 september maar eens goed doordringen.

  Like

 17. jowitteroos zegt:

  ..Walgelijke beelden…….niet verder gekeken……wel goed dat dit gezien wordt, DIT IS ISLAM ( al vele vunzigheid en schandaligheid voorbij zien komen………..BUGGS from another planet!!!

  Misschien iets off topic, maar toch..
  In antwoord op een reactie alhier op de draad waarom wij daarmee worden opgescheept: omdat de overheid dit toelaat:
  http://www.dagelijksestandaard.nl/2012/08/nederlandse-staat-legt-op-hoofddoekjes-omdat-het-moet

  Met andere woorden: als er een conflictsituatie ontstaat over het dragen van de hoofddoek, dan zegt de overheid: Het dragen van de hoofddoek heeft altijd voorrang. Is de overheid soms islamitisch?

  Like

 18. qutrex zegt:

  Na in het verleden dit soort gruwelijke video’s een paar keer te hebben gezien, had ik me voorgenomen om ze niet meer (bewust) te gaan aanschouwen. En dan kom ik dit topic tegen, met de nodige links er in. Ben urenlang aan het worstelen geweest met de vraag of ik mijn ogen moest sluiten voor de werkelijkheid….. Uiteindelijk besloten om toch een video aan te klikken.
  Na 3 seconden was ik al klaar en wist ik niet hoe snel ik op “stop” moest drukken.
  Ik kan het niet meer aanzien noch aanhoren. Ik walg en kots er van.
  Dit soort gruwelijke onmenselijkheden passen niet in mijn belevingspatroon en hebben een te grote invloed op mijn geestelijke welzijn.
  Dit soort barbaren en krankzinnige geloofsfanaten verdienen geen plek op deze aardkloot.
  Een goed gericht nekschot helpt deze verdwaasden van hun waanideeen en hun lijden af en verlost ons doorsnee burgers van een gruwelijk -religieus- kwaad.
  Er bestaat geen gulden middenweg. Laat iedereen dat goed beseffen !

  Like

 19. louis-portugal zegt:

  Ik ben ervan overtuigd dat dat zandvolk nauwelijks emoties kent.
  Dat kleine beetje dat er ZOU KUNNEN zijn wordt door Mo helemaal vernietigd.
  Let maar op met hoeveel PLEZIER ze kelen doorsnijden van mens en dier.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s