Ex-bodyguard van Osama Bin Laden politiek actief in Bochum

Sami A. behoort tot de moslims, die door de Duitse media “Salafisten” genoemd worden, zonder dat men het exacte verschil, de grenzen tussen hen en de andere islamisten – d.w.z. die moslims, die politieke carrières nastreven en langs deze weg de islam willen verbreiden – kan uitleggen.

In ieder geval had Sami A. niet zoveel geluk als de andere moslims, die een goed verdienend Duits baantje te pakken kregen en daarmee tegelijk maandelijks € 4000,- tot  € 5000,- van de Duitse staat voor hun islamiseringswerk krijgen – zoals diegenen, die officieel de islam verbreiden.

Sami A. komt voor de rechter, terwijl zijn neef misschien op dit moment een vorkje zit te prikken met een hoge functionaris van de deelstaat Nordrhein-Westfalen en over de toestemming voor de bouw van een moskee onderhandelt:

Een voormalige lijfwacht van Osama Bin Laden, die al acht jaar in Bochum woont, rekruteert volgens onderzoek van de krant WAZ jonge moslims voor de heilige oorlog. De Salafist Sami A. geldt als belangrijk medeverantwoordelijk voor de radicalisering van twee leden van de vermoedelijke cel van Al Qaida uit Düsseldorf: De 21-jarige Amid C. uit Bochum en de 28-jarige Halil S. uit Gelsenkirchen zouden bij hem de ideologische uitrusting voor een bomaanslag in Duitsland hebben gekregen. Dat blijkt uit documenten van het Openbaar Ministerie, die in bezit zijn van de krant.

De WAZ-mediagroep spoorde de ex-bodyguard van Osama Bin Laden de vorige week op. De 36-jarige Tunesiër was zichtbaar verbaasd. Hij zei niets over zijn radicaalislamitische activiteiten. Ook gaf hij geen antwoord op schriftelijke vragen.

Des te luider is de kritiek op de veiligheidsautoriteiten. De zaak baart landelijk veel opzien. Rechercheurs beschouwen Sami A. als “het middelpunt van de radicaalislamitische terreurscene aan de Ruhr”. Het Bundeskriminalamt (BKA) bezit al geruime tijd omvangrijke informatie m.b.t. de staatsveiligheid” over hem. Ook de binnenlandse veiligheidsdienst van de deelstaat Nordrhein-Westfalen wil hem in beeld brengen. “Die kennen we”, zegt een woordvoerder van Minister van Binnenlandse Zaken Ralf Jäger (SPD).

Der Westen

Hopelijk is hij niet een al te goede persoonlijke bekende van uw woordvoerder, meneer de minister!

Bron:

http://www.kybeline.com/2012/08/06/osama-bin-ladens-ex-bodyguard-in-bochum-politisch-aktiv/#more-36997

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Al Qaida, Duitsland, Islam, Islamisering, Islamitisch fundamentalisme, Terrorisme. Bookmark de permalink .

6 reacties op Ex-bodyguard van Osama Bin Laden politiek actief in Bochum

 1. marijke zegt:

  Nou schiet mij maar af ,want ik begrijp er niks meer van.Het tuig kan zo maar overal binnen komen.Wie weet wat er hier allemaal zit.lang leven de open grensen he.Niet dus.Waar zijn ze toch mee bezig daar in Brussel.Dat zijn nou de zo genaamde intellectuele.Wat hebben ze ons aan gedaan.Je kan niet eens meer veilig in Brussel over de straat lopen.En nog steekt dat tuig hun kop in het zand.Maar ja ze krijgen dan ook een top salaris he.Mony talks and bul.lshit walks.

  Like

 2. Linsky zegt:

  Daar gaan we jou niet voor afschieten Marij! 🙂

  Dat islamitisch schorem hoort neergeschoten te worden! 😦
  En natuurlijk de politici en anderen die het allemaal mogelijk maken…..

  Like

 3. Let op, het zal niet zo hele gekke lang mee duren voordat ook hier bekend wordt in hoeverre de islam al is doorgedrongen binnen onze overheid. Het zal je nog verbazen wie er aan mee hebben gewerkt dat het zover heeft kunnen komen. Langzaam maar zeker worden veiligheidsdiensten buiten Nederland langzaam maar zeker wakker. Helaas moet ik nog maar zien wanneer de AIVD daadwerkelijk wakker wordt en daadwerkelijk grondig en diep gaat neuzen binnen haar eigen gelederen en die van diverse ministeries van onze regering en haar vazallen.

  Een aantal partijen en de leden daarvan dienen eens grondig doorgelicht te worden. De focus wordt maar al te vaak gericht op de PVV geheel onterecht imho. De partijen welke continu de PVV en haar kiezers demoniseren zijn met grote zekerheid doorspekt met infiltranten en meelopers en ze weten het.

  Like

 4. G.Deckzeijl zegt:

  Islamitisches Arschloch, da’s ’t enige(buiten een geslaagde infiltratie) wat ik op dit moment hier geparkeerd kan krijgen.
  Moge alle vlooien van alle kamelen van deze wereld zich in zijn ongewassen oksels gaan nestelen. (door mij aan de actualiteit aangepaste arabische vloek)

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  @Pieter Veenstra 23.46 uur 7/8, inderdaad Pieter, neem maar van mij aan, dat de hele overheid en haar diensten, vol zitten met RODEN en ISLAM KNIELERS. Ze hebben 40 jaar de tijd gehad, en die hebben ze gebruikt. @ G.Deckzeijl 01.56. uur, en alle teken van de wereld hem bijten. Helemaal mee eens Gerrit.

  Like

 6. louis-portugal zegt:

  Gerrit misschien kun je je ook nog wat van hun aan ons toegewenste ongemakken meenemen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s