Uit het archief (4): Sharia in Spanje: Weg met de honden!

(E.J. Bron – 24 februari 2011 – op HVV)

Inleiding:
Dit verhaal is uit het archief gehaald en afgestoft, omdat het nu anderhalf jaar later alleen maar erger is geworden in Spanje. Niet alleen honden worden en masse gedood door (gematigde?) moslims, ook hun baasjes worden onder het ‘wakend oog van de politie’ met de dood bedreigd voor het hebben van een hond. Waarom ?
Mohammed´s bizarre opvattingen over honden waren irrationeel bijgelovig en wreed, maar maken nu nog wel deel uit van de gevestigde islamitische dogma’s. De strenge regels van de islam dwingen moslims Allah, Mohammed, de koran, hadith en sharia letterlijk te volgen. Islamitische kinderen worden zo geïndoctrineerd dat honden ‘haram’ zijn, gedood moeten worden, en wie dat niet doet, wordt gestraft door Allah (sic). Een eigen mening mogen moslims hier niet over hebben, daarom ! Nu zal er van linkerzijde wel geroepen worden dat dit niet representatief is voor de islam, maar daar hebben de gedode honden en hun baasje geen boodschap aan. Onderstaande links geven ook een verwijzing naar de Hadith waar deze wrede islamitische gewoonte op is gebaseerd. Dierenvrienden streven naar een verbod op stierengevechten in Spanje, hier hoor je ze niet over. Retorische vraag: wanneer zal de EU de ‘guts’ hebben dierenlevens te sparen door deze 1400 jaar oude praktijken – die nu nog regelmatig worden toegepast door moslims – een halt toe te roepen en de Hadith als aanzetting
tot dierenmishandeling te bestempelen ?

Waartoe het leidt wanneer in naam van de grenzeloze vrijheid van godsdienst wordt ingegaan op steeds meer eisen van Mohammedanen, is te zien aan een actueel voorbeeld in Spanje: Nog meer eisen! Nog meer sharia!

In de Catalaanse stad Lleida eisen de islamitische verenigingen nu dat met onmiddellijke ingang alle honden uit het openbaar vervoer en ook uit de overwegend door Mohammedanen bewoonde stadswijken worden verbannen.

Een dienovereenkomstige aanvraag aan het stadsbestuur hebben ze al ingediend. Honden gelden voor Mohammedanen als »onreine dieren«, zwarte honden gelden zelfs als »shaitan« (duivels). Zwarte honden mogen islamconform in principe altijd gedood worden. Daarom vonden er in Turkije ook steeds opnieuw massale slachtingen van honden plaats, die daarna in massagraven werden begraven.

In Lleida beweren de daar wonende Mohammedanen, dat de aanwezigheid van honden in hun stad »hun religievrijheid zou beperken en hen het onmogelijk zou maken om volgens de richtlijnen van de koran te leven«. Daarom zouden ze weg moeten.

Ook hier in het land weigeren steeds meer islamitische taxichauffeurs om honden mee te nemen, ja, zelfs blindengeleidehonden laat men staan.

Het wordt tijd, dat de »grenzen van de godsdienstvrijheid« duidelijk afgebakend worden en dat er bij toekomstige politieke beslissingen en wetgeving meer rekening wordt gehouden met de »ongrondwettigheid van de islamitische godsdienstuitoefening«.

Onze dressuurelites zullen waarschijnlijk pas dan wakker worden als de eigen schoothond door de religiepolitie wordt afgehaald.

Bron:

http://www.pi-news.net/2011/02/scharia-in-spanien-weg-mit-den-hunden/

Archief:

http://hvv.amsterdampost.nl/HVV/www.hetvrijevolk.com/index0673.html?pagina=12885

Links over recente slachting van honden in Spanje:

http://vladtepesblog.com/?p=51069

http://foxmuldar-conservative-thinker.blogspot.com.es/2012/07/radical-islam-spreading-in-spain.html

http://www.answering-islam.org/Silas/dogs.htm#_Toc158088980

http://barenakedislam.com/2012/08/06/apparently-poisoning-dogs-in-spain-isnt-enough-now-muslims-are-attacking-people-walking-their-dogs/

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

(h/t en inleiding: Peter Rissing)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islamisering, Spanje. Bookmark de permalink .

22 reacties op Uit het archief (4): Sharia in Spanje: Weg met de honden!

 1. Breget. zegt:

  Zo te zien is het de schuld van onze westerse (leiders ) die onze beschaving van mens een dier met voeten betreed ,zelfs onze dieren hebben in de loop van onze jaartelling beschaafdheid een ontwikkeld .Maar ja een inboorling heeft nog respect voor leven waar het bij de zandhazen ontbreekt .

  Like

 2. Ad de Koning zegt:

  Het is de hoogste tijd dat de overheden paal en perk stellen aan de eisen van moslims. Er dient ze te verstaan te worden gegeven dat onze wetten niet zijn gestoeld op godsdiensten en als ze dat niet bevalt zou ik zeggen: opkrassen. En hoe staat het ermee Aisha, ben je het hiermee ook eens?

  Like

 3. Vernederde sexism in Brussel – Humiliating Sexism in Brussels – Thanks Multikulti !

  http://www.youtube.com/watch?v=Xvf6KZ-Kr3g

  Like

 4. G.Deckzeijl zegt:

  Met oprechte dank aan Breget voor de tip van gisteren: degenen die honden als zijnde onrein bestempelen en eisen dat ze worden afgemaakt en hun baasjes met de dood bedreigen nota bene, zijn zelf zo ONREIN als de pest!!! Want binnen die ellendige TAKKE-cultuur van al die tapijtvreters zijn ongestelde vrouwen namelijk altijd al onrein. Bronnen: de zeer onfrisse citaten van Khomeini en het testament van M.Atta, bekend islamitisch kamikaze-piloot van 9/11.
  Atta had nl. bepaald dat op zijn begrafenis geen vrouwen mochten verschijnen en dus ook geen zwangere of ongestelde vrouwen…!!!! Nou vráág ik je…
  Als’t aan mij ligt wordt deze nieuwe wetensschap a.s.a.p. wereldkundig gemaakt.
  Zal zelf in de nabije toekomst weer een grote oppassende vierpoter gaan aanschaffen. Heb ik binnen afzienbare tijd de stoep weer voor me eige alleen(grapje).

  Like

 5. G.Deckzeijl zegt:

  Jouw spamfilter heeft ook kuren, EJ..!!!
  Had net een bericht over vernieling bushalte + doodsbedreiging verzonden

  Like

 6. @GD. Soms worden lange teksten of berichten met meer dan twee links op OnHold gezet. Is bij mij ook het geval. Daar kunnen we helaas niet veel aan veranderen. Ja meer links per bericht toestaan maar dan komt de echte spam ook in de reacties terecht…
  E.J. ziet hem zo wel staan en dan wordt hij alsnog doorgedrukt 😉

  Like

 7. E.J. Bron zegt:

  ?? Die staat toch boven je comment?!

  Like

 8. CJD zegt:

  Ik begrijp dat mo agressief werd benaderd door een hond, dan zou de conclusie kunnen zijn dat hij bestaan moet hebben, want honden hebben echt mensenkennis.

  Like

 9. Breget. zegt:

  G.Deckzeijl arme viervoeter hopelijk kotst hij/zij weer alles uit .Bezoek dierenarts is een dure uitgaven maar onze dieren zijn het waard.

  Like

 10. Breget. zegt:

  CJD ik heb een Dobberman als huisvriend die bij een bezoek in Zuid/oost zich rot schrok van een rat die zich te goed deed van het afval daar

  Like

 11. Tom Hendrix zegt:

  Wanneer schoppen we die achterlijke idioten, terug naar hun zandbak. Kotsmoe word ik van die zandmannen, en onze laffe regeringen die hun eigen bevolkingen laten stikken, om de muzelmensen te plezieren. Er is in ons land slechts 1 partij die finaal hier mee wil afrekenen de PVV, en hun leider moet dankzij de zandmannen 24/7 worden beschermd. Als ik verdorie nu 20 was en goed gezond, trapte ik het af uit nederland en europa. De gekken in Den Haag en Brussel kruipen de moslims maar in de kont. Bah!

  Like

 12. louis-portugal zegt:

  Tom hoe weet jij dat het zanbakkers zijn???
  Omdat er niets bij staat over nederlanders vermoed ik dat ook mede gezien de lafheid van die daad.

  Like

 13. Breget. zegt:

  G.Deckzeijl .Gij word een goede wat ,men vroeger zij dorps omroeper noemde die het belang van de gemeenschap diende.

  Like

 14. Breget. zegt:

  Tom.H daarom moeten we onze regeringen verantwoordelijk stellen die onze levens in gevaar brengen door die verstikkende zandkorrels hier te doen nestellen denkend dat er goede wortels aan komen ,hoe stom kan je zijn .

  Like

 15. G.Deckzeijl zegt:

  @Breget, 18:23. Dank! Maar ik blijf toch graag een beetje op de achtergrond.

  Like

 16. Tom Hendrix zegt:

  @Breget 18.28. uur, waarde Breget het is niet alleen stom, maar crimineel wat onze regeringen doen om dit TUIG binnen te halen.

  Like

 17. Breget. zegt:

  Tom .daarom mogen we blij zijn met deze site waarin we onze grote frustratie en teleurstellingen kwijt kunnen .Deze week hoorde ik een jongen van ± 14 tegen zijn moeder zeggen hoe zou het zijn ma als al die vreemdelingen eens uit NL weg zouden gaan en NL er uit zou zien als op de foto bij oma thuis ,de moeder antwoordde , rustig .moest stilletjes lachen hij word misschien de jongere generatie PVV stemmers

  Like

 18. Tom Hendrix zegt:

  @Breget 20.37. uur, bedankt voor uw reactie. En ik denk dat de jeugd inderdaad in de gaten gaat krijgen, welke partij oplossingen aandraagt voor de massa-immigratie en de eu.

  Like

 19. Cathja zegt:

  Als ik alle reacties lees, en de enorme boosheid in de woorden opmerk, denk ik wel eens: “er zijn geen andere woorden meer te bedenken die nóg duidelijker kunnen maken hóe verschrikkelijk zat we de islam en zijn volgers zijn!”. We worden kotsmisselijk van de dagelijkse misdrijven en wreedheden, begaan door de ‘religie van de vrede’! En voor mijn gevoel laat onze overheid alles op z’n beloop en wacht gewoon af wat er in ons land staat te gebeuren.
  Maar er is een gezegde: “als het kalf verdronken is dempt men de put”. Moeten we eerst wachten tot er in Nederland enorme aanslagen plaatsvinden, mensen met een hond aan de lijn misschien overhoop geschoten worden, en weet ik wat allemaal nog meer voor rampzaligs?
  Of zegt ‘de overheid’ dan gewoon dat ‘dit niks met de islam te maken heeft’?

  Ik zeg het niet graag, maar ons land is rijp voor een burgeroorlog!! De irritatie over de slappe houding van de regering tergt ons dagelijks! Maar wél Rusland veroordelen vanwege het homo-standpunt. Alsof dat erger is dan totale onderwerping aan de islam!

  Nederland moet eens stoppen zich met politieke zaken elders te bemoeien, en eens serieus werk maken van het beschermen van de eigen bevolking. Laat Brussel in z’n sop gaarkoken. Volg een eigen koers. Eigen volk eerst, maar dat mag je natuurlijk niet zeggen?! Laat de PVV aan de macht komen, met een groot aantal zetels in de Tweede Kamer!

  Ik wil terug naar de tijd toen het niet allemaal veel beter was, maar waar de mensen meer tevreden waren met hun leven dan nu. Alles wat ons dierbaar is wordt ons afgenomen. Alles waar onze ouders en grootouders voor hebben geploeterd, wordt weggegeven en verkwanselt. Vreemden stellen eisen, en vinden dat ze het recht hebben op geld, woonruimte en medische zorg. Vreemden willen overheidsbetrekkingen hebben, burgemeester zijn, politiek actief zijn om zo nog meer te zeggen te krijgen.

  Dit kan alleen maar uitdraaien op een heleboel narigheid voor ons, onze kinderen en kleinkinderen!
  Wie had dit ooit gedacht?
  Dit moet stoppen!!

  Like

 20. b. gast zegt:

  Vieze vuile sadistische, duivelse, bloeddorstige vampiers zijn het! met bloedvergieten een plaatsje in het paradijs bemachtigen. Grotere ploerten bestaan niet. Kwaad, sorry!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s