VIDEO: Toespraak van Robert Spencer in Stockholm

De beroemde islamcriticus Robert Spencer vatte het bij de eerste wereldwijde Counterjihad-bijeenkomst afgelopen zaterdag in Stockholm in een paar woorden samen: “Tolerantie tegenover intolerantie is zelfmoord”.

Het Westen zou dus duidelijk het hoofd moeten bieden aan de islam. Iedere wet van de democratische samenleving, iedere vorm van de vrije westerse levenswijze moet voor de islamitische sharia worden verdedigd. Spencer bevestigde, dat de islamcritici voor de gelijkheid van alle mensen opkomen, in tegenstelling tot de islam, die vrouwen en niet-moslims massaal zou onderdrukken. Toen een antidemonstrant “Hou je bek!” schreeuwde, glimlachte Spencer alleen maar en zei: “Ik zal mijn mond nooit houden”.

In zijn toespraak nam hij ook vooral de linksextremisten en de moslimfanatiekelingen onder de antidemonstranten op de korrel. Hier de video:

 

Bron:

http://www.pi-news.net/2012/08/video-rede-robert-spencer-in-stockholm/#more-270670

Auteur: Michael Stürzenberger

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Counterjihad, Islamisering, Zweden. Bookmark de permalink .

11 reacties op VIDEO: Toespraak van Robert Spencer in Stockholm

 1. Deze man en zijn medestrijders op deze Counterjihad-bijeenkomst hebben zo ontzettend gelijk! Waarom tolerant zijn tegen de intoleranten? En dan nog zijn er mensen die het voor die intoleranten opnemen. Hoe blind ben je dan eigenlijk?

  Like

 2. Dorith zegt:

  De koppeling die ik hier wil plaatsen heeft niet direkt te maken met bovenstaand artikel, maar in zekere zin toch wel te maken met (onbegrijpelijke) tolerantie. Onbegrijpelijk in mijn ogen dat men de zwager en zuster van een man die onophoudelijk schreeuwt dat Israel vernietigd moet worden etc, hier in Israel in het ziekenhuis behandelt. Het bericht heeft veel emoties los gemaakt. Onder het Hebreeuwse bericht stonden gisteravond meer dan 140 reakties.

  http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-4265787,00.html

  Like

 3. Linsky zegt:

  “Tolerantie tegenover intolerantie is zelfmoord”

  Zelfmoord is zelfs strafbaar. Evenals de hulp daarbij.

  Op basis van heel wat minder zijn er talloze groepen en bewegingen het recht van bestaan ontzegd. En deze waren niet eens gericht tegen het ‘democratische’ bestel of in hun aard levens-vijandig!

  Hoe kan het dan wettelijk zijn dat die koran en sharia gelegitimeerd wordt door overheden en justitie? Het is die koran die oproept tot haat en het vermoorden van alles en iedereen die haar niet accepteert!

  Dus het accepteren en zelfs faciliteren door overheden van sharia, koran en islam is een misdaad tegen de Staat, tegen elk bestel en tegen elke samenleving!

  Een land wat de wet hanteert dat het eigen bestel vernietigd mag worden is volslagen krankzinnig!
  De islam is een misdaad tegen de menselijkheid!

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  @Linsky 10.45. uur, ” een land wat de wet hanteert dat het eigen bestel vernietigd mag worden is volslagen krankzinnig”, van harte sluit ik mij bij deze mening aan Linsky. Steeds weer valt het mij op dat de islamvriendelijke partijen bestaan uit dezelfde als de eurofiele partijen. Beiden zijn deze zowel LANDVERRADERLIJK als STAATSGEVAARLIJK. Hoe kan het toch zijn, vraag ik mij af, dat velen in de bevolking van nederland dat niet kunnen of willen zien. Helemaal gehersenspoeld natuurlijk door de rode staatstv en de rode pers.

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Nogmaals bedankt Bert voor het plaatsen van dit artikel. Mensen zoals Spencer,Geller, Freysinger, Farage en Wilders, zijn voor mij hoop op verandering. Maar laten we voorzichtig wezen, onze linkse-en gutmensch politici zullen alles uit de kast halen, om ons en deze mensen te demoniseren.

  Like

 6. Linsky zegt:

  Tom,
  het is duidelijk waarom linksen inderdaad verraderlijk in hun aard zijn!
  Ik heb dat gememoreerd in div. artikelen en kan het niet laten daar steeds weer aan te herinneren.
  Dat hebben zij afgeroepen over zichzelf.

  Kijk in die tijd hebben zij het paradijs op aarde gehad!
  Ze naaiden al wat los en vast zat, zopen als Maleiers en gebruikten zoveel drugs waardoor ze zich in de hemel waanden.

  Het is logisch dat als je het paradijs op aarde al hebt gehad, er nog maar weinig over is om voor te leven. De rest is enkel van mindere waarde. Het enige wat dan nog overblijft, is de zieke wil, te heersen over anderen, met name hun wil en geest!

  * (Linksen; Van oorsprong veelal Hippies, Bloemenkinderen, provo’s, sekteleden, die vaak vertoefden in Ashram’s, communes etc. die elke verantwoordelijkheid voor zichzelf, anderen en de maatschappij verwierpen. Zich suf neukten en verslaafd raakten aan drugs, en door overmatig gebruik er van een verscheidenheid geslachtziekten opliepen. Ten gevolge daarvan hield men gedegenereerde hersens en genitaliën over, wat in een aantal gevallen resulteerde in dwaasheid en waandenkbeelden en de daaruit voortvloeiende irrationele wens, dat men verantwoordelijk zou kunnen zijn voor anderen.

  Ook het ontbreken van elk ethisch en kritisch vermogen is te wijten aan de ruggegraatloosheid, veroorzaakt door ongelimiteerde sex zelfs met kinderen.

  Door de alom heersende kuddementaliteit en massapsychose was het mogelijk dat een groot aantal van deze ernstig zieken plaats konden nemen op het pluche. Enkele voornaamste speerpunten in hun vaandel zijn; Evenwichtige verdeling, waarbij dat bij voorkeur dient te gebeuren tussen hun linker en rechterzak. Echter in hoofdzaak, tolerantie, doormiddel van gedwongen acceptatie van totale controle onder de sharia, met uiteindelijke doel massale zelfvernietiging onder het vaandel en het kromzwaard de islam.

  Overigens is het een algemene misvatting dat deze lieden naïef zouden zijn! Het begrip, takiya hadden zij al opgedaan tijdens de ontsporingen in Oosterse communes. Hoogst waarschijnlijk ook de plaatsen waar het zaad der zelfvernietiging in hen werd gezaaid.)

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  Linsky 11.13. uur, daar zeg ik volmodig Amen op Linsky. Het is zoals U het zegt, en het is onbegrijpelijk dat men nog steeds stemt op dergelijke mensen. Maar ja, de nederlander bestaat niet volgens Maxima, met een dergelijk relativisme zet men wel de deur open voor een mensonwaardige ideologie als de islam.

  Like

 8. Linsky zegt:

  Die beruchte uitspraak dat “de Nederlander niet bestaat” was een weloverwogen zet in het verraderlijke spelletje van onze verraderlijke overheden Tom.
  Dat soort kleine dingen zijn het zieke, verdorven zaad wat ze verspreiden en hopen dat het als een langzaam gif de mind en patriottische nationalistische gevoelens van de burgen ondermijnen.
  Het linkse schorem zal iedereen die aan die gevoelens vasthoud of waarde aan hecht, uitmaken voor minderwaardig, achterlijk, kleinzielig en voor alles. ‘onvolwassen’, nog steeds geen ‘wereld burger’!

  Like

 9. Ko Lumbus zegt:

  @Linsky om 10:45
  Inderdaad is tolerantie tegenover tolerantie zelfmoord zoals Spencer uitroept tijdens zijn toespraak en zal het uiteindelijk tot de ondergang van de vrije samenleving leiden.

  Zelfmoord is niet strafbaar.
  Hulp bij zefdoding is (behalve wettelijk toegestane euthanesie) wèl strafbaar, dus zal ook de policor elite die dat gif der intolerantie faciliteert moeten worden gestraft.

  *Gaat zitten en wacht op Sint Juttemis* 😦

  Wacht even, ik heb goed nieuws: Te zijner tijd zal deze landverraders door de volgelingen van de profeet de strot worden doorgesneden.

  Like

 10. louis-portugal zegt:

  Dappere mensen en idd. tolerantie tegenover intolerantie zoals die door de mislims wordt uitgebuit is levensgevaarlijk.

  Like

 11. marijke zegt:

  Grote pet af voor deze mensen.Hebben we veel meer van nodig.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s