Uit het archief (5): Noorwegen – 16.000 verkrachtingen per jaar

( E.J. BRON 21 maart 2011 op HVV )

Inleiding:
Dit verhaal is uit het archief gehaald en afgestoft, om U te informeren dat – anderhalf jaar het verschijnen van onderstaand artikel – in Scandi-rape-ia niet alleen meer Westerse vrouwen, maar ook de Westerse cultuur wordt verkracht door de islam. In de eerste link, onderaan, kunt u een interview lezen over wat er tussen de oren van een gewone moslim afspeelt. Een samenvatting hiervan:
Vraag: Denk je dat vrouwen een ‘hoer’ noemen iets te maken heeft met etnische achtergrond ?
Antw.: Nee, het is meer een mannelijk ‘ding’. Als ik een vrouw probeer te versieren en zij negeert mij in het bijzijn van mijn vrienden, dan is het normaal dat ik haar een hoer noem !

M.a.w.: Dat hij een vrouw een hoer noemt als zij niet op zijn avances ingaat heeft met ‘mannelijkheid’ te maken, niet met zijn cultuur, afkomst of geloof. “Alle mannen zijn zo”.

De rol van de MSM hier in ? In The New York Times beschrijft een ‘muts’ – in een 3 pagina’s lang artikel – hoe in Noorwegen nu 1 op de 10 vrouwen is verkracht, zonder éénmaal de woorden muslim, islam of foreigner te noemen. Hoe krijgt ze het voor elkaar! 

Ik ben een artikel tegengekomen over de verkrachtingen in Noorwegen uit het jaar 2008. Intussen zal het aantal verkrachtingen, vooral door de immigratie van nog meer islamitische migranten, verder zijn gestegen.

Dit bord Voldtekstfare (= verkrachtingsgevaar) hing aan een lantaarnpaal in de buurt van het raadhuis van Oslo (zie foto boven artikel!). In Noorwegen vinden ieder jaar ongeveer 16.000 verkrachtingen plaats. Dit werd onderzocht door een door de regering ingezette commissie. De voorzitter van de commissie, Rita Sletner, zei dat de meeste verkrachtingen binnen de relaties zouden plaatsvinden. De commissie gaat er van uit dat ongeveer een 0,5 tot 1% van alle vrouwen verkracht worden. Dat zijn conservatieve schattingen, de realiteit kan echter veel erger zijn, zei Rita Sletner. De minister van justitie Knut Storberget´m was verbaasd over deze hoge aantallen.

(Bron: http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article2215576.ece)

Verkrachtingsepidemie in westerse landen

De Noorse journalist/blogger Fjordman waarschuwt in zijn artikel van 15 december 2005 voor een regelrechte verkrachtingsepidemie in Zweden en Noorwegen. Hij schrijft dat volgens een nieuwe studie van de Crime Prevention Council in Zweden de waarschijnlijkheid dat een verkrachter van buitenlandse afkomst is viermaal zo hoog zou zijn dan die dat de dader een Zweed van geboorte zou zijn. Immigranten uit Algerije, Libië, Tunesië en Marokko zouden deze groep domineren. Ook in Noorwegen en Denemarken zijn immigranten met het islamitische geloof duidelijk oververtegenwoordigd. In het jaar 2001 waren immigranten betrokken bij twee van de drie verkrachtingszaken, in Kopenhagen zelfs bij drie van de vier! In deze statistieken werden echter niet de nakomelingen van immigranten meegeteld. Advocate Ann Christin Hjelm kwam erachter dat 85% van alle wegens verkrachting veroordeelde daders immigranten respectievelijk hun nakomelingen waren, 80% van de slachtoffers zijn Zweedse meisjes en vrouwen. Het aantal door islamitische immigranten gepleegde verkrachtingen is zó groot, dat het volgens Fjordman echt heel moeilijk is om deze dingen als randverschijning of individuele missers te beschouwen

Verkrachtingen: domein van de immigranten

In december 2005 berichtte Frontpage Magazine over het toenemende aantal verkrachtingen van westerse vrouwen door immigranten van het islamitische geloof. Nu volgt de Noorse Aftenposten. Volgens de krant zijn alle daders, die de laatste drie jaar in Oslo voor overvalverkrachtingen werden aangeklaagd, immigranten met een niet-westerse achtergrond.

Hier de vertaling van het artikel:

Cijfers van de politieafdeling van Oslo voor geweld- en zedenmisdrijven laten zien dat alle 41 aangegeven overvalverkrachtingen van 2006-2008 door niet-westerse daders werden gepleegd. “De daders zijn relatief jonge mannen, die uit ander elanden komen. Ze zijn meestal asielzoekers en komen vaak uit getraumatiseerde landen of uit landen met een heel ander vrouwbeeld dan wij in Noorwegen hebben”, zegt Hanne Kristin Rohde, hoofd van de sectie geweld- en zedenmisdrijven van de politie van Oslo tegen de zender NRK (Noorse staatstelevisie).

Het zijn mannen met een Koerdische of Afrikaanse achtergrond die de statistiek domineren en de politie denkt dat er meer preventieve arbeid bij mannen met een migratieachtergrond nodig is.

Volgens het rapport “Verkrachting in Oslo 2007” had 72,8% van de daders in dat jaar een andere nationaliteit dan de Noorse. Bij een overeenkomstig onderzoek in het jaar 2004 lag dit aantal bij 63,2% en in 2001 bij 53%. Dit zijn cijfers voor alle verkrachtingen. Het aandeel buitenlandse daders bij overvalverkrachtingen was altijd hoger. “We zien dat velen van hen een vrouwbeeld hebben dat het toestaat dat zij, wanneer ze maar willen, controle over andere personen kunnen uitoefenen, vooral over vrouwen”, zegt Rohde.

Drie weken geleden werd er een Egyptische man aangeklaagd, die in totaal in de periode van 1997 tot 2007 acht vrouwen zou hebben verkracht of geprobeerd hebben te verkrachten. Deze zaak werd door de officier van justitie Pal-Fredrik Hjort Kraby gekarakteriseerd als ergste verkrachtingszaak in Oslo in de moderne tijd. Intussen werd de man zijn Noorse staatsburgerschap afgenomen.

In Kopenhagen liet de islamitische moefti Shahdid Mehdi verluiden dat meisjes, die geen hoofddoek zouden dragen, als het ware om een verkrachting zouden smeken.

(Bron: “Verkrachtingsepidemie in westerse landen”)

In Zweden is het aantal verkrachtingen in minder dan 20 jaar tijd verviervoudigd (Immigrant Rape Wave in Sweden), waarbij verkrachting van kinderen onder de 15 jaar (voor de immigratie een bijna onbekend fenomeen in Zweden) tegenwoordig zesmaal zoveel voorkomt als een generatie geleden. In Zweden wonende buitenlanders uit Algerije, Libië, Marokko en Tunesië domineren de groep verdachten. De advocate Christine Hjelm, die verkrachtingszaken bij een rechtbank heeft onderzocht, toonde aan, dat 85% van de veroordeelde verkrachters of in het buitenland of uit buitenlandse ouders werden geboren (Hanne Kjöller: En riktig våldtäkstman, in: Opinion, 04-11-2005).

Bron:

http://zoelibat.blogspot.com/2011/03/vergewaltigung-durch-muslime.html

Archief:

http://hvv.amsterdampost.nl/HVV/www.hetvrijevolk.com/index44f1.html?pagina=13005

Links met recente informatie over de rape-statistieken in Scandi-rape-ia :

http://www.jihadwatch.org/2012/08/sweden-muslim-says-calling-women-whores-and-throwing-meat-at-them-is-normal-male-behavior.html

http://muslimrapewave.wordpress.com/category/countries/norway/

http://cavatus.wordpress.com/2012/03/24/sweden-a-raped-country/

https://ejbron.wordpress.com/2012/06/05/noorwegen-serie-verkrachtingen-wakkert-vreemdelingenhaat-aan-video/

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

(h/t en inleiding: Peter Rissing)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", Censuur, Criminaliteit, Hypocrisie, Immigratie, Islam, Islamisering, Jihad, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, Scandinavië. Bookmark de permalink .

33 reacties op Uit het archief (5): Noorwegen – 16.000 verkrachtingen per jaar

 1. G.Deckzeijl zegt:

  Brekend, dit MOET even: die ikblijftochlekkerzitten-advocaat M.Enait denkt dattie wat kan bereiken voor één zeer beruchte klant van ‘m… Lees en huiver.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/12715374/__Verklaring_dood_juwelier__.html
  Terug in de tijd>> http://tinyurl.com/c2lrzj3

  Like

 2. Seculiere zegt:

  Ja die Noord Afrikanen en Koerden zo zie je maar….En Nederland helpt de koerdische menthalitet

  Like

 3. lucky9 zegt:

  @ Seculiere
  Wat komen die Koerden hier on topic om 16:58 uit het struikgewash opduiken? Please explain!

  Like

 4. Seculiere zegt:

  Staat hier toch dat de meeste verkrachtingen door Noord Afrikanen en Koerden gebeuren?
  Ik ben wel blij dat de Noren Koerden opgezet hebben en geen Turken zoals dat hoogwaarscheinlijk hier zou gebeuren,ze zien het verschil ben blij!

  Zelfs de Turken maken kampanjes zoals je hier in het filmpje met duitse ondertitels kan zien

  Like

 5. lucky9 zegt:

  Seculiere,
  Ik ben echt niet onder de indruk. Hoe zou dat toch komen?
  Omdat ik geen enkel Koerdisch aspect kon bespeuren in uw filmpje?
  Nee serieus, geef ons een definitie van “koerdische menthalitet” en ik ben terug op een spoor, eender welk!
  Echter, bij gebreke aan objectieve info uwerzijds, zal ik me verplicht voelen de door de Turken gepleegde genocide op het Armeense volk te blijven beschouwen als een misdaad tegen de menselijkheid.
  Of Ataturk nu een seculier of een islamitisch bevel gaf interesseert me als atheïst geen cent en ook geen mallemoer. Je maintiendrai, de waarheid heeft haar rechten. Het gaat potvolbloeme altijd om hetzelfde: territorium waar men mensen kan afpersen, uitzuigen of bij weerstand genocideren. Basta!

  Like

 6. Seculiere zegt:

  Euhhmm wat een naïviteit,oke waar zal ik beginnen.
  Eerst over dat filmpje,aan de kledij de achtergrond (de bergen dus) blijkbaar ben je nooit in Istanbul geweest om te vergelijken…en ook aan de taal de namen..

  Zelfs E.J. heeft over deze koerdische serie een artikel vertaald…vraagt het aan hem desnoots

  Nu over dat genocide geen enkele Turk van vandaag treft daar de schuld van het waren de Ottomanen,je ga de Duitsers vandaag ook toch niet de schuld geven wat er mee de joden is gebeurt?En kijk eerst wat jullie in indonische hebben uitgespookt of Belgie in Congo…

  En ik ben zo blij dat je over territorium begonnen bent,want ik denk ik je een beetje aan je geschiedenis moet werken,ik neem aan dat je bedoeld dat de Turken Armenie heeft binnengevallen?Hoe mis kan een mens zijn

  -De grieken zijn dus in Turkije binnengevallen in 1919 oke…Na dat ze Turkse dorpen volledig
  hebben uitgemoord en platgebrand (nog de Ottomaanse tijdsperiode)
  -De Young Turks (AtTurk zijn groep) zijn hierdoor ontstaan en hebben de Griekse troepen verslagen.
  -De Grieken vragen hulp aan de Britten,Italianen,Fransen en Armeniers
  -De Turken hebben deze 5 wereldmachten verslagen zonder dat ze met de oorlog zijn begonnen
  Dus het was pure ZELFVERDEDEGING en nadat de Grieken heel wat Turken hebben uitgemoord zoals te lezen is op WIKIPEDIA hebben de Turken dan zelf Gruwelijke toestanden gedaan met de Armeniers en Grieken maar ze zijn niet BEGONNEN!En bekommerd er iemand van jullie om de dode Turken?

  En als je mij niet geloofd,GELOOFD WIKIPEDIA.LEES HET A.U.B. ken de echte geschiedenis.

  http://nl.wikipedia.org/wiki/Grieks-Turkse_Oorlog

  Like

 7. Linsky zegt:

  Tjeetjemineetje Seculiere…zit je weer aan de raki? 🙂

  Een zondvloed aan woorden, en dat voor jouw doen.

  De pindakaas nu wel laten staan, hè! 😦

  Like

 8. Seculiere zegt:

  Jullie nemen altijd de kamp van de Grieken zelfs nu nadat ze jullie bijna fait hebben gemaakt,waarom altijd op de rug van de Turken toch zwaar onverdiende imago?

  Grieken vallen Turkije binnen en nog steets na 100 jaar wijzen jullie naar de Turken
  Heel het gebeuren zit volledig omgedraait vertaald in Jullie hersennen
  Ik hoop dat jullie de ware verhaal hebben gelezen op wikipedia over de hebzucht van de Italianen en Grieken,sorry Linsky maar heb hier gelijk en mijn reactie is gepast.

  Like

 9. Seculiere zegt:

  Zoniet kan E.J. mij blokken

  Like

 10. Linsky zegt:

  Dat moet ie niet wagen seculiere, zonder jouw voortdurende patriottisme en propaganda voor Turkije, hadden we dat land allang de oorlog verklaard! 🙂

  Like

 11. Seculiere zegt:

  Kijk wat vandaag de Turken doen op deze planeet,lees ik hier iets van positieve reactie’s?

  Syrie

  Like

 12. Seculiere zegt:

  10 duizenden Grieken werken in Turkije

  Like

 13. Seculiere zegt:

  Somalie : Turkije bouwt nu scholen en ziekenhuizen daar

  Like

 14. Linsky zegt:

  Seculiere,…geef je ook een Turkse vakantiefolder uit? 🙂

  Like

 15. Seculiere zegt:

  Zelf Jullie eigen Bram Vermeulen zegt wat er in Turkije zal gebeuren zal even Belangerijk voor Europa als voor het midden Oosten zijn.

  Like

 16. Seculiere zegt:

  Pfff nu moet ik gaan werken,kheb de nacht vreselijk

  Like

 17. Linsky zegt:

  Seculiere= Bram Vermeulen ??
  En wat moet dat betekenen?
  Je vraagt aan een klompenmaker toch ook niks over de relativiteitstheorie, wel?

  Like

  • Seculiere zegt:

   Ik stop wel moet toch gaan werken,het is een vrij land he Deckzeijl je mag je berichten overal parkeren en je zal wel niet met mij eens zijn maar ik heb geen leugens verteld.

   Veel argumenten plezier

   Like

 18. Seculiere zegt:

  Welja hij leeft daar nu al jaren en hij spreekt vloeiend Turks,hij heeft een volledige serie over turkije gemaakt,ik zou het toch is bekijken op hun site

  Dusja ik denk dat zijn inzicht en mening als een westerse over Turkije best belangerijk kan zijn.

  Like

 19. Seculiere zegt:

  Hier zijn die Uitzendingen,mocht je die bekijken ik garandeer je dat je een volledig een ander zicht van Turkije zal krijgen,als het negatief is zegt hij het ook en vaak is het ook zo dus een eerlijke reportage tis echt niet saai!

  http://www.uitzendinggemist.nl/programmas/2896-in-turkije

  Like

 20. Linsky zegt:

  Da’s geen argument Seculiere, ik leef al heel lang in Nederland, maar ben tegenwoordig zelfs vreemde in m’n eigen stad. En ik weet en snap helemaal geen ene flikker meer van wat Nederland nu eigenlijk is, of waar het voor staat,….
  o, ja toch, Nederslam…of zoiets. 😦

  Like

 21. Seculiere zegt:

  Blijven vechten!

  Like

 22. G.Deckzeijl zegt:

  Zal m’n berichten in ’t vervolg ergens anders parkeren.

  Like

 23. louis-portugal zegt:

  Seculiere, laat mij nou denken dat Turkije een gedeelte van Cypruss bezet heeft en niet andersom.

  Like

 24. Seculiere zegt:

  Ja maar zoals gewoonlijk heb je niet de volledige informatie.

  Toen cyprus niet meer bij Groot Brittanie hoorde wouden de Grieken cyprus een eenheid maken met Griekenland,en de Turken zagen dat als een bedreiging voor de Turken die daar leefden of het een terechte bedreiging was laat ik aan u over

  http://nl.wikipedia.org/wiki/Noord-Cyprus

  Like

 25. Seculiere zegt:

  Maar ik wil niet meer zagen ik ben mijn eigen patriottisme beu

  Like

 26. koddebeier zegt:

  @Seculiere. Als Turken geen moslim zouden zijn zou ik ze aardig vinden!!

  Like

 27. Pingback: Noorwegen: Soedanees steekt 3 mensen in bus dood | E.J. Bron

 28. Pingback: Norway | Fubar

 29. Pingback: Islam en verkrachting | Fubar

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s