DE STAAT

“De staat overdekt ons leven met een netwerk van kleine, ingewikkelde, minutieuze en eenvormige regels, hij tiranniseert niet: hij hindert, hij onderdrukt, hij verstoort, hij dooft uit, hij stompt af en hij reduceert uiteindelijk elke natie tot een kudde schuchtere en vaardige dieren waarvan de staat de herder is”.

 Alexis de Tocquesville

Door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

(h/t Paardestaart)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

17 reacties op DE STAAT

 1. Linsky zegt:

  Dat gold voor die tijd misschien.
  Nu tiranniseert de Staat wel degelijk, bovendien bedriegt ze, liegt ze en bereid de slacht van de in die tijd getemde kuddes voor! 😦

  Like

 2. GD@gmail.com zegt:

  Hier is nog een BEWIJS dat de staat zo gemeen is al het water diep is>>
  http://tinyurl.com/3m5wfmg
  Nog maar eentje om het af te leren>> http://tinyurl.com/7f7l5ta
  Laat ze NIET binnen!! http://tinyurl.com/83avx4w

  Like

 3. G.Deckzeijl zegt:

  Niet on topic, maar alleen omdat ik een verstokte dierenliefhebber ben, speciaal honden en ook omdat ik het niet droog heb kunnen houden.
  http://www.hln.be/hln/nl/2661/Dieren/article/detail/1484115/2012/08/10/Foto-van-man-met-aan-artritis-stervende-hond-in-het-water-gaat-viraal.dhtml

  Like

 4. Linsky zegt:

  Instituut voor Gelijkheid van Vrouwen en Mannen overweegt klacht tegen Sharia4Belgium
  Het Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen overweegt een klacht tegen de radicale moslimorganisatie Sharia4Belgium.

  Het Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen overweegt een klacht tegen de radicale moslimorganisatie Sharia4Belgium. Aanleiding is de videoboodschap op Youtube waarin een woordvoerder van de beweging de maakster van de reportage “Femme de la rue” een “prostituee” noemt.

  Sinds donderdag ontving het Instituut reeds verschillende klachten die protesteren tegen “de ernstige uitlatingen aan het adres van vrouwen”, die op de videoboodschap te zien zijn.
  ‘Uiting van minderwaardigheid van andere geslacht sterk aanvechten’

  “In onze samenleving, waarin waarden als gelijkheid en democratie belangrijk zijn, moet men elke weergave waarbij een persoon van het ene geslacht personen van het andere geslacht als minderwaardig beschouwt zonder rekening te houden met hun individualiteit, stevig aanvechten en dit zowel wanneer deze vooringenomenheid en laster expliciet of impliciet zijn”, zegt directeur Michel Pasteel.

  Het Instituut maakt een juridische analyse van de video en de boodschappen. In het geval dat deze zouden aanzetten tot haat, geweld of de segregatie van vrouwen, zal het Instituut een klacht indienen.

  Sharia4Belgium: ‘documentairemaakster is een hoer’

  Sharia4Belgium noemt de maakster van de documentaire ‘Femme de la Rue’ een prostituee. De documentaire liet zien hoe vrouwen op straat in Brussel constant lastig gevallen worden door allochtonen.
  Sharia4Belgium: ‘documentairemaakster is een hoer’

  Sharia4Belgium noemt de maakster van de documentaire ‘Femme de la Rue’ een prostituee. De documentaire liet zien hoe vrouwen op straat in Brussel constant lastig gevallen worden door allochtonen.

  ‘Ze loopt halfnaakt op straat. Ze kleedt zich als een goedkope prostituee. Ze heeft haar gezicht geschilderd als een clown. Ze doet dit om de aandacht van de mannen te trekken.’

  In een videoboodschap op YouTube haalt de radicale moslimorganisatie Sharia4Belgium scherp uit naar Sofie Peeters, de studente van het RITS die de documentaire ‘Femme de la Rue’ maakte als afstudeerproject.

  Seksisme

  In de film is te zien hoe zowel jonge als oude allochtone mannen ongepast seksistisch gedrag vertonen tegenover vrouwen op straat in Brussel. Ze worden nagefloten, uitgescholden en lastiggevallen.

  Naar aanleiding van de documentaire heeft het stadsbestuur van Brussel beslist om seksistisch gedrag te bestraffen met boetes van 250 euro.

  ‘Uitgelokt’

  Sharia4Belgium zegt dat de documentairemaakster zich kleedde als een goedkope prostituee die de reacties zelf heeft uitgelokt. Door zich ‘schaars te kleden’ en ‘haar gezicht te verven’ zou ze erop uit geweest zijn om dergelijke reacties van mannen uit te lokken.

  ‘Waarom denken jullie dat vrouwen zich schaars kleden en hun gezicht verven? Toch voor de reacties van mannen,’ zegt een woordvoerder van Sharia4Belgium

  http://www.knack.be/nieuws/belgie/sharia4belgium-documentairemaakster-is-een-hoer/article-4000157332019.htm

  Like

 5. Linsky zegt:

  Banken Barcelona worden bestormd
  9 augustus 2012 DER SPIEGEL HAMBURG
  Slachtoffers van de vastgoedbubbel demonstreren bij een bank in Barcelona,
  Wat is er aan de hand in Spanje? In het tweede deel van zijn reis naar zijn geboorteland ontdekt Spiegel-verslaggever Juan Moreno de wraak van degenen die door de banken alles zijn kwijtgeraakt.

  http://www.presseurop.eu/nl/content/article/2493041-banken-barcelona-worden-bestormd

  Like

 6. Linsky zegt:

  ‘Elite zwendelt ons federaal Europa in’

  Oud-voorzitter van de Europese Commissie Romano Prodi (links) met de voormalige president van Frankrijk Nicolas Sarkozy in 2003.

  De Europese leiders die de open markt en de euro invoerden, wisten dat dit zou leiden tot een crisis die alleen met een federale staat kon worden opgelost. Dat betoogt Thierry Baudet.
  Onvermijdelijke crisis wordt gebruikt om politieke eenwording door te drukken

  Er gaat geen week voorbij of de Europese leiders lanceren nieuwe plannen voor de verdere integratie van Europa. Die zou namelijk strikt noodzakelijk zijn – anders zouden ons hel en verdoemenis wachten. Toen ze begonnen aan de open markt, de open grenzen en de gedeelde munt zou de huidige eurocrisis niet te voorzien zijn geweest. Er zaten ‘weeffouten’ in het oorspronkelijke plan, zegt men dan; maar met de kennis van nu, worden die fouten hersteld.

  Het zijn schandelijke leugens. Toen de open markt, de open grenzen en de gedeelde munt werden ingevoerd, wisten alle beslissers precies wat dit op termijn zou betekenen. Een politieke unie. Een federale staat. Maar ze wisten ook dat de bevolkingen er nooit in mee zouden gaan. Daarom zeiden ze het niet. Het moest eerst crisis worden – en dan konden ze doorpakken………verder;

  http://www.wijwordenwakker.org/content.asp?m=M26&s=M118&ss=P1747&l=NL

  —————
  Aanval op de natiestaat is geschreven door Thierry Baudet;

  Europese eenwording en multiculturalisme hebben de nationale staat verzwakt. De soevereiniteit van het parlement wordt steeds verder ondergraven en de nationale identiteit verwatert. In de tweede helft van de twintigste eeuw is in alle West-Europese landen een sluipende aanval ondernomen op de natiestaat.

  In een verrassende kritiek op de naoorlogse elites laat Thierry Baudet zien dat zonder nationale soevereiniteit de democratische rechtsstaat niet kan functioneren.
  De aanval op de natiestaat neemt de lezer mee vanaf de oorsprong van moderne staten in de zestiende en zeventiende eeuw tot aan de brandende kwesties van nu: immigratie, populisme en de toekomst van Europa.

  http://www.bol.com/nl/c/nederlandse-boeken/thierry-baudet/3262893/index.html

  Like

 7. Linsky zegt:

  Tennessee State Senator Rick Womick pleit voor de zuivering van moslims uit het Amerikaanse leger.

  Like

 8. Linsky zegt:

  Armed & Bailed: Ex-Blackwater huurlingen betalen misdaden met boetes

  Like

 9. Linsky zegt:

  Islamitische sekte hield tien jaar kinderen in de ondergrondse catacomben

  Meer dan 70 leden van een teruggetrokken islamitische sekte hebben tien jaar doorgebracht in een acht-niveau catacomben in Tatarstan van Rusland. Van hun 27 kinderen, is een aantal van hen onder de grond geboren,en woonde bij hen zonder toegang tot onderwijs, gezondheidszorg of zelfs bij daglicht. De stichter van de sekte, 83-jaar oude Faizrakhman Satarov, beweert dat hij de laatste profeet van de moslims.
  Catacomb Cult: Muslim sect brought to light after decade in dark

  Like

 10. Linsky zegt:

  Kinderen door extremistische moslims in Kashmir ingezet om aanslagen te plegen
  Met video.
  Twee jongens van 12 en 13 jaar hebben een explosief gegooid naar een politiebureau in Kashmir. Bij de aanslag werden drie mensen gewond. De aanslag is gefilmd door reporters van CCTV. De jongens vervoerden het explosief met een handkar en wisten daarmee via een smal voetpad te ontkomen.

  De politie heeft de jongens opgepakt maar moest ze weer vrijlaten omdat ze als minderjarigen niet vervolgd kunnen worden. Waarschijnlijk zit er een jonge man achter de aanslag.
  De extremistische organisatie Lashkar-e-Taiba gebruikt betaalt kinderen bedragen van enige duizenden rupies om aanslagen te plegen.
  http://www.ndtv.com/article/india/caught-on-cctv-cameras-children-used-to-carry-out-sopore-attacks-251492

  Like

 11. Linsky zegt:

  Gerald Celente: oorlog met Iran zal het begin zijn van WW3 / Economie en Controle van de wereld

  Like

 12. Linsky zegt:

  Krankzinnige manier om lesbische gevoelens prenataal de kop in te drukken

  VS: Dexamethason, een nieuw softenon drama in de maak

  Enkele weken geleden kwamen de vertrouwelijke Grünenthal documenten boven water. Na 50 jaar stilzwijgen blijkt de producent van het medicijn softenon zeer onethisch te werk is gegaan. Echter wat zich nu in de VS afspeelt is nog vele malen erger. Een recente studie in Journal of Bioethical Inquiry onthult dat artsen sinds 1984 een niet (FDA) goedgekeurde steroïdepromoten om de ontwikkeling van mogelijke lesbische gevoelens, bisexualiteit, tomboyïsme en intersexualiteit in foetussen van 5 weken al probeert te onderdrukken. Men weet niet eens of het jongetje of meisje wordt!
  http://www.queerty.com/prenatal-dexamethasone-20120806/#ixzz22m1vJHAx

  Like

 13. Linsky zegt:

  Sneeuw in Zuid-Afrika!
  Tja, wat dat opwarmen al niet doet, hè! 🙂
  http://www.belga.be/detail/sneeuw-in-zuid-afrika/

  Like

 14. Linsky zegt:

  Staaltje NWO propaganda!
  Paul Gilding: The Earth is full

  Like

 15. Linsky zegt:

  ILLUMINATI EXPOSED AT THE U.S. SENATE

  Like

 16. G.Deckzeijl zegt:

  Jij houdt zeker niet van honden, of wel, Linsky..???

  Like

 17. marijke zegt:

  Linsky bedankt voor al je info.Heb me zo rot zitten ergeren over die marokaan die in Belgie woont en hoe hij over onse vrouwen praat.Gos waar gaan we in vredensnaam naar toe.Wij moeten verhuisen enz.Het verdomme toch niet te geloven zeg.Dit soort filmpjes moeten ze in denHaag eens afspelen/Het is met recht de omgekeerde wereld,

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s