Het Palestijnse Model: Hitler’s Jungvolk

(Door: Giulio Meotti)

De Palestijnse Autoriteit verheerlijkt het idee van kindmartelaren, een vorm van indoctrinatie, die Hitler’s Jungvolk weerspiegelt.

Wat is het Palestijns-Arabische model voor kinderen? Hitler’s “Kinderleger” aan het einde van de Tweede Wereldoorlog. Terroriste Dalal Mughrabi, die in 1978 het brein was achter de meeste dodelijke terreuraanval op Israël (deze doodde 37 mensen, 12 van hen kinderen), wordt weer bejubeld als een held en rolmodel van de Palestijnse Autoriteit, die een andere manier vond om de herinnering aan de terrorist te eren door een kinderkamp in Jericho naar haar te noemen. Het is het Zusters van Dalal Mughrabi-kamp in Jericho, gefinancierd door Fatah en dat werd als zodanig onthuld door Palestinian Media Watch.

Het is verbazingwekkend dat niemand, niet de media, het Witte Huis, Brussel of de Verenigde Naties, protesteerde tegen dit duivels aanzetten tot kindermoord en de meest verschrikkelijke vorm van molesteren van kinderen. Er is geen precedent in de geschiedenis van de mensheid voor dit opofferen van kinderen. Net zoals de Palestijns-Arabische gewillige “martelaren”, waren het “Jungvolk” en de “Hitlerjugend” kinderen, maar vochten toch voor het Derde Rijk. Zoals het beroemde Palestijns-Arabische kind, gekleed in de outfit van een zelfmoordterrorist, met een sjaal om het hoofd en een riem van nep-explosieven rond de taille, zo zag de Hitlerjugend er pathetisch uit ​​in full-size uniformen en helmen die te groot waren.

In het Palestijns-Arabische kamp van Balata, met uitzicht op de Joodse stad van Itamar, hebben de jongeren hun Pokemon-kaarten vervangen door kettingen met foto’s van zelfmoordterroristen. “Deze kinderen zijn ervan overtuigd dat het martelaarschap een heilige zaak is, waardig voor het ultieme respect”, verklaarde Munir Jabal, hoofd van een Balata leerkrachten associatie, een paar jaar geleden aan de Toronto Star. “Ze aanbidden deze foto’s. Ik denk dat het hen in de toekomst zal aanzetten om hetzelfde te gaan doen”. Deze waanzin is uitgegroeid tot een plaag in de Palestijns-Arabische samenleving. In andere delen van de wereld willen kinderen profvoetballer worden. In de gebieden van de Palestijnse Autoriteit (PA) willen ze zichzelf opblazen om de Joden te vernietigen. In de PA-gebieden van vandaag de dag zijn er minstens 100 slaapzalen, scholen, wegen, stadions en evenementen vernoemd naar 50 verschillende terroristen. Kinderen leren dat “het martelaarschap iets moois is” en dat “er niets mooiers is dan naar het paradijs te gaan”. Een gedicht in een boek voor het zesde leerjaar zegt: “Ik zie mijn dood, maar ik versnel mijn stappen in de richting ervan”.

Net als nu in de naar Mughrabi genoemde kampen had de Hitlerjugend wandelexpedities en grote bijeenkomsten, samen kamperen en zingen. De Hitlerjugend had een magnetische aantrekkingskracht met zijn marcheren en zingen, zijn indoctrinatie van opoffering, zijn ideologische pracht en praal, de jubelende Duitse wedergeboorte en religieuze mystiek. Net als de Palestijns-Arabische “martelaren” was de Hitlerjugend zeer naïef, maar fanatiek. De beelden van het martelaarschap dat Hitler ontketende werd een epidemie.  Zowel Hitler’s kinderleger en de kinderkampen van de PA leven om te sterven. De Hitlerjugend is onsterfelijk vereeuwigd in de laatste foto van Hitler: de Führer heeft de bontkraag omhoog, een arm schuddend als gevolg van de ziekte van Parkinson, woorden mompelend van aanmoediging aan zijn kinderleger.

De Hitlerjugend werd opgedragen bij Berlijn de Pichelsdorfer Brug over de rivier de Havel te verdedigen. De huidige Palestijns-Arabische jeugd wordt geleerd dat ze ervoor moeten zorgen dat er geen Joden zullen lopen tussen Jeruzalem en Afula. Het doel is hetzelfde: een heel volk uitwissen – de Joden – van deze aarde.

Bron:

http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/158547#.UCUxBU0aNCZ

Auteur: Giulio Meotti.

De schrijver, een Italiaanse journalist die werkt voor “Il Foglio”, is tevens columnist voor Arutz Sheva. Hij is de auteur van het boek “A New Shoah”, dat de persoonlijke verhalen van Israëlische slachtoffers van terreur, gepubliceerd door Encounter, onderzocht. Zijn artikelen zijn verschenen in publicaties zoals de Wall Street Journal, Frontpage en Commentary.

Vertaald uit het Engels door:

Vederso

(voor https://ejbron.wordpress.com/)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestina", antisemitisme, Hamas, Islam, Jihad, Jodenhaat. Bookmark de permalink .

24 reacties op Het Palestijnse Model: Hitler’s Jungvolk

 1. marijke zegt:

  Dit vraag ik me al jaren af.Nog verleden week hier ergens op geschreven.Onvoorstelbaar dat dit zo weinig aandacht krijgt.En de haat word er al op zo een jonge leeftijd in gepomt.Vreselijk.Bommel Meulenbelt ,laat me niet lachen.

  Like

 2. Linsky zegt:

  Da’s een van de voornaamste redenen Marijke, dat deze mensheid het niet gaat redden.
  Mensen offeren hun eigen kinderen aan idealen, zogenaamde ‘eer’, hebzucht, waanzin en egoïsme.
  Helaas is dat niet eens alleen bij dat moslimgebroed het geval. 😦

  Like

 3. G.Deckzeijl zegt:

  Jungvolk.. ja, ja…
  Typerend dat ze de eigen kinderen(met de pop nog in de hand)leren om met o.a. de H&K MP-5
  de “vrede” te brengen. Want in de beleving van al die tapijtvreters zal het alleen vrede zijn als alls ongelovigen van deze wereld weggevaagd zijn. Stakkers. Gaan ze daarna mekaar over de kling jagen want binnen dat woestijngeloof zijn ook nog tal van stromingen die mekaar niet kunnen luchten of zien. En zo is de cirkel weer rond.

  Like

 4. Martien Pennings zegt:

  Ik meen me vaag te herinneren dat ik ook wel eens heb gezinspeeld op een verwantschap tussen nazisme en islam.
  En kijk!
  Dit artikel is wéér een subtiel aanwijzinkje dat ik toch ergens in de goeie richting zat!
  http://www.amsterdampost.nl/nazisme-islam-israel-het-essay-nader-geduid-door-de-auteur-zelve/

  Like

 5. G.Deckzeijl zegt:

  Verwantschap tussen nazisme en islam..??? Kijk eens naar de foto, rechts van je comment, MP!
  Is het niet zo dat een foto meer zegt dan 1000 woorden..???

  Like

 6. G.Deckzeijl zegt:

  Beter dat de “vrede”brengen met machinepistolen!
  http://www.rtvutrecht.nl/nieuws/844566/naakte-vrouw-loopt-door-woerden

  Like

 7. Martien Pennings zegt:

  @ G.Deckzeijl
  Ja, ik moet eens ophouden met die woorden-onzin en fotograaf worden.

  Like

 8. jowitteroos zegt:

  Ook goedemorgen allen,

  Snap nog steeds niet dat mensen denken dat Islam een religie is en geen sekte ( wat ik denk). Dat die mensen onderscheidt maken tussen het daar en hier en het over gematigden hebben.
  Op het moment dat je zegt dat je moslim bent, streef je hetzelfde doel na. Die moslims zouden ook kunnen zeggen dat ze gewoon: Nederlander, Arabier, etc etc zijn,….toch?
  Weg met Islam, weg met the buggs from another planet.

  Is er trouwens wel eens onderzoek gedaan door sociologen of psychologen of filosofen over wat islam en zijn moslims eigenlijk zijn? Religie ….sekte

  Like

 9. peter zegt:

  Een berg leeswerk , maar toch wel de moeite waard !

  http://www.prophetofdoom.net/Prophet_of_Doom_16_Mein_Kampf.Islam

  Like

 10. G.Deckzeijl zegt:

  @MP, 09:11: wie weet wat voor groot talent in je schuilt als je het daadwerkelijk probeert..!!!
  Tip voor een uitstekende camera: Panasonic Lumix DMC-TZ7
  Maar zelf grijp ik nog wel eens terug naar m’n klassieker, de NIKON FM + 1.4 NIKKOR lens.

  Like

 11. jowitteroos zegt:

  ….Vat nog steeds niet, waarom die zogenaamde Gutmenschen, Islam zien als een Godsdienst/religie en daardoor blind lijken voor een overvloed aan bewijs dat het geen religie maar ideologie is ……….zijn mensen nu echt zo dom en naief…………………

  Like

 12. G.Deckzeijl zegt:

  Niet allleen dom en naïef, Jowitteroos, ook TOTAAL GESCHIFT. Zij zullen mede de oorzaak zijn van een nieuw wereldomvattend conflict.

  Like

 13. G.Deckzeijl zegt:

  Jo, je hebt POST.!!

  Like

 14. G.Deckzeijl zegt:

  Het Palestijnse volk is een verzonnen volk>> http://tinyurl.com/7p636na
  Newt Gingrich nog een keer>> http://tinyurl.com/72h52s9

  Like

 15. G.Deckzeijl zegt:

  Gaza opruimen(wat de IDF en IAF al eens geprobeerd hebben) is de beste optie.
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/12739896/__Sms-alarm_voor_raketaanval__.html

  Like

 16. peter zegt:

  Het probleem is veel groter dan gaza alleen !

  Like

 17. jowitteroos zegt:

  12.55 Dekkie

  Hoe bereiken ( en dan op zo’n wijze dat ze inzien en bereid zijn te luisteren) wij die mensen……..da’s mijn punt.

  Verder POST!!!!!!!!! Zo kan ik dat ook een keertje zeggen tegen je Dekkie

  Like

 18. peter zegt:

  Er is maar een manier en die is onuitspreekbaar !

  Je kan niet met een god een duaal gesprek aangaan , je kan een god alleen volkomen onmogelijk maken !

  Like

 19. G.Deckzeijl zegt:

  @Peter: na de komma van 19:41 is al ONMOGELIJK. Zo lang als deze wereld bestaat is dat al zo.

  Like

 20. peter zegt:

  Kijk daar heb ik dus een ander mening over, we waren een eind op weg in de westerse wereld om die god op zijn plaats te zetten , maar onder invloed van een tsunami van achterlijkheid waarop de christenen lekker meesurften zijn we in deze ellende beland en moeten we een nieuwe beeldenstorm hebben.

  Vergruis die zwarte ellende in mekka zal de impotentie van die allah aantonen de vertegenwoordigers van hem op aarde zullen gek worden so what, mooie kans om ze even naar de ,moderniteit te helpen of naar hun 70 maagden.

  Dat is de enige taal die ze begrijpen en die wij niet willen spreken dat ten koste van onze eigen ondergang !

  Het getuig niet van enige intelligentie als je een taal blijft spreken die een ander niet verstaat terwijl je zijn taal wel kan spreken.
  Allemaal helemaal heel verschrikkelijk, maar helaas moeten wij ons dan maar verlagen naar het primitieve niveau puur uit zelfbehoud !

  Ik wacht af en bezit mijner ziel in lijdzaamheid.

  O ja niet vergeten , dat nooit meer , niet waar , mooi strand rood vans het bloed !

  Like

 21. peter zegt:

  Neem niet weg dat ik de logische conclusie een verschrikking vind !
  Maar om de soortgenoten een stapje hoger op de ladder der evolutie naar mensheid te kunnen laten maken moeten we ons tijd gunnen en niet ten onder gaan in achterloper primitiviteit.

  Dus met een bloedend hart dan maar !!

  Like

 22. lucky9 zegt:

  @ Jemallemoeder op 23 augustus 2012 om 23:41
  Interessant. Maar kan U zich wat nauwkeurig uitdrukheu?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s