Syrië: ”Rebellen” hangen 4-jarig jongetje op

De Syrische terroristen, die zichzelf het “Vrije Syrische Leger” en oppositie noemen, hebben in Damascus een 4-jarig jongetje in zijn pyjama opgehangen, nadat ze voor zijn ogen zijn hele familie hadden vermoord.

Volgens een bericht van Irakese mensenrechtenactivisten hadden de gewapende rebellengroeperingen het huis van een sjiietisch-Irakese familie in de wijk Seyede Zainab in de hoofdstad Damascus bestormd en de moeder, de vader, broers, zussen en grootouders vermoord. Daarna werd het jongste kind van de familie d.m.v. trappen en slaan gruwelijk mishandeld en toen in het openbaar opgehangen. Daarvoor werd het jongetje gedwongen toe te kijken hoe zijn familie werd vermoord.

Bij een gelijksoortige misdaad vorige week hadden de “rebellen” in het noordwesten van de stad Aleppo 15 burgers op beschuldiging van steun aan het regime van Assad geëxecuteerd. Honderden mensen, onder wie leden van de veiligheidstroepen, werden bij diverse protestmanifestaties gedood, die daarna veranderden in gewapende strijd.

De regering van Assad beschuldigt outlaws, saboteurs en gewapende terroristische groeperingen van talloze moorden en benadrukte dat de onlusten vanuit het buitenland zouden worden georkestreerd.

Schweiz Magazine

Bron:

http://www.zukunftskinder.org/?p=24604

Autweur: Zirze

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Syrië. Bookmark de permalink .

28 reacties op Syrië: ”Rebellen” hangen 4-jarig jongetje op

 1. G.Deckzeijl zegt:

  Mijn verstand staat al geruime tijd stil bij het zien van alle zgn “vredelievende” wandaden van de soldaten van allah. ZUM KOTZEN.
  Alle moslimfundamentalisten de wereld uit, te beginnen in de EU!

  Like

 2. vederso zegt:

  Mee eens G.Deckzeijl. Hier staat alle verstand bij stil.

  Like

 3. Linsky zegt:

  OMG!
  De beestachtigheid neemt met het uur toe.

  Het feit alleen al dat die smerige massa het toelaat, en toekijkt…………. 😦

  Lekker heer Bron… mijn gematigde optimisme wat voorzichtig opwelde na het nuttigen van de nodige koffie en sjekkies tijdens het koesteren van mijn tere lijfje in het zonnetje, is weer onmiddellijk afgenomen.

  De werktitel van een artikel was aanvankelijk; “Aanklacht tegen de goden”, maar gaandeweg vielen mij de schellen steeds meer van de ogen en kwam ik langzaam tot helder bewustzijn en veranderde uiteindelijk de titel in; ‘Aanklacht tegen de mensheid!’

  http://diamental.nl/images-linsky/Aanklacht%20tegen%20de%20mensheid!/aanklacht.html

  Like

 4. G.Deckzeijl zegt:

  Wanneer breekt hier de pleuris eens een keer goed uit? Wanneer houden die IDIOTEN van de politie eens op met dat GODVERDOMDE wegkijken?
  http://www.dagelijksestandaard.nl/2012/08/politie-gaat-u-maar-verhuizen?utm_source=Dagelijkse+Standaard+List&utm_campaign=7ff0370f37-nb&utm_medium=email
  Hoezo, geen waterkanon?? Waarom wordt het tuig niet verjaagd met ladingen traangas..???
  Aboutaleb: waar blijf je nu met je bagatelliserende gelul..???

  Like

 5. madeleine meersman zegt:

  geen nood. Gelukkig gaan mijnheer Barack Houssein Obama en Groot Brittanië de rebellen financiële steun verschaffen!

  http://www.nieuwsblad.be/article/detail.aspx?articleid=DMF20120810_098

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  En dan durft LINKS in NEDERLAND met haar GROTE BEK nog te spreken over “arabische lente”. Ik zal me even kalmeren, hoewel het vuur bijna uit mijn toetsenbord komt! Wat een ONMENSEN, een kind van 4 jaar, hieruit blijkt de walgelijke mentaliteit voortgekomen uit het gekke- en HAATBOEK KORAN. Laat ik duidelijk zijn, Assad is geen koorknaap, en zal ook wel bloed aan zijn handen hebben, maar dan toch liever Assad, als dat deze losgeslagen meute islamisten van de ergste soort,ze zijn in mijn ogen minder dan DIEREN, met respect voor de dieren! @ G.Deckzeijl 12.43. uur, inderdaad Gerrit, schop dat TUIG EUROPA UIT te beginnen in Nederland. Ik kots van LINKS en van ISLAM!

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  @Madeleine meersman, zo ziet U maar weer hoe wij verraden en verkocht zijn. Van moslim Obama had ik het nog wel verwacht, maar van Cameron als conservatief, walgelijk! De hele politieke elite dient voor een tribunaal gebracht te worden, in en in vileine mensen dat zijn het!

  Like

 8. Linsky zegt:

  Dat heb ik gelezen Gerrit.
  Ik had al een commentje gezet en ze herinnert aan de oorzaken;
  https://ejbron.wordpress.com/2012/05/12/waarom-overheden-hun-eigen-burgers-vermoorden/

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  @Linsky 13.03. uur, ik heb het stuk gelezen tot de uitspraak van de filosoof Plato: “Het is de taak van leiders om leugens te vertellen, om de vijand en het volk te misleiden in het belang van de staat”. Dat zegt inderdaad meer dan genoeg.
  Daarbij hoeven we de uitspraak van Niccolo Machiavelli maar bij te voegen: ” Verdeel en heers”.

  Like

 10. Martien Pennings zegt:

  In alle opnamen van “rebellen” uit de “Arabische lente” die ik tot nu toe heb gezien, schreeuwden ze “Allah-oe-Akbar” (Allah is groter).
  Papa Assad heeft deze fanatici er dus zelfs niet onder gekregen door er tussen de tussen de tien en twintig-duizend van te vermoorden in 1982 in Hama.

  Indertijd was Hama al een basis van de moslim-broederschap:

  “According to Syrian media, anti-government rebels initiated the fighting, who ‘pounced on our comrades while sleeping in their homes and killed whomever they could kill of women and children, mutilating the bodies of the martyrs in the streets, driven, like mad dogs, by their black hatred.’ Security forces then’”rose to confront these crimes’ and ‘taught the murderers a lesson that has snuffed out their breath’.” http://en.wikipedia.org/wiki/Hama_massacre

  Als ik moet kiezen tussen leven onder een regime van het type Assad of type moslimbroederschap, kies ik voor een leven onder “type Assad”.
  Maar gruwelijk zijn ze allebei.
  Punt is dat je met deze “cultuur” niks anders kan, want het enige dat ze begrijpen is grof geweld.
  En als we doorgaan met in het Westen islam te importeren, komen we ook hier voor die feitelijkheid te staan.

  Like

 11. marijke zegt:

  Te walgelijk voor woorden.Beesten doen zo iets nog niet.

  Like

 12. vlieger zegt:

  Het is logies dat de regerings elite dit zonder komentaar toe laat.
  Het voorbeeld Wilders onder 24 uur bewaking willen ze zelf niet onder
  gaan. De beelden van Fortuin van Goch hebben ze allemaal in der koop zitten.
  Ze schijten zeven kleuren stront, bij de gedachte dat hun dat zal kunnen
  over komen. Leve de vrijheid en buig diep op de knieen naar Mekka, dan
  zal mij dit niet over komen. De baard groei met wat strond in smeren
  zal bevoordelijk zijn voor de lengte. Moeder de vrouw zal nog wel een
  pijama ergens hebben liggen, dan worden ze een met de vrede lievelingen.

  Like

 13. GT zegt:


  Speech van Charlie Chaplin in ‘The Great Dictator’ (Nederlands ondertiteld)
  Deze zag in 1930 al wat voor een kant het opging,
  Nu 82 jaar verder, en gelijk heeft deze gehad.

  Like

 14. Nicolazien zegt:

  @Tom Hendrix: ‘Verdeel en heers (divide et impera)’ is van Julius Caesar. Macchiavelli schreef ‘Il principe’ waarin hij betoogde dat de heerser alle middelen ten dienste staan om zijn doel te bereiken, misschien was hij beïnvloed door de islam…..
  @Vlieger: dat is precies hoe Mo het geleerd heeft, vermoord er één en de rest wordt dat zo bang dat ze ‘als rotte appels in je schoot vallen…’

  Like

 15. G.Deckzeijl zegt:

  @Tom, 13:17 Let goed op de eerste opmerkingen van J.G. over regering en propaganda. Die sluiten precies aan op de quote van Plato.
  Toespraak>JG hier http://tinyurl.com/6v4z43c
  Ik zal het je nog sterker vertellen: machthebbers van het type Jos van der Stap die eerder deze week jou en mij adviseerden weg te lopen cq toe te kijken igv woningovervallen, voldoen precies aan genoemde uitspraken over regering en propaganda. Jammer voor de heren dat ik hun geleuter analyseer en er niet in trap!!

  Like

 16. Tom Hendrix zegt:

  @Nicolazien 15.06. uur, ik neig mijn hoofd en erken dat het van de ouwe Julius Caesar was, en eigenlijk ook logisch gezien zijn neiging om de Senaat buiten spel te zetten. Uiteindelijk heeft hem dat de kop gekost tijdens de Idus van Maart in het jaar 44 voor christus. @ G.Deckzeijl, Gerrit ik ga het bekijken, bedankt!

  Like

 17. Tom Hendrix zegt:

  Inderdaad de LINKS Fascisten en de islamofascisten zijn goede volgelingen van Joseph Goebbels en zijn socialistische nazi partij. Ik kots op onze overheid, die geen haar beter is, en onder het mom van democratie net doet of het welzijn van de bevolking ertoe doet. Walgelijke figuren, dat zijn het, genegen hun eigen volk te verraden, wat zij gedaan hebben door in te stemmen met zowel de resolutie van straatsburg, alsook het instemmen met het ESM verdrag.

  Like

 18. toetssteen zegt:

  @Hans vd Mortel
  Wat u wenst is een volslagen onmogelijkheid. Alles wat u opnoemt onder: oprotten, klinkt erg aardig, maar de realiteit als het gebeurt zou desastreus zijn.
  En aangezien die Arabieren in S.A. al helemaal niet oprotten en de VS handjeklap speelt met dat stel, laten de gevolgen zich raden!
  Eerder zullen deze lui onder leiding van Goldman Sachs een knekelveld van Europa maken dan dat ze de salafisten een strobreed in de weg zullen leggen.
  Uiteindelijk zullen ze zelf ook aan de beurt komen, maar dan smeren ze hem naar een ander veilig deel van de wereld. Zeer waarschijnlijk China.
  Het gaat immers om macht.

  Dat wat misschien nog kan helpen is om in deze tijd op te trekken naar de diverse machtscentra en dan met miljoenen en miljoenen tegelijk.

  Mooie droom, maar ik zie het er niet van komen.
  Dus dat wat Pennings zegt: laten zitten die Assad. Israël kent de trucjes van Assad en de genoemde ‘vriendjes’. Al Qaïda is de naam die schuilt achter die zogenaamde vrijheidsstrijders.

  Ik weet het, het is de keuze tussen de pest of de cholera.

  Like

 19. Tom Hendrix zegt:

  @Toetssteen 23.24. uur, ook ik geloof dat onze machthebbers een plan B hebben. Zij zullen inderdaad zorgen dat ze met hun koffers met geld, een veilig heenkomen zoeken. En wij, dat zal ze een rotzorg zijn.

  Like

 20. Pingback: Anoniem

 21. Tom Hendrix zegt:

  @Hans van de Mortel 09.14. uur, eerlijkheidshalve denk ik van niet. Macht corrumpeert zeiden de oude Romeinen, en verdomd Hans, dat is nog waar ook. Het is inherent aan het macht willen hebben en willen uitoefenen dat het GEWETEN dan gelijk uitgeschakeld wordt. Er zullen best goedwillende mensen zijn geweest en nog zijn, maar deze zullen nooit aan de macht komen daar hun GEWETEN dan met hun streven in botsing komt.

  Like

 22. Jan zegt:

  Waar wij dit meer zagen? In de Gazastrook, waar Hamas deze praktijk bezigt(de):

  Video Shows Syrian Rebels Throwing Regime Forces Off Roof
  http://weaselzippers.us/2012/08/12/video-shows-syrian-rebels-throwing-regime-forces-off-roof/

  Like

 23. Tom Hendrix zegt:

  @Jan 08.26. uur, ik heb het filmpje gezien Jan. Wat een schoften, zijn deze rebellen, niets menselijks is er aan deze primaten. En met dit tuig van de richel zitten wij nu ook opgescheept.
  Door onze verraderlijke politici, zijn wij uitgeleverd aan deze ” haatbaarden”.

  Like

 24. Jan zegt:

  @Tom Hendrix zegt:
  13 augustus 2012 om 08:40

  In het Engels kun je een mooie woordspeling maken: koranimals

  Like

 25. Beestachtig gedrag. Hoewel, ik betwijfel of je dit nog een gedrag kan noemen. het is gewoon bij de beesten af en dan beledig ik waarschijnlijk de dierlijke beestjes ook nog. Een kind van 4 jaar ophangen? Hoe ziek zijn die gasten in hun met schaamhaar bedekte harses? 4 Jaar! Ik vloek niet snel maar dit slaat toch echt alles.

  @G.Deckzeijl om 12:52: Daar kan ik je een heel gemakkelijk antwoord op geven: “Wie zwijgt, stemt toe”.

  @Tom Hendrix om 12:55: Het is zelfs zo erg dat men nu nog, ondanks alle ellende die langzaam maar zeker boven komt drijven, nog steeds praten over die ‘Arabische Lente’. Ze zijn volslagen gek geworden en denken op die manier nog steeds de islam als een bevrijdend geloof te zien. Geloof? Nee, ik zit even fout. Zoiets kan je met de beste wil van de wereld geen geloof noemen. Een Dodelijk en Bedrieglijke Ideologie, dat is het. Niets meer en zeker niets minder.

  Het hele probleem is dat we nog steeds niets in de melk hebben te brokkelen, zelfs niet in ons ooit zo mooie Nederland. Daar hebben die linkse idioten en hun aanhang /stemvee wel voor gezorgd. Zolang we die hele islamzooi niet tegenhouden dan zal dit ook hier in de toekomst wel eens op het dagelijkse menu komen te staan. In dit geval dan van Nederlandse 4-jarigen. Al was het maar om een voorbeeld te stellen dat die idioten voor niets terugdeinzen. Ik wordt er godverdomme zo ontzetten bloedlink van dat dit gewoon mogelijk is. En dat achter de schermen een aantal westerse landen hier dan ook nog (openlijk) steun voor geeft.

  Op het moment dat de hel hier losbarst, kun je er gevoegelijk vanuit gaan de hoge heren zich snel zullen uitlaten en de deur openlaten zodat de rest van die achterlijke ideologie zo door kunnen sjouwen! Wat er met de achterblijvende burger gebeurt zal hen glad aan den reedt corroderen!

  Op het punt van de vraag of Assad moet blijven of niet, denk ik dat Toetssteen gelijk heeft. Zodra ook daar Al-Quaida en de MB een kans zien om daar ook aan de macht te komen dan is het leed (wat nu al eel erg is) helemaal niet meer te overzien.

  Like

 26. Tom Hendrix zegt:

  @Pieter Veenstra 09.24. uur, daar ben ik het volkomen mee eens Pieter. De muzelmannen worden europa in gevlogen, om de eigen bevolking te decimeren. Het is allemaal volgens het plan van de BILDERBERGERS en de NWO. Alles moet kapot gemaakt worden, opdat de fascisten van links en rechts, gebruik kunnen maken van de gewapende macht om ons klein te krijgen. @ Linsky, heeft hier diverse keren terecht op gewezen. De bedoeling is duidelijk, de mensheid moet uitgedund worden, en de rest worden tot slaven gemaakt van een satanisch systeem.

  Like

 27. Met betrekking tot de Muslin Brotherhood: Ik moest lang zoeken in de enorme berg die ik in de loop van de jaren heb opgebouwd maar heb het toch kunnen vinden. Ik heb beide PDF bestanden maar online gezet.

  The Muslim Brotherhood in Nederland:

  Klik om toegang te krijgen tot muslim_brotherhood_in_the_netherlands.pdf

  De Grijze Wolven in Nederland:

  Klik om toegang te krijgen tot afa_grijze_wolven_in_nederland.pdf

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s