Uit het archief (7): Is Barack Obama een oplichter?

Inleiding:

Dit verhaal is uit het archief gehaald en afgestoft, omdat sinds het op de oude HVV-site werd gepubliceerd, er eigenlijk geen verandering in is gekomen, behalve dan dat de Obama-regering er nu niet meer over in discussie gaat. ‘Grote’ leiders doen dat soms als feiten hen niet aanstaan. De ‘grote’ EU-president Barosso doet dat ook als er over zijn Maoïstische sympathieën wordt gesproken. Een decreet heet dat en ‘grote’ leiders komen daar mee weg als democratische krachten afnemen. Gelukkig zijn er meer en meer mensen die met behulp van Google het internet afstruinen op zoek naar zaken waar de MSM geen aandacht aan willen schenken. De bezoekers – meer dan een miljoen dit jaar – van de E.J. Bron-website kunnen daarom uit de onderstaande links lezen dat er heden ten dage nog steeds “aanzienlijke twijfel bestaat of Obama rechtmatig president van Amerika is.” Sterker nog, de links tonen aan dat met het verstrijken van de tijd het meer en meer aannemelijk is dat Obama de boel heeft opgelicht.  Per decreet echter stopt het Witte Huis deze berichten in de doofpot. Ook t.a.v. zijn religie rijzen er meer en meer vragen of hij ook hier de boel zou kunnen belazeren en stiekem toch een moslim is. Ik schreef de vorige zin natuurlijk ook om Obama’s schijn van oprechtheid snel te verbinden met voor het Westen cruciale zaken.  Want blijkt Obama daadwerkelijk een Indonesische of Keniaanse moslim te zijn, zou dát schandaal een ramp zijn. Vooral i.v.m. de ‘vertrouwelijke’ informatie waar de Moslimbroederschap over zou kunnen beschikken en zo de snelle toename van hun macht verklaren. Suggestief stukje ? Jazeker, maar denk terug aan Bill Clinton: “I did not have sexual relations with that woman”. Gelukkig ging het bij die leugen alleen om een sigaar of zo.

Er bestonden gedurende de Amerikaanse verkiezingsstrijd van vorig jaar enkele onduidelijkheden. Ze betroffen de geboorteaktes van Barack Obama en John McCain. Op grond daarvan presenteerde John McCain zijn geboorteakte om alle twijfel uit de weg te ruimen. Obama liet tot op de dag van vandaag slechts een certificaat zien dat hij is geboren. Dat is echter volgens de wet in Hawaï, waar hij zogenaamd geboren zou zijn, geen bewijs dat hij daadwerkelijk geboren Amerikaan is.

In werkelijkheid geeft Hawaï zelfs deze certificaten af aan personen die niet in Hawaï geboren zijn. En alleen geboren Amerikanen hebben volgens de wet het recht om president van de Verenigde Staten van Amerika te worden. Obama’s grootmoeder heeft in ieder geval beweerd dat haar kleinzoon in Kenia is geboren.

Een duidelijk bewijs waar hij daadwerkelijk werd geboren, zou hij zelf op ieder moment kunnen leveren, mits hij het heeft. Het gaat om zijn originele Amerikaanse geboorteakte. Deze wordt door hem echter niet getoond. Erger nog – zijn advocaten proberen met alle middelen te verhinderen dat hij deze geboorteakte moet laten zien. Waarom? Als het geen probleem voor hem is, waarom probeert hij hier dan iets te verdoezelen? Waarom ruimt hij niet alle twijfel uit de weg door zijn geboorteakte gewoon voor te leggen?

Vooral zijn verleden staat beslist de conclusie toe dat hij geenszins Amerikaan van geboorte is, zoals hij zelf steeds beweert. Zowel zijn ouders als hijzelf reisden in het verleden naar verschillende werelddelen. Zijn vader is geen geboren Amerikaan. Hij is afkomstig uit Kenia. Zou er wellicht een Keniaans geboortecertificaat bestaan? Deze vraag stelde de journalist Jerome Corsi zichzelf. Vervolgens reisde hij naar Kenia. Eigenaardig genoeg kwam hij er echter niet toe om onderzoek in te stellen. Hij werd na een hardhandige ontvangst direct weer door de Keniaanse autoriteiten teruggestuurd.

En er is nog een ander probleem. Obama reisde in het jaar 1991 naar Pakistan. Echter zonder Amerikaans paspoort. Want dat kreeg hij pas korte tijd voor zijn aantreden als senator. Nu rijst de vraag hoe hij naar Pakistan kon reizen, waarvoor hij een paspoort nodig had, zonder Amerikaans paspoort. Had hij wellicht een paspoort uit Kenia of Indonesië laten zien (zijn moeder woonde enige tijd in Indonesië)? Als dat zo is, dan kan hij geen geboren Amerikaans staatsburger zijn.

Samenvattend kan dus worden vastgesteld:

 • Barack Obama werd als president beëdigd
 • Tot op de dag van vandaag heeft hij geen geboorteakte voorgelegd die zonder twijfel zijn bevoegdheid daartoe bewijst.
 • Er bestaat aanzienlijke twijfel dat Obama rechtmatig president van Amerika is.

Is Barack Hussein Obama een oplichter?

Oorspronkelijke bron: www.paracom.paramountcommunication.com

Bron: www.pi-news.net

( E.J. BRON16 maart 2009 op HVV )

http://hvv.amsterdampost.nl/HVV/www.hetvrijevolk.com/index7703.html?pagina=8125

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Links met recente informatie over het waarschijnlijk vervalste geboortebewijs van Obama

http://www.infowars.com/national-security-threat-obamas-birth-certificate-proven-fraudulent/

http://www.usatoday.com/news/nation/story/2012-07-18/arizona-sheriff-obama-birth/56296272/1

http://diamental.nl/images-linsky/obama/obamaburth.html

http://www.youtube.com/watch?v=XcWQw2AAIho

(h/t en inleiding: Peter Rissing)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Obama. Bookmark de permalink .

20 reacties op Uit het archief (7): Is Barack Obama een oplichter?

 1. Johanna Haarlem zegt:

  nog mooier word het als je de laatste berichten leest over zijn homohuwelijk hij schijnt een trouwring te hebben gedragen voordat hij met michelle ging om de dames op afstand te houden met zijn roommate uit pakistan geloof ik was hij getrouwd hij is zo rood als een kroot communistisch…en zijn vorige homoliefjes zijn allemaal op mistrieuse wijze overleden…dit is een trekpop van de illimunatie en waarschijnlijk zijn echte vader is een rothschild allemaal gelezen op de site beforeitsnews….

  Like

 2. Linsky zegt:

  En niet te vergeten zijn eigen verraderlijke uitspraken:
  http://diamental.nl/images-linsky/obama/obamaspeeche.htm

  Like

 3. G.Deckzeijl zegt:

  Eigenlijk om te lachen, maar feitelijk ambtelijke terreur.

  Like

 4. vederso zegt:

  Compliment alweer aan Peter Rissing voor dit afstoffen. Er is inmiddels bewijs dat het geboortebewijs dat het Witte Huis heeft geproduceerd (letterlijk te nemen) een vervalsing is. Onder andere Diana West heeft daar over geschreven, maar de politiek-correcte pers in de VS wil het onderwerp niet oppakken. Ook Caroline, nu bij De Vrije Chroniqueurs, heeft er al heel vroeg op gewezen, maar ook DDS bijvoorbeeld doet er niks mee.

  Like

 5. E.J. Bron zegt:

  @vederso

  Word nou een keer wakker Jan! Op enkele positieve uitzonderingen na zijn alle schrijvers op DDS linkse VVD´ers of D´66-ers. Die zullen een onderwerp dat tegen Obama is gericht NOOIT oppakken!

  Like

 6. Linsky zegt:

  En dit evenmin:

  Als je onderstaande video bekijkt dan is het bijna niet voor te stellen dat in een rechtsstaat als Nederland, totale controle over het justitiële apparaat in handen ligt van één man.

  Een man die beschuldigd is en wordt van vreselijke misdaden met en tegen kinderen zoals sexueel misbruik, verkrachting en mensenhandel ten behoeve van de sexindustrie. Hoe kan het dat anno 2012, de tijd waarin de wereld ontwaakt en zich voorbereid op ascentie, dit soort praktijken volkomen ongestraft kunnen doorgaan? Moet Amerika onze top (sex)criminelen de rechtbank in dwingen omdat we dat zelf niet kunnen en/of willen? Het is toch te gek voor woorden dat Micha Kat, die al jaren deze kwesties aan de kaak stelt, nu degene is die in de gevangenis zit voor het zichtbaar maken van ondermeer deze criminele activiteiten?

  De advocate van één van de slachtoffers, Adele van der Plas, zegt dat Nederlanders in sprookjes willen blijven geloven. Dat men niet wil weten dat dit soort dingen gebeuren. Dat het gemakkelijker is om de andere kant op te kijken en net doen alsof het niet bestaat.

  Joris Demmink, de Secretaris Generaal van Justitie en Veiligheid (baas over alle rechters en de politie!) wordt beschuldigd en er zijn formeel angiftes tegen hem gedaan. Onderzoek en vervolging wordt struktureel door hem zelf geblokkeerd en gefrustreerd. Dat hij inmiddels ook al door een deel van de bevolking is veroordeeld, is misschien een stap te ver. We leven tenslotte in een rechtstaat en eenieder heeft recht op een eerlijk proces.

  Maar, dan moet zo’n proces er wel komen. Dan mag dit proces niet geblokkeerd worden door dezelfde persoon die ook verdachte is. Dan mag deze man niet, zoals Adele van der Plas suggereert, over een tijdje, na zijn pensionering, vertrekken met een lintje van de Koningin en een goed gevulde portemonnaie naar een ver land, waar hij deze praktijken ongestoord kan voortzetten.

  Het is zoals de advocate zegt: Het slachtoffer is in feite dubbel getraumatiseerd. Eerst door de gebeurtenis zelf en daarna door het feit dat ondanks dat hij zijn verhaal doet en op gerechtigheid wacht, er helemaal niets gebeurt.

  Welke politicus durft het aan om hier vragen over te stellen in de Tweede Kamer? Wie heeft het lef om op te staan en een onafhankelijke onderzoek te eisen, gevolgd door een proces? Wie heeft het lef om op te komen voor de jonge slachtoffers wiens levens verwoest zijn en worden door de perverse machtswellustelingen die ons land besturen, regeren en die onze wetten moeten handhaven?
  Voor wie iets wil ondernemen tegen deze wantoestanden die kan hier een petitie tekenen waarmee wordt aangedrongen op nader onderzoek naar Joris Demmink. De petitie is een burgerinitiatief van Klokkenluideronline. Bron.niburu.nl
  Joris Demmink, the current Secretary General of the Dutch Ministry of Justice has consistently been linked to the sexual assault and trafficking of young boys, both in the Netherlands and abroad.

  In the fall of 1998, an investigation conducted into an Amsterdam brothel linked senior politicians and justice officials to the sexual abuse and trafficking of young boys. Demmink was specifically identified by one of the young boys as an individual involved in the abuses. According to a former senior official at the Ministry of Justice, this investigation was foiled through the direct intervention of and obstruction by Demmink.
  Nederlandse Onrecht!

  Like

 7. vederso zegt:

  @ EJ. Je hebt alweer gelijk. Je kan ze overdadig voeden met links naar info en het gaat rechtsstreeks in de prullebak. Ik denk dat ik daar maar es mee ga stoppen. LOL.

  Like

 8. vederso zegt:

  Nawoord. Ik heb in het verleden DDS meer keren voorzien van informatie over onderzoek naar de echtheid van het geboortebewijs van Obama. Het zal aan mijn naïviteit liggen, maar ik bleef verbaasd dat het nooit op enige manier een onderwerp werd voor zelfs maar een stukje in de Koffiehoek. Desondanks EJ, staan er op DDS zeer lezenswaardige stukken van serieuze stukjesschrijvers. Dus ik zal DDS blijven volgen.

  Like

 9. E.J. Bron zegt:

  @vederso

  Wie ben ik om je te verbieden DDS te volgen? Geen sprake van. Ik wilde eigenlijk alleen maar zeggen, dat de energie die je er insteekt wel eens omgekeerd evenredig aan de opbrengst zou kunnen zijn. 😉

  Like

 10. vederso zegt:

  @ EJ. En daar heb je alweer gelijk en ga ik vanaf nu ook anders doen. Men zoekt de info zelf maar op!

  Like

 11. Tom Hendrix zegt:

  Obama is voor mij duidelijk een renegaat. Eerst iedereen voorliegen dat hij een christen is, en daarna duidelijk heulen met de weerzinwekkende ISLAM. Deze man moet zo snel mogelijk uit het Witte Huis!

  Like

 12. jowitteroos zegt:

  Er is inderdaad al veel over geschreven en onderzocht betreffende Obama’s geboortebeijs. Vond ook zo’site ( tot juli 2012 updated. Misschien overbodig maar wil u er toch op attent maken.

  http://www.snopes.com/politics/obama/birthers/birthcertificate.asp

  Like

 13. Lucky9 zegt:

  Natuurlijk is Obama een oplichter. Zonder CAIR zou hij nu niet zitten waar hij zit.

  Like

 14. Marcel zegt:

  Ach, het komt vaker voor dit soort dingen. De roep van de macht he …

  Van onze koninginnen Wilhelmina, Juliana, en Beatrix word ook gezegd dat zij ongrondwettelijk op de troon zitten. Ongrondwettelijk omdat in de wet STOND dat zij direkt in de bloedlijn af moesten stammen van koning Willem I en legale kinderen moesten zijn, en Wilhelmina was dat niet zo gaan de geruchten.

  Beatrix -geconfronteerd met deze geruchten- kon ook gewoon haar bloedverwantschap aantonen om haar aanspraken op de troon kracht bij te zetten. In plaats van dat de doen werd de wet veranderd zodat straks Willem Alexander geen hinder meer heeft van dit wetje.

  Ach ja
  de roep van de macht he

  Like

 15. gielah zegt:

  Juist vorige week stuitte ik op een bericht – in The Daily Penn – dat in de Britse archieven het echte (Keniaanse) geboortebewijs van Obama ligt.
  Kenia viel indertijd onder Brits bestuur…. vandaar.
  De Engelsen hebben dus ook bewust de kaken op elkaar gehouden.
  Het is één grote internationale NWO-zwendel.
  En omdat de pers gehoorzaam zwijgt, kan het bedrog rustig voortgaan.
  De Nederlandse media zijn alweer openlijk aan het hopen, dat Obama nóg een regeringsperiode krijgt.
  Wie heeft er nog meer de indruk, in één groot gekkenhuis te leven?

  Like

 16. Marc Bouwman zegt:

  Met op de achtergrond uiteraard het motief (angst) dat Obama, op aandrang van de Moslimbroederschap, de oprichting van het islamitisch kalifaat (ook in de US) nastreeft, begrijp ik deze discussie over zijn geboorteacte, en daarmee het al dan niet legaal president zijn, wel.

  Maar is het wellicht niet zinvoller de aandacht te richten op Hillary Clinton. Zij, met haar uitgesproken (uit de gelederen van de IB afkomstige) islamitische adviseur, lijkt leidend in de voorhoede van het multiculturalisme in het Westen. Juist bij haar heb ik altijd het gevoel dat zij willens en wetens Westerse belangen offert voor het Saoedische Wahabisme.

  Let op wat zij op dit moment in Turkije uitvoert, aangaande de oorlog in Syrië. Ze wil Assad weg hebben. Maar waarom? Wellicht omdat de meerderheid in Syrië neigt naar de Saoedische vorm van Soenni-islam, tegen de belangen van shia’s in Iran en Irak.

  Er is een band tussen de VS en Saoudi-Arabië, stammend uit de periode van de Tweede Wereldoorlog. Inzet is verzekering van SA-olie in ruil voor bescherming van SA door de VS. Het ziet ernaar uit dat opeenvolgende presidenten van de VS, ongeacht signatuur, deze band met SA willen bestendigen. Dat vergroot de macht van het Wahabisme in en op het Westen, waaronder financiële ondersteuning bij de bouw van moskeeën, invloed op de curricula in het onderwijs (met name geschiedenis: zo lijkt het Westen groot te zijn geworden door islamitische wetenschap), het salonfahig maken van de islamitische cultuur in zijn algemeenheid (kleding, gebruiken, iftar, enz).

  Die band tussen VS en SA heeft mij altijd geintrigeerd. SA-olie-dollars stellen analfabete stammen vanaf rond 1950 in staat invloed op de wereld uit te oefenen. Hieronder een link naar Wikipedia over dit onderwerp.

  http://en.wikipedia.org/wiki/Saudi_Arabia%E2%80%93United_States_relations

  Tot voor kort stond er een documentaire op Youtube. Die is nu helaas verwijderd. Hierin schetsen Saoudi’s een duidelijk beeld over de periode waarin SA werkelijk letterlijk alleen bestond uit zand en Bedoeinen. 60 jaar later staan er wereldsteden, naar westers model, met de hoogste wolkenkrabber ter wereld. Duidelijk wordt dat de macht van de wahabies toenam door bescherming door de VS. Alleen hierom is het zinvol niet te lang bij Obama stil te staan: er speelt iets fundamentelers tussen VS en SA.

  Like

 17. Aegolius cs zegt:

  Navy SEAL’s book raises questions about bin Laden’s death, report says

  WASHINGTON – A firsthand account of the Navy SEAL raid that killed Usama bin Laden contradicts previous accounts by administration officials, raising questions as to whether the terror mastermind presented a clear threat when SEALs first fired upon him.
  Bin Laden apparently was hit in the head when he looked out of his bedroom door into the top-floor hallway of his compound as SEALs rushed up a narrow stairwell in his direction, according to former Navy SEAL Matt Bissonnette, writing under the pseudonym Mark Owen in “No Easy Day.” The book is to be published next week by Penguin Group (USA)’s Dutton imprint.
  Bissonnette says he was directly behind a “point man” going up the stairs. “Less than five steps” from top of the stairs, he heard “suppressed” gunfire: “BOP. BOP.” The point man had seen a “man peeking out of the door” on the right side of the hallway.

  Read more: http://www.foxnews.com/world/2012/08/29/navy-seal-book-raises-questions-about-bin-laden-death-report-says/#ixzz24wHKiwwi

  Militaire geheimen van de Navy Seals geopenbaard? Ik weet het niet zo. Het zou zomaar kunnen dat i.v.m. andere V.S. belangen in Pakistan dat de V.S. niet de trekker heeft overgehaald, het e.e.a. in goed overleg is geschreven. Wel met de bombarie eromheen, om het geloofwaardig te maken.
  Het enige dat van “militair belang” kan zijn is ’n dronken Joe Biden.

  Like

 18. Jan zegt:

  ‘Universe-shattering’ twist in Obama birth probe
  Zullo explained that because it’s an active investigation that could produce criminal charges, he’s unable to reveal details at the moment.

  But the allegations, he said, which go far beyond a fraudulent birth certificate, could be public as early as March.

  The issue arose once again because of the death Wednesday in Hawaii of state Health Department chief Loretta Fuddy in a plane crash. She was the official who waived state prohibitions and provided to the White House a copy of a document that Obama presented to the public as his birth certificate.
  http://www.wnd.com/2013/12/universe-shattering-twist-in-obama-birth-probe/#Cfbm82WJmq6xjKJE.99

  Wir sind gespannt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s