Aanval op de Duitservijandigheid

De Duitse integratiegevolmachtigde klaagt over onhoudbare toestanden. Leraren spreken van de “noodgemeenschap” van Duitse scholieren.

Tot de ongemakkelijke waarheden van het integratiedebat behoort de in sociale brandpunten openlijke en vaak ook gewelddadig gedemonstreerde Duitservijandigheid. Deze waarheid wordt echter helaas maar al te vaak verzwegen. En wanneer iemand haar toch een keer uitspreekt, stelt hij zichzelf bloot aan aanvallen van een brede alliantie van rood-groene politici en al die verenigingen, die mensen met buitenlandse wortels willen vertegenwoordigen.

Nu heeft de integratiegevolmachtigde van de Duitse regering, Maria Böhmer (CDU), de Duitservijandigheid op Berlijnse scholen aan de kaak gesteld. Dat is moedig, want ook in haar partij hebben in de afgelopen jaren steeds meer politici de ogen gesloten voor de misstanden. Motto: Wat er niet mag zijn, dat kan er niet zijn.

De Duitse integratiegevolmachtigde Maria Böhmer

Helaas is het echter toch zo. Twee Berlijnse leraren hebben dit meer dan duidelijk bewezen. Hun opstel in een krant voor leraren van de vakbond opvoeding en wetenschap (GEW) was voor minister Böhmer aanleiding tot haar meer dan terechte interventie.

 Machtsspel in het klaslokaal

“Veel Duitse vrouwelijke scholieren voelen zich een afgewezen, geprovoceerde, gediscrimineerde minderheid, meestal zonder niet-Duitse vrienden”, schrijven de leraren van het vakbondscomité voor multiculturele aangelegenheden. “In de klaslokalen zouden, zeggen Duitse meisjes, steeds meer scheldpartijen en ruzies voorkomen: Namen worden verbasterd, leerlingen worden bedreigd en gepest. Bij conflicten zouden niet-Duitse leerlingen meestal snel hulp van familieleden of vrienden krijgen. Bij de groep Duitse meisjes zou dit vaak niet het geval zijn. Vooral het verblijf op het schoolplein wordt af en toe ervaren als een spitsroedenlopen met diverse scheldpartijen.”

Ze spreken van een “machtsspel, waarbij de eigenlijk geprivilegieerde groep deze privileges door de machtsverhoudingen is kwijtgeraakt”. De resterende Duitse scholieren vormen een “noodgemeenschap”. Het Berlijnse district Kreuzberg zou daarbij vooral door oorspronkelijk uit Turkije afkomstige jongeren meer en meer een “gemystificeerd getto” worden.

Andere pedagogen leiden het agressieve gedrag af uit een “politiek extremisme”, die niet alleen Duitsers, maar alle niet-moslims zou treffen. Daarmee maken ze in ieder geval duidelijk, van wie deze tot geweld bereide vorm van discriminatie volgens hen uitgaat. Het zijn jonge moslims.

Ook politieagenten berichten over een duidelijk toenemende Duitservijandigheid vooral onder oorspronkelijk uit Turkije en het Midden-Oosten afkomstige jongeren. En indirect komen ook de schrijvers van het opstel in de GEW-krant tot deze conclusie. Ze schrijven, dat het “bindende element” van diegenen die discrimineren “vooral de gezamenlijke islam schijnt te zijn”.

Een ander bindend element is echter zeker ook hun sociale positie. Ze zijn bijna allemaal afkomstig uit achtergebleven, sociaal zwakke lagen, en niet weinig van hen streven al heel vroeg naar een criminele carrière. De Berlijnse jeugdrechter Kirstin Heisig (†) heeft dit gedetailleerd gedocumenteerd.

Integratiepolitici hebben dit alles graag over het hoofd gezien. Omdat echter inmiddels leraren van een duidelijk links georiënteerde vakbond deze vragen aanspreken, kunnen ze nu misschien in een brede maatschappelijke discussie worden aangepakt. Want deze problematiek treedt vermoedelijk niet alleen op in Berlijnse districten met een groot aantal islamitische migranten, maar ook in Hamburg-Wilhelmsburg, Duisburg-Marxloh, Köln-Kalk of Frankfurt-Rödelheim.

Böhmer: Dat zijn geen op zichzelf staande gevallen

“We moeten de berichten van de Berlijnse scholen serieus nemen: Het zijn blijkbaar geen op zichzelf staande gevallen meer dat scholieren en leraren Duitsvijandige opmerkingen moeten aanhoren”, zegt Böhmer. Het zou onacceptabel zijn “dat scholieren niet meer op het schoolplein durven of wanneer leraren geïntimideerd worden”.

Hoever de tot geweld bereide scholieren ten dele gaan, schets een Berlijnse streetworker de “BILD-Zeitung”.  Een 15-jarige middelbare scholier zou als “watje” zijn uitgescholden, omdat hij een bril zou dragen en een blanke huid zou hebben. “Het ging rond, dat je met hem kon doen wat je wilde – hij moest beschermingsgeld aan oudere buitenlandse leerlingen betalen. Op een bepaald moment kon hij niet meer en dacht aan zelfmoord”, aldus de sociaal werker.

In een video vertelt de jongen zelf, dat hij vanaf het begin al gepest zou zijn wegens zijn goede uitspraak van de Duitse taal. Alle andere leerlingen spreken de zogenaamde “Kanakken taal”, een onduidelijk uitgesproken, grammaticaal verdraaid Duits zonder lidwoorden.

Duits zou de schooltaal zijn, zegt Maria Böhmer. “Dat moet een vanzelfsprekendheid zijn”. Dat is het echter niet. Wie vloeiend Duits spreekt, is in deze sociale brandpunten een buitenstaander en potentieel slachtoffer van agressie. Dat geldt voor jongeren met Turkse of Arabische wortels net zo goed als voor Duitsers. Zodra ze hun best doen om Duits te leren en hun leraren met respect te behandelen, worden ze gediscrimineerd. Ze lijden vaak nog jaren later onder het tegen hen uitgeoefende geweld. En in de districten ontstaan machtsstructuren, die successievelijk de rechtsstaat ondermijnen.

Bron:

http://www.welt.de/politik/deutschland/article10155020/Angriff-auf-die-Deutschenfeindlichkeit.html

Auteur: Günthet Lachmann

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Nuttige idioten", Criminaliteit, Dhimmitude, Duitsland, Immigratie, Islam, Islamisering, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, Racisme. Bookmark de permalink .

23 reacties op Aanval op de Duitservijandigheid

 1. marijke zegt:

  Ja ,ja mensen dat doet nou de vereiking voor ons he.Moeten we toch blij mee zijn volgens onse mensen in Den Haag

  Like

 2. Linsky zegt:

  Ik blijf ’t toch een raadsel vinden hoor.

  In mijn jonge jaren hadden we dergelijke akkevietjes met de bewoners van de nieuwe wijken die er regelmatig ontstonden. Dat volk meende dat ze beter en meer waren dan de plaatselijke bewoners die daar al heel lang zaten. Vooral de kinderen op school werden natuurlijk de dupe………….voor een enkele keer!

  Alle oudere broers en zelfs ouders stonden regelmatig om de school hoek en waren niet te bereord er een aantal flink op hun flikker te slaan.

  Toern mijn kinderen op school zaten, waren er ook een aantal lefgozers, die meende de anderen te moeten terroriseren.
  dat ging werkelijk zo ver, dat er permanent gechanteerd werd, en die niet luisteren wou, kregen sigarettenpeuken op hun handen, armen en in hun gezicht gedrukt en bij een jongetje zelfs in het oog.

  De leraren durveden kennelijk nooit wat en zelfs de politie werd nooit gebeld! Ze stuurden zelfs regelmatig de slachtoffers doodgemoedereerd naar huis en schorste ze, onder het mom van uitlokking!!!

  Ik ben zo woedend geworden toen ik dat vernam, en ook nog eens m’n eigen zoon bedreigd werd, dat ik in persoon naar dat school plein gegaan ben, en terwijl de leraren toekeken, de leider van dat verrotte schorem bij zijn strot heb gegrepen en bijna gewurgd!

  Het gekke is, dat ie onmiddellijk zijn toch al smerige broek natzeikte en de leraren naar binnen vluchten. De rest van die schoftenbende was zelfs zo snel weg, dat ik er niet eens meer op hoefde te letten.

  Natuurlijk hebben ze later, van veilige afstand gedreigd en vertelt dat ze weten waar we woonden,…maar daar staat tegenover dat ik glimlachend vertelde dat het wederzijdse kennis was. Ook dat ik bezoek erg fijn vind, dan hoef ik zelf niet te komen.

  Heel vreemd, maar mijn kinderen hebben nooit meer last gehad van dat schorem.
  Kennelijk zijn ze het adres kwijt geraakt, want ik heb hen verder niet gezien.

  Een week of zo later heeft de schoft een klein meisje aangerand, en dat was werkelijk de eerste keer dat ’t aan politie gemeld werd…………….uiteindelijk dus zonder gevolgen!

  Kijk, als we te laf zijn onze eigen kinderen te beschermen, zijn we ook te laf om te leven hoor.

  Waar zijn mensen nu eigenlijk zo ontzetten bang voor?
  Dat ongelooflijke schorem….of een eventueel proces?

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  @Linsky 21.04. uur, juist Linsky de zandhappers en andere a-sociale figuren hebben enkel respect voor je, als je ze met hetzelfde geweld teugpakt. Vooral muzelmensen hebben GEEN RESPECT voor de geitewollen gutmenschen, die menen alles met theedrinken op te lossen. En als we niet beginnen vanaf NU met contante MUNT terug te betalen, gaan we het verliezen.

  Like

 4. Johanna Haarlem zegt:

  lynksy TOPPIE!! dit zijn de tijgers die hun welpen verdedigen….ik heb en had het zelfde gedaan met zo een pismarokkaan hoer…watte wie is hier een hoer hup in die strot…als ik en hoer ben dan kan jij mij niet betalen stuk woestijsstront …sorry mevrouw kijk dat tuig word opgevoed met geweld!! tot hun 8ste jaar mogen de prinsjes doen wat hun dunkt en dan komt de riem van papa…dan nog eens een IQ van een mossel en het plaatje is compleet…wat moet moet linksy!!ga liever 5 jaar ping pongen met de potten in de bijlmer bajes maar rustig slapen zal ik …revenge does not taste sweet 🙂

  Like

 5. Linsky zegt:

  Je gaat zomaar niet de bak in.
  Je moet ze ook niet zomaar doodslaan, het zijn geen muggen he.
  Maar je kan ze best veel pijn doen, hoor!

  Maar een flink proces wegens ongeoorloofd geweld zou het gevolg kunnen zijn, en dat moet je er voor over hebben.
  Hoewel dat feitelijk ook nooit komt, gewoonweg omdat de heren zelf geen aanklacht durven indienen, omdat er dan toch wel erg veel verteld gaat worden voor de rechter wat ze liever stil houden. De ouders zijn vrijwel altijd nogal zwijgzame lieden.

  Hoe dan ook, ik sterf liever in een gevecht met dat verrotte schorem dan dat ik niet meer in m’n spiegel durf te kijken.

  Sowieso begrijp ik al niet waarom er niet regelmatig groepen ouders en broers bij de scholen staan,..vreemd…. zeker in tijden dat er zoveel mensen werkeloos zijn.

  Like

 6. lucky9 zegt:

  Ik vrees dat ik met alle vorige reageerders moet akkoord gaan. Een goede voorbereiding helpt alvast. Kevlar-jasje, rugdekking, iets tussen je vingers, iets tussen de broekriem en vooral een totaal gebrek aan onduidelijkheid.
  Uitschot vertoont steeds dezelfde kenmerken, of het nu Nederlands, Belgisch, Duits, Deens Turks of Marokkaans is maakt niet het minste verschil uit.
  De prijs voor individuele lafheid is enorm. De prijs voor overheids-lafheid is gigantisch! De afrekening daarvoor zal menig Pechtoldje met verstomming slaan!

  Like

 7. G.Deckzeijl zegt:

  Tijd voor de grote opruiming.

  Like

 8. Johanna Haarlem zegt:

  het voordeel van zo een survivegear is dat je op het ergste bent voorbereid…the aftermath zombies. wat mag mag je kan veel op internet kopen 🙂 een jaar lang heb ik geoefend op de berg zelfs mijn zoon weet hoe het werkt!!

  Like

 9. Linsky zegt:

  Het is niet voor niets dat overheden regelmatig oproepen tot inlevering van wapens.
  Dat is ook precies de reden dat er bij tijd en wijlen idioten losgelaten worden.
  Gehersenspoelden door allerlei diensten, Manchurian Candidates.

  Die rooie schoft die in de bioscoop te keer ging was evenzogoed zo’n wazig figuur die in de rechtszaal zich afvroeg hoe ie daar nu weer in hemelsnaam verzeild was geraakt.
  Gewoon de zoveelste, om de discussie weer een zetje te geven tot ontwapening van Amerikanen.

  Je kunt van ze zeggen wat je wilt, maar de meesten hebben gelukkig toch nog genoeg kloten om hun wapens te koesteren en er zelfs nog meer op te slaan! 🙂

  Like

 10. Johanna Haarlem zegt:

  🙂 ja linksy die aanvallen op onschuldige burgers zijn in elkaar gezet…de UN heeft een wet waar alle wapens verboden zijn klaarliggen…alleen the USA is een probleem want daar zijn schietwapens legaal….hier ligt het ff anders…tristan kon ook ondanks zijn psychose een automatisch wapen aanschaffen??? juist alles word in elkaar gezet voor de ontwapening van de burgers false flag…beforeitsnews…je moet wel engels kunne lezen of je vertaler erop…ik lees daar toch wel heel veel intressante dingen …je heb kruisbogen handbogen gasdrukpistolen die je bij ons NOG kan kopen zonder vergunning en geloof mij een hertje verteld het niet na wowwie :)die doet pijn hoor vooral op de ogen richten…. en de knieschijven hé Geert? 🙂

  Like

 11. Linsky zegt:

  Wat die wapens betreft zijn ze zo ontstellend bang, dat zelfs kattapulten verboden zijn,….ja, ook voor vissers om hun voer te kunnen schieten.
  Echter zoals altijd, zijn die vissers terwijl ze zitten te wachten op iemand die ze niet eens kennen, inventief in het bedenken van oplossingen.
  Ze bedachten daarbij dus een bijzonder effectieve werp-pijp!
  Het spul komt verder ook nog zo,
  Nog mooier is dat je er met gruwelijke kracht loden kogels mee kunt werpen.
  We hebben het geprobeerd, je moet ze met een mes, 7 cm uit een boom peuteren als je ze terug wilt hebben. 🙂

  Like

 12. Johanna Haarlem zegt:

  ze smelten de kazen…:) wat moet moet en dan word je vanzelf wel inventief…

  Like

 13. Klopt helemaal. Men is als de dood dat de burger zich gaat bewapenen tegen dit tuig. Ook een simpel sinaasappelkanon is al verboden. Zelfs het welbekende stukje PVCbuis met een ballon is al als een ‘mogelijk dodelijk’ wapen geclassificeerd. En waarom zijn ‘blanke wapens’ of voorwerpen die als ‘blank wapen’ kunnen worden gebruikt ook niet meer toegestaan? Het los in de auto hebben liggen van gereedschap of een krik is inmiddels al strafbaar gesteld!
  En waarom? Omdat ze als de dood zijn dat we ons daadwerkelijk gaan verdedigen. Tegen wie? Tegen iedereen die ons onrecht aan doen.

  Het meest idiote is mij begin dit jaar al overkomen: Ik kreeg een boete omdat ik een losse brandblusser in de auto had liggen. Hij was niet deugdelijk gemonteerd in een houder. Na doorvragen blijkt het als een wapen te kunnen worden gebruikt! idioten, denken ze nou echt dat ik het interieur van m’n auto ga verkloten met gaten om zo’n dikke beugel op mijn interieurpaneel te bevestigen? Dat ding ligt altijd al geklemd onder de passagiersstoel om de doodeenvoudige reden dat die niet in hoogte verstelbaar is.

  Jammer van het geld en de aantekening! Maar hij ligt er nog steeds en zodra de druk niet meer op niveau is, wordt hij keurig vervangen door een verse brandblusser.

  Het kan vast nog gekker!

  Like

 14. Linsky zegt:

  Honkbal knuppel!!!
  Wel ook een bal er bij leggen, anders beschouwen ze het als wapen.

  Like

 15. marijke zegt:

  Nou dan moeten ze niet in de bijlmer zijn.Je hoort niks anders dat er daar geschoten word.En tegenwoordig waar niet,Met de grensen open komen er heel wat wapens binnen.Ze weten niet eens wat ze hier in huis hebben.Maar ik mag geen honkbal knuppel hebben?.laat me niet lachen

  Like

 16. @Linksy: Ook die handschoen moet erbij. Het setje dient compleet te zijn, anders is de situatie alsnog open voor de eigen interpretatie van de ‘belastinginners’. Goed idee overigens 😉

  Like

 17. Linsky zegt:

  Ja, dat klopt!
  Compleet set moet je hebben.
  In die handschoen kun je overigens ook goed een stalen boksbeugel kwijt. 🙂

  Like

 18. Linsky zegt:

  Marijke,
  Mijn zoon had er een, zonder bal, (terwijl ik ‘m natuurlijk van te voren gewaarschuwd had)
  … mooi kwijt, gewoon in beslag genomen door die gelegitimeerde criminelen met penningen! 😦

  Like

 19. baksteen zegt:

  Je hoeft ze niet zelf te wurgen, wat ook goed helpt is dicht bij hem gaan staan en zacht en rustig zeggen dat als hij nog 1 keer aan je kind komt je hem laat verbouwen door iemand die hij niet kent. Nooit meer last gehad.

  Like

 20. baksteen zegt:

  “Dat de politie de jongens nooit eerder in het vizier had gekregen, wijst er volgens Wolf op dat ze door islamitische haatpropaganda op internet tot hun daad zijn aangezet.”

  hu? dus de belangrijke communicatie via het internet hebben ze niet in beeld en ze gaan er van uit dat andere communicatie zoals via de moskee, de Koran en de Hadith niet tot haat leidt.

  Like

 21. GT zegt:

  Allemaal georkesteerd

  Zwitserse bankier ontmaskert Bilderberg Criminelen!!
  op 21 juni 2011 – 16:00 | 785 keer bekeken
  ILLUMINATI CONSPIRACY BEVESTIGD!
  CEO van de Deutsche Bank en Bilderberger Josef Ackermann, een oude Rothschild loopjongen, en een voorbeeld van het ergste uitschot van de Bilderbergers”.
  “De zaak Strauss-Kahn … laat zien dat deze mensen corrupt, en ziek in hun hoofd zijn, zo ziek zelfs dat ze vol zitten met ondeugden, en die ondeugden worden verborgen gehouden onder het ‘mom’ van hun orders. Sommigen van hen, zoals Strauss-Kahn verkrachten vrouwen, anderen zijn sado maso, of pedofiel en velen van hen zitten in het satanisme. Als je sommige banken binnentreed zie je deze satanische symbolen, zoals in de Rothschild Bank in Zürich”.
  “Ze hebben een nieuw plan, om het internet aan banden te leggen, omdat het internet nog vrij is. Ze willen het onder hun controle hebben en konden terrorisme wel eens als een reden gaan gebruiken. Ze zouden zelfs wel eens iets verschrikkelijks van plan kunnen zijn, zodat ze er een excuus voor hebben”.
  Dit interview vond plaats op 30 mei met het Russische weekblad ‘NoviDen” (Met dank aan NK voor het toesturen hiervan.)
  Het oorspronkelijk bericht is HIER te vinden
  Q: Kun je ons iets vertellen over uw betrokkenheid in het Zwitserse bankbedrijf?
  A: Ik werk al vele jaren voor Zwitserse banken. Ik werd aangewezen als één van de top bestuurders van één van de grootste Zwitserse banken. Tijdens mijn werk was ik betrokken bij betalingen, de directe betaling in contanten aan een persoon die de president van een land vermoord had. Ik was bij de vergadering waar het besluit viel om contant geld aan de moordenaar uit te betalen. Dit bezorgde me een gruwelijke hoofdpijn en bracht mijn geweten tot ontrust. Het was niet het enige geval dat niet door de beugel kon, maar het was wel het ergste. Het was een betalingsopdracht op bestelling, van een buitenlandse geheime dienst dat met de hand geschreven was, waarin het bevel gegeven werd om tot betaling over te gaan van een bepaald bedrag, aan een persoon die de top leider van een vreemd land vermoord had. En dat was niet het enige geval. We ontvingen verschillende van dergelijke met de hand geschreven brieven die afkomstig waren van buitenlandse geheime diensten waarin het bevel tot uitbetaling van contant geld gegeven werd dat afkomstig was van geheime rekeningen om revoluties mee te financieren, of zelfs voor het doden van mensen. Ik kan bevestigen wat John Perkins geschreven heeft in zijn boek “Confessions of an Economic Hit Man“. Er bestaat werkelijk een dergelijk systeem, en de Zwitserse banken zijn bij die gevallen betrokken.
  Q: Perkins boek werd ook vertaald en is ook beschikbaar in het Russisch. Kunt u ons vertellen welke bank het was, en wie er verantwoordelijk was?
  A: Het was één van “de top drie” Zwitserse banken op dat moment, en het was de president van een derde wereld land. Maar ik wil niet teveel details prijsgeven, omdat ze mij erg gemakkelijk zullen vinden zodra ik de naam van de president en de naam van de bank zou noemen. Dan zou ik mijn leven riskeren.
  V: Je kunt helemaal geen naam noemen, van een persoon van de betreffende bank?
  A: Nee, dat kan ik helaas niet, maar ik kan u verzekeren dat dit gebeurd is. We waren met meerdere personen in de vergaderzaal. De persoon die verantwoordelijk was voor de fysieke betaling van het bedrag, kwam naar ons toe en vroeg ons of hij zo’n groot bedrag in contanten mocht uitbetalen aan die persoon, één van de bestuurders legde de zaak uit, en alle anderen zeiden ok je kunt de betaling afhandelen.
  Q: Gebeurde dit vaak? Was dit een soort van ‘smeergeld’?
  A: Ja. Dit was een speciaal fonds dat beheerd werd op een speciale plaats in de bank waar alle buitenlandse gecodeerde brieven binnen kwamen. De belangrijkste brieven waren allemaal met de hand geschreven. We moesten ze ontcijferen, en daarin stond dan de opdracht om een bepaalde hoeveelheid contant te betalen van bepaalde rekeningen voor de moord van mensen, de financiering van revoluties, de financiering van stakingen, en de financiering van de meest vreemde partijen. Ik weet dat bepaalde mensen, die Bilderbergers zijn, betrokken waren bij dergelijke opdrachten. Ik bedoel, ze gaven het bevel om te doden.
  Q: Kunt u ons vertellen in welk jaar of decennium dit gebeurde dit?
  A: Ik vertel liever niet het precieze jaar, maar het was in de jaren `80.
  Q: Heb je een probleem met dit werk?
  A: Ja, een heel groot probleem. Ik kon vele dagen niet slapen en na een tijdje verliet ik de bank. Als ik je teveel details geef zullen ze me opsporen. Verschillende buitenlandse geheime diensten, meestal Engels sprekend, gaven het bevel om illegale handelingen te financieren, en zelfs om mensen te doden door middel van Zwitserse banken. We moesten betalingen verrichten op instructies van buitenlandse mogendheden voor het doden van personen die de bevelen van Bilderberg, het IMF of de Wereldbank niet opvolgden.
  Q: Dit is een zeer verrassende openbaring die u daar maakt. Waarom voel je de drang om dit nu te zeggen?
  A: Omdat de Bilderberg bijeenkomst in Zwitserland is. Omdat de wereld situatie slechter en slechter wordt. En omdat de grootste banken van Zwitserland betrokken zijn bij onethische activiteiten. De meeste van dit soort operaties vallen buiten de balans. Het is een veelvoud van wat er officieel verklaard wordt. Het wordt niet gecontroleerd en gebeurt zonder belastingen. De betrokken personen bezitten veel nullen. Het gaat hier om enorme bedragen.
  V: Miljarden dus?
  A: Het is nog veel en veel meer, het zijn triljoenen, volledig ongecontroleerd, illegaal en naast het bestaande fiscale stelsel. Eigenlijk is het een diefstal van iedereen. Ik bedoel de meeste normale mensen moeten belastingen blijven betalen door wetten. Wat hier gebeurt gaat compleet tegen onze Zwitserse waarden in, zoals neutraliteit, eerlijkheid en uit ten goede trouw. Bij de bijeenkomsten waar ik bij betrokken was, gingen de discussies volledig in tegen onze democratische beginselen. Ziet u, de meeste bestuurders van de Zwitserse banken zijn geen lokale burgers meer, het zijn buitenlanders, vooral Angelsaksische, hetzij Amerikaans of Brits, ze respecteren onze neutraliteit niet, ze respecteren onze normen en waarden niet, ze zijn direct tegen onze democratie, ze gebruiken de Zwitserse banken gewoon voor hun illegale doeleinden. Zij maken gebruik van enorme hoeveelheden geld dat uit het niets werd gecreëerd, en ze vernietigen daarmee onze samenleving en ze elimineren mensen wereldwijd alleen maar voor de hebzucht. Zij zoeken macht en vernietigen complete landen, zoals Griekenland, Spanje, Portugal of Ierland en Zwitserland zal één van de laatste in de rij zijn. En ze gebruiken China als de werkende slaven. En iemand zoals Josef Ackermann, die een Zwitsers staatsburger is, is de top man van een Duitse bank en hij gebruikt zijn macht voor hebzucht en respecteert daarbij het gewone volk niet. Hij heeft een flink aantal rechtszaken in Duitsland en nu ook in de Verenigde Staten aan zijn broek hangen. Hij is een Bilderberger en geeft geen ene moer om Zwitserland of enig ander land.
  Q: Je wilt zeggen, dat enkele van deze personen die u noemt op de komende Bilderberg bijeenkomst in juni in St. Moritz zullen zijn?
  A: Ja.
  Q: Dus zij bevinden zich op dit moment in een macht positie?
  A: Ja. Ze hebben enorme hoeveelheden geld beschikbaar en ze gebruiken het om hele landen te vernietigen. Ze vernietigen onze industrie en bouwen het weer op in China. Aan de andere kant openden ze de poorten van Europa voor alle Chinese producten. De werkende bevolking van Europa verdient minder en minder. Het ware doel is om Europa kapot te maken.
  Q: Denkt u dat de Bilderberg bijeenkomst in St. Moritz een symbolische waarde heeft? Want in 2009 waren ze in Griekenland, in 2010 in Spanje en kijk nu wat er met hen gebeurd. Betekent dit dat Zwitserland iets ergs kan verwachten?
  A: Ja. Zwitserland is één van de belangrijkste landen voor hen, omdat hier zoveel kapitaal is. Ze komen hier bijeen, want afgezien van andere dingen willen ze alle waarden vernietigen waar Zwitserland voor staat. Ziet u, het is voor hen een obstakel, dat de EU of de Euro, niet volledig door Brussel gecontroleerd wordt en ga zo maar door. Met betrekking tot de waarden dan spreek ik niet over de grote Zwitserse banken, omdat die niet meer Zwitsers zijn, de meeste banken worden geleid door Amerikanen. Ik heb het over de echte Zwitserse spirit die het gewone volk koestert en hoog houdt. Natuurlijk heeft het een symbolische waarde, zoals u zei, met betrekking tot Griekenland en Spanje. Hun doel is het om een soort van exclusieve elite club te zijn die alle macht heeft en alle anderen moeten arm en laag worden gehouden.
  Q: Denkt u dat het doel van Bilderberg, het creëren van een soort globale dictatuur is, bestuurt door de grote mondiale bedrijven, wanneer er geen soevereine staten meer zijn?
  A: Ja en Zwitserland is de enige plek die over is met een directe democratie en dat staat hun in de weg. Zij maken gebruik van het credo “te groot om te falen”, zoals in het geval van UBS om ons land in een grote schuld te verzinken, net zoals ze dat deden met vele andere landen. Op het einde zullen ze misschien met Zwitserland willen doen wat ze met IJsland deden, met alle banken en het land failliet.
  Q: En dat willen ze ook binnen de EU brengen?
  A: Natuurlijk. De EU staat onder een ijzeren greep van Bilderberg.
  Q: Wat denk je dat dit plan zou kunnen stoppen?
  A: Nou, dat is precies de reden waarom ik tot u spreek. Het is de waarheid ervan. Waarheid is de enigste manier. Breng deze situatie aan het licht, openbaar hen. Ze houden er niet van om in de schijnwerpers te staan. We moeten een transparantie in de bankensector en voor alle vlakken van de samenleving creëren.
  Q: Wat je zegt is, dat er een correcte zijde van Zwitserse bankactiviteiten is en dat er een paar grote banken zijn die het financiële stelsel misbruiken voor hun illegale activiteiten.
  A: Ja. De grote banken leiden hun personeel op met Angelsaksische waarden. Ze worden getraind om hebberig en meedogenloos te worden. En de hebzucht vernietigt Zwitserland en alle anderen. Als land bezitten wij een meerderheid van correct opererende banken in de wereld, als je kijkt naar de kleine en middelgrotere banken. Het zijn gewoon de grote die op wereldwijd niveau opereren die een probleem zijn. Ze zijn niet meer Zwitsers en zien zichzelf ook niet als zodanig.
  Q: Denk je dat het een goede zaak is dat mensen Bilderberger`s ontmaskeren om te laten zien wie ze werkelijk zijn?
  A: Ik denk dat het Strauss-Kahn geval een goede kans voor ons is, omdat het aantoont dat deze mensen corrupt, en ziek in hun hoofd zijn, zo ziek dat ze vol zitten met ondeugden en die ondeugden worden verborgen gehouden onder het mom van hun orders. Sommigen van hen, zoals Strauss-Kahn verkrachten vrouwen, anderen zijn sado maso, of pedofiel en velen zitten in het satanisme. Als je sommige banken binnengaat zie je deze satanische symbolen, zoals in de Rothschild Bank in Zürich. Deze mensen worden beheerst door afpersing vanwege de zwakke punten die ze hebben. Ze moeten de orders op volgen of anders zullen ze worden blootgesteld, worden kapot gemaakt of worden zelfs gedood. De reputatie van Strauss-Kahn werd niet alleen in de massamedia dood gemaakt, hij had ook letterlijk gedood kunnen worden.
  Q: Aangezien Ackermann in de stuurgroep van Bilderberg zit, denk je dat hij een grote beslissing nemer is?
  A: Ja. Maar er zijn vele anderen, zoals Lagarde, die waarschijnlijk de volgende IMF-topman zal worden, en Sarkozy en Obama zijn ook lid van Bilderberg. Ze hebben een nieuw plan om het internet aan banden te leggen, omdat het internet nog vrij is. Ze willen het onder hun controle hebben en zullen terrorisme of wat dan ook gaan gebruiken als een reden daarvoor. Ze zouden zelfs iets verschrikkelijks van plan kunnen zijn, zodat ze een excuus hebben.
  Q: Dus daar ben je bang voor?
  A: Het is niet alleen een angst, ik ben me er zeker van. Zoals ik al zei, geven ze orders om te doden, en dus zijn ze in staat tot vreselijke dingen. Als ze het gevoel hebben dat zij de controle verliezen, zoals de opstanden nu in Griekenland en Spanje en misschien dat Italië zelfs de volgende zal worden, ze kunnen zomaar weer opnieuw een actie zoals ‘Operatie Gladio’ organiseren’. Ik zat dicht bij het Gladio-netwerk. Zoals je weet instigeerden zij terrorisme dat betaald werd met Amerikaans geld om het politieke systeem in Italië en andere Europese landen te controleren. Met betrekking tot de moord op Aldo Moro, gebeurde de betaling via hetzelfde systeem als ik je daarnet verteld heb.
  V: Maakte Ackermann deel uit van dit betaling`s systeem op een Zwitserse bank?
  A: (L a c h t) … jij bent de journalist. Werp een blik op zijn carrière en hoe snel hij het naar de top heeft gemaakt.
  Q: Wat denk je dat er gedaan kan worden om hen te hinderen?
  A: Nou, er zijn veel goede boeken die de achtergrond verklaren en de stippen met elkaar verbindt, zoals degene die ik noemde van Perkins. Deze mensen hebben echt mannen, die betaald krijgen om te doden. Sommigen van hen krijgen hun geld via Zwitserse banken. Maar niet alleen dat, ze hebben over de hele wereld een systeem opgezet. We moeten deze mensen blootleggen aan het publiek die tot alles bereid zijn om te doen om de controle maar te kunnen behouden. En dan bedoel ik ook echt alles.
  Q: Door ze bloot te leggen, kunnen we ze stoppen?
  A: Ja, het vertellen van de waarheid. We worden echt geconfronteerd met meedogenloze criminelen, en ook grote oorlogsmisdadigers. Het is erger dan genocide. Zij zijn bereid en in staat om miljoenen mensen te doden alleen maar om aan de macht en in controle te blijven.
  Q: Kunt u uw mening uitleggen, waarom de massamedia in het westen min of meer volledig stil zijn over Bilderberg?
  A: Omdat er een overeenkomst is tussen hen en de eigenaren van de media. Je praat er niet over. Ze kopen hen. Ook enkele top media figuren worden uitgenodigd op de vergaderingen, maar hen wordt verteld dat ze niets mogen rapporteren over wat ze zien of horen.
  Q: In de structuur van Bilderberg, hebben zij een inner cirkel die de plannen kent en is er dan een meerderheid die gewoon de orders opvolgt?
  A: Ja. je hebt een binnenste cirkel, die zitten in het satanisme en dan zijn er nog de naïeve of de minder geïnformeerde mensen. Sommige mensen geloven zelfs dat ze iets goeds doen, voor de buitenste cirkel.
  Q: Volgens blootgelegde documenten en eigen verklaringen, besloot Bilderberg in 1955 de EU en de Euro te creëren, dus zij nemen belangrijke en verregaande beslissingen.
  A: Ja en je weet dat Bilderberg opgericht werd door Prins Bernard, een voormalig lid van de SS en de nazi-partij en hij was ook werkzaam voor IG Farben, die gesubsidieerd het Cyclone B produceerden. De andere man was hoofd van Occidental Petroleum, die nauwe banden had met de communisten in de Sovjet-Unie. Ze werkten aan beide zijden, maar deze mensen zijn echt fascisten die alles en iedereen willen controleren en wie ze in de weg loopt wordt opgeruimd.
  Q: Staat het betaling`s systeem dat u uitlegde buiten de normale bedrijfsactiviteiten,
  gescheiden en in het geheim?
  A: In die Zwitserse banken weten de normale werknemers niet dat dit gebeurt. Het is als een eigen geheime dienst binnen de bank. Zoals ik al zei vallen deze operaties buiten de balans, zonder enig toezicht. Sommige bevinden zich in hetzelfde gebouw, anderen vallen er buiten. Ze hebben hun eigen beveiliging en zelfs speciale plekken die alleen betreden kunnen worden door geautoriseerde personen.
  Q: Hoe houden ze deze transacties buiten het internationale SWIFT-systeem?
  A: Nou een aantal van de opheldering`s-lijsten (Clearstream listings) waren in het begin waar. Ze hebben er gewoon wat valse namen in opgenomen om de mensen te laten geloven dat de hele lijst nep was. Je ziet dus dat ze ook fouten maken. De eerste lijst was waar en je kunt een heleboel dingen opsporen. Ziet u, er zijn van die mensen die onregelmatigheden en de waarheid ontdekken en ze praten erover. Daarna volgen er natuurlijk rechtszaken waardoor deze mensen weer worden gedwongen om te zwijgen. De beste manier om ze te kunnen stoppen is door de waarheid te vertellen, zet ze in de schijnwerpers. Als we hen niet stoppen, zullen we eindigen als hun slaven.
  Q: Bedankt voor dit interview.

  Bron: http://noviden.info/article_239.html, http://www.henrymakow.com/revelations_from_a_swiss_banki.html, http://hetuurvandewaarheid.info/http://www.argusoog.org/2010/07/dialoog-met-moeder-god/
  Bron afbeelding: http://www.henrymakow.com/revelations_from_a_swiss_banki.html

  Like

 22. Johanna Haarlem zegt:

  OMG….het is het echt TUIG!! een ieder die werkt en meedoet mag van mij aan de schandpaal hoe veel zijn het ernou helemaal???the 1% TUIG your morthers sucking dicks in the HELL banksters =gangsters….op het schavot met dat TUIG!! en die viespeuk stuk TUIG Bernhard weer bij naam en toenaam?? hoe is het mogelijk al die jaren van leugens moorden en roven UNITE against this alles maken ze kapot in the spotlights!!eliteTUIG satanisten kinderverkrachters/pedo’s oorlogzuchtige geesteszieken machtsgeilen duivels en duivelinnen….hoe slecht kan een mens zijn dat etiket verdienen ze niet mens??NEE beest??NEE ziekTUIG??YES

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s