De waarheid? Voorbereidingen voor de burgeroorlog

In alle westerse landen bereiden politici zich op dit moment discreet voor op burgeroorlogen, terreur of binnenlandse onlusten. En van Washington tot Berlijn is het opeens vanzelfsprekend wat vroeger ondenkbaar was: De inzet van het leger tegen de eigen bevolking.

In de gerenommeerde krant de “Washington Times” kon men de afgelopen dagen lezen dat het Amerikaanse leger in het vervolg ook in het binnenland zou kunnen worden ingezet tegen Amerikanen. Dan gaat het er bijvoorbeeld om aanhangers van de Tea Party militair terecht te wijzen. Dit scenario is nog ver weg, men heeft het op dit moment over het jaar 2016.

Daarbij passend bestaat er ook een concept van het Amerikaanse leger voor de verwachte burgeroorlog op Amerikaans grondgebied – voor de periode van 2016 tot 2028. Dat baart opzien. Want tegelijkertijd wordt bekend, dat Amerikaanse beveiligingsfirma´s achter de rug van de bevolking om een waterdichte camerabewaking van de burgers hebben opgebouwd.

Dan worden de data in een centrale met informatie van sociale netwerken op elkaar afgestemd. Dat blijkt uit de door Anonymous gehackte e-mails van de beveiligingsonderneming Stratfor. Het doel daarvan is het bereiken van een stiekeme controle van de bevolking in alle grote Amerikaanse steden. Hierover wordt letterlijk gezegd: “Voormalige hoge medewerkers van de geheime diensten hebben een gedetailleerd bewakingssysteem gecreëerd, dat veel nauwkeurig is dan de huidige gezichtsherkenning. Het werd onopgemerkt door de Amerikaanse publieke opinie geïnstalleerd, zoals blijkt uit de door Anonymous gehackte e-mails. In de grote steden worden razendsnel data opgenomen. Deze worden dan versleuteld doorgestuurd naar een goed beveiligd centrum, dat zich op een geheime plaats bevindt. Daar wordt alles, samen met andere data, verwerkt.

De onderneming maakt deel uit van het TrapWire-programma. Dit werd door het bedrijf Abraxas ontwikkeld, dat zijn zetel heeft in het noorden van Virginia en waarin veel voormalige medewerkers van de Amerikaanse geheime diensten werken. Het systeem is al lange tijd kriskras door Amerika operatief, van Los Angeles tot Washington. Het bijzondere: Het geheime programma kan menselijk landelijk volgen, zoals blijkt uit de onderschepte e-mails.

Wie nu denkt, dat de VS toch ver verwijderd zouden  gezien deze onheilspellende ontwikkeling, zou ook eens een blik moeten werpen op datgene wat er op dit moment in Duitsland plaatsvindt: Het Duitse leger is nu klaar om in te grijpen als de Duitse politie onlusten in het binnenland niet meer onder controle kan houden. Want de politie wordt in het vervolg bij de bestrijding van opstanden geholpen door reservisten van het Duitse leger. Een eerste eenheid wordt nu in Bremen ingezet.

En parallel daaraan bereidt de Duitse binnenlandse veiligheidsdienst de Duitsers er nu al op voor, dat de heilige oorlog van de moslims ook naar ons toe zal komen. Dat zegt in ieder geval de nieuwe chef van de Duitse binnenlandse veiligheidsdienst Schindler.

Bij het lezen van de zinnen in de media moest ik fijntjes lachen. Want toen ik in 2007 het boek “Heilige oorlog in Europa” over exact dit thema heb geschreven, werd ik landelijk door diezelfde media uitgelachen, die nu als vanzelfsprekend over de heilige oorlog in Europa berichten – wanneer de binnenlandse veiligheidsdienst hiervan spreekt. Het was niet anders, toen ik het boek “Vorsicht Bürgerkrieg!” schreef en over de geplande inzet van het Duitse leger om opstanden in het binnenland te bestrijden berichtte. En nu wordt dat alles stuk voor stuk ook in de mediale berichtgeving realiteit. Men kan de waarheid dus niet eeuwig verdringen.

Bron:

http://info.kopp-verlag.de/hintergruende/deutschland/udo-ulfkotte/die-wahrheit-vorbereitungen-auf-den-buergerkrieg.html

Auteur: Udo Ulfkotte

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Censuur, Duitsland, Elite, Europa, mainstream-media, New World Order, nieuw fascisme, Verenigde Staten, Westen. Bookmark de permalink .

14 reacties op De waarheid? Voorbereidingen voor de burgeroorlog

 1. Johanna Haarlem zegt:

  FEMA camps….een ieder heeft allang een code op het hoofd big brother is watching you!! ik heb code felrood 🙂 lekker belangrijk…mijn toetsenbord is mijn wapen…laat ze lekker voor lul staan met het door ons betaalde beschermzetje dat willen ze juist rellen en onrust….niet doen!! unite!! en gebruik geen geweld dat doen die linkseactivisten alleen!!laat die maar lekker rellen ik heb daar geen behoefte aan wil wel demonstreren op een normale manier misschien occupie!! be a protester zonder geweld!!

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Bedankt weer voor dit stuk web master. Verbazen doet het mij allang niet meer, dankzij de schitterende bijdragen van @ linsky, ben ook ik er allang van overtuigd dat het een goor smerig complot is, waarin de muzelmensen worden gebruikt door de BILDERBERGKLIEK en de NWO, om onrust, onlusten en burgeroorlogen te ontketenen, net zoals het voormalige Joegoslavié heeft meegemaakt. De grote massa wordt door onze overheid “dom gehouden”, van de werkelijke bedoelingen! Men heeft een ” dubbele agenda”, en naar mijn mening dient met name Dhr. Wilders zeer goed uit te kijken, voor MOORD deinst men NIET TERUG! Zie Pim Fortuyn en Theo van Gogh. Ik ben wakker, en weet wat me te doen staat!

  Like

 3. Linsky zegt:

  Inderdaad!

  Het mag duidelijk zijn dat men eerst een bende krankzinnigen binnenhaalt, om de daarmee uitgelokte volkswoede te veroorzaken, waarop men vervolgens een oorlog tegen de eigen bevolking kan beginnen!

  Niet alleen in de US vinden deze verderfelijke onverkwikkelijke zaken plaats, ook hier op het vaste land van Eurabië en zelfs hier ten lande. Ook in ons Nederland zitten veel verraders die ons zonder vorm van proces, democratie op Eurofiele wijze uitleverden aan de NWO en de islam!

  • “Het ongeduld leidt tot spanning en intolerantie. Nederland haakt met deze houding bovendien niet aan in de Nieuwe Wereldorde, die bestaat uit een bonte mengeling van mensen.”
  Dat zei D66-prominent en oud-minister Roger van Boxtel voor Integratiebeleid tijdens een symposium in Wageningen in het kader van de 5-meiviering.

  Ook hier zijn de burgers verraden en verkocht aan de macht van de islam en sharia.

  • ‘Tegengaan van islamisering is geen doelstelling van overheidsbeleid’! Aldus Halsema
  Minister van Justitie Donner vindt zelfs dat Nederland moslims, ook fundamentalistische, met open armen moet ontvangen en blijkt hij ook geen principiële bezwaren te koesteren tegen de invoering van de sharia…..!

  “De komende staat van beleg!”:

  http://diamental.nl/images-linsky/De%20%E2%80%98Staat%20van%20Beleg%E2%80%99!/staatvanbeleg.htm

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  @Linsky 16.25. uur, dat is helemaal waar. Dit is wat het vooruitzicht wat George Orwell beschreef in zijn boek 1984! Enigzins off topic, ik lees op http://www.elsevier. nl dat onze “rooie HOND”, een zetelaantal van 37 aangaf voor de crypto communisten van de SP. Het liegen, bedriegen en manipuleren van deze aanhanger van den LINKSE KERK is gewoon stuitend te noemen.

  Like

 5. G.Deckzeijl zegt:

  Brekend! Israël bereidt zich voor op oorlog op meerdere fronten!
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/12741392/__Isral_bereidt_zich_voor_op_oorlog__.html
  Zelfde krant: verdachte nr 3 in overval-zaak Voorthuizen aangehouden. Betreft klootzak uit Culemborg. Krijg daar een apart gevoel bij.

  Like

 6. G.Deckzeijl zegt:

  Belangrijke info over Israël in de wacht… spamfilter= STRESS-veroorzaker..!!!!

  Like

 7. Linsky zegt:

  Buurlanden Syrië bereiden zich voor op aanval met chemische wapens
  VS levert Stinger luchtdoelraketten aan Syrische rebellen

  De Syrische rebellen hebben de eerste lading FIM-92 Stinger luchtdoelraketten (foto) gekregen. Vooralsnog hebben ze er echter nog niet één Syrische toestel mee weten neer te halen.

  Onder overkoepelende ondersteuning van de VS bereiden Israël, Turkije en Jordanië zich voor op een aanval met chemische wapens uit Syrië. In dit kader werken de drie landen op militair-, inlichtingen- en medisch gebied samen met het Witte Huis, de CIA en het Pentagon. Omdat Jordanië niet beschikt over de benodigde medische faciliteiten hebben Amerika en Frankrijk honderden tonnen (medische) uitrustingen en special forces die getraind zijn in chemische oorlogsvoering naar het Arabische koninkrijk gestuurd.

  Naast Turkije, Jordanië en Israël lopen ook Amerikaanse bases in de regio het gevaar het doelwit te worden van een Syrische (vergeldings)aanval met chemische wapens. De Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Hillary Clinton sprak gisteren in het Turkse Istanbul openlijk over dit mogelijke scenario en zei dat haar land samen met Turkije een werkgroep zal samenstellen om overal op voorbereid te zijn, ‘inclusief het vreselijke scenario dat er chemische wapens worden gebruikt.’ Met Israël en Jordanië worden vergelijkbare werkgroepen opgericht……..verder;
  http://xandernieuws.punt.nl/?id=662912&r=1&tbl_archief=&

  Like

 8. G.Deckzeijl zegt:

  Binnenkort ook cyberoorlog….
  http://www.ad.nl/ad/nl/1100/Consument/article/detail/3300018/2012/08/12/Bankgegevens-van-bijna-600-Nederlanders-gestolen.dhtml
  Leuk hè, jongens en meisjes, dat internetbankieren en zo lekker makkelijk ook hè..!!
  Alleen maar makkelijk voor Oost-Europese- en andere cybercriminelen, dat is wel gebleken.
  Advies: terug naar de ouderwetse envelop en de papieren overschrijvingen.
  ik laat me niet dwingen op die ELLENDE over te stappen, niet morgen, niet overmorgen,
  NOOIT..!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  @Linsky 17.02. uur, de pleuris gaat daar dus uitbreken. Heel herkenbaar “Apocalypse Now”. Willens en wetens wordt hier een oorlog gedirigeerd op bevel van de BILDERBERGERS en de NWO.

  Like

 10. peter zegt:

  Even geduld het komt eraan !

  Like

 11. breget. zegt:

  Met angst en vreze kan men hier onze toekomst zien en vraagt men zich af aan welke kant zal het mes snijden zoals het er nu al jaren uit ziet met als leiding gevende over hoe we ons leven mogen beschermen valt menig autochtone kop .En als je de raad van onze dienders opvolgt en vlucht kom je tot de ontdekking dat vluchten kan niet meer ik zou niet weten waar (een oud liedje wat nu als waarheid kan worden gezien maar het vermelden in de kranten zeker de telegraaf ten strengste verboden .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s