Taboethema buitenlandercriminaliteit

In Europa ontstaat in toenemende mate een sfeer van haat tegen bepaalde migranten. Een van de redenen daarvan is de criminaliteit. Maar waarom zijn Oriëntaalse personen en Afrikanen in Europa crimineler dan Aziaten?

In bijna ieder Europees land vinden er op dit moment acties plaats tegen buitenlanders (bijvoorbeeld in Griekenland), maar ook verbazend veel berichten over buitenlandercriminaliteit in de media. Waar men vroeger de nationaliteit van de dader verzweeg, wordt dit nu, zoals in het geval van de vermoedelijk door een Bulgaar vermoorde Turkse kinderen breed uitgemeten.

Daar bericht de Oostenrijkse ORF, dat meer dan 20% van alle criminelen buitenlanders zijn. En de “Daily Mail” uit Londen informeert over de multiculturele toestanden in Britse gevangenissen, waar inmiddels mensen uit 156 verschillende landen wegens misdaden gevangen zitten.

Veel bevolkingsgroepen vallen daarbij echter buien het kader. Zo zitten er bijvoorbeeld 900 Jamaïcanen en 594 Nigerianen in Britse gevangenissen, maar nauwelijks Chinezen (hoewel er een grote Chinese gemeenschap in Engeland bestaat).

Niet anders is het in Zwitserland. Vooral jonge Noord-Afrikanen vallen daar bijzonder vaak op bij criminaliteit. Vooral Algerijnen en Marokkanen zijn in Zwitserland bovengemiddeld crimineel. Men spreekt in Zwitserland nu van “criminaliteitstoeristen”, die met de politie sollen. Wie steelt en mensen in elkaar slaat, zal in het vervolg Zwitserland onmiddellijk weer moeten verlaten.

Vroeger moest men om het taboethema buitenlandercriminaliteit heen praten. Wanneer er een Turkse serieverkrachter in München wordt gearresteerd, staat dat tegenwoordig met alle details in de media. Als een “zuidlander” in Hildesheim een meisje berooft, staat dat tegenwoordig heel openlijk in het politiebericht. Het vroegere doodzwijgen van bijvoorbeeld zware criminaliteit onder Turken en Arabieren schaadt ons allemaal. Als we onze ogen er niet voor gebruiken om de waarheid op dit gebied te zien, dan zullen we ze nodig zijn om te huilen.

Dat is de indruk die je krijgt als je het boek “Kampfzone Straße” (Strijdtoneel Straat) leest.

Bron:

http://tinyurl.com/cmvv49s

Auteur: Udo Ulfkotte

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Criminaliteit, Duitsland, Europa, Immigratie. Bookmark de permalink .

21 reacties op Taboethema buitenlandercriminaliteit

 1. Johanna Haarlem zegt:

  het is alleen maar te hopen dat ze nog meer afkomst gaan vermelden…misschien gaan de oogjes open van het linkse guttmenschen volk….dat hele eenheidsworst idee moet heel snel uit onze samenleving…wij hebben meer en zijn meer!!oepsie niet politiek correct maar wel waar…ik zal mij zelf nooit als gelijke zien met een moslim…waarom? ik leef een ander leven een rijker leven een vrijer leven eentje zonder oplegde regels vanuit een boek…alleen het burgelijk wetboek daar houd ik mij aan en ik ga lekker over de schreef met woorden stout hé? fuck the Islam.

  Like

 2. DonnaDolce zegt:

  ” Wie steelt en mensen in elkaar slaat, zal in het vervolg Zwitserland onmiddellijk weer moeten verlaten.”

  Wanneer lezen wij: ” Wie steelt en mensen in elkaar slaat, zal in het vervolg NEDERLAND onmiddellijk weer moeten verlaten.”
  Wordt het niet en keer tijd dat dit ook hier aangepakt gaat worden??? We laten teveel oogluikend toe.
  Mensen met een IQ van een lokeend zullen NOOIT veranderen, dat kunnen en willen ze nu éénmaal niet.

  Like

 3. G.Deckzeijl zegt:

  Belangrijke waarschuwing door degenen die iedere dag een paar keer op die LIKE-knop drukken.
  Want Meneer Zuckerberg is helemaal niet leuk, hij is een gevaarlijke contactarme streber met dollartekens in z’n ogen..!!!
  http://www.zdf.de/ZDFmediathek/beitrag/video/1702920/Die-Facebook-Story#/beitrag/video/1702920/Die-Facebook-Story

  Like

 4. Martien Pennings zegt:

  Dat gesprekje dat Deckzeijl hier heeft neergezet tussen Van Gogh en Fortuyn is verrekte goed.
  De analyse van Fortuyn is – zo vroeg al – fantastisch.
  Ik moet toegeven dat ik toen nog in dromenland verkeerde omtrent de EU.
  Tot mijn schande moet ik zeggen dat ik me gesprekken herinner, waarin ik verschrikkelijke pro-Europa-dingen heb gezegd.
  Ben blij dat ik toen nog niet op het internet zat, want dan zou je een schaamtevolle track-record van mij hebben gevonden.

  Like

 5. Petrossa zegt:

  Misschien zijn chinezen veel slimmere misdadigers? Meer hoog niveau criminaliteit achter de schermen. De chinese en russiche mafia doen niet voor elkaar onder.

  Wat we in de krant het vaakst lezen zijn de domme criminelen, de geweldsdelicten en idiote overvallen om een tientje. Daar zijn logischerwijs de kanslozen, de slecht opgevoede en laag opgeleide immigranten(nakomelingen) oververtegenwoordigd.

  En als je dan zo’n rol bevestigende schreeuwmarokkaan bij een brug tekeer ziet gaan dan is de conclusie snel getrokken.

  Een slimme chinese/japanse crimineel wordt heel wat minder vaak gepakt, maar ze zijn er echt wel.

  Like

 6. Johanna Haarlem zegt:

  Martien schijnbaar een hoog IQ?en niet van een lokeend 🙂 die kunnen veranderen ik was vroeger ook pro Bea en co…wist ik veel toen kwam er internet en een stortvloed aan info je moet wel ff weten waar je zoeken moet .. ja dan word je wakker en kan je je eigen mening vormen aan de hand van deze info wat je op school en uit de pers leert is LEUGENS hele geschiedenis word naar de hand gezet en je beeldvorming omtrent dingen….ben blij met het internet YES!!! wij gebruiken geen kogels maar de pen!! (toetsenbord) geen eigenschap van een lokeend??:)

  Like

 7. Johanna Haarlem zegt:

  petrossa mee eens….die chinese /russische maffia is geen kattepis…

  Like

 8. Linsky zegt:

  Net doen alsof je heel open bent over dat soort zaken……maar zwijgen over de werkelijke oorzaak.
  Is dat dan niet om op huichelachtige wijze om de grootste gemene deler heen te manoeuvreren…dat het vrijwel allemaal moslims zijn?

  Like

 9. Martien Pennings zegt:

  Over track/records gesproken!
  Hier Geert Wilders in 2001 http://www.youtube.com/watch?v=atqapah1fL4&feature=related .
  En wat zegt-ie?
  “Integendeel, ik heb niets tegen de islam.”
  “De islam, daar is niets mis mee.”
  OEI!!
  Hij zit bij Barend en Van Dorp en Mulder aan tafel en dan merk je die inquisitie-sfeer die toen nog veel sterker heerste dan nu.
  Ik heb een paar meer van die filmpjes aangeklikt en het is echt en waarachtig nog veel erger geweest dan ik me herinner.
  Maar ik word me al schrijvend wel bewust dat ook ik zelf mij heb moeten bevrijden van een hoop schroom en eigenlijk sociale angst voor ik dorst te zeggen wat ik tegenwoordig zeg.
  En ik realiseer me dat ik het mede begon te durven omdat ik de laatste tien jaar maatschappelijk marginaal ben geweest en eigenlijk al niets meer te verliezen had.
  Voorts realiseer ik me, overigens pas sinds een jaar of vijf, dat ik marginaal was gemaakt door een informeel beroepsverbod.
  Diezelfde maffia die daar in alle media islam-annex-multikul-critici zat te intimideren, heeft ook mij beroepsmatig kalt gestellt.
  Hier http://www.youtube.com/watch?v=CHhwRG3qnT4&feature=related Henk Hofland die vanwege het toen nog niet uitgekomen Fitna de beveiliging van Wilders wil opheffen, want dan kan-ie eens aan den lijve ervaren wat-ie allemaal voor gevaar sticht met die film en levens in gevaar brengt.
  Die seniele zak, Hofland, komt niet eens op het idee te bedenken dat je je dan moet afvragen wat er met die islam aan de hand is, dat wil zeggen, als je daar na nine-eleven nog niet op was gekomen.
  Er zit een ministeriele proleet bij van het CDA die opmerkt dat mijnheer Hofland weliswaar een beetje stout is, maar die meldt dat er achter de schermen gelukkig wordt nagedacht om Wilders juridisch aan te pakken.
  Let ook eens op de grijnzende reacties van met name Pauw op dat verkapte Wilders-moet-dood van Hofland.
  Hier http://www.youtube.com/watch?v=VIzedLavd0w&feature=related kan je zien hoe Conny Mus en Frenk van der Linden op een volstrekt vanzelfsprekende manier zich ver verheven voelen boven Pim Fortuyn, die eigenlijk nog veel te gematigd is over de `asielproblematiek´.
  Want wel degelijk moet je tuig dat zich misdraagt zonodig met een parachute, een slaapzak,een sheltertje, twee hompen brood en drie flessen water in een afgelegen gebied van het thuisland droppen.

  Like

 10. Linsky zegt:

  Nog zoiets huichelachtigs dus!

  Ze laten het volk creperen, proberen ze middels chemtrails, gen-voedsel, oorlogen, revoluties en mondiale crisis veel mensen kapot te krijgen en doen dan alsof zij begaan zijn met wat doden, die ‘gered’ zouden kunnen worden door orgaan-donatie.

  Voorbij gaande natuurlijk aan het feit, dat de genetische, DAN-structuur en persoonlijke integriteit van een orgaan, gebonden BLIJFT aan die van de oorspronkelijke bezitter!
  Zelfs na je dood, wensen de schoften zeggenschap en controle over ons en onze ‘delen’.

  En vergis je niet, de implicaties en complicaties van de fysieke, psychische, mentale en geestelijke effecten en gevolgen zijn heel erg goed bekend bij dat ongelooflijk schoftige schorem!

  Er zijn echt duizenden studies, over hoe die ‘persoonlijkheids’ orgaan-delen op die wijze gedwongen worden om te blijven leven…versplintert, uit elkaar gerukt….en gewoonweg nog steeds onder controle van de ‘levenden’.
  Daar is men zeer wel van op de hoogte.

  DE GEEST / ZIEL WORDT ZELFS HET RECHT VAN STERVEN ONTZEGD!
  ——————————
  Tweede Kamerlid Pia Dijkstra (D66) dient volgende week een initiatiefwet in waardoor iedere burger automatisch orgaandonor zou worden……verder;
  http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/3299971/2012/08/12/D66-Iedereen-automatisch-orgaandonor-maken.dhtml

  Like

 11. Johanna Haarlem zegt:

  martien ik vind je nog heel lief met het pakket die je meegeeft zal je ze niet gewoon met het setje waarmee ze aanspoelde terug sturen?? nou misschien een flesje water zoek het uit zo stapte ze ook op de boot en in het vliegtuig/vrachtwagen…parasitaire goudzoekers zonder papieren!!

  Like

 12. Linsky zegt:

  Om mijn comment van 11:47 nog eens te onderbouwen, waarom ze zelfs doodzieke mensen nog in leven willen houden en ons het recht te sterven willen onthouden:

  Besef dat de doelstelling van de huidige medische wereld niet is om je beter te maken, maar zoveel mogelijk aan je te verdienen, alvorens je doodgaat.

  Cancer the Forbidden Cures – Full Documentary

  Like

 13. Linsky zegt:

  Uitgelekte Pentagon Video – Griep vaccin gebruiken om menselijk (religieus ) gedrag te wijzigen!

  Wat je op het punt om te horen is geen science fiction of complot theorie, maar een glimp van wat er gaande is achter de gesloten deuren van de Verenigde Staten Pentagon.

  In een kleine zaal gelabeld BC232 is een man in discussie over hoe het militair-industrieel complex kan presenteren verspreid en een virus gebruik maken van een vaccin om te vernietigen wat het Pentagon noemt ongewenst menselijk gedrag noemt.

  Specifiek in dit geval dus ‘religieus gedrag’!

  http://blog.alexanderhiggins.com/2011/06/13/video-dod-officials-discuss-eliminating-religion-virus-vaccine-manipulate-dna-26671/

  Like

 14. Aryan zegt:

  Voor mij heeft het niet alleen met ‘IQ’ te maken maar nog veel meer met ‘KULTUUR’. In Noorwegen b.v. kan men dat heel goed zien – voornamelijk onder het zwarte ras. Luister eens naar een van de weinige Amerikaanse Zwarte Leiders die het openlijk durft te zeggen.

  Wat elke Blanke, waar ook ter wereld, zou moeten weten:

  youtube.com/watch?v=oDASTjBLKts
  youtube.com/watch?v=dUNNWdc-nPY

  En dan hier zomaar nog een paar voor die PC Malloten. LOL.
  youtube.com/watch?v=RzqbsAAa-k0&feature=related
  youtube.com/watch?v=O4JqK_Hb8Q0

  Like

 15. neoliticum zegt:

  Onze regering en Europa heeft een andere agenda dan wij weten, anders kan dit geen doorgang vinden. We krijgen nog vele botsingen en daar is al rekening mee gehouden, allemaal geregisseerd.

  Like

 16. Frans Brassens zegt:

  @ Linsky (11:47)
  Hierbij aan jou opgedragen mijn elders geplaatste ‘music for the millions’ tekst over het door jou aangekaartte onderwerp:

  Het anti-democratische D’66 van de zielloze leegoog Pechtold heeft weer eens een (dus) anti-democratisch voorstel.
  Iedereen die niet (voor de zoveelste keer) duidelijk gaat melden dat hij zijn organen niet wenst af te staan (al was het maar omdat gezinsleden of familie dat een naar idee vinden) valt zonder meer ten prooi aan de uitsnijders als hij dood mocht gaan.
  Ja, als je als politieke partij niets te melden hebt en zelfs je eigen eerdere ‘principes’ volkomen te grabbel hebt gegooid, dan móet je toch wat?

  De zinloze verschijning die de naam Alexander Pechtold heeft gekregen wil graag in beeld komen, in verband met de aanstaande verkiezingen natuurlijk.
  Meldt hij dan zijn nadrukkelijk politieke streven om het Nederlandse zelfbeschikkingsrecht, de ‘souvereiniteit’, definitief in handen te leggen van het corrupte en fascistische ‘europa’ ?
  NEE natuurlijk, hij weet ook wel dat je daarmee niet scoort bij een toch wel wat ontwakende bevolking die de levensgrote gevaren daarvan begint te beseffen.
  Want wie wil nou zijn centen en zijn burgerlijke vrijheden kwijt? Geld, tientallen miljarden euro’s en meer, naar corrupte landen en banken, terwijl je hier lastenverzwaring op lastenverzwaring voor je kiezen krijgt en steeds meer mensen niet weten hoe ze de eindjes aan elkaar moeten knopen?

  Pechtold zelf ziet dat wel zitten, deze vuile veilingmeester houdt het lege hoofd wel boven water. En als er straks veel doden vallen -wie weet door zelfmoorden uit wanhoop- liggen de organen voor het oprapen omdat vast veel mensen niet alert reageren als dat totalitair geïnspireerde plannetje zou doorgaan.
  Gezin of familie zal er dan niets meer aan kunnen doen, want de gestorvene had het alleenrecht op weigering. Foutje bedankt. En dat dan door dezelfde laksheid die nog al te velen verhindert om te beseffen dat de énige goede gok op 12 september 2012 lijst 3 is, de P.V.V.
  Nederland is van de (échte) Nederlanders. Zoals je lijf van jóu is, en van géén ander. =================================
  Leegoog Pechtold c.s. verkopen niet alleen Nederland, maar OOK U !

  Like

 17. @Frans Brassens: Heb daar gisteren ochtend/middag onderstaand artikel over geschreven:
  http://welketoekomst.wordpress.com/2012/08/12/iedereen-moet-orgaandonor-worden/

  Like

 18. Frans Brassens zegt:

  Uitstekend artikel, Pieter (10:12)! Zou iedereen moeten lezen.
  Het is zeer duidelijk geschreven ook, maar wellicht wat te uitvoerig voor degenen voor ik zelf meestal schrijf, die met een wat kortere leesadem ;). Die moeten toch ook geïnformeerd worden? Het gevaar is dan dat je wellicht soms wat kort door de bocht gaat, maar dat neem ik voor lief.
  Ik geef de link van je artikel door voor wie toch meer wil lezen over dit onderwerp. En die zijn er ook.

  Like

 19. @Frans Brassens: Dank daarvoor. Ik ben wel eens bezig en dat loopt het wel eens een beetje uit qua lengte 😉

  Like

 20. Frans Brassens zegt:

  @Pieter, als je gefundéérd duidelijk wilt zijn ontkom je niet aan langere teksten.
  Ik zie jouw artikel (de link) als een welkome uitleg bij mijn eigen tekst, voor nader geïnteresseerden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s