VIDEO: Training van islamitische terroristen in Sinaï

 

Geplaatst door

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, Terrorisme. Bookmark de permalink .

9 reacties op VIDEO: Training van islamitische terroristen in Sinaï

 1. Dorith (Haifa) zegt:

  Op youtube zijn alle reakties (tot nu toe tenminste) in het Arabisch. Het zou interessant zijn te weten wat de reakties inhouden. Eentje is gemarkeerd als “spam”. De persoon of instantie welke de film heeft geplaatst zit in Cairo.

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Wat een geweldig “vreedzaam volk”, toch he, D.van Agt,Gretta Duysenberg,Harry-hamas-van Bommel en Anja Meulenbelt. En deze mensen ondersteunen jullie, wat een walgelijke mentaliteit tonen jullie daarmee aan.

  Like

 3. Aryan zegt:

  Wat een stelletje ongeorganiseerde zand kaffers zeg. Geen wonder dat ze die 6 daagse oorlog tegen hun neefjes verloren hebben.

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Heb nog even bij AT5 het filmpje bekeken, hoe onze licht getinte verijkkers-marocs-tekeer gaan tegen ambulance personeel en politie in Amsterdam-Noord. Het is ongelooflijk, wat deze zandhappers zich in ons land allemaal mogen veroorloven. Dat is nou die geweldige multiculturele samenleving, waar de groenlinkse luchtfietsers, de socialisten van de PVDA, en de christen gutmenschen van het CDA zo hard aan hebben gewerkt, en waar de VVD mak als een schaap achteraan liep met de veilingmeester Pegdrol en D66. Weten de nederlanders nu nog niet dat het deze partijen zijn, die de laatste 40 jaar nederland naar de Filistijnen geholpen hebben, als ik de peiling van de rooie Hond moet geloven is 90% van de nederlanders hardstikke stom, de SP op 37 zetels en de VVD op 31. Hoe dom kan men zijn?

  Like

 5. marijke zegt:

  Tom vandaag nieuws en morgen weer vergeten.En zo etert het maar door.Beroert voor de geene die het over komt.Want ze doen er de ballen niet aan.In een normaal land ga je met kop en kont de lik in.Maar hier kan alles.Toch.Ik moet er van kotsen.Foei.

  Like

 6. G.Deckzeijl zegt:

  Als de IDF en IAF de boel opstarten hoop ik dat ze die bende in de Sinaï het eerste ausradieren!
  Voor alle duidelijkheid: ik sta voor de volle 100% achter Israël, de poortwachter van de westerse wereld, want als dat land er niet was geweest, zat we nu al onder die KUT-sharia!
  http://tinyurl.com/7zl4y95

  Like

 7. Aryan zegt:

  Tom Hendrix(om 19:31).

  Percies! En oh hoe hoop ik dat die PVV dat hele groepje imbecielen, incl. die MF-ers van Dumb’66, voorbij steeken op 12 Sept. Al was het alleen maar om die Rooie Honden eens een geweldige shop voor hun cojones te geven.

  Like

 8. Johanna Haarlem zegt:

  de SP naar idee van ons aller worstenmaker uit het zuiden heerlijk die eenheidsworst nog een kunduzklikie erbij en het is compleet binnenkort te verkrijgen op vertoon van de voedselbon 😦

  Like

 9. @Dorith: Ik zag het ook. Niets dan arabisch en Google Translate bakt er helaas ook niet zo heel veel duidelijks van. Een aantal reacties geven aan dat ze het er niet mee eens zijn dat dit gebeurt maar er zijn ook reacties met de mening dat het allemaal geoorloofd is in de strijd. Het blijkt zelfs dat een aantal rivaliserende groepen een tijdelijke wapenstilstand hebben vastgesteld en dat ze elkaar inmiddels wapens leveren voor de strijd. Duidelijk dacht ik zo.

  @Marijke: Helaas is dat te vaak het geval. De MSM doet dan ook zijn best om de berichtgeving hierover zo klein mogelijk te houden en als kers op de inmiddels bedorven taart zijn diverse ‘hoogwaardigheidsbekleders’ opnieuw enstig geschokt. Geschokt? Ze weten nog niet eens geschokt zijn inhoudt…

  @GD: En zo denk ik er dus ook over. Als die linkse idioten hier zo begaan zijn met die palestijnen en al dat andere tuig, waarom gaan ze er dan niet gewoon tussenin wonen. Ik denk dat ze graag als menselijk schild willen worden ingezet. En daarna klagen dat Israel op onschuldige burgers en toeristen het vuur opent…. Huichelaars van de hoogste orde.

  @Aryan en Tom: Ik hoop echt dat op 12/9/2012 er een echte frisse wind gaat waaien en dat er een definitief einde komt aan meer dan 40-60 jaar aan linkse terreur en het eeuwige wegkijken en verraden van de burgers!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s