CARTOON

 

Geplaatst door:

E.J. Bron

(h/t G. Deckzeijl)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

34 reacties op CARTOON

 1. G.Deckzeijl zegt:

  Reminder for muslims who just can’t seem to stop threatening non-muslims…!!!

  Like

 2. Aegolius cs zegt:

  @ KL
  Het kan/zal je zomaar overkomen?!

  Like

 3. Linsky zegt:

  Leuk Gerrit. 🙂

  En dan hier nog meer goed nieuws!
  Turken gaan terug naar huis.

  Like

 4. Ko Lumbus zegt:

  Ze stonden erbij en keken er naar ….kan ook een alledaags staaltje huiselijk geweld zijn waar de honden geen brood van lusten.
  Vrouwtje vertelt de volgende dag dat zij van de trap gevallen is.
  Of het veel uitmaakt dat sind kort verkrachting binnen het huwelijk strafbaar is, is ook te betwijfelen..

  Like

 5. lucky9 zegt:

  @Linsky om 17:02
  “Turken gaan terug naar huis.” Jaren geleden meende ik nog zo’n exemplaar in Brussel waargenomen te hebben. Met een vergrootglas weliswaar maar geen mocro en dat is al een gigantische slok op de borrel.

  De Brusselse Turk op RT verwoordt slechts zijn angst. Als de vetpotten leeg zijn kan er hier niets meer positief gediscrimineerd worden zo redeneert hij enigszins, nee ruim, proactief.

  De meeste Turken uit het onland.be bevinden zich in in Belgisch Limburg en gedragen zich gemiddeld althans seksueel veel beschaafder dan de mocro’s. Alleen hun verslaving aan de overheidssubsidies op kosten van het gemeen populistisch autochtoon volkje laat sterk te wensen over naar het schijnt.

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  @Lucky9 17.57. uur, daar zijn deze muzelmannen voor gekomen, het uitvreten van onze sociale zekerheid, en de mogelijkheid onze europese landen in handen van de achterlijke pislam te brengen. Zo zie ik het!

  Like

 7. Linsky zegt:

  Dit zijn geen grappen.
  Zou dat nou zijn om ons zand in de ogen te strooien?

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  Nou hoop ik dat na de Turken, de rest van de zandmossels opflikkeren. Met name de Marokkanen, en dat ander rif tuig.

  Like

 9. G.Deckzeijl zegt:

  Get back to where you once belonged…

  Like

 10. Johanna Haarlem zegt:

  Linksy wat moet je hier nou van denken hé??nog meer communisme ??wat moet israel met china?of staan ze aan hun zijde als het er op aan komt??

  Like

 11. Linsky zegt:

  Ik wou dat ik het wist Johanna, maar ik vertrouw dat soort openlijk vertoon nooit.
  Dat blijkt door de geschiedenis heen altijd maar weer om de bevolking op het verkeerde been te zetten. 😦

  Like

 12. benny zegt:

  ik begrijp niet hoe het kan dat 7.6% het kan verzieken voor de overige 92.4%,wat houd europa tegen om éénsgezind de islam uit europa te verwijderen?
  hoe die 7.6% de overige 92.4% angst kan inboezemen en zich een weg over ons continent kan bluffen en een spoor van terreur en verderf kan trekken en al onze europese politici kan chanteren,als men wil kan men daar op heel korte tijd voor eens en altijd komaf mee maken. “nood breekt wet”

  http://www.muslimpopulation.com/Europe/

  Like

 13. G.Deckzeijl zegt:

  @Benny: die 92.4% is nog niet op de hoogte van… http://tinyurl.com/7zl4y95
  (heb je wat te doen de komende weken als de EU en Nederland jou lief zijn)

  Like

 14. Tom Hendrix zegt:

  @ Benny 21.21. uur op 13/8, Benny dat hebben we te danken, aan de verraderlijke Resolutie van Straatsburg, aangenomen nog in de tijd van de EEG omtrent 1972, waarin de socialisten, christen-democraten, en liberalen in het Europees Parlement de bevolkingen van Europa verkocht heeft om de OLIEBELANGEN veilig te stellen. Men noemt deze resolutie ook wel: Oil for Immigration. Google maar eens op de resolutie van Straatsburg, dan weet U hoe we verraden zijn, TOEN al.

  Like

 15. G.Deckzeijl zegt:

  googlen hoeft niet, complete info Resolutie >>>http://tinyurl.com/3p32945
  Zie ook Eurabië van Bat Ye’or.
  Enne… vergeet google. Gebruik in het vervolg deze: http://ixquick.com
  (zoekt anoniem+ al dan niet gewenste PROXY)

  Like

 16. benny zegt:

  @g.deckzeijl:bedankt voor de info,heb het al deels gelezen maar de rest lees ik straks want het is een ganse boterham.
  @tom hendrix:het verdrag dat gesloten is van “immigratie voor olie” kan ook afgesloten worden,zeker als men weet dat het westen al decenia lang over technologie beschikt die ons niet meer afhankelijk maakt van olie.maar spijtig genoeg heeft hebzucht de bovenhand op moraal,triest.

  Like

 17. Tom Hendrix zegt:

  @Benny 13.09. uur, dat ben ik volledig met je eens. Maar dat zal niet gebeuren, want onze 4 gevestigde islamvriendelijke partijen, en de oranje-elite, zullen dit nooit toestaan Benny. Tenzij we 12 september, de 4 gevestigde partijen grandioos laten verliezen, gebeurt er NIETS.
  Inderdaad, er zijn naar mijn mening genoeg alternatieven, electrisch, waterstof, bio brandstof etc.

  Like

 18. benny zegt:

  als je ziet hoe klein hun percentage is in europa maar toch oververtegenwoordigt zijn in de gevangenisen en misdaadstatistieken zou toch wel een belletje mogen doen rinkelen bij onze regernde elite om nog nie te zeggen een joekel van een klok doen luiden.
  @tom hendrix:wij kunnen inderdaad op de juiste partij stemmen,in de veronderselling dat verkiezingen eerlijk verlopen waar ik nog niet direkt van overtuigd ben.

  Like

 19. @benny: Goed gezien en nog even doorgaand op de komende verkiezingen. Piepel Rutte heeft in diverse uitlatingen zijn toekomstbeeld al vastgesteld. In nagenoeg elke toespraak, interview, radio-boodschap of tv-uitzending heft hij het over wat er allemaal gaat veranderen in Nederland en hoe we de volgende keer gaan stemmen (opnieuw digitaal). Als je tussen al die regels door zou lezen dan kun je haast wel verwachten dat er met de komende verkiezingen een heleboel onregelmatigheden bovenwater zullen komen met het tellen van de stemmen. Vele hertellingen in het voordeel dan wel nadeel van specifieke partijen, een gekeurde weergave van de statistieken en wat al niet meer.

  Ik heb het al eens eerder op deze blog gezegd maar het zou mij niet eens verbazen dat de komende verkiezingen door een of andere (geregistreerde) gebeurtenis worden uitgesteld of zelfs komen de vervallen. Op het moment dat bv de EU ziet dat de zaken hier in Nederland steeds negatiever uit gaan pakken voor de EU zelf dan kun je haast op je vingers natellen dat de EU dit nooit zal toestaan en daadwerkelijk zal ingrijpen. Nog voor de verkiezingen of meteen daarna zodra een voor hen negatieve uitslag bekend wordt gemaakt. De EU zal een voorbeeld willen stellen voor de andere lidstaten!

  Denk hierbij aan een aanslag op bv Geert Wilders of op een bijeenkomst van de PVV. Vergeet niet wat Pim Fortyun op 6 mei 2002 overkwam en niet kon navertellen. Geert Wilders is dan wel goed beveiligd maar er zijn altijd mogelijkheden. Als ik die mogelijkheden al kan zien dan ziet de vijand deze ook… Onderschat de vijand nooit!

  Like

 20. Tom Hendrix zegt:

  @Pieter Veenstra 21.30. uur, ook ik ben bevreesd dat men niet zal schromen desnoods een aanslag te laten plegen op Geert Wilders. De eurofascisten uit Brussel, en Rutte cum suis alhier zullen alles in het werk stellen om de PVV en Wilders de voet dwars te zetten. Op verkiezingsdag zullen ze proberen kiezers te manipuleren, en desnoods knoeien bij het stemmen tellen. Ik vertrouw het hele zooitje niet meer Pieter,ook het scenario dat de communisten uit Brussel daadwerkelijk zullen ingrijpen, is in mijn ogen geloofwaardig.

  Like

 21. benny zegt:

  we hebben al een glimp kunnen opvangen van hoe de eu dictatuur werkt bij het referendum in ierland dat opnieuw moest gehouden worden tot de uitslag naar wens was van de niet door het volk verkozen eu dictators.een zorgwekkende vaststelling als je het mij vraagt.
  wie was het ook alweer die zei,”het maakt niet uit wat de mensen stemmen maar wel wie de stemmen telt”?

  Like

 22. Piet Klont zegt:

  @Benny:
  Dat was toch Paul Nitwitteman?
  😀

  Like

 23. Niet alleen in Ierland maar net zo goed in Nederland alleen kregen de burgers geen tweede kans om de zaak te verstieren en hebben ze het gewoon er door gedrukt! Dictatoriaal en misselijkmakend gedrag! Diezelfde neigingen heeft het huidige demissionaire kabinet ook. Alles wat met de EU te maken heeft wordt doorgedrukt als of het kabinet nooit demissionair is geweest en de zaken die het er daadwerkelijk toe doen worden afgewimpeld omdat het kabinet demissionair is… ja vast, stelletje Joe Carioca’s!

  Like

 24. benny zegt:

  @piet klont:ik ken de uitspraak maar wist niet door wie deze gemaakt was.

  Like

 25. benny zegt:

  @pieter veenstra:ik denk en hoop dat er geen aanslag zal komen op mr wilders omdat hij niet langer alleen staat met zijn standpunten,marine le penn,paul weston,oskar freysinger,filip de winter,ea…..
  een aanslag op hem zou een ongeziene electorale afstraffing betekenen voor de linksen bij de eerst volgende verkiezingen,en machtsgel als ze zijn zullen ze dit (hopelijk) niet riskeren.

  Like

 26. benny zegt:

  machtsgel moest machtsgeil zijn,mijn excuses

  Like

 27. @benny: Akkoord maar een kat in het nauw maakt rare sprongen…

  Like

 28. Piet Klont zegt:

  @Benny:
  Ik dacht toch werkelijk dat het Joseph Hitler was…

  Like

 29. benny zegt:

  @pieter veenstra:volledig mee eens man

  Like

 30. Tom Hendrix zegt:

  @Benny 22.42. uur 14/8, dat was de communist LENIN Benny.

  Like

 31. benny zegt:

  tom hendrix:thanks,zo zie je maar dat een mens nooit te oud is om te leren 🙂

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s