Kindercentrum sluit Engelse vaders buiten ten faveure van moslimvrouwen

De vaders van Birmingham zijn woedend. Een kindercentrum heeft de toegang voor vaders verboden, opdat islamitische vrouwen zich beter voelen.

Een speelcentrum voor kinderen in Birmingham is betrokken bij een racistisch-seksistisch schandaal, omdat men daar tegen vaders zei: “Jullie zijn verbannen” (…) Het personeel vertelde aan de vaders dat ze vanwege “culturele” redenen buiten worden gesloten – maar de organisatie voor mensenrechten wil de zaak nader bekijken.

Men zegt, dat de verbanning plaatsvindt vanwege “culturele” redenen en dat men daarmee rekening houdt met de belangen van de “overwegend Aziatische” plaatselijke gemeenschap.

Maar een vader uit Tyseley, die een folder kreeg, zei: “Het is walgelijk, het is seksistisch. Men gooit me eruit, omdat ik een man ben. Dat is tegen de gelijkstellingwet.”

Zij (de exploitante) zei: “Het is een overwegend Aziatische buurt hier en wij willen daarmee rekening houden in onze dienstverlening. Het is geen kwestie van cultuur. Niet dat de mannen een probleem zijn, maar de vrouwen vinden het gezelliger onder elkaar.”

Birmingham Mail, Express, enz…

Alleen de psychisch mishandelde Aziatische vrouwen (in het Engels “Asians” uit Pakistan, Bangladesh en andere moskeegangerculturen), die te lijden hebben onder sterke geestelijke mishandeling. Normale vrouwen kunnen wel degelijk in het gezelschap van mannen verkeren, die zich geciviliseerd gedragen, niet als krolse katers. En die kleine meisjes al als seksobjecten beschouwen.

Maar uiteraard kan een hoofddoekvrouw, die constant wordt geslagen door haar man, vader, broer e.a., zich ongemakkelijk voelen in het gezelschap van mannen, ook al zouden dit hele postmoderne, de kinderen opvoedende Groene papa´s zijn. Zij zal in iedere man een principiële beul zien, zoals toegestaan in soera 4:34:

“Mannen zijn voogden over de vrouwen omdat Allah de enen boven de anderen heeft doen uitmunten en omdat zij van hun rijkdommen besteden. Deugdzame vrouwen zijn dus zij, die gehoorzaam zijn en heimelijk bewaren, hetgeen Allah onder haar hoede heeft gesteld. En degenen, van wie gij ongehoorzaamheid vreest, wijst haar terecht en laat haar in haar bedden alleen en tuchtigt haar. Als zij u dan daarna gehoorzamen, zoekt geen weg tegen haar. Waarlijk, Allah is Verheven, Groot.”

Bron:

http://www.kybeline.com/2012/08/13/kinderspielzentrum-sperrt-diskriminatorisch-den-muslimfrauen-zuliebe-die-englischen-vater-aus/

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Dhimmitude, Groot-Brittannië, Islamisering, political correctness. Bookmark de permalink .

11 reacties op Kindercentrum sluit Engelse vaders buiten ten faveure van moslimvrouwen

 1. G.Deckzeijl zegt:

  Stemwijzer>>> http://tinyurl.com/8qmr3g3
  Mentaliteit Ned. politie>> http://tinyurl.com/9e7z5pr

  Like

 2. Aegolius cs zegt:

  Als je als goed moslima bent opgevoed door je vader, hoor je als geen ander te weten wat Allah met je voorhad. Dus is het een gebrek aan je opvoeding of je niet onderwerpen aan de koran welke een goddelijke plaatsing voor de vrouw heeft ingepast! Zo mooi: in een vuilniszak gehuld (niet verplicht, edoch) dat het harmonisch man/vrouw samenleven zeer bevordert.

  Like

 3. Linsky zegt:

  Laten die vaders zich dan ook verbannen?

  Like

 4. lucky9 zegt:

  ff tussendoor een reactie op de verongelijkte Britse vaders: rassiestheu!

  Binnenkort worden ze opgepakt en per snelrecht veroordeeld omdat een grootinquisiteur die altijd antwoorden eist maar nooit antwoordt op vragen die aan hem gesteld worden, meent dat dit zijn goed recht is. Zo maar.

  Like

 5. P.Munnich zegt:

  Hopelijk gaan de vaders in opstand. Dit is te grof voor woorden.
  Als deze mensen naar Europa komen, moeten ze zich maar aanpassen aan de regels en gebruiken, die daar gelden. BLIJF ANDERS THUIS.

  Like

 6. Ko Lumbus zegt:

  Dat wordt nog wat als Habib en Tariq hand in hand met Hank en Ingrid dit seksistisch besluit gaan aanvechten. 🙂

  ‘local councillor Habib Rehman, a Muslim dad-of-four, said the play centre had got it wrong: ‘This is a worrying situation – there’s something wrong here when a dad can’t take his kids to a play centre’, en ‘Dad-of-three Tariq Mahmood, from Hall Green, said: “In the Muslim community men and women being separate is normal at religious events and social functions. But a play centre isn’t a religious or function thing.’

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  Ziehier hoe laf politiek Engeland zich al heeft overgegeven aan de ” haatbaarden”. Cameron is een onwaardige opvolger van de grote conservatief Churchill, kapot schamen moet deze man zich, en het ergste is dat het niet uitmaakt, socialisten of conservatieven, ze hebben zich al uitgeleverd, om de belangen van de Bilderbergers en de Nwo veilig te stellen. Bah wat een lafaards.

  Like

 8. Martien Pennings zegt:

  Je zou er zin in oorlog van krijgen!

  Like

 9. Denis Thijs zegt:

  Op commando van die losers die Eurabia beheren. Er breken spoedig andere tijden aan.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s