In Rusland start een islamitische tv-zender

De islamitische openbare televisiezender “Al-RTW” begint op 19 augustus, het einde van de vastenmaand ramadan, met uitzenden en moet enkele tientallen miljoenen kijkers bereiken.

Dit maakte de chef-redacteur van de tv-zender, Rustam Arifdschanov, vice-president van de Eurazische televisie- en radioacademie, maandag in een interview met RIA Novosti bekend.

Al-RTW zal uitzenden via een tv-pakket van de kabeltelevisie genaamd “Tricolore”, waartoe o.a. ook twee Russisch-orthodoxe televisiezenders behoren.

“Het aantal moslims en mensen dat zich voor de islam interesseert, bedraagt in Rusland meerdere tientallen miljoenen. Afgezien van de taak van de juiste positionering van de islam en van het verzet tegen radicale en vreemde invloeden evenals het uitleggen van de houding van de staat op dit gebied, is dit auditorium gewoon gezien vanuit marketingstandpunt uitermate interessant en veelbelovend”, zei Arifdschanov.

Al-RTW kan volgens zijn chef-redacteur ook in de voormalige Sovjetrepublieken Kazachstan, Azerbeidzjan en Kirgizië belangstelling oproepen, waar het aantal Russischtalige inwoners nog groot is. Ook voor de ongeveer 27.000 Tataren, die op het schiereiland De Krim wonen, zou Al-RTW van belang kunnen zijn.

Voor de nieuwe tv-zender zou ook de ondersteuning van de kant van de staat en van vooraanstaander islamitische verenigingen van groot belang zijn, werd er gezegd.

Arifdschanov rekent er nauwelijks op dat de kabel-tv Al-RTW wordt opgenomen in het vrij toegankelijke tv-pakket van de staat.

“Dat bepaalt de staat uiteraard, welke tv-zenders er tot het vrij toegankelijke gratis tv-pakket moeten horen. (…) Het kan zijn, dat de tijd komt, waarin de samenleving zelf de staat ertoe oproept dat ook de rechtgelovige tv-zender “Spas” (“Verlosser”) en de islamitische Al-RTW op de lijst met vrij toegankelijke zenders gezet worden, die de wereldbeschouwing van een overweldigende meerderheid van de bevolking van het land weerspiegelen”, aldus Arifdschanov.

Bron:

http://de.ria.ru/society/20120813/264182038.html

Auteur: Ruslan Krowobok

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, Rusland. Bookmark de permalink .

11 reacties op In Rusland start een islamitische tv-zender

 1. Tom Hendrix zegt:

  Ik hoop dat Putin hier een stokje voor steekt. Anders wordt Rusland ook een land waar de achterlijke islam vaste voet aan de grond krijgt.

  Like

 2. Linsky zegt:

  En zo is het Russische volk dus ook door hun eigen leiders verraden en overgeleverd aan de islam! 😦

  Like

 3. Linsky zegt:

  Nee, Tom, ijdele hoop man.
  Dat zijn juist de verraders van hun eigen volk!

  Like

 4. Linsky zegt:

  Maak je geen illusies.
  Tijdens de Tweede wereldoorlog, moesten de geallieerden dagenlang bij de grote rivier wachten, tot de Russen bij Berlijn waren….,.er was al uitgemaakt welk deel ieder zou krijgen.
  Alles was al uitgetekend op de oorlog-tekentafels.

  Het verraad is van alle tijden en de russen hebben wat dat betreft altijd een hoge positie in de NWO gehad, want daar waren zij al vanaf de Tsaren tijd de braafste jongetjes in de klas! 😦

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  @Linsky is het echt al zover gekomen. Ik word hier echt niet goed van, waarheen kunnen we nog, alle regeringen op deze wereld schijnen dus al deel uit te maken van het giga complot van de NWO.

  Like

 6. Ko Lumbus zegt:

  Nog knap dat de Russen dat zolang buiten de deur hebben weten te houden. Hier in Nederland wordt het publieke net immers al lange tijd vervuld met islamellende.

  Like

 7. Ko Lumbus zegt:

  Foutje zie ik om 21:39. ‘Vervuld’ staat er.
  Moet zijn vervuild.

  Like

 8. Linsky zegt:

  Tom, al die dingen zijn enkel te begrijpen en worden logisch als je het over enkele honderden jaren of langer ziet. het patroon is helder en duidelijk.
  Het is gewoon net als met schaken. pas als er de positie naar is en de tijd rijp, volgt het eindspel…
  Wel, aan alle zetten de laatste jaren is duidelijk dat we in het eindspel zitten…en nog ver gevorderd ook!

  Like

 9. lucky9 zegt:

  Ik vrees dat Linsky gelijk heeft. Over de ganse draad, tot nu toe.

  Like

 10. Martien Pennings zegt:

  Lert vooral op de nauwelijks verholen dreiging, die de islam altijd kenmerkt: “Het kan zijn, dat de tijd komt, waarin de samenleving zelf de staat ertoe oproept ( . . .).”
  Islamiseer, of anders . . . . .

  Like

 11. DonnaDolce zegt:

  Pfff, het is net onkruid (paardestaart), is niet uit te roeien en groeit als kool. Voor je het weet staat alles er vol mee 😉

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s