Kleine Adolfjes zouden graag een grootmacht EU willen

Machtsgeile EUSSR-bonzen willen een grootmacht EU, opdat ze iets te melden hebben in de wereld. De individuele nationale staten vinden ze veel te klein. De hele wereld moet naar de EU luisteren en volgens haar recepten geregeerd worden. Dat is een van de belangrijkste bestaansredenen voor de democratievijandige en dictatoriale moloch Brussel, als het aan de Duitse politici zou liggen. Dat, en niets anders, denken de commissarissen. En dat kan men steeds onomwonden lezen, alleen beseffen de meeste burgers dit niet.

In een “BILD”-interview met EU-commissaris van Energie Günther Oettinger (foto boven) leest men vandaag:

BILD: In veel landen winnen Europa-critici terrein. Is Europa aan zijn einde?

Oettinger: Nee! De nationale staten in Europa zijn alleen veel te klein. Duitsland als grootste land van de EU vormt over enkele jaren nog slechts 1% van de wereldbevolking. Als wij in de wereldpolitiek nog een rol willen spelen, hebben we iets groots als de EU nodig. We kunnen de eurosceptici alleen de wind uit de zeilen nemen als we de bevolking duidelijk maken dat Europa iedereen dient en voor iedereen voordelig is. We hebben weer gezamenlijke successen nodig en een nieuwe verbondenheid.

Ook vandaag uit zich de voormalige Europarlementariër en huidige voorzitter van de Adenauer-stichting, Hans-Gert Pöttering:

Traditionele staatkundige instellingen zijn met het oog op globale uitdagingen nog slechts zelden in staat het passende antwoord te geven, nationale oplossingen alleen volstaan niet. En de Europese Unie is gewoon niet de oorzaak van het kwaad, zoals enkele critici ons willen doen geloven. Ze is veelmeer het antwoord op vragen van onze tijd.

“Vandaag behoort ons Duitsland en morgen de hele wereld!”  Er is niets veranderd in de koppies van de kleine Adolfjes. Het schijnt bij deze wereldmachtgeile types alleen om EUSSR-bonzen en Duitse politici te gaan. Bij Engelsen, Fransen, Spanjaarden en Italianen krijgt men veelmeer de indruk dat de EU slechts als melkkoe voor de eigen staat dient. Geen Fransman bijvoorbeeld, of het nu een gewone burger is of de president, wil een EU, die machtiger is dan Frankrijk. Zelfs dat weten overbodige domkoppen als Oettinger en Pöttering niet eens!

Bron:

http://www.pi-news.net/2012/08/kleine-adolfs-mochten-grosmacht-eu/

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", EU, Eurocrisis, Europeanisering. Bookmark de permalink .

15 reacties op Kleine Adolfjes zouden graag een grootmacht EU willen

 1. BertG. zegt:

  Zo gek veel lopen de gedachtes niet uiteen met wat ze hier willen en in het midden-oosten.
  (zie vorig bericht. Laat jullie vrijwillig islamiseren, anders komt er oorlog.)
  Inlijven van iedereen als antwoord op alle vragen. 1 alles overheersende club voor iedereen als oplossing voor alles.

  Like

 2. benny zegt:

  ” als we de bevolking duidelijk maken dat Europa iedereen dient en voor iedereen voordelig is”,ik zie enkel dat land na land de afgrond in gaat en er nog nooit zo veel armoede geweest is,die gewetenloze,ondemocratische dictators zouden zich moeten schamen.

  Like

 3. BertG. zegt:

  benny, ziet u de over eenkomsten met het midden-oosten.
  Land na land de afgrond in en alleen maar meer armoede door ondemocratische ongekozen dictators

  Like

 4. benny zegt:

  @bertG:daar zeg je het “ongekozen”,waarom moeten democratische lidstaten gehoor geven aan een ondemocratische instelling?elke lidstaat zou deze dictatuur(EU parlement) moeten negeren zolang of dit parlement niet gevuld word met door het volk verkozen politici.

  Like

 5. BertG. zegt:

  Je kan pas iemand kiezen ergens voor als je diegene ook op die plek wilt hebben.
  Maar zelfs daar is geen sprake van. Er heeft nooit iemand om iets dergelijks verzocht.
  Ze hebben zich zelf bedacht en een functie gegeven. Zo als elke dictator zch zelf uitroept als leider.

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  @BertG en @ Benny, beste mensen we weten toch wat de bedoeling van deze crypto communisten is. Wat Adolf Hitler tussen 1940 en 1945 niet gelukt is, wordt ONS NOU onder het masker van DEMOCRATISCH door ” de strot” geduwd. Ze hebben gewoon ” sch’t aan ons, de grote massa”, die deze ROTZOOI moeten bekostigen!

  Like

 7. Martien Pennings zegt:

  Er is ook een boek van, maar ik heb het uit de DVD met zes docu’s van elk 48 minuten die ervan gemaakt is http://bit.ly/ShFdRI: Niall Ferguson koppelt historische ondergang overtuigend aan grote imperia en het succes van bepaalde West-Europese landen vanaf de 16e eeuw aan de onderlinge concurrentie van de lappendeken van steden en landen in Europa.
  Ik denk dat hij gelijk heeft: Europa zou een vrijhandelszone moeten zijn, die op gebied van defensie en veiligheid zou moeten samenwerken en waarin voor de rest de landen hun eigen sociale stelsels zouden moeten houden.
  Dan bewijst zich meteen het sociale stelsel dat het sterkst is,

  Like

 8. koddebeier zegt:

  De Europese Unie is gewoon niet de oorzaak van het kwaad, zegt de zakkenvuller.
  Nee, de Europese Unie is het Kwaad !!!

  Like

 9. @Martien Pennings. Dank voor de link. Ik zocht dit al een poosje maar wist niet meer precies de titel. Nogmaals mijn dank!

  Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  De EU is de ELLENDE UNIE. Weg uit dit communistisch nest, waar we straks weliswaar allemaal gelijk zijn maar ook allemaal even arm.

  Like

 11. Nee Tom, we zullen tegen die tijd niet gelijk zijn. De moslims zullen tegen die tijd boven ons staan maar we zullen wel allemaal ontzettend arm zijn…
  Maar dat we uit de EUSSR moeten is wel zeker duidelijk. Deze communistische moloch maakt meer kapot dan ons lief is.

  Like

 12. vederso zegt:

  Op DDS hebben 3 artikelen over het proefschrift van Thierry Baudet gestaan door Joost Niemöller.
  Aanraders. Nagenoeg hetzelfde onderwerp als hierboven op PI. Er zijn in Duitsland veel meer EU-critici die wijzen op het gevaar van een komende dictatuur dan in NL lijkt het wel. Of vergis ik me daarin?

  Like

 13. De verhouding EU-islam-NWO is onduidelijk. De gedachte van een “Vierde Rijk” is te volgen: de (Duitse) industriëlen etc. proberen het Derde Rijk opnieuw, maar nu door nationale staten te destabiliseren met behulp van anti-westerse massa-immigratie van kanslozen (islamieten) om daarna de eurocratie van het “Vierde Rijk” te vestigen.
  Het gaat dan dus om een, in het geheim, welbewust geplande ontwikkeling. Daarbij beschouwt de islam de linkse goedmensen die daarbij helpen als “nuttige idioten”, vanuit hun heilige missie genaamd “antifascisme”. Politiek correcten zien niet in dat het invoeren van islamofascisme (nazislam) anti-antifascistisch is. Wie wakker is begrijpt dat de islam de “nuttige idioten” later als ongelovigen zal onderwerpen tot dhimmi’s of lijken aan de galg. Maar wat gebeurt er met de islam zelf die door de eurocratie in deze theorie als “nuttige idioot” is gebruikt?? Hoe kan je een geïslamiseerd Europa met vernietigde nationale entiteiten als eurocraat dan beheersen? Hoe weet je of de eurocraten niet de “nuttige idioten” zijn van de islam in plaats van omgekeerd? Ziet deze theorie het dan zo dat de “Resolutie van Straatsburg” (1975) d.w.z. “oil for immigration” meer is dan een compromis (wel onder links ideologische vlag)? Is het denkbaar dat de oliesheiks en de eurocraten een blijvend gemeenschappelijk belang hebben in het “Vierde Rijk”? Als dit niet alleen de olie is, dan zou het trouwens ook niet erg helpen om onafhankelijk te worden van de Arabieren voor wat betreft olie.
  Alsof dit al niet vaag genoeg is: wat is dan daarbij de rol van de “Nieuwe Wereld Orde” (NWO)? Is de eurocratie daarvan dan een onderdeel? Als daar alleen westerse krachten achter zitten, die de islam wel gebruiken als “nuttige idioot”, hoe zien die dan een eenmaal gevestigde islamitische theocratie??
  Bestaat er soms een islamitisch gen, of een islamitische chemicali, waar de NWO vervolgens op kan ingrijpen om zich van de islam te ontdoen?

  Like

 14. Jan zegt:

  Spanje roept dat Merkel kan opdonderen en dat zij, de Spanjaarden geen Vierde Rijk willen onder haar: http://www.pi-news.net/2012/09/una-europa-alemana-no/

  De EU heeft er voor gezorgd dat de Europese volkeren straks elkaars bloed kunnen en zullen drinken. Nooit meer met de vinger naar Servië wijzen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s