VIDEO: Syrië (Aleppo) – “Rebellen” gooien mensen van het dak

Zogenaamde “vrijheidsstrijders”, die zich op dit moment volgens de politiek correcte voorstelling voor de “democratie” in Syrië inzetten, hebben in Aleppo blijkbaar werknemers van het postkantoor vaneen gebouw naar beneden gegooid. De video levert schokkende beelden. Onder “Allahu Akbar”- kreten knallen de lichamen na een val van ongeveer 20 meter op de grond.

De sensatiegeile meute filmt de val en de volledig verrekte lichamen. Dat is het mengsel van Al Qaida en Moslimbroeders, dat in Syrië met terroristische methodes de regering Assad ten val wil brengen. Men hoeft geen helderziende te zijn om na Egypte en Tunesië de volgende radicaalislamitische Allahstaat te zien ontstaan.

Maar het naïeve Westen ondersteunt deze meute ook nog en biedt zich als kruiwagen voor de radicaalislamitische machtsovername aan. Vooral de VS zouden toch eigenlijk geleerd moeten hebben van de als een boemerang werkende ondersteuning aan de Taliban en Al Qaida destijds in Afghanistan. Je koestert een adder per slot van rekening niet aan je borst. Nu begaan ze dezelfde fout nog een keer. In plaats van in de bres te springen voor de westers georiënteerde Assad, zijn ze voor de Jihad van de prehistorische Godstrijders.

Hieronder de video, die de wreedheid en bloeddorstigheid van de islamitische strijders uitstekend documenteert. Voor iedere val zijn schoten te horen. Als de slachtoffers dus geluk hebben, zijn ze al dood voordat ze op de grond terechtkomen.

 

Update: Volgens andere bronnen zou het niet gaan om medewerkers van de post, maar om regeringsgetrouwe strijders:

http://www.welt.de/politik/ausland/article108602274/Videos-zeigen-moegliche-Taten-syrischer-Rebellen.html

Bron:

http://www.pi-news.net/2012/08/syrien-rebellen-werfen-menschen-von-dach/#more-272121

Auteur: Michael Stürzenberger

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Al Qaida, Europa, Islamitisch fundamentalisme, Jihad, Moslimbroederschap, Moslims, Syrië, VS, Westen. Bookmark de permalink .

32 reacties op VIDEO: Syrië (Aleppo) – “Rebellen” gooien mensen van het dak

 1. Beestachtig wreed, andere woorden heb ik er niet voor. En dit is wat velen van linkse origine een Arabische Lente noemen in vele landen waar het bewind wordt afgezet (met westerse hulp) om daarna een islamregering te kunnen laten settelen?
  Dit zijn gewoon beesten welke dit soort acties uitvoeren, daar zit geen greintje menselijkheid meer in… Bah!

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Pieter Veenstra, beste Pieter, de arme dieren van deze wereld kunnen er ook NIETS aan doen hoor. Ik weet zeker, dat dieren dit elkaar NIET aandoen. Verder ben ik het met je eens Pieter.
  Ik hoop dat op 12 september, onze bevolking goed mag onthouden, dat LINKS en de GUTMENSCH KERK verantwoordelijk zijn voor de import van deze achterlijken uit Noord-Afrika!

  Like

 3. G.Deckzeijl zegt:

  Heb ik al eerder gezien deze week.Ga niet nog eens kijken. Gore bende.

  Like

 4. M.A.L. Sion zegt:

  @ Pieter Veenstra – Dit heeft niets te maken met Syrië – Aleppo – Leger of rebellen of vrijheidsstrijders. Het zijn niet enkel de “gooiers” op het dak. Er zijn honderden omstanders die zich verlustigen in het ‘uitje’ van mensen van het dak gooien. Lekkere KNAL als die lichamen kapot slaan op de trappen van het gebouw. En dan de blik naar boven in afwachting van de volgende. HET ZIJN GEWOON SCHOFTERIGE BARBAREN, die de vermeende opdracht uitvoeren van de vermeende profeet die iets heeft gezegd over opdrachten van een vermeende god.
  Kun je het deze BEESTEN nu kwalijk nemen wat ze doen? Nauwelijks. Ze zijn door hun ouders zo opgevoed. Ze worden elke vrijdag door de imam verder geindoctrineerd, gehersenspoeld. Na het vrijdagsgebed gaan ze naar huis en spelen met hun zoontje, die ook speelt met de gordel met bommen aan zijn lijf. Het is een “geloofsgemeenschap” van vele miljoenen verdwaasden die niet weten dat ze zouden kunnen genieten van een leven. Een leven zonder “Allahu akbar”, een kreet waarmee ze opstaan en naar bed gaan.
  Onze activiteit moet zich richten op het zo luid mogelijk kenbaar maken dat Allah niet bestaat, dat de profeet Mohammed een smerige crimineel is die alles bij elkaar gefantaseerd heeft EN dat er GEEN leven na de dood is. Daar hadden we GISTEREN al mee moeten beginnen want ondertussen worden in Afrika de christenen aan de lopende band vermoord uit naam van die niet bestaande god.
  Blijven we in eigen land. In Nederland zijn er op 12 september verkiezingen. Bedenk dat er slechts één (1) partij is die bij monde van Geert Wilders durft uit te spreken dat de islam een wrede, moordzuchtige ideologie is en geen godsdienst. Als we een omslag willen tegen RELIGIE dan is er maar één mogelijkheid : Lijst 3 – PVV – Geert Wilders !!!!!!
  Moskeën sluiten – Imams verbieden de islam te verkondigen – moslims die niet willen integreren en afzien van hun ‘ideologie’ terug naar hun barbarenland – en ….. omdat de leiding van de EU verblind is en islamofiel o.a. om die reden (ER ZIJN NOG TALRIJKE ANDERE GOEDE REDENEN ) zo snel mogelijk uit de EU!
  Zegt het voort.

  Like

 5. JOHANNA Haarlem zegt:

  waren het Homo’s?? die moeten toch ook met de kop naar beneden van de flat?? het is echt niet normaal walgelijk om naar te kijken zo gaan ze met hun eigen broeders en zusters om…eerdaags op de dam vanaf het paleis???FUCK the Islam NO apemonsters in the west!!

  Like

 6. BertG. zegt:

  Diegene die niet net zo fanatiek staat mee te brullen, kan de volgende zijn die van het dak af geflikkert wordt. Voor dat je het weet beschuldigt iemand die naast je staat je ook van verraad en ben jij die volgende.
  Zo leven ze daar nou eenmaal. Dit gedrag zal nooit veranderen. Zo worden ze groot gebracht. Het is niet anders.
  Wij zullen er nooit aan wennen. Zij weten niet beter.

  Like

 7. JOHANNA Haarlem zegt:

  Bert ik denk het niet zo leven ze daar niet die Assad mag dan de touwtjes op zijn manier lekker strak houden en tegenstanders oppakken en folteren?als het waar is propagandamachine draait overuren om de steun aan dit tuig te vergoedeljken nog niet gezien dat het leger van assad voor de opstand mensen van het dak flikkerde en ook erna niet wel hevige vuurgevechten…met tanks len wapens veel fik en kapotgeschoten gebouwen en lijken maar wie heeft dat gedaan??

  Like

 8. Aegolius cs zegt:

  Geen greintje menselijkheid, behalve dat de slacht[…]offers misschien op het dak al zijn doodgeschoten. De toeschouwers zijn volstrekte psychopaten.

  Like

 9. BertG. zegt:

  Ik vergelijk het maar met welke massa demonstratie die ze waar dan ook houden met borden dat ze toch wel de baas worden op een dag.
  Iets wordt opgeroepen door een fanatieke iman en heb nou niet het lef om te zeggen, Ja maar daar ben ik het niet mee eens.
  Wat zal het gevolg zijn. 3 x raden.
  Dat degene met een andere mening dus de volgende is die de l*l is om van het dak afgeflikkert te worden. Er is maar 1 mening die er geld. De rest zwijgt uit lijfsbehoud.
  Waarschijnlijk had assad de iman’s nog een beetje onder controle om dit soort taferelen te voorkomen.
  Het zijn overigens allemaal geen lieverdjes. De een is misschien wat minder wreed dan de ander.

  Like

 10. breget. zegt:

  En dan te bedenken dat vele (leiders ) zich uit sentiment (arme islamietjes )genoodzaakt voelen dat te moeten financieren .Begrijpen deze mede verantwoordelijke het niet dat het volk die gevochten heeft voor hun eigen vrijheid die helaas steeds verder ons word ontnomen we mee betalen door de barbaren die macht te schenken dit zelfde ten uitvoor te brengen in Europa waar ze al voor waarschuwen met homo en joden geweld ,en vele christen het laatste woord allah akbar reeds hebben gehoord .Ik hoop dat er in nederland vele op 12 sept wanneer ze mogen kiezen dit wangedrag van beesten laten stoppen Geert kan niet alles maar een begin heeft hij reeds gemaakt .

  Like

 11. BertG. zegt:

  Zijn er nou werkelijk mensen die verwachten dat als een totaal apatisch gedrag zonder ook maar een greintje menselijkheid een onderdeel van je opvoeding is dat er daar dan mensen zullen zijn die anders reageren.
  Je zou het misschien wel verwachten als europeaan maar dat komt omdat we anders groot gebracht zijn met een menswaardige opvoeding. Althans de meeste onder ons.
  Wat er niet in zit, zal er ook nooit uit komen. Daar heb ik mijzelf allang bij neer gelegd.
  De meeste onder ons willen en kunnen het niet voor waar aannemen dat er ook anders ingestelde bevolksgroepen zijn die dit niet hebben mee gekregen in hun opvoeding. Een menselijke reactie tonen.
  Elk medeleven en een spoor van vriendelijkheid tonen wordt daar als een zwakheid of als een laf gedrag beschouwd.

  Like

 12. peter zegt:

  Ho , ho wacht eens even, ze worden wel gesteund door de eu en de usa hoor !

  Like

 13. peter zegt:

  U en ik zijn indirect dus mede verantwoordelijk !

  Like

 14. G.Deckzeijl zegt:

  @Peter 10:55: DAT IS GELUL.

  Like

 15. M.A.L. Sion zegt:

  Toch zijn we medeverantwoordelijk. Door onze apathie. Al decennialang is het percentage van de Nederlandse bevolking dat aangesloten is bij een politieke partij rond de 2%. Van die 2% is veel meer dan de helft alleen maar lid of donateur. Uit veel minder dan 1% moeten onze leiders en volksvertegenwoordigers voortkomen. Deze lamlendigheid heeft er voor gezorgd dat die elite ons op kon zadelen met die woestijnbarbaren. Die kleine elite heeft er voor gezorgd dat we van onze bruto verdiensten slechts een heel klein deel voor onszelf kunnen besteden. Veel, heel veel gaat verloren aan belastingen. Uit die belastingen worden inactieven betaald en veel en veel te veel overheid, die ons geld verspilt aan luxe en vermaak. Marmeren overheidsgebouwen en kostbare inventaris, nutteloze buitenlandse reizen, handenvol subsidies over de balk (ongecontroleerd), vervalste begrotingen en niet goed gekeurde afrekeningen van gemeentes en provincies, vriendjespolitiek, geheime afspraken: kortom: G E K O N K E L !!!!
  Die elite, gesteund door de MSM heeft ook de meningsvorming en meningsuiting zodanig aan banden gelegd en gestuurd dat de goedmenschen ter linker zijde ongestraft onze samenleving hebben kunnen verzieken.
  Uit dit hele diepe dal moeten we omhoog klimmen. Laten we beginnen om al dat linkse gebroed op 12 september de meest gevoelige tik uit te delen die denkbaar is. We hebben nog enkele weken om onze mede-vaderlanders de ogen te openen. Het internet moet zoemen van onze activiteit.
  12-9-2012 —- Lijst 3 —- PVV —- Geert Wilders.
  Zegt het voort.

  Like

 16. breget. zegt:

  G.Deckzeijl .Ik vind dat peter wel een beetje gelijk heeft onze regering stop miljoenen Euros van onze nationale inkomen in het instant houden van deze barbaarse creaturen ook diegene die tegen zijn, betalen mee.

  Like

 17. Tom Hendrix zegt:

  M.A.L. Sion 11.23 uur, dat is helemaal de waarheid. We leven helemaal niet in een democratie, het zijn slechts belangengroepen van links en rechts, die de dienst uitmaken.

  Like

 18. peter zegt:

  @G.Deckzeijl

  U kan en mag het gelul vinden maar dat neemt het feit niet weg dat we de rebellen steunen.

  Like

 19. BertG. zegt:

  Alles wat wij doen zo als een steun verlenen volgens u, gebeurt onder dwang.
  Ik heb daar geen vrije keuze in. En meer dan een stem op mij keuze uitbrengen, kan ik niet.
  En mijn omgeving informeren. Maar dat zet voorlopig niet veel zoden aan de dijk is mijn ervaring.

  Like

 20. peter zegt:

  Nope, het is niet steun verlenen volgens mij maar het is gewoon zo !
  Even snel wat info verschaffen dan maar ( kan bergen meer verschaffen )
  http://www.nrc.nl/nieuws/2012/07/20/internationaal-overleg-over-syrie-in-nederland/

  Verder :
  In een gedelegeerd democratie draagt u mede verantwoording voor de beslissingen van een democratisch gekozen regering.
  Dat is inherent van het meedoen aan het democratisch spelletje !

  Via navo en vn draagt u ook verantwoording.
  Of u dat nu leuk vind of niet, ik vind het een verschikking !

  Dus kies wijs !

  Like

 21. @M.A.L. Sion. Ik heb niet Aleppo of Syrië genoemd maar dat maakt niet uit. Geen probleem. Wat ik probeer te zeggen is dat deze lieden nog erger zijn dan beesten. Zoals Tom al aangaf: Zelfs wilde beesten zoen dit niet. Misschien dat je de verbinding zag met de vermelding van ‘Arabische Lente’? Ik neem aan dat je wel snapt aar ik eigenlijk op doel, hoop ik 😉

  Overal waar die godvergeten ideologie de kop op steekt worden dit soort onmenselijkheden begaan en de omstanders vinden het prachtig Hoe ziek ben je dan? Als dit in die setting, en het maakt me even niet in in welk land, al als normaal wordt gezien door de bevolking en diezelfde bevolking staat te juichen wanneer er onschuldigen op beestachtige wijze worden gedood dan kun je dat meteen terugkoppelen naar de gebeurtenissen op 11/9/2001, de aanslagen in London en Madrid. Bij elk van deze gruweldaden stonden OOK HIER IN NEDERLAND die tapijtvreters te feestvieren. In ons eigen land. Waar was de algehele verontwaardiging? Was die er uberhaubt wel of waren het slechts degene die al veel eerder waarschuwden voor het Paard van Troie wat door ‘onze’ regeringsleiders met scheepsladingen vol maar binnen werd gehaald?

  Wanneer er straks daadwerkelijk niets veranderd aan de manier waarop er in Nederland om wordt gegaan met deze verderfelijke tapijthappers, zal het niet lang meer duren voordat ook dit soort verschrikkelijke taferelen zullen plaatsvinden. Het zal beginnen met homoseksuelen, andersdenkenden en dan? Kinderen, vrouwen? Wijzelf?

  Wat denken we wat er gebeurd wanneer deze ideologie in Nederland of zelfs in heel Europa de definitieve overhand heeft? Ook dan zullen ze uitzinnig van waanzin staan te juichen wanneer onschuldigen en anders-denken op beestachtige wijze zullen worden omgebracht. Het ‘allah hu akbar’ zal niet van de lucht zijn. Dat zal dan, om even terug te komen op mijn eerste post, ‘onze arabische lente’ zijn, een lente die niet snel vergeten zal worden.

  Ik hoop echt dat dit soort taferelen nooit zullen gebeuren in Nederland of Europa! Doemdenken of niet, ik hoop echt vanuit mijn hart dat ik nooit, NOOIT HOEF TE ZEGGEN Told you so.

  Jammer genoeg stikt het hier in Nederland van de Dhimmi’s, Gewoon gruwelijk om te weten dat zij ook weten waar ze daadwerkelijk mee bezig zijn. En ze zitten echt overal, dat kun je je gewoon niet voorstellen. Hoe heeft het in Gods naam toch zo ver kunnen komen?

  Like

 22. moi zegt:

  wat mij betreft moeten ze enkel van kinderen afblijven, de rest mag elkaar uit roeien stelletje zogezegd moslims

  Like

 23. BertG. zegt:

  moi (13:35), ik geloof dat u iets gemist in de berichtgeving. Gebeurt allang.
  Niemand wordt gespaart. Ook kinderen niet.

  https://ejbron.wordpress.com/2012/08/11/syrie-rebellen-hangen-4-jarig-jongetje-op/

  Like

 24. Ko Lumbus zegt:

  Inderdaad volledig geschift dat stelletje psychopaten.
  Zum Kotzen!

  Like

 25. moi zegt:

  ik heb het wel meegekregen Bert

  afschuwelijk, ik zou zoiets niet kunnen, zelfs niet bij de kinderen van mijn grootst vijand

  Like

 26. daiyu-ninja zegt:

  Misschien moeten we doen wat de moslims willen, ”ons (voor even) bekeren tot de isam” dan hebben we dezelfde rechten als zij. En dan kunnen zij er niets op tegen hebben dat wij dezelfde wreedheden hanteren als dat zij doen.
  Niet omdat we dat willen, maar omdat wij daartoe gedwongen worden willen we overleven.
  En wanneer wij de moslims verdreven hebben, middels het voorbeeld van hun eigen wreedheden, dan kunnen we onze eigen cultuur weer herstellen.
  Eigenlijk bedoel ik te zeggen: moslims chanteren, intimideren en bedreigen ons. Misschien moeten we de rollen ens gaan omdraaien.

  Like

 27. Paul zegt:

  De verenigde Staten zijn de grootste spelbreker. Eerst steunen de Amerikanen rechtse dictaturen in Zuid-Amerika door bijvoorbeeld Chileense president Salvador Allende te vermoorden en de militaire junta aan de macht te brengen. Jaren later laten ze de rechtse dictator Pinochet als baksteen vallen. Vorig jaar moest de Egyptische pro-westerse dictator Mubarak onder druk van Barack Obama het veld ruimen. Paar dagen geleden waren de generaals door de nieuwe president Morsi ontslagen. De Moslim Broederschap wint aan terrein en de islamitische dictatuur is gevestigd in Egypte. Alle pro-westerse regimes moeten van de Amerikanen weg. Op ’n dag zullen de Amerikanen een koek van hun eigen deeg krijgen,als de moslims de macht in het Witte Huis overnemen. Maar Obama is als moslim opgevoed, want zijn stiefvader is zelf een moslim. Dat moeten we niet vergeten.

  Like

 28. Linsky zegt:

  Paul;
  En al zijn opleidingen en leningen betaald door die Saudische prins, naast de ‘schenkingen’.
  Hij staat bij veel moslims in het krijt, vandaar dat ie ook buigt als een knipmes voor dat gebroed! 😦

  Like

 29. Linsky zegt:

  Ps;
  koek van hun eigen deeg krijgen???

  Die koek is al klaar, moet alleen nog opgediend worden.
  Duizenden guillotines daar in de US, gloednieuw en ultra-modern….!!!!!
  En ik kan me niet voorstellen dat die zijn om moslims de kop af te hakken!

  Like

 30. Nope, die zijn bedoeld voor degenen die zich niet (meer) laten converteren tot moslims….

  Like

 31. Jan zegt:

  De vreugde was van korte duur:
  Syria rebels struggle in fresh Aleppo assault
  There has been heavy fighting in Syria’s biggest city of Aleppo, with state media saying rebels have suffered big losses in their latest assault.
  http://www.bbc.co.uk/news/world-middle-east-19769056

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s