Waarom ondersteunen politici de uitroeiingveldtocht tegen christenen?

In alle Arabische landen die de “Arabische Lente” hebben meegemaakt, worden christenen nu systematisch vervolgd. En in vele landen moeten ze zelfs uitgeroeid worden. Onze politici willen dat niet horen. En we maken belastinggeld over voor hulpprogramma´s in deze landen.

Wat hebben onze media en politici toch gejubeld, toen in landen zoals Tunesië en Libië de heersers tot dan toe ten val werden gebracht. Intussen keren de media met beide voeten op de grond terug. Want in deze landen krijgen alleen radicale islamieten de overhand, die er brutaal de sharia doordrukken. Alleen hebben onze politici dat nog niet begrepen. Ze stimuleren de nieuwe regimes daar met miljoenen van ons belastinggeld, per slot van rekening weten wij blijkbaar niet wat we met al dat geld moeten doen. Daarbij treden de radicale islamieten in landen zoals Tunesië nu uitermate brutaal op tegen al diegenen, die de koran niet letterlijk opvolgen. Stad voor stad worden de moskeeën door radicale islamieten overgenomen – zoals in Sfax.

Ondertussen zuiveren de door de VS en ook Duitsland ondersteunde Syrische rebellen de door hen veroverde gebieden van christenen. Naast de overlevenden wordt dit ook door het Vaticaan bevestigd. Al maandenlang vinden er etnische zuivering plaats in Syrië – hiervan zijn vooral christenen het slachtoffer. Al heel lang berichten Russische media over de vervolging van christenen door de Syrische “rebellen” en hun verdrijving. Westerse media en politici kijken weg. Het zijn immers “maar” christenen. Hoe zouden ze reageren wanneer christenen moslims zouden vervolgen?

In Egypte heeft de nieuwe en zogenaamd zo democratische regering, die aangevoerd wordt door de radicale Moslimbroeders, tijdens de laatste verkiezingen de toegang tot de stembureaus verboden. Hele straten, waarin christelijke Kopten wonen, werden gewoon afgegrendeld. Het Egyptische dagblad “Al Ahram” bericht hierover – niet echter de Duitse media. In Egypte vinden nu constant overvallen van moslims op christenen plaats, die snel ontaarden in onlusten – zoals onlangs op de universiteit van Assiut. Honderden christelijke meisjes werden de afgelopen maanden door moslims ontvoerd en gedwongen tot de islam bekeerd. Protest van onze politici? Vergeet het maar. Het zijn immers toch “alleen maar” christenen. Moslims, die christenen met messen aanvallen, worden nu vrijgesproken. Nee, dat is geen op zichzelf staand geval.

In Jordanië moeten nu ook christinnen de islamitische gezichtssluier dragen als ze bijvoorbeeld bij een islamitische bank werken – of ze worden ontslagen. Hebt u ooit een politicus tegen deze discriminatie horen protesteren? Waarom ook, het zijn toch “maar” christenen.

In het mooie Libanon maken moslims op aanwijzingen van een imam jacht op christenen, sinds de dochter van een sjiietische geestelijke tot het christendom overging. Terug naar Syrië: Daar verdrijven de door onze politici ondersteunde Syrische “rebellen” al maandenlang uit hun huizen, die daarna onder moslims verdeeld worden. Het persbureau UPI berichtte hierover in zijn Arabische afdeling. Onze media zwijgen hier echter over.

De oudere lezers zullen zich nog herinneren hoe blij onze media in 1979 waren, toen de sjah in Iran door ayatollah Khomeini ten val werd gebracht. De parallellen met de huidige “Arabische Lente” zijn overduidelijk. Vroeger waren er kerkklokken en christelijke gemeenschappen in Iran, die vrij en zonder angst konden leven. Tegenwoordig zijn christenen in Iran een gediscrimineerde minderheid, die voortdurend in angst leeft. En uiteraard is er geen klokgelui meer. Willen we echt verder werkeloos toezien hoe christenen in de landen van de “Arabische Lente” vervolgd, verdreven en vermoord worden? De belangrijkste schuld aan de ontwikkeling dragen de publiekrechtelijke media, die iedere dag berichten over de “successen” van de rebellen. Ze verzwijgen daarbij, dat deze “successen” over de ruggen van de christenen heen werden behaald. Haten we onszelf inmiddels zó erg, dat we dat ook nog goed vinden?

Bron:

http://info.kopp-verlag.de/hintergruende/deutschland/udo-ulfkotte/warum-unterstuetzen-politiker-den-ausrottungsfeldzug-gegen-christen-.html

Auteur: Udo Ulfkotte

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Arabische Lente", "Nuttige idioten", Arabische wereld, christenhaat, Christenvervolging, Islam, Linkse Kerk, Mensenrechten, Midden-Oosten, Moslims, nieuw fascisme, Religie, Westen. Bookmark de permalink .

21 reacties op Waarom ondersteunen politici de uitroeiingveldtocht tegen christenen?

 1. Tom Hendrix zegt:

  De schuldigen zijn in nederland de pers en de media, heulende met de RODE en POLICORRECTE POLITICI van CDA,VVD,D66,PVDA en GL. Dat zijn de grootst mogelijke verzwijgers en verraders in ons midden.

  Like

 2. Uitstekend artikel. Helaas is dit in vele landen inmiddels de werkelijkheid; alleen sluiten die policor politici bewust de ogen hiervoor! Het is zover duidelijk dat deze verraders de burgers hier in Nederland en Europa hetzelfde toewensen. De politie hier in Nederland is grotendeels als om en steunt onverhuld de islam!

  Like

 3. Nicolazien zegt:

  Onze politici sluiten hiervoor niet de ogen, maar ze zijn anti-christelijk, en dat vertaalt zich tegenwoordig in pro-islam!

  Like

 4. gielah zegt:

  Nu…. Nederland télt al niet zo erg veel christenen (die die naam verdienen) meer.
  Zodra één van hen ergens op internet de mond open doet, vallen ook de zogenaamde “islam-bestrijders” massaal over hem of haar heen…. en dáár begint vervolging in feite al….. dat zijn de onschuldig LIJKENDE zaadjes die, uitgegroeid, iets heel afzichtelijks zullen blijken te hebben voortgebracht.
  Ik heb dus de indruk dat de islam, als het om christenvervolging gaat, een heleboel medestanders zal hebben.
  Heel veel christenen lezen alleen maar méé op diverse forums.
  Driemaal raden hoe dat nu komt.
  En nee… ik heb het uiteraard niet over mezelf.
  Ik ben té boos over EU/Eurabië, ESM en islamisering om mij in te willen en kunnen houden.
  Ik schrijf overal precies wat ik meen te moeten schrijven.

  Zo ben ik op dit moment heel erg pissig aan het worden over wat er gebeurt op een zich christelijk noemende site, Boinkk geheten.
  http://boinnk.nl/blog/

  Er is daar momenteel een zekere meneer Smelt bezig om gastcolumns te schrijven, waarmee hij de Joden nu NIET echt populair maakt…. en de dombo’s op dat forum, die een beetje klef onder elkaar aan het snateren zijn, tuinen daar áchter elkaar in.
  Eerst schreef hij een column onder de titel: ‘De gojjiem-haat van de Joden’ en nu heeft hij net twee artikeltjes geplaatst in een reeks van 5…. gaande over de zogenaamde Noachitische geboden.
  Omdat ik kritiek op deze man uitte vertelde hij me, dat ik tóch maar die 5 artikelen, deels nog komend, moest lezen, want daarin zou onthuld worden dat er een complot is om de christenen over de hele wereld te gaan vermoorden en ja…. ( taadááá)…. daar zaten dus ook Joodse rabbijnen in dat complot!

  Kijk: ik kan en wil de christenvervolgingen in veel landen niet ontkennen.
  Is allemaal erg genoeg.
  Maar om HIER nu het antisemitisme weer mee te gaan aanwakkeren… en om nu de Jóden als schuldigen daaraan te gaan presenteren….. dat vind ik heel… heel erg!
  Dus u ziet: een heleboel would-be christenen, zoals de tegen-de-Joden-aantrappers op Boinkk, zou ik zélf ook graag achter het behang plakken.
  Ik voel me aan hen in het geheel niet verwant.

  Maar – net als niet-gelovigen – zijn ook christenen niet allemaal hetzelfde.
  Daarom is generaliseren altijd erg gevaarlijk.

  Like

 5. G.Deckzeijl zegt:

  Z’n kwakje uit de gevangenis smokkelen… Ik probeer me een beeld te vormen hoe dat gegaan kan zijn. Sex mogen ze niet hebben dus blijft er slechts één mogelijkheid over en da’s het oerdegelijke handwerk. Daar hoort ook iets bij om het “product” van heen en weer bewegen in te doen… Hebben die Israëlische bewakers niet goed opgelet…???
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/12757114/__Vader_door_spermasmokkel__.html

  Like

 6. vederso zegt:

  @ Gielah, mooi, blijf schrijven wat je vindt. Ook op EJBron.

  Like

 7. @Gielah: Daarom zei ik ook “bewust de ogen sluiten”. Dit omdat ze heel goed weten waarmee ze bezig zijn.
  Overigens was ik gisteren nog heel eventjes op boinnk.nl maar ik heb blijkbaar niet goed opgelet en dat dus over het hoofd gezien. Ik zal daar opnieuw even rondneuzen. Ook ik wil weten wat voor hatelijke ideeën daar worden verspreidt over de Joden door deze Smelt…

  Like

 8. @Gielah: Ik heb het bewuste artikel en de reacties doorgenomen en vindt het uitermate beschamend dat dit soort zaken worden gebruikt om het antisemitisme tegen de Joden aan te wakkeren. Ik vraag me dan ook terecht af waarom vanuit die hoek een dergelijke wind begint te waaien en waarom juist nu?

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  @Gielah 19.54. uur, ik ben het geheel met U eens. U moest eens weten hoeveel priesters en dominees al LINKS gehersenspoeld zijn, en “gemene zaak”, maken met de islamisten. Zelf ben ik vrijzinnig en absoluut tegen tirannie en onderdrukking, ongeacht waar het vanaf kom. Maar weest U er maar van overtuigd, dat er ook christenen zijn, die absoluut niks van dat LINKSE en GUTMENSCH gedoe willen weten, en daar hoor ik ook bij. Groet aan U Gielah.

  Like

 10. gielah zegt:

  Dank u, Pieter en Tom…. doet me goed uw reacties te lezen.

  Like

 11. benny zegt:

  “Waarom ondersteunen politici de uitroeiingveldtocht tegen christenen?”,omdat het de grootste laffaards uit de geschiedenis zijn en over geen geweten beschikken.
  ook omdat ze denken omdat ze links zijn ze gevrijwaard zullen blijven voor de islam maar niks is minder waar want islam maakt geen onderscheid tussen links en rechts,enkel tussen moslim en niet-moslim maar dat hebben ze blijkbaar nog niet kunnen ontcijferen.

  Like

 12. Linsky zegt:

  Het probleem de laatste tijd is dat er teveel blogs en websites zijn die veelal verdomd goede artikelen hebben, maar er sluipt regelmatig anti joodse en pro-palestijnse propaganda in door.
  Ze zijn de laatste maanden vrijwel allemaal ‘vergiftigd’!

  Ik ga geen namen noemen, want iedereen die ‘wakker’ leest, ziet dat onmiddellijk.
  Het vervelende is echter, dat je ook weer niet het kind met ’t badwater moet weggooien.
  Soms staan er wel degelijk heel goed artikelen tussen.

  Ik zelf, heb al een aantal malen gereageerd met kritiek op zo’n blog/website, maar vaak zijn ze er zich niet eens van bewust. Dat lijkt vreemd, maar het is te verklaren omdat de meesten tegenwoordig toch meer voor de kwantiteit, dan de kwaliteit gaan….helaas.
  Maar ik zelf blijf ‘wakker’, onderzoek alles….en behoud alleen het goede. 🙂

  Like

 13. lucky9 zegt:

  @Linsky om 22:48
  We delen helaas dezelfde ervaring.
  Steeds meer wordt de vrije meningsuiting onophoudelijk gecensureerd. Tot in onze mailboxen (let op het meervoud !) toe.
  Big Brother rules. Zoveel is zeker. Fascisme puur en onversneden. Angstaanjagend ? Niet meer voor mij! Ik ben immers oud en versleten volgens sommige eenzame wolven.
  Mijn advies luidt derhalve “Kill the muslims!” Als zij ongestraft zo iets mogen adviseren, mogen wij dat ookl
  Of zijn wij soms minderwaardig?

  Like

 14. G.Deckzeijl zegt:

  @Lucky9, 14-8, 23:16
  Klik links naast contact en lees L op pag 34…!!!

  Like

 15. Tom Hendrix zegt:

  Lucky9 23.16. uur, ook ik maak mij bezorgd om de vrijheid op internet. Had het met onze zoon er nog over, en die meende ook dat er vanuit bepaalde groeperingen aangestuurd wordt op het inperkrn van deze vrijheid. De dictatuur laat haar masker vallen.

  Like

 16. Marc Bouwman zegt:

  @Tom op 8:10

  Daar begint het inderdaad op te lijken.

  Like

 17. Martien Pennings zegt:

  Ik heb die BOINKK-site een paar seconden bekeken, Gielah (14 augustus 2012 om 19:54).
  Dat zijn krankzinnigen en antisemieten.
  Aan één itempje had ik al genoeg:
  http://boinnk.nl/blog/40196/adolf-hitler-was-een-rothschild/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s