Europa´s legers rekruteren steeds meer moslims

Het Duitse leger heeft mensen nodig. Vooral door het afschaffen van de dienstplicht krijgt het land een tekort aan soldaten. Tijdens een bezoek aan Ankara in juni wierf Minister van Defensie Thomas de Maizière daarom voor Duits-Turkse soldaten. Deze zouden niet moor voor het Turkse leger opgeroepen moeten worden als ze in plaats daarvan vrijwillig in het Duitse leger zouden gaan dienen.

Over het algemeen moet het Duitse leger “gemulticulturaliseerd” worden door meer migranten te integreren. Officieel dient dit echter niet plaats te vinden op basis van gebrek aan animo, maar “als uitdrukking van de samenleving”. “Ik zou graag willen, dat het Duitse leger een afspiegeling is van de bevolking”, zei de CDU-minister. De defensiegevolmachtigde van het Duitse parlement, Hellmut Königshaus, vulde aan: “Waarom zou m.b.t. integratie bij het leger iets anders gelden dan bij het Duitse voetbalelftal?”

Loyaliteitsproblemen in Frankrijk

Het Duitse leger is niet het enige leger in Europa dat probeert islamitische soldaten te rekruteren. Soeren Kern geeft voor het Amerikaanse Gatestoneinstituut een overzicht. Daaruit enkele Daaruit enkele opvallende voorbeelden:

Het Franse leger heeft op dit moment problemen om migranten te integreren. 15% van het totale militaire personeel bekent zich daar inmiddels tot de islam. In Frankrijk wordt heftig gediscussieerd over de loyaliteit van islamitische troepen in gewapende conflicten met islamitische landen. Volgens onderzoek beschouwt slechts 10% van de moslims zichzelf als “Frans”, slechts 1% zou voor Frankrijk sterven. Aan een Frans-Algerijnse soldaat werd gevraagd hoe hij zou reageren in het geval van een conflict tussen Frankrijk en Algerije. “Hij zei, dat hij zich niet zou kunnen voorstellen om oorlog tegen zijn eigen mensen te voeren. “In mijn hoofd ben ik Algerijn, ik voel me niet Frans. Voor mij betekent het leger niet om me voor mijn land in te zetten, het betekent voor mij werk”.

Moslims wenden zich van de Oostenrijkse vlag af

Een interessant, alhoewel iets ouder voorbeeld, is ook in Oostenrijk te vinden. In 2006 berichtte “Die Presse” erover, dat in de Maria-Theresiakazerne drie islamitische soldaten voor een schandaal zorgden. Deze hadden zich afgewend van de Oostenrijkse vlag en deze demonstratief de rug toegekeerd toen deze werd gehesen. De rood-wit-rode vlag zou onverenigbaar zijn met hun religie. Daarom zouden zij zich niet aan de vlag ondergeschikt kunnen maken, er niet voor kunnen salueren of er zelfs maar naar kunnen kijken. Er werden geen disciplinaire maatregelen genomen, in plaats daarvan werden de drie moslims vrijgesteld van de vlaggenparade.

Bron:

http://www.unzensuriert.at/content/009671-Europas-Armeen-rekrutieren-immer-mehr-Moslems

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Nuttige idioten", Europa, Moslims, Multiculti. Bookmark de permalink .

36 reacties op Europa´s legers rekruteren steeds meer moslims

 1. BertG. zegt:

  Hoeveel voorbeelden moet men nog hebben om er achter te komen dat de loyaliteit van deze mensen heel ergens anders ligt. Hoe vaak moet het nog mis gaan.
  Je zal toch maar in het leger zitten en je veiligheid hangt af van een moslim collega die jouw rugdekking moet geven. Dan moet je toch wel kinderlijk naief zijn om te geloven dat deze zich niet tegen jouw gaat keren als het ‘m uitkomt.
  Voorbeelden te veel om op te noemen met elke keer het zelfde verhaal en gevolg.
  Wie heeft het laatste woord als puntje bij paaltje komt. De imam of zijn leidinggevende.
  Hoe blind kan een mens zijn. Alleen in de berichtgeving van dit verhaal zitten al zat voorbeelden.

  Like

 2. Blijkbaar willen ze hetzelfde als wat er de laatste tijd steeds voorkomt in Afghanistan waar collega’s elkaar in de rug schieten of gewoon zichzelf opblazen op een legerbasis waar ze zelf ‘werkzaam’ zijn. Op de loyaliteit van een moslim in een (westers) legeronderdeel kan men gewoon niet vertrouwen…

  Like

 3. G.Deckzeijl zegt:

  Zeer gevaarlijke ontwikkeling. Moslims en wapens is een zeer ONGEZONDE combinatie.
  Moslims en vliegbrevetten idem dito.

  Like

 4. Linsky zegt:

  Het was een kwestie van tijd en strategie, hè.

  Het begon met de buurtwacht…………..
  Toen de officiële aanstelling
  Dat moslim-schorem had met de penning en het pistool van burgerwacht, politieagent en bewakers, al de nodige verderfelijke invloed op de samenleving.

  Nu is de volgende zet…zware wapens, en die zitten nu eenmaal bij het leger, niet waar?

  http://diamental.nl/images-linsky/De%20%E2%80%98Staat%20van%20Beleg%E2%80%99!/staatvanbeleg.htm

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  De idiote politici van christen democraten, socialisten en liberalen, schepen ons op met een 5e colonne, die zij ook nog bewapenen. Hieruit blijkt, waar velen op deze blog al op gewezen hebben, dat er gewoon een complot gaande is gestimuleerd door de BILDERBERGERS, en de paladijnen van de NWO onder aanvoering van muzelman OBAMA. Ik ben blij met de bijdrage die @ Linsky hierin levert, daardoor kan men direct het patroon herkennen, namelijk ” oorlog tegen de eigen bevolking”.

  Like

 6. Linsky zegt:

  Vergeet de ‘gratis’ dollars niet! Tom!

  Het is een aspect, waar vrijwel nooit over gesproken en geschreven wordt, maar wel een van de belangrijkste redenen om andere Staten te vernietigen en onder controle te brengen.
  Iedereen die olie wil kopen, zal namelijk eerst aan dollars moeten zien te komen…………..

  Kennedey is er voor vermoord, (hij had echte US-dollars laten drukken) en talloze landen door vernietigd.
  Olie moet nog steeds, volgens al lang geleden afgesloten contracten, in DOLLARS worden betaald, en elk land, wat een andere munt zelfs maar overweegt, krijgt met rebellie, revolutie en uiteindelijk met oorlog te maken. Alle Staten die de laatste 10 jaar revolutie en oorlog hadden, waren serieus van plan, om Euro’s en andere valuta te accepteren!
  Per slot is voor de FED de dollar gratis, hè!
  Waarom zou Amerika gaan betalen voor olie, als die voor hen gratis is?

  Bovendien;
  Kennelijk gaan de meeste linksen en pro-palestijnse blogs uit van het gegeven dat er tweespalt wordt gezaaid door die revoluties in het M. Oosten. Maar de werkelijkheid is dat ze juist geholpen worden de moslim broederschap stevig in het zadel te zetten…in elke Arabische Staat!
  En dat plan is al oud, heel oud. In 2004 bijv. was de CIA al bezig in Syrië het land te destabiliseren. Hier nog een oud bericht daarover;
  http://rense.com/general50/CIAworkingonacoup.htm

  Like

 7. Linsky zegt:

  En ik weet niet of iemand zich kan herinneren hoe jaren geleden al de wet op landloperij werd opgeheven?
  Toen was ineens duidelijk dat er een enorme toename werd verwacht van daklozen1
  De Staat zou toch echt wel in de problemen komen, als ze zichzelf aan de verplichting zou houden die allemaal in de gevangenis te flikkeren, niet waar?

  Is dit nu ook een voorbereiding op de komende grote klap?!
  Zodat ook de waterbedrijven hun niet meer betalende klanten toch kunnen afsluiten.
  Bij wanbetaling mag namelijk ALLES worden afgesloten….behalve het WATER!
  ———————
  De dorpspomp keert terug in het Nederlandse straatbeeld

  Op lange termijn, tot 2020, moeten in steden en op het platteland duizenden watertappunten worden gerealiseerd als moderne variant op de dorpspomp. Dat zei een woordvoerder van de Vereniging van waterbedrijven in Nederland (Vewin) woensdag.
  In steden als Den Bosch, Utrecht, Groningen en Alkmaar staan ze al: de moderne watertappunten waar iedereen gratis wat kan drinken of een flesje kan vullen. Dat is ook het idee achter de komst van deze tappunten. ‘We willen mensen in de gelegenheid stellen te kiezen tussen bijvoorbeeld frisdrank of water, tussen waterflesje kopen of gratis vullen. Nu is er geen keuze’, aldus de woordvoerder van Vewin.

  Vewin en de tien aangesloten waterbedrijven constateren al langere tijd een toenemende behoefte aan het drinken van water.

  ‘Dat is voor de bedrijven reden om ook hun kwaliteitsproduct te promoten. Nu zijn de openbare ruimten waar een watervoorziening is niet altijd de schoonste. In ieder geval nodigt het mensen vaak niet uit om er water te halen.’

  Nu zijn er enkele tientallen watertappunten in Nederland, maar in 2014 moeten dat er al enkele honderden zijn. ‘Daarna gaat het zich onherroepelijk als een ‘watervlek’ door het land verspreiden. In de jaren daarna komen er duizenden tappunten in steden en op het platteland bij fiets- en wandelroutes.’

  Belangrijk aspect bij de initiatieven is dat het drinken van kraanwater niet alleen milieuvriendelijker is, maar dat het ook bijdraagt aan het verminderen van overgewicht, vinden de waterbedrijven. Daarom doet Vewin ook mee in het project om kraanwater te promoten vanaf het najaar in de JOGG-gemeenten (Jongeren Op Gezond Gewicht). Waterbedrijf Dunea, dat onder meer actief is in Den Haag en Leiden, heeft veel ervaring met het realiseren van watertappunten in de duinen.
  —————–
  \Wat fijn hè, die bezorgdheid om ons welzijn?! 😦

  Like

 8. Aryan zegt:

  Hoe stom is dat West-Europese Blanke Volk nu eigenlijk?!
  http://dumbdumberdumbest.com/

  Like

 9. Veel interessanter om te weten is of deze gratis watertappen op het reeds bestaande waternet zullen worden aangesloten of dat deze een geheel van het bestaande leidingnet afgescheiden leidingnet zullen hebben…

  Like

 10. Linsky zegt:

  Waarschijnlijk aangesloten op bronnen/putten die nog geslagen gaan worden Pieter.
  Ik weet niet of ze ook overal in de Balkan zijn, maar in Hongarije bijvoorbeeld, heb je er ontelbaren. In elk dorp en in elke stad, echt vaak tientallen.

  En gezien het feit, dat ons grondwater en dieper gelegen water sowieso al bedorven is door de massale gifstort, vrees ik het ergste! 😦

  Zoek hier, op de kaart van 2011, maar eens naar de plaatsen die misschien nog niet verontreinigd zijn;
  http://www.compendiumvoordeleefomgeving.nl/indicatoren/nl0258-Inventarisatie-van-aantal-locaties-met-bodemverontreiniging.html?i=3-13

  Like

 11. Linsky zegt:

  Ongebreidelde Hypocrisy
  Panetta flies no-fly zone flag over Syria, blasts Iran

  Like

 12. Ko Lumbus zegt:

  ‘ Deze zouden niet moor voor het Turkse leger opgeroepen moeten worden als ze in plaats daarvan vrijwillig in het Duitse leger zouden gaan dienen…’ lees ik.
  Wel een aardige fehlleistung nu we zo hard op weg zijn het Avondland te begraven door het Moorse paard van Troje hier steeds vastere voet aan de grond te verschaffen.

  Like

 13. benny zegt:

  ze hebben geen lessen getrokken uit het drama op een amerikaanse legerbasis in amerika waar een moslim in het wilde beginnen schieten is op westerse sodaten.hoe dom kan men zijn?

  @tom hedrix:ik heb deze nacht nog een schockerende documentaire gezien over de rituelen van de NWO waar mensen geofferd worden in de bohemian grove,als men de NWO wilt stoppen is het daar te doen,deze jaarlijkse samenkomst is hun zwakke plaats,bestormen met een twintig duizend man en doen wat nodig is.
  vooral goed luisteren op 1u14,gaat door merg en been.

  Like

 14. Tiny zegt:

  Hoe meer Turken ze aannemen, hoe minder Duitsers er bereid zullen zijn het leger in te gaan.
  Ze laten zich inderdaad niet graag door de collegae in de rug schieten.

  Like

 15. koddebeier zegt:

  Europa´s legers rekruteren steeds meer moslims. Goed zo eikels, de 5e colonne in ons ‘eigen leger’ het is nog erger dan in 1940, toen hadden ze alleen ouwe troep, nu hun interne moordenaars.

  Like

 16. BertG. zegt:

  Dat alles wat zich leger noemt, is compleet gehersenspoelt door linkse gedachte.
  Er zijn geen foute mensen. Iedereen is lief. Iedereen is gelijk. Iedereen is gelijk gestemt. Er bestaan geen verschillen.
  En met een dergelijke gedachte kronkel wordt alles besloten. Orders van boven af. N.W.O.
  Iets met het spek en katten. (gezegde vergeten)
  De rest is zelf te bedenken.

  Like

 17. Tom Hendrix zegt:

  Ik heb net gelezen, in het boek van IBN WARRAQ, GETUIGENISSEN van afvallige moslims, van een oost- pakistaanse men, over de massa moord in 1971, door het PAKISTAANSE LEGER VAN MUZELMANNEN, 3 miljoen Bengali afgeslacht en 200.000 vrouwen verkracht. Gloeiende vinkentering, en dan durven de LINKSEN nog te beweren dat de islam een vreedzame godsdienst is. Deze GETUIGENIS komt overeen met alle posting die wij hier hebben kunnen doen. Daarvoor hartelijk dank Hr. Bron.
  Laat het ” goede werk”svp doorgaan. FUCK THE ISLAM, NUKE THAT BASTARDS!

  Like

 18. Seculiere zegt:

  Voor alle duidelijkheid de Turken zijn na de Japanners de meest gedisciplineerd soldaten ter wereld

  Like

 19. BertG. zegt:

  Seculiere, Voor alle duidelijkheid de Turken zijn na de Japanners de meest gedisciplineerd soldaten ter wereld.

  Neem ik zonder meer van je aan. Maar ten gunste van wie of wat. En in wie ze naam.
  Wie staat er boven ze. Die ongelovige honden of de imam. Van wie accepteren ze ook de orders.
  Of blijft het hier zo ook dat er maar 1 echte waarheid bestaat voor ze. Namelijk het grote dikke boek met ze 1,5 miljard volgers en hun profeet die altijd de waarheid in pacht schijnt te hebben als het zo uitkomt.
  Aan welke kant staan ze dan uiteindelijk. Dat van europa of dat van een eventueel vijandig leger uit b.v. het midden-oosten.

  Like

 20. Seculiere zegt:

  Bert ben je nu serieus bezig?in wie zijn naam?

  Ik dacht dat het in de naam van de Navo deed en niet in de naam van de islam.Welke landen valt Turkije steets aan?

  Irak samen met de Amerikanen
  Binnenkort syrie
  Turkije heeft radars gezet om lange afstand rakket vanuit Iran te controleren en zo beschermd het weer Europa

  Ik heb nog nooit zover ik weet dat Turkije samen met een Arabische land zien millitair samen werken,alleen met westerse Navo landen.

  Hoe ondankbaar en naief kan een mens zijn

  Like

 21. Seculiere zegt:

  Het valt juist steets moslim landen aan en toch zit het in jullie hersenen alsof het juist samen werkt met islamitische landen en het westen aanvalt,vreemd jullie denkwijze hoe het van de realiteit is

  Like

 22. Tom Hendrix zegt:

  @Seculiere 07.51. uur, beste seculiere, ik denk dat we bevreesd zijn, dat Dhr. Erdogan een volslagen islamitisch land maakt van Turkije, en daardoor de erfenis van de seculiere staat Turkije- gesticht door Generaal Atatürk- afbreekt. Het is zeker niet rot naar U bedoelt, we zijn alleen erg bezorgd.

  Like

 23. BertG. zegt:

  Als het ene moslimland een ander moslimland aanvalt of binnenvalt, dan is hier ook geen enkele sprake van. w.b de loyaliteit. Maar van wie zullen ze ook de bevelen opvolgen zo als dat in een leger werkt/gaat wanneer er een strijd los barst tussen een westers land en een moslimland.
  In navo verband opererend, dan hebben ze altijd nog hun eigen bevelhebbers. Die dan weer via via een taak mee gekregen hebben.
  Maar is dat ook zo als Pietje Puk die toevallig generaal is in een land ze een taak/bevel geeft?
  Ik geloof niet zo in leger van een moslimland dat beweert seculier opdrachten te kunnen vervullen los van hun persoonlijke levens overtuiging en ook beweren dit los van elkaar te kunnen zien omdat het dan in eens werk zou zijn. (soldaat zijn)

  Like

 24. Seculiere zegt:

  Wel Bert het Turkse leger is de aller oudste leger ter wereld en Turkije is op 1 na het enigste land met een moslimbevolking die nooit is kunnen veroverd geweest,dus ik denk wel dat ze weten wat ze aan het doen zijn…

  Like

 25. Seculiere zegt:

  Net 5 minuten geleden op het Nos nieuws

  Antillianen en Marokkanen krijgen 6 keer MEER kinderen dan de Nederlander maar bij de Turkse bevolking is het juist lager dan de Nederlander,en dan trok die zo’n raar gezicht van kan dat wel?

  Like

 26. Linsky zegt:

  Mortel, ben je soms weer op oorlog uit?

  Ik ga in het vervolg pas op je verziekte en verknipte uitspraken in als je eerst een briefje van de dokter cq. psychiater overlegd!

  ————–
  Ter informatie voor Tom;
  China heeft zo ongeveer de meeste dollars ter wereld. Het is dus wel in hun eigen belang, eerst zoveel mogelijk van dat waardeloze papier om te zetten in waardevolle spullen. Dat is dan ook exact wat ze hebben gedaan, De chinezen hebben ongelimiteerd alle grondstoffen die ze maar konden krijgen opgekocht en opgeslagen, wetende dat na een zware crisis wel degelijk de vraag naar die stoffen weer op gang komt.

  Enne wat die betalingen in andere valuta betreft, ik heb geen zin om werkelijk hier ook weer een artikel over te gaan schrijven, want bij iedereen die zich informeert was in aanvang al duidelijk dat toen bijv, khadaffi zijn eigen gouden munten wilde slaan en in Euro’s olie wilde verkopen, daarmee zijn eigen doodvonnis tekende.
  Een week nadat Libië werd aangevallen, opende Rothschild daar een bank! 😦

  Ook Irak was van plan andere munten te accepteren als alleen dollars!
  En zo is de lijst heel erg lang.

  Daarmee zeg ik niet, dat de dollar de enige reden is, maar wel dat dit mede van doorslaggevende aard was, omdat daarmee de macht van het finaciele monopolie der ‘globalisten’ en de dollar gebaseerde banken en wereld-elite-machten zwaar zou worden aangetast.
  Tegelijk was daarmee de tijd rijp voor een wereldomvattende omwenteling ten gunste van de NWO! 🙂

  Like

 27. Frans Brassens zegt:

  Wil ik HvdM (08:18) gaan voorlichten, scroll naar beneden, en zie dat Linsky dat al gedaan heeft (12:48).
  Zelfs uitvoeriger dan ik dat zou hebben gekund.
  Toch nog HvdM even adviseren om wat meer in de vraagstand te verkeren dan in de weetstand.
  En HvdM, wat héb jij nou eigenlijk tegen Linsky?
  Je doet soms zo lelijk tegen die goedgeïnformeerde man.

  Like

 28. Tom Hendrix zegt:

  @Linsky bedankt voor de aanvulling. Ook ik ben en blijf van mening, dat @ Linsky een grote meerwaarde heeft op dit blog door zijn bijdragen. Dat laat onverlet, dat iedereen daar natuurlijk over mag denken wat hij/zij wil, dat is ook de grote kracht van dit blog. Laat ik voorop stellen dat ik @ Hans van de Mortel ook graag zijn mening zie vertolken, ja en soms ben ik het met beide heren eens, en soms ook niet of meer met de ene mening dan met de andere. Wel zeg ik uitdrukkelijk iedereen dank, juist omdat de diverse meningen in mijn geval, mij ook kritisch laat kijken naar mijn levensovertuiging het christendom. En dat is maar goed ook. ik sta 100% achter de VRIJHEID van MENINGSUITING die dhr.Bron hier iedereen aanbied. Laten we trachten met elkaar in debat te blijven met open ogen en een open hart.

  Like

 29. Frans Brassens zegt:

  Een mening, Tom (08:33), moet natuurlijk wel gebaseerd zijn op enige kennis van zaken.
  Zeker als iemand andermans mening/informatie kritiseert (zoals HvdM deed met Linsky) is dit aan de orde.
  Je kunt iemand niet aanvallen op zijn informatie als je zelf niet beschikt over andere -betere- informatie.
  Als dat laatste niet het geval is spreken wij van roeptoeteren en dat heeft met vrije meningsuiting bar weinig te maken.

  Like

 30. Linsky zegt:

  Dank je Frans en Tom. 🙂

  Fijn om ook eens wat positiefs te lezen. Soms kan ik me namelijk niet helemaal aan de indruk onttrekken dat mijn aanwezigheid hier op dit blog door bepaalde lieden enkel wordt aangegrepen om hun gal, frustraties en onwetendheid te spuien.

  Ik doe mijn bijdragen met de intentie een breder kader te scheppen, waarin de dingen beter begrepen kunnen worden. Het is evident dat er in een comment en zelfs in een artikel nooit de volle argumentatie danwel onderbouwing kan plaatsvinden. Daar hebben we boeken voor. De informatie voor zover ik die heb en ken wil ik delen met geïnteresseerden, verder niks.

  Bovendien pleit ik er steevast voor de dingen ook zelf te onderzoeken en een eigen mening te vormen.

  Dammen en schaken zijn altijd een gekoesterde passie van me geweest. Daarbij deed zich met grote regelmaat een uitermate vreemd verschijnsel bij voor. Als ik namelijk in het openbaar – buiten clubverband om – speelde tegen willekeurige mensen, waren er altijd wel toeschouwers die geïnteresseerd toekeken.

  Da’s op zich niet vreemd natuurlijk, wel echter dat er vrijwel altijd wel een was die vanuit zijn verregaande arrogantie hardop schreeuwde, dat ie ook wilde spelen….tegen de winnaar!
  Ik heb dat altijd geweigerd, en inplaats daarvan gevraagd op basis waarvan ie zichzelf zo’n sterke speler achtte dat hij bij voorbaat al veronderstelde sterker te spelen dan mijn huidige tegenstander. Ik nam dat zelfs op als een belediging voor mijn huidige opponent, omdat diens spelerswaarde te min geacht werd door zo’n verachtelijk figuur!

  Vanuit mijn inmiddels toch wel behoorlijke levenservaring kan ik rustig stellen, dat ik nog NOOIT een schreeuwer iets heb zien presteren, evenmin als al die gasten die steevast commentaar hebben op anderen. Dat wat zo uit de hoogte gebrald wordt, is altijd leeg, inhoudloos, zelden ter zake doende en feitelijk zonder inhoudelijke argumentatie….kortom permanent beledigend zelfs.

  In mijn ervaring heb ik ook kunnen vaststellen dat dit soort lieden eigenlijk lijd aan een overmatig minderwaardigheidscomplex, wat zij dan meestal compenseren door volkomen ongegronde reacties, die per definitie elke relevante inhoudelijkheid ontberen. Men heeft zelf namelijk geen enkele zinnige inbreng en tracht daarom door volslagen irrelevante zaken te benoemen de aandacht op zichzelf te vestigen. Uit dat gedrag blijkt dus een enorme pathologische behoefte aan aandacht wat zich steevast uit in holle, verbale agressie.

  Dit soort heeft bij gebrek aan feitelijke intelligentie ter compensatie vaak een algemene sluwheid ontwikkeld. Daartoe ontwikkelen zij een ‘trukendoos van misleiding’ die hen in staat stelt ondanks hun gebrek aan werkelijk inzicht, mee te lullen, al is het maar door het stellen van domme vragen, verwarring te zaaien en altijd op beledigende wijze op de persoon zelf te reageren. Logisch dus dat zij zelden of nooit inhoudelijk op de artikelen of commentaren zelf in gaan.

  Een wijze kan zich echter wel als dwaas voordoen, maar een dwaas nooit als een wijze.
  Feitelijk is het niet zo moeilijk dit soort manipulaties en misleidingen van verwarde geesten te onderscheiden, een boom herken je ten slotte aan zijn vruchten, niet waar?

  Welke valse methoden daartoe vaak worden ingezet is bij veel manipulators, vooral natuurlijk politici, heel wel bekend.
  http://www.historien.nl/de-trukendoos-van-dries-van-agt/
  Bovendien blijkt dat iemand die geen fouten maakt, in de regel helemaal niets maakt!

  Like

 31. Frans Brassens zegt:

  Geen dank, Linsky (11:40).
  Je wordt door mij simpelweg gewaardeerd om je feitenkennis en filosofieën.
  Daar moet respectvol mee worden omgegaan.
  Ik ga overigens mee in je bovenstaande ‘diagnose’. 😉

  Like

 32. Tom Hendrix zegt:

  @Frans Brassens, helemaal eens met uw betoog Frans. Ik blijf erbij dat we elkaar op basis van argumenten benaderen, en natuurlijk zal de ene keer deze en andere keer gene mening meer tot ons spreekt. @ Linsky heel graag gedaan Linsky, ik heb heel veel geleerd van je bijdragen, blijf ons voorzien van de informatie.

  Like

 33. Tom Hendrix zegt:

  Oei taalfout spreekt moet spreken zijn.

  Like

 34. Integratie.

  Integratie is het proces waarbij verschillende componenten samensmelten tot een geheel. In de sociologie en in de politiek is integratie een veelgebruikte term om de samensmelting van meerdere bevolkingsgroepen in de maatschappij aan te duiden. Een belangrijk kenmerk is dat beide groepen aanpassingen maken. Van binnendringers wordt verwacht dat zij aanpassen aan de goede normen en waarden. Dit vanuit het standpunt dat de normale cultuur wordt geacht aan ze primitieve, ongepaste gewoontes wel mogen verlaten. Voor de normale, naturelle gezonde leven is dit noodzakelijk. In het noordpool met een T-shirt, in de woestijn met de dikke kleren kan ook niet!
  De vermenging van culturen heeft echter nauwelijks plaatsgevonden sinds de instroom van zeer achtergestelde Moslimbevolking in de jaren zeventig en tachtig.
  Moslims komen nu met de infantiele eisen zoals op werk/school willen bidden in werktijd, een aparte behandeling te eisen, of wat voor on-Europese gebruiken dan ook, merken de gewone burgers dat het alleen gevaarlijker wordt.
  Westerse regeringen hebben een grote fout gemaakt. De islamieten trachten deze integratie te voorkomen omdat ze deze moslims willen inzetten ten bate van hun eigen politieke agenda. Zij staan parallelle samenlevingen voor, waarin moslims feitelijk in een status aparte leven. Dit politiek islamisme vormt dus in eerste instantie een bedreiging voor moslims zelf, die hun weg en hun toekomst trachten te vinden in de westerse landen. Er bestaat dus een islam als politieke ideologie, die zijn politieke agenda dwingend wil opleggen. In eerste instantie aan de plaatselijke moslimgemeenschap en uiteindelijk aan de samenleving als geheel.

  Voor de moslims is segregatie beter dan integratie
  Huwelijksmigratie en gezinshereniging zijn sinds jaren 80 de nieuwe migratiepoorten. Waardoor migranten tóch massaal binnen komen…Geef een migrant hier papieren, en hij haalt direct heel zijn familie naar je wijk…Al die nieuwe gezinsherenigers vragen hier direct steun aan, en ze vinden geen job. Dat houdt hun integratie tegen.
  Schijnhuwelijken en misbruik krijgen veel aandacht én er wordt hard op ingezet. Maar in hoeverre zijn de problemen nu reëel? Klopt het dat het merendeel van de huwelijksmigratie gearrangeerd en zelfs gedwongen is?
  Bij gedwongen huwelijken in 1997 ging het nog om 28%. Huwelijken die door de ouders geregeld worden, maar die enkel gesloten worden als de jongeren ook akkoord gaan, zouden in 1997 nog 63% bedragen.
  En zijn die gemengde huwelijken dan vooral schijnhuwelijken? Om ‘binnen te geraken’, nadien te scheiden en dan de achter gebleven familie in kettingmigratie naar hier te halen? Migratiehuwelijken staan blijkbaar nogal onder druk, en scheidingen komen vaak voor. Binnen 10 jaar na het huwelijk zijn 52% van de Moslimmannen weer gescheiden…
  Dat die hier gevestigde huwelijksmigranten dan ook meteen heel hun familie naar hier halen (kettingmigratie) is een gevaarlijke ontwikkeling. In het algemeen halen migranten die hier een verblijfsvergunning krijgen, meteen de restanten van hun families ook naar hier.
  Ze weigeren ook gelijk alle normen en waarden waar ze nu gaan wonen!?
  Het is zoiets als dat er een bezoeker in jouw huis komt, die eerst jouw geld steelt en vervolgens jou in elkaar slaat. Als die bezoeker vervolgens weigert jouw huis te verlaten en zijn hele familie ook nog eens in jouw huis parkeert, wijst alleen naar een invasie.
  Turkije kiest weer iets die altijd  nationalistisch, fanatiek religieus en gewelddadig is en wilt ook gelijktijdig lid worden bij EU. Met de tegenstrijdige normen en waarden, met een vijandige politieke ideologie is de integratie onmogelijk. Moslim leider Erdogan zegt dat hij trots is op de veroveraars van zuid Europa. De veroveraars zijn  volgens de legende de bestiale vrucht van een seksuele escapade van de leiders: Fatih sultan Mehmet, Sultan Selim en Kanuni sultan Suleymen en nog meer van die Ottomanse krijgsheren. Als organisatie verwijst AKP nu alles naar de bloedzuigende bendes van anti-Europeanen. Erdogan op de laatste congres zei onder andere; “.. we gaan de weg van Fatih sultan Mehmet, Sultan Selim en Kanuni sultan Suleyman volgen” In de jaren 1000 had Byzantijnse rijk ook dit soort immigratie problemen. Turken stonden al 150 jaar eerder aan de grens en nomaden, islamitische migranten stroomden binnen… Het land kreeg vreselijke volksverhuizingen en islamitische aanvallen te verwerken en verkeerde in een permanente staat van wetteloosheid, geweld en extremistische dreiging. In deze wanorde opereerde de Selculku leider Kilicarslan als knokploeg. De Moslims vielen uiteindelijk  in de jaren 1071 binnen.
  De illusie van een multiculturele samenleving heeft de EU leiders ertoe bewogen Islamitische enclaves binnen te laten ontstaan die er een eigen taal, een eigen godsdienst, hun eigen gewoonten en gebruiken op na houden. Dat zijn mensen die geen loyaliteit voelen tegenover het land dat in hun levensonderhoud voorziet. De groepsreactie van Europeanen op dit fenomeen is niet helemaal duidelijk.
  Grote probleem in Nederland is de integratie van migranten en in samenhang daarmee het gevaar van de politieke islam die hen organiseert en controleert…
  Het probleem van de EU bestuurders en politici is dat ze aangeboren reflexen lijken te hebben als het over de islamieten gaat. Of groepen die zich laten inspireren. Maar wel verwonderlijker is het dat de christelijke samenlevingen de door hen verkozen leiders steunen bij hun beleid dat ruimte geeft aan een doctrine die erop gericht is juist deze samenlevingen te vernietigen.

  Het is onbegrijpelijk dat politici uit de hier regerende groepen nalaten de toekomst van onze kinderen en kleinkinderen veilig te stellen voor de allesvernietigende doodsterreur waartoe de islam zichzelf door haar doen en daden benoemt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s