Turkije: Vrouwenstrand, islamhotels en geen alcohol

Aan het strand van Eregli, een Turkse stad in de provincie Kocaeli aan de Zee van Marmara, wordt speciaal een vrouwenstrand gemaakt. De vraag zou er zijn, aldus wordt bericht. Ook is er grote vraag naar “islamitische hotels”, waarvan het aantal de afgelopen vijf jaar met dik 200% is toegenomen. In deze hotels kunnen de gasten hun vakantie doorbrengen volgens de strenge regels van de orthodoxe islam. Vrouwen hebben daar een eigen complex – vanzelfsprekend met een eigen zwembad en talrijke aantrekkelijke vrijetijdsmogelijkheden.

Dit bericht de “Deutsch Türkische Nachrichten”, die andere Turkse kranten analyseert. In dezelfde krant kom je ook te weten, dat de Turken “No Religion” niet mochten horen. Deze woorden uit de songtekst van John Lennon werden bij de vertaling tijdens de uitzending van de sluitingsceremonie van de Olympische spelen gewoon weggelaten.

Begin deze maand werd op een festival in Istanboel alcoholconsumptie verboden. Erdoğan had zich hier persoonlijk mee bemoeid. De verdere islamisering gaat gestaag door – stap voor stap – duidelijk voor een ieder, die niet zoals onze pers en politiek een plank voor de kop heeft.

Bron:

http://www.pi-news.net/2012/08/turkei-frauenstrand-islam-hotels-kein-alkohol/

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islamisering, Turkije. Bookmark de permalink .

52 reacties op Turkije: Vrouwenstrand, islamhotels en geen alcohol

 1. G.Deckzeijl zegt:

  Stakkers zijn ‘t, allemaal in en in-zielige stakkers.
  Nee, ik LIEG! Het zijn niet allemaal stakkers, een groot percentage bestaat uit provocateurs.
  http://tinyurl.com/6aq35ll
  (waarom de hoofddoek een vlag is die dient om de sharia in westerse rechtssystemen te infiltreren)

  Like

 2. G.Deckzeijl zegt:

  EJB>>> er is POST..!!!!!!!!!

  Like

 3. E.J. Bron zegt:

  @G. Deckzeijl

  Net gekeken….géén nieuwe post!

  Like

 4. Dit bericht de “Deutsch Türkische Nachrichten”, die andere Turkse kranten analyseert. In dezelfde krant kom je ook te weten, dat de Turken “No Religion” niet mochten horen. Deze woorden uit de songtekst van John Lennon werden bij de vertaling tijdens de uitzending van de sluitingsceremonie van de Olympische spelen gewoon weggelaten.

  Dit verklaart ook meteen waarom de BBC zelf live uitzond en de andere zenders de opening en de afsluiting van de Olympische spelen met zo’n 27 seconden vertraagd uitstuurden zodat er opnieuw cencuur zou kunnen worden uitgevoerd…

  Like

 5. Linsky zegt:

  Reportage over Moslimbroeders in het Westen.

  In de onderstaande reportage proberen de “Europese” Moslimbroeders Anas al-Tikriti enIbrahim el-Zayat misleidend gezwets te verkopen.
  http://www.cbn.com/cbnnews/world/2012/August/Inside-the-Muslim-Brotherhood-in-the-West/

  Like

 6. Jan zegt:

  Best geile stukken, vooral die gifgroene.

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  @Linsky inderdaad verraderlijk gezwatel van deze vileine islamisten. Misleiding is de strategie, verovering het doel van ” de walgelijke zandhappers”. Deze mensen zijn zeker zo vilein als de SS van Adolf Hitler. En de “linkse kerk”, blijft maar wegkijken!

  Like

 8. @Tom Hendrix: Ze kijken niet alleen weg maar stemmen er ook mee in! Wie zwijgt stemt immers toe… Hier een daar een beetje geschokt of verbolgen zijn doet niets af aan het feit dat ze dit soort idioterie gewoon toestaan!

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  @Pieter Veenstra, daarom is het belangrijk 12 september ons ongenoegen te laten blijken, en afrekenen met deze partijen Pieter.

  Like

 10. Tiny zegt:

  Vrouwenstranden, mmmm, zou misschien wat zijn voor als je een wat gerimpelder, uitgezakt met zwembandjes voorzien lichaam hebt gekregen en toch naar het strand zou willen. Zoiets als de badpakkendagen in de sauna. Maar ik denk dat daar alleen maar gelovige moslima’s worden toegelaten en geen andere vrouwen in shorts en top en dan nog. Zo verpakt in een snikhete zon te gaan zitten koken, ik zou me feestelijk bedanken.

  Like

 11. Aegolius cs zegt:

  Elk voordeel verhult een nadeel.
  Gezien welk volume dat zich voortbeweegt in zo’n vuilniszak, denk ik maar dat het beter is zo te laten. Overigens: heb je voldoende zonnebrand meegenomen naar het strand?

  Like

 12. Linsky zegt:

  Wat denk je hier van?!

  Politieagenten VS verplicht naar moskee op straffe van onbetaalde schorsing!

  Democratisch Congreslid wil lessen op Amerikaanse scholen gaan baseren op de Koran
  Kapitein Fields weigerde vanwege zijn christelijke geloof naar de verplichte moskeedienst te gaan en werd daarvoor geschorst.

  Stap voor stap worden onder president Barack Hussein Obama de islamitische Sharia wetten in de VS ingevoerd. In de stad Tulsa (met ca. 390.000 inwoners de tweede stad van Oklahoma) moesten agenten verplicht naar de moskee en de preek van de imam aanhoren. Kapitein Paul Campbell Fields, een christen, weigerde dit en werd voor straf met twee weten onbetaald verlof naar huis gestuurd. Een democratisch Congreslid heeft onlangs een pleidooi gehouden om alle scholen in de VS om te vormen naar madrassas, islamitische scholen, en op basis van de Koran les te gaan geven.

  Kapitein Fields voelde zich in zijn grondwettelijke rechten zijn eigen christelijke geloof -dat hem verbiedt naar islamitische ‘evangelisatie’preken te luisteren omdat dit gelijk staat aan het dienen van een afgod- te beoefenen aangetast en heeft met behulp van het American Freedom Law Center een rechtszaak aangespannen.

  Bizar is dat Fields meerdere, majoor Julie Harris, openlijk heeft erkend dat Fields het grondwettelijke recht had om de verplichte gang naar de moskee te weigeren, maar dat hij desondanks toch gestraft werd voor het niet opvolgen van een dienstbevel. ‘Als iemand een diepe religieuze overtuiging heeft… is het voor mij niet nodig om dit aan iemand op te leggen,’ legde ze uit. Toen Harris zich echter uitsprak tegen de schorsing van Fields werd ze zélf van hogerhand teruggefloten.

  ‘Anti-christelijke stealth jihad’
  Volgens Robert Muise van het AFLC is dit het zoveelste bewijs dat in steeds meer staten en steden sluipenderwijs de islamitische Sharia wetten worden ingevoerd. In Tulsa zouden agenten aanvankelijk vrijwillig naar de moskee kunnen gaan. Pas later werd het plotseling verplicht gesteld, waarop kapitein Fields weigerde en werd geschorst. ‘Alles wat je zegt dat tegen de islam ingaat is godslastering en moet worden bestraft… Dit is zeer anti-christelijk en een aanval op de Joods-christelijke waarden,’ aldus Muise. ‘Het is bijna een stealth-jihad.’

  Scholen op basis van Koran
  Een ander recent voorbeeld is het Democratische Congreslid Andre Carson (Indiana), die er tijdens een toespraak in mei openlijk voor pleitte om de scholen in Amerika om te vormen totmadrassas, islamitische scholen, en op basis van de Koran les te gaan geven. ‘Onderwijs innovatie en vernuft,’ noemde Carson het zelfs.

  Moslimorganisaties machtigste lobbygroepen
  De moskee in Tulsa is verbonden aan de Council on America-Islamic Relations (CAIR) en deIslamic Society of North America (ISNA). Beide organisaties zijn onder Obama de machtigste en meest invloedrijke lobbygroeperingen in Amerika geworden en controleren via het Witte Huis inmiddels bijna de complete Amerikaanse reguliere media. bron;

  http://xandernieuws.punt.nl/?id=663037&r=1&tbl_archief=&

  Like

 13. Linsky zegt:

  Lees ook;

  Manifest Saudisch koningshuis wijst stafchef Clinton aan als moslim infiltrant

  Moslim organisaties in het Westen werken doelbewust aan geleidelijke machtsovername door de islam – Saudische koning noemt Joden grootste obstakel voor islamitische wereldheerschappij

  President Obama sprak op 10 augustus tijdens het Iftar diner in het Witte Huis ter ere van de islamitische Ramadan.

  Alhoewel president Obama haar afgelopen weekend uitgebreid aanprees als een ‘echte patriot’, wijst een manifest van het koningshuis van Saudi Arabië Huma Abedin, de stafchef van minister van Buitenlandse Zaken Hillary Clinton, aan als een moslim infiltrant die onderdeel vormt van een alomvattend plan om de Verenigde Staten stap voor stap om te vormen in een islamitische staat à la Saudi Arabië. En wat voor Amerika geldt, geldt ongetwijfeld ook voor het veel dichter bij de Arabische wereld gelegen Europa….verder;
  http://xandernieuws.punt.nl/?id=663032&r=1&tbl_archief=&

  Like

 14. Tom Hendrix zegt:

  Wat hoop ik dat deze OBAMA vernietigend word verslagen in November, door Romney.

  Like

 15. Linsky zegt:

  Niet zo naïef Tom!
  Wie er ook het stokje overneemt, geloof maar gerust dat die evenzogoed de plannen uitvoert als al zijn voorgangers.

  De blauwdruk is inmiddels wel bekend,.. de uitvoering kan afhangen van wat, welke kandidaat het volk kan wijsmaken!
  Maar dat wereldkalifaat is de uiteindelijke bedoeling. Romney, zal daar niks aan kunnen veranderen. Doet ie dat wel, nou dan is ie korter president dan J.f. Kennedey was! 😦

  Like

 16. louis-portugal zegt:

  Gerrit wat denk je ervan als je met zo´n tent om bij 40 + graden moet rondlopen en een beetje door het zand baggeren.

  jezus Linsky ik was nog niet naar Xander geweest.
  Wat staat er weer een hoop ellende bij elkaar.

  Tom wij zijn allemaal zo wanhopig naar een overwinning van Romney met Paul Ryan.

  Like

 17. G.Deckzeijl zegt:

  @Louis, het vet loopt uit m’n r…t, zo heet is het.
  En die TRUTTEN kiezen er zelf voor om in zwarte kolenkit-outfits rond te lopen in dat hete weer.
  Ik zit er niet meer mee. Wie niet horen wil moet maar voelen.

  Like

 18. G.Deckzeijl zegt:

  Hoch zeit für en bischen Abwechselung!

  Like

 19. G.Deckzeijl zegt:

  Héé EJB, deze is speciaal voor jou..!!!

  Like

 20. Ko Lumbus zegt:

  @Jan zegt:15 augustus 2012 om 11:19

  Ja Jan, ook mijn type! Die moet eens even goed onder handen worden genomen. 😉 🙂

  Like

 21. G.Deckzeijl zegt:

  Nog maar eentje, uit de goede oude tijd…

  Like

 22. Ko Lumbus zegt:

  Oh Gerrit, ik verwachtte dat gevalletje waarin tijdens de Carell-jaren hier in het ‘vrije Westen’ al werd gebogen voor de Islam.

  Like

 23. Ko Lumbus zegt:

  Nog maar eens proberen dat clipje te plaatsen. Het is interessant genoeg.

  Like

 24. Linsky zegt:

  Nigel Farage _ Verdeel de Euro en geef de mensen hoop

  Like

 25. Linsky zegt:

  Deze weet ik niet eens meer of we die al hadden, maar hij blijft leuk 🙂

  Like

 26. Seculiere zegt:

  Voor alle duidelijkheid deze vrouwen zijn Arabiers die op reis zijn in Turkije
  Turkije heeft ook speciale hotels en stranden voor nudisten en homo koppels

  http://travel.blog.nl/nieuws/2007/05/30/ook-homo-hotel-in-turkije

  Like

 27. G.Deckzeijl zegt:

  01:46… Wat heb je nou weer opgedoken, seculiere? Een opscuur tv-zendertje uit de binnenlanden van Thailand..???

  Like

 28. G.Deckzeijl zegt:

  @Linsky, 20:32, 15-8 Deze bedoelde je zeker…

  Like

 29. Seculiere zegt:

  t’ja het gaat over nudisten hotel in Turkije he dus compleet het tegenovergestelde wat E.j hier heeft geschreven.
  Door de Turkse series is Turkije enorm populair bij de Arabieren geworden en dus is hierdoor zulke stranden ontstaan,maar voor het westen wordt Turkije ook steets populairder en hierdoor is ook de vraag naar een nudist hotel ook groter geworden,idem gay hotels allemaal

  Het gaat allemaal om 1 ding,GELD en geen islam

  Like

 30. G.Deckzeijl zegt:

  Advies aan alle Nederlandse hotemetoten, zgn “machthebbers”, iedereen die zich aangesproken voelt: tuig oppakken, denaturaliseren en meteen de grens over, terug naar land van herkomst.
  Ze hebben allemaal een dubbel paspoort, dus da’s lekker makkelijk.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/12766260/__Hangjeugd_terroriseert_strand__.html

  Like

 31. Tom Hendrix zegt:

  @G.Deckzeijl 07.36. uur, voor mij mag ISRAEL KEIHARD TOESLAAn Gerrit, en laat ze dan meteen “die achterlijke zwarte steen”, tot gruis verpulveren. Make my day Israel.

  Like

 32. G.Deckzeijl zegt:

  Voor degenen die van goede muziek houden, dit…
  http://www.standaard.be/artikel/detail.aspx?artikelid=DMF20120814_107

  Like

 33. G.Deckzeijl zegt:

  @seculiere: heb die site eens bekeken. Hebben die Nederlanders daar in Turkije wel goed door dat islam pure APARTHEID propageert en dat dat “vrouwenstrand” daar een typisch voorbeeld van is?? Klik links naast contact in de header.

  Like

 34. Linsky zegt:

  Yep Gerrit!

  Er gebeuren vreemde dingen de laatste tijd.
  dit is al de zoveelste keer dat ik naar filmpjes zit te kijken, ik zie ze dus zelf, en als ik ze dan hier plemp,
  zijn ze onmiddellijk weg!,,,,,,,,,,,,,”Niet meer beschikbaar” ………….!

  Van de week had ik het ook met een andere. Zelfs E.J. zag het, die controleerde het ook voor me.
  Maar zo gauw ie hier werd geplaatst, was ie weg en kreeg je een ander filmpje, wat volkomen anders was.
  Uiteindelijk lukte het om het bewuste filmpje wel te vinden op een ander adres.

  Van echt belangrijke, die ik wil bewaren, download ik zelf op mijn PC.
  Dan kun je ‘m altijd nog uploaden als ie overal is verdwenen.

  Ik heb wat music-kanalen maar ook een voor vreemde zaken die we niet mogen weten.
  Nou, daar zijn dus inmiddels 8-10 video’s al weer weg!

  Like

 35. G.Deckzeijl zegt:

  Gaat me boven m’n pet.

  Like

 36. Seculiere zegt:

  G.Deckzeijl

  Ze maken ook apparte beaches voor homo’s,niet omdat de Turken dat willen maar de homo’s vragen het er zelf naar.

  Maar Turkije heeft een zeer grote kustlijn,die apparte stranden zijn maar 0.00001 procent ofzo dus moet je geen zorgen maken

  Like

 37. Seculiere zegt:

  wat stellen die beelden voor van die galaxy’s?

  Like

 38. Linsky zegt:

  Godverdomme!
  Dit is niet wat ik ingaf!
  E.J, haal je aub effe eraf?
  Ik probeer het anders

  Like

 39. Linsky zegt:

  Met deze moet ’t lukken

  Like

 40. Jan zegt:

  @Linsky

  Waarom zet je die troep steeds op deze site?

  Like

 41. Tom Hendrix zegt:

  @Linsky 12.03. uur, verdomd Linsky dat is mij ook al overkomen.

  Like

 42. Linsky zegt:

  Jan, ik wist niet dat je door E.J. was aangesteld als moderator of censurist!

  Like

 43. Jan zegt:

  Je leest slecht, Linksky; ik vroeg waarom je steeds die bagger die typisch links is en 100% X_Files-gehalte heeft steeds hier neerplempt. Het is de rotzooi die met regelmaat van de klok ook op de site van Harry Hamas komt en dan gaat over samenzweringen, reptilians, Fema-kolder en weet ik veel wat voor zooi nog meer.

  Like

 44. Linsky zegt:

  Leer zelf lezen Jan.
  Ik stelde vast dat je volgens mij niet door E.J,. was aangesteld als moderator, noch als degene die hier censuur voert.
  En rotzooi is een kwestie van perceptie en smaak!

  Like

 45. Linsky zegt:

  Overigens Jan,
  Jouw beperkt bevattingsvermogen en bekrompen levensvisie is niet mijn schuld, hè!
  Ik doe m’n best een wat breder blikveld te creëren voor de mensen die het vermogen hebben om wat dieper te kijken.
  Val een ander dus niet lastig met je eigen bekrompen, eenzijdige en vertroebelde kijk op zaken waar je niet eens verstand van hebt, of ooit hebt onderzocht!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s