Antwoord op Ferdows Kazemi

Ik heb mij vanochtend helemaal kapot geërgerd aan een opiniestuk in de VK. Ik ben niet zo’n schrijver, maar toch ben ik dit keer maar eens in de pen geklommen. Ik heb ook geen idee of het stuk ook maar enige kwaliteit bevat, maar dat kun je van het opiniestuk van Ferdows Kazemi ook niet echt zeggen. U kent natuurlijk het fenomeen ‘Berufsverbot’ dus mocht u in het onwaarschijnlijke geval besluiten mijn stukje te publiceren dan zou ik graag zien dat het geplaatst wordt onder mijn pseudoniem ‘Candide’.

Fictief en vrij naar Ferdows Kazemi: ‘Vol is vol, wat Wilders zegt’, zou mevrouw Jansen nooit te horen krijgen’

Toen een Nederlandse vader zijn dochter niet langer heen en terug naar dansles kon brengen en zij zelf door Amsterdam moest lopen naar de dansschool is zij meerdere keren uitgescholden voor hoer, slet en alles wat verder denigrerend kan zijn voor een jonge vrouw. ‘ Stiekem hoop ik dat iemand er eens met de botte bijl inhakt en het fatsoen teruggeeft aan de Nederlandse straten´.

Een vriend uit Amsterdam heeft een talentvolle dochter die uitblinkt in het dansen. Ze beoefende de danssport al met veel plezier en van jongs af aan. Nu heeft haar vader echter een nieuwe baan en aangezien het gezin maar 1 auto bezit zal ze vanaf nu zelf het vervoer naar de dansschool moeten regelen. Na 6 lessen blijkt ineens dat dochterlief niet meer wil dansen. Ondanks het feit dat ze daar haar vriendengroep heeft opgebouwd en het dansen erg leuk vindt, vertelt ze haar ouders dat ze niet meer naar dansles wil. Het reizen door de wat mindere buurten van Amsterdam blijkt toch behoorlijk tegen te vallen.

Ze heeft pogingen gedaan om zich ‘fatsoenlijker’ te kleden en geen make-up meer te dragen maar de dagelijkse denigrerende opmerkingen bleven komen. Ze heeft geprobeerd een andere route te kiezen een ook een bepaald deel met de tram te gaan, maar helaas bood dit ook geen soelaas.

Toevallig is deze vriend een Nederlander en zijn dochter heeft donkerblond haar en blauwe ogen. Als ongelovige en Nederlander vallen ze onder de categorie die niet in aanmerking komen voor de barmhartigheid van de Islam. Dat weten ze en ze maken zich er ook niet druk om. Nederland is per slot van rekening een vrij land waar ieder individu van zijn vrijheid kan genieten.

Na de eerste paar keer zelfstandig naar de dansschool voelt de dochter toch wel de druk om rekening te houden met de eigenaardigheden van een aantal jonge mannen die ze onderweg tegenkomt. Het type ‘mislukte macho’ dat zich dagelijks te buiten gaat aan onbeschaamde scheldpartijen, denigrerend gesis en meer van dergelijk dreigende uitingen. Gelukkig is het een dapper kind en weet ze, door met een stevige pas door te lopen, dit enigszins te negeren.

Toch raakt het haar en na verschillende routes en vervoersmiddelen te hebben geprobeerd heeft ze haar danslessen opgegeven. Tegelijk vraagt ze zich af: ‘Zouden deze jongens haar ook zo behandeld hebben als ze niet Nederlands, niet ongelovig, exclusief make-up en inclusief hoofddoek door deze buurten van Amsterdam zou hebben gewandeld?’

Fatima 

Voor Fatima zou ‘je bent een vieze hoer’ haar alleen toegesnauwd worden wanneer ze zich zou hebben ingelaten met iemand buiten haar religieuze en of raciale groep. Natuurlijk hebben haar imam, haar vader en haar broers haar goed duidelijk gemaakt dat dit geenszins de bedoeling is. Ook vrolijk wapperende haren en make-up zijn voor een behoorlijk deel van de islamitische dames niet aan de orde.

Hoe zat het ook alweer? ‘Allen die zich in Nederland bevinden, worden in gelijke gevallen gelijk behandeld. Discriminatie wegens godsdienst, levensovertuiging, politieke gezindheid, ras, geslacht of op welke grond dan ook, is niet toegestaan.’ Wanneer de mislukte macho’s dit van de imam en hun ouders gehoord zouden hebben, dan zou de dochter gewoon naar dansles kunnen. Ze zou veilig, zonder de dagelijkse verwensingen, lopend naar de dansschool kunnen.

Dat is helaas niet gebeurd, dankzij het gebrek aan basale normen en waarden waar de imams verantwoordelijk voor zijn. In hun religieuze retoriek bepleiten zij hel en verdoemenis voor een ieder die zich niet aan de regels van Mohammed wenst te houden. Wat schiet je ermee op als je aanhang moeite heeft met een fatsoenlijk gesprek van mens tot mens? Dagelijkse contacten dienen mensen te binden en het beste in mensen naar boven te halen. Ik betreur het zeer dat ook het tolerante Nederland geïnfecteerd lijkt te zijn door het gedachtegoed van de islam.

Ik mis een leider in dit land, die pal staat voor de individuele vrijheid, die niet schaapachtig en lachend knikt wanneer imams roepen dat een ieder die zich niet conformeert aan hun dogma’s anders behandeld dient te worden. Ik mis een leider, die pal staat voor tolerantie en de grond gelijk maakt met intolerantie. Ik mis een leider, die korte metten maakt met religieuze scherpslijpers, die willens en wetens pleiten tegen vrijheid, gelijkheid en broederschap.

Zo, en dan ga ik nu maar eens in de tuin aan het werk.

Door:

Candide

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

46 reacties op Antwoord op Ferdows Kazemi

 1. Heb je het ook naar de volkskrant gestuurd? Doe het alsnog

  Like

 2. Martien Pennings zegt:

  “Hoe zat het ook alweer? ‘Allen die zich in Nederland bevinden, worden in gelijke gevallen gelijk behandeld. Discriminatie wegens godsdienst, levensovertuiging, politieke gezindheid, ras, geslacht of op welke grond dan ook, is niet toegestaan.’ ( . . ).”

  Ja, dat artikel 1 is een achterlijke bepaling die snel uit de grondwet moet.
  Ras en geslacht zijn aangeboren, maar godsdienst, levensovertuiging en politieke gezindheid niet.
  In de praktijk wordt dit artikel gebruikt om de islam te beschermen.
  Weg met deze oerdomme bepaling die ergens vlak na WO II onder linkse (communistische) invloed aan de grondwet is toegevoegd.
  “Hoe zat het ook alweer?”
  Zo zit het dus.
  Weg met de islam en weg met deze straatschenders.
  Er komt een moment dat iemand het echt zat is en een zootje van dat tuig afschiet.

  Like

 3. Elvi zegt:

  Ik sluit me aan bij Siepman… stuur het in!

  Like

 4. Elvi zegt:

  Trouwens, heb een aantal reacties op de VK gelezen en die waren niet te min! Nederland is klaar met het eeuwige gezeur van allochtonen die zich zogenaamd achtergesteld voelen en wel de ‘moed’ hebben om onze jonge vrouwen te belagen…..

  Ik verwacht veel meer zetels voor de PVV dan de peilingen ons laten geloven. Op dit moment ons enige redmiddel tegen de totale uitverkoop van mijn geliefde landje.

  Like

 5. lucky9 zegt:

  Ongelooflijk “to the point”
  Groeten uit Vlaanderen.

  Like

 6. treintrien zegt:

  In een adem uitgelezen:
  sluit me bij het voorgaande aan!

  Like

 7. guusvelraeds zegt:

  De politieke correctheid (heeft niet met fatsoen maar alles van doen met politieke manipulatie) heeft van Nederland een gesegregeerde samenleving gemaakt. De oorzaak van deze segregatie ligt niet bij de van oorsprong tollerante Nederlander. De oorzaak ligt op de eerste plaats In het gegeven dat de arrogante politieke elite zonder te vragen een volstrekt intollerante cutuur massaal in Nederland gedropt heeft. Daarnaast komt op de tweede plaats dat dezelfde elite met de politieke correctheid als oud maar nog steeds bruikbaar en geolied socialistisch/communistisch instrument verhinderd heeft dat de onaangepasten en intolleranten bijtijds tot de orde werden geroepen. De progressieve elite heeft volledig respectloos over het Nederland volk en haar eeuwen oude cultuur van humaniteit en religieuze verdraagzaamheid heen gewalst ten gunste van een exotische cultuur die druipt van geweldsverheerlijking, religieuze intollerantie, superieure grootheidswaan en een schrijnende anti humane levensinstelling. Nederland is inmiddels onherstelbaar veranderd door de politieke en culturele misdadigers van progressieve makelij. Het enige wat fatsoenlijk Nederland nog kan doen is de enorme maatschappelijke schade zowel op economisch alsook op intermenselijk gebied zo beperkt als mogelijk te houden. Dit kunnen we alleen bereiken als we een 2 sporen beleid voeren. Spoor 1 alleen hen respect geven die dat verdienen en hierdoor waardig zijn in ons midden te vertoeven en dan ook hun vaste plek kunnen krijgen. Spoor 2 een krachtig stop op nog meer instroom van mensen met een moslim achtergrond. Want hier hebben we het namelijk over. Overal waar de moslim verschijnt in grote aantallen worden maatschappijen ontwricht. Dat was 1400 jaar geleden zo en dat geldt op de dag van vandaag nog steeds onverminderd. We hebben nu ongeveer 1,5 miljoen Moslims in Nederland. Het is mooi genoeg geweest. Stelt U zich voor dat dit aantal de komende decennia groeit naar 3, 4 of 5 miljoen. Dat zou het onvoorwaardelijke einde betekenen van Nederland zoals het ooit was. Veranderingen en vernieuwingen zijn deel van een maatschappij en is noodzaak voor het leven als geheel. Maar veranderingen teweeg gebracht door een voortschreidende Islamisering zijn inherent destructief voor elke maatschappij op alle levensgebieden mar vooral op het gebied van de mede menselijkheid en de verdraagzaamheid.

  Like

 8. dompy zegt:

  ja ga toch maar op de pvv stemmen mongolen!

  Like

 9. G.Deckzeijl zegt:

  Ik stem straks PVV, omdat ik m’n land TERUG WIL, DAAROM..!!!!!
  Klik links naast contact, dan snapt u waarom.
  Kazemi hoopt dat Roemer premier wordt en Nederland niet teruggeeft aan de Nederlanders.
  Terug naar de zandbak, zou ik zeggen.

  Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  @Dompy bent U een islamitische of linkse TROL?

  Like

 11. G.Deckzeijl zegt:

  dompy, terug naar de zandbak. ga daar maar trollen.

  Like

 12. Tom Hendrix zegt:

  Candide nog hartelijk bedankt voor dit stuk. De ellende met het grondwetsartikel 1 is dat het op gespannen voet staat met de vrijheid van meningsuiting. In mijn optiek gaat artikel 1 NOOIT meer gewaardeerd worden, dan het artikel over de VRIJHEID van MENINGSUITING. En laat LINKS haar VUILE BEK houden, deze huichelaars namen wel de vrijheid om tijdens het pausbezoek in 1985, deze man volledig belachelijk te maken, maar dat was niet een LIEVE MOSLIM natuurlijk!
  Ter verduidelijking ik heb niets met de RK, MAAR IK HAAT DAT LINKSE GEHUICHEL!

  Like

 13. TP zegt:

  Voorlopig zie ik maar één partij, die het fatsoen in Nederland terug wenst te brengen.
  Maar één partij, die geen discriminatie tolereert.
  Maar één partij, die er voor wil zorgen, dat meisjes weer gewoon over straat kunnen om naar dansles te gaan, zonder te worden uitgemaakt voor hoer door onbeschoft duivels riftuig.
  Dus dat wordt 12 september PVV stemmen voor een ieder die de beschaving terug wil brengen.

  Like

 14. adelaar zegt:

  @ dompy
  Zeker weer zo,n linkse dimmy trol, die diept buigt voor de islam toch.
  Verder een goed stuk, en begrijp zeer goed wat zich daar afspeeld, en allemaal toe gelaten door de linkse gedrochten. Stem PVV en laat de israelische vlag wapperen.(snapje)

  Like

 15. Frans Brassens zegt:

  Beschouw Dompy als een (te) luidsprekertje, aangesloten op de microfoon van dan wel een imampje dan wel een pechtholdachtige. Prefereert U een hol vat, denk dan dat.
  Negéren s.v.p.
  We moeten ons niet laten afleiden van dat uitstekende stuk van Candide .

  Like

 16. Johanna Haarlem zegt:

  zo leuk die dompy 🙂 kijk maar in de spiegerl hé? oepsie waat je zegd ben jezelf met je kop door de helft?? bluh sliep uit sliep uit alle PVV’ers lachen je uit…
  Zoals ik al jaren roep ik vind het niet gewenst en uiterst gevaarlijk dat wij 2 soorten vrouwen in onze maatschappij/land hebben en steeds meer krijgen…de overklede en de onbedekte vrouw!!
  Fuck the Islam.

  Like

 17. Candide zegt:

  Namens de auteur dank voor het lezen allemaal. Misschien dat ik binnenkort nog maar eens in de pen klim.

  Nog wel een kleine noot; dit verhaal is (zoals bovenin aangegeven) fictief en een bijna kopie van de column in de VK. Ik heb alleen willen aan tonen dat de column een enorm eenzijdig verhaal is en er ook een andere kant van de medaille bestaat. Oh ja, en ook nog iets met oorzaak en gevolg omdraaien.. 🙂

  Like

 18. Linsky zegt:

  lone wolf ;
  Dan wordt het tijd dat die vent zich eens na laat kijken! 🙂

  Like

 19. Hellen zegt:

  14.17 Wat lul je nou , de woestijnratten vinden ons , niet knielers en buigers voor die abjecte pedofiele hoofdrover mo minder dan varkens , honden en apen , wij zijn untermenschen voor dat islamitisch tuig , daarom spugen ze op ons en worden we verrot gescholden , idioot !

  Like

 20. Frans Brassens zegt:

  Hoe fictief, Candide (12:44), is een weergave met andere personages en wellicht andere omstandigheden als die fictie gewoon de werkelijkheid weergeeft?
  En hoe eenzijdig is het wanneer daarmee je de vinger legt op een bestaande wantoestand die onderdeel uitmaakt van een veel groter geheel?

  Like

 21. Linsky zegt:

  lone wolf,
  dat leek me toch duidelijk een reactie op dat boek.
  Ik leg het je even uit.
  Die vent, Dirk Jan de Jong, is een dwaas of een zwakzinnige, maar in elk geval een leugenaar en hypocriet boven alles!

  Like

 22. Linsky zegt:

  lone wolf;
  Alleen een verraderlijk links figuur zal NOOIT erkennen dat die verderfelijke islam de oorzaak van alle problemen zijn bij dat rattenvolk.
  De kleine jongetjes mogen thuis al heersen over hun moeder en zussen.
  Dan kweek je echt wel ziek rotschoften hoor! En dat gebeurt daar wel degelijk op basis van die koran. islam en sharia! 😦
  Die dat ontken of niet onderkent, durf ik echt te beweren dat het zelf een rotschoft is, een volslagen krankzinnige en een vuile smerige huichelaar!!!

  Like

 23. E.Eliveld zegt:

  “Allen die zich in Nederland bevinden, worden in gelijke gevallen gelijk behandeld. Discriminatie wegens godsdienst, levensovertuiging, politieke gezindheid, ras, geslacht of op welke grond dan ook, is niet toegestaan.”

  Het woord ‘allen’ moet heel snel in ‘Iedere Nederlander’ verandert worden. En die Nederlander ben je pas als jezelf net zoals beide ouders in Nederland geboren zijn.

  Like

 24. Candide zegt:

  @Frans; De bedoeling is om mensen na te laten denken over de situatie. Wat mij betreft stel jij de juiste vragen.. 🙂

  @lone wolf: De door u beschreven gedragingen (machogedrag, groepsgedrag, de hierarchie en de dictatatuur van de groep) zijn al zo oud als de weg naar Rome. Naar mijn idee is echter het onderliggende waarden stelsel van de jongeren bepalend voor de manier waarop zich dit uit.

  Like

 25. E.Eliveld zegt:

  @ lone wolf – 18 augustus 2012 om 15:35

  “Of zijn er toch geheel andere elementen in het spel?”

  Cultuur (cultuurvreemdheid)?

  Zie voor cijfers, http://www.cbs.nl/nl-NL/menu/themas/dossiers/allochtonen/publicaties/publicaties/archief/2010/2010-b61-pub.htm

  Like

 26. Linsky zegt:

  Lone wolf;
  Dat boek was een onderzoek naar Marokkaanse jongeren in Amsterdam-West!
  En de invloed van de islam wordt er in ontkend!

  Wat heeft dat te maken dan met de Antillen?

  Like

 27. Linsky zegt:

  lone wolf ;
  Probeer je ons hier nu te hersenspoelen? 🙂

  Ik begrijp genoeg om te weten dat die verderfelijke islam-sharia en koran aan de basis liggen van dat volslagen krankzinnige, bedorven islamgebroed!.

  Like

 28. Belle zegt:

  Lone wolf

  Misschien is opvoeding wel een zeer subjectieve waarde.
  Aangezien in Nederland wetten en gewoonterecht ontstaan zijn, lang voor sprake was van wat er nu zo al door importmensen aan gedrag getoond wordt, is de Nederlandse wetgeving en uitvoering niet erg adequaat.

  Elders, kijk eens naar noord-afrika -Marokko, Tunesie- heeft men wel de wetgeving die past bij de opvoeding die ter lande gebruikelijk is. Een dief gewoon met zijn handen geboeid achter de rug, tegen een muur laten hurken en hem daar een uurtje of wat laten zitten…. vaak gezien. Jongetjes van een jaar of 16 en die wachten dan zo tot de papa langs komt. Dat is nog eens wat anders dan in Nederland, waar dit soort jongetjes thuiskomt met een nieuw scootertje zonder dat dat thuis opzien baart.

  Like

 29. Candide zegt:

  @lone wolf, precies mijn punt. U schrijft: “Er is geen ouder-een Nederlander of iemand uit een andere cultuur- die zijn kind in de gevangenis wil zien eindigen.” Volgens mij is er ook geen gelovige die zijn kind in de hel wil zien eindigen. Wat voor hen het zwaarst weegt mag u zelf invullen.

  Like

 30. Linsky zegt:

  Lone wolf;
  jij komt zelf met dat klote-onderzoek uit dat kut-boekje.
  Probeer ons, in elk geval mij niet op een zijspoor te krijgen dat lukt niet.
  Je kunt nu wel met een paar duizend statistieken komen en meningen van duizend zogenaamde geleerden, maar ik snap bij voorbaat al, dat die even bevooroordeeld zijn als jijzelf.
  En hypocriet dus!

  Maar het heeft geen flikker te maken waar je aanvankelijk zelf mee kwam!

  Ik heb een mening gegeven over de huichelachtige inhoud van dat snertboekje.
  Af en over!
  Doei! 🙂

  Like

 31. @Candide: Goed artikel, er is geen woord van onwaar! De waarheid is hard. Ik kan mij zeer goed vinden in jouw gedachtegang. Goed verwoord!

  De ongebreidelde haat tegen de ongelovige is er met de paplepel van jongs af aan ingegoten. Mensen die denken dit soort tuig te kunnen temperen door de zaak bij elkaar te houden, cadeautjes te geven, te bevoordelen ten opzichte van de autochtone burger zijn idioot, naïef en vanuit mijn standpunt bekeken volledig achterlijk (niets ten nadele van mensen met een echte achterstand of handicap, die zijn slimmer!)!

  In mijn omgeving heb ik ook van die idioten rondlopen. Ze kruipen nog net niet voor de islam maar kontkruipen voor de islam lijkt hun doel in het leven te zijn. Je herkent ze snel genoeg, het zijn de types die zeggen dat het wel mee valt, dat het zo’n vaart niet zal lopen en meer van dergelijke crap! Waarschuwen heeft geen enkel nut totdat een van hun geliefden daadwerkelijk slachtoffer wordt en dan nog blijven ze zoete broodje bakken! Het zijn de daadwerkelijke verraders die imho veels te dicht bij me in de buurt zitten!

  Het wordt echt tijd voor een hele andere frisse wind binnen Nederland! De hoogste tijd om dat achterlijk tuig definitief te verwijderen uit de samenleving desnoods met grof geweld, da’s tenslotte de enige taal die het begrijpt! Nederland is vol! Hans Janmaat zij het jaren geleden al en werd ervoor verketterd. Pim Fortuyn zei dat het een achterlijke cultuur (lees: ideologie) is en hoe gelijk heeft deze beste man gekregen? Goddank is er nu Geert Wilders. De enige man in de politiek die hart voor de Nederlander heeft! Helaas is er nog steeds een cordon santiare om hem heen geweven door de linkse verraders in de politiek, zowel nationaal als lokaal.

  Een ieder die de islam een warm hart toedraagt is een comateuze idioot, iemand die het prima vindt dat zijn kinderen en/of kleinkinderen straks als slaven en hoeren voor de islamieten door het leven(?) moeten gaan. Het zijn mensen die hun ogen stijf dichthouden voor de werkelijkheid en de vingers in hun oren steken en constant tralalalala roepen!

  Ik hoop niet dat het ooit gebeurt, want er vallen alleen onschuldige slachtoffers, maar het zou zo maar eens kunnen werken voor die idioten dat er een zware islamitsiche aanslag zou worden gepleegd in Nederland. Let op, voordat ik weer eens afgefakkeld wordt, ik hoop echt van niet maar soms zou het wel eens beter van wel kunnen zijn.
  Ik weet het, het is een zware en belastende gedachte maar soms….

  Maar goed, genoeg van dat alles. Ik hoop dat Nederland het licht nog ziet voordat het licht echt uitgaat en er een arabische duisternis over ons heen komt…

  Like

 32. lucky9 zegt:

  Appels vallen altijd onder de boom.

  Ook de rol van de islamofiele overheid, politiek correcte ministers en de laffe media verklaren ook het steeds stijgend machogedrag, groepsgedrag, agressief gedrag, verkrachtingsgedrag enz. van de islamitische groepen.

  De gemeenschappelijke noemer is islam. Daarvoor hebben we geen sociologen en politicologen nodig om dat uit te vinden. Die houden zich liever bezig met schriftvervalsing.

  In Vlaanderen intervenieert de Belgische overheid zo : http://tinyurl.com/bq2euwm

  Like

 33. Tom Hendrix zegt:

  Pieter Veenstra 16.33. uur, precies to the point Pieter. @ Linsky, ik ben het volledig met je eens!
  @Lone Wolf is bezig met misleiding en uitwijking, dat heb ik gauw in het snotje gekregen, hij lijkt mij diegene die de krokodil voert, en hoopt dat hij gespaard wordt.

  Like

 34. Linsky zegt:

  Psies Lucky, psies, geschieds- en rapport-vervalsing van dat smerige linkse schorem.
  Indoctrinatie, hersenspoeling, manipulatie en misleiding!
  Leugens!

  Die gast begint met het verdedigen van die criminele moslim jeugd, om ze langs een omweg even op een lijn te stellen met Antillianen.
  Da’s naar mijn gevoel een smerige debateertruck, ( geleerd van,Dries?) volkomen irrelevant, want het ging in dat kutboekje over de eindconclusie dat het allemaal niks met de islam te maken had.
  We hebben ook Nederlandse, Duitse, belgische criminelen, etc….enzovoorts en zo verder!
  Maar die hebben een heel andere motivatie…..geen islam in elk geval! 🙂

  Like

 35. TP zegt:

  Ach ja, Jan Dirk de Jong.
  Daar schreef ik in november 2007 al het volgende over:

  “Wat is dat toch met die onderzoekers van tegenwoordig? Het lijkt er verdacht veel op, dat zij willens en wetens aansturen op een andere uitkomst dan die het klootjesvolk zich logischerwijze heeft eigen gemaakt. Alsof er opzettelijk naar een politiek correcte conclusie toegewerkt wordt. Eén die vooraf reeds bepaald is.”

  De grote onderzoeker stelde, dat het delinquente groepsgedrag van ‘Marokkaanse’ jongens eigenlijk de schuld is van de Nederlanders. Hoewel ik later weer begreep, dat Nederlanders helemaal niet bestonden, maar dat was weer een ander onderzoek.
  Of Jan Dirk ooit nog toegekomen is ook het delinquente gedrag van Marokkaanse etterbakkies te bestuderen in Frankrijk, weet ik niet.
  Of in Duitsland.
  Of in Denemarken.
  Of in Zweden.
  Of in België.

  Die linkse onderzoekjongens zijn beregoed. Alle respect. Echt waar!. Zij zijn in staat uit 1+1 van alles te laten komen, zolang het maar geen 2 is.

  En al komen die Marokkaanse etterbakkies uit Marokko, met een moslimse achtergrond, waarin ze geleerd wordt ver verheven te staan boven elke ongelovige klotekaffer, boven elke vrouw, waaronder hun moeder, en nog verder boven kaffermeisjes, die zonder uitzondering als hoeren betiteld worden, dit alles heeft natuurlijk niets met de islam te maken.
  Ook niet als zij gaan voetballen met kransen ter nagedachtenis van Joden, hoewel ze ook vanuit hun hoogstaande religie voortdurend voorgeschoteld krijgen, dat Joden erger dan varkens zijn.
  Dat staat natuurlijk allemaal volkomen los van de islam.
  Begrijpt u wel?
  Stom varken?

  Nee, het wordt nu eindelijk eens de hoogste tijd, dat wij Nederlanders, ons eens netter gaan gedragen.
  Dus ons eens bezig gaan houden met bekogelen van bussen,
  Het lastigvallen van ambulancepersoneel.
  Het overvallen van oude en/of gehandicapte mensen.
  Het verkrachten van meisjes, die naar dansles gaan.
  Het in elkaar slaan van homo’s.
  Het verdrijven van Joden uit hun wijk.
  Enzovoort.
  Wij Nederlanders moeten weer eens iets gaan doen, waar onze Jan Doede… eh Dirken, trots op kunnen zijn.

  Like

 36. Linsky zegt:

  Lone wolf;
  Kun je nagaan tot o welk niveau ze de zaak tillen en manipuleren, de schoften!
  Kennelijk ben je niet goed op de hoogte van het feit dat er zoiets als ‘wetenschappelijke’ maffia bestaat.
  Daar zullen we het verder maar niet over gaan hebben, want dat valt buiten de context van dit blog.
  Enne, wat mijn taalgebruik betreft…ik pas dat aan bij de ernst van de aangekaarte kwestie en het niveau van misleiding waarmee men me op een dwaalspoor wil zetten! 🙂

  Like

 37. Tom Hendrix zegt:

  Links en islam een uiterst gevaarlijke MIX! Dodelijk voor lijf, geest en leven.

  Like

 38. Tom Hendrix zegt:

  @Linsky 19.10. uur, ik sta volledig achter je visie Linsky!

  Like

 39. max zegt:

  lone wolf zegt op18 augustus 2012 om 19:02:

  “Het kut-boekje van Dirk Jan de Jong is een dissertatie, ofwel een proefschrift, voorafgaand aan een promotie tot doctor in de betreffende wetenschapsdiscipline, in dit geval criminologie.

  Als Dirk Jan de Jong hierop promoveert, vraag ik mij af wat zo’n titel nog waard is.

  Het is precies zoals TP zegt: “Die linkse onderzoekjongens zijn beregoed. Alle respect. Echt waar!. Zij zijn in staat uit 1+1 van alles te laten komen, zolang het maar geen 2 is.”

  De allereerste fout die al gemaakt wordt, is het weg redeneren van de (islamitische) cultuur.
  En dan kun je inderdaad met onze westerse manier van denken, iets anders aan wijzen als oorzaak: machogedrag, groepsgedrag en de hierarchie en dictatatuur van de groep.

  Ik citeer lone wolf c.q. Dirk Jan de Jong nog maar even:
  “Hij kwam tot de conclusie dat het gedrag van Marokkaanse jongeren niets heeft te maken met geloof, imam en de Marokkaanse cultuur. Maar alles met machogedrag, groepsgedrag en de hierarchie en dictatatuur van de groep.”

  Dus het gedrag van Marokkaanse jongeren heeft niets te maken met geloof, imam en de Marokkaanse cultuur?

  Dus heeft het gedrag alles te maken met machogedrag, groepsgedrag en de hierarchie en dictatatuur van de groep?

  Want dat machogedrag, groepsgedrag en de hierarchie en dictatatuur van de groep wordt toch bepaald hoe de groep denkt, door de cultuur van die groep?

  Een heel mooi verhaal dat door jou hier werd geplempt, het lijkt heel wat, maar als je het goed leest, zie je dat 1 mogelijke oorzaak volledig uitgesloten wordt, en er wordt vervolgens verklaard dat het gedrag wordt veroorzaakt door een ander gedrag……… dan rijst de vraag hoe is dat gedrag dan weer ontstaan?

  En zoals ik het in jouw commentaar lees heeft Dirk Jan de Jong daar blijkbaar geen antwoord op.

  Like

 40. lucky9 zegt:

  @TP om 17:50
  Hulde! De nagel op de kop
  “Zij zijn in staat uit 1+1 van alles te laten komen, zolang het maar geen 2 is.”
  Dank voor de 😆

  Ter zake: een voorafgaand dissertatie aan een promotie tot doctor in de criminologie? Nog leuker!
  Mijn professoren zouden gezegd hebben herschrijven die gefantaseerde nonsens en volgend jaar terugkomen jongen. 3/20 voor de moeite en het papier.

  Like

 41. Linsky zegt:

  War worden er toch veel woorden vuil gemaakt aan dat kut-boekje.
  Ik snapte onmiddellijk dat het een smerige manipulerende, leugenachtige en hypocriete tekst moest zijn.
  Da’s duidelijk als een smeerlap beweert dat de islam niet van invloed is.

  Like

 42. Linsky zegt:

  En speciaal om aan het gewenste taalgebruik van Lone wolf te appelleren.

  Het mag evident zijn dat denken dus in de meest voorkomende vormen aanwezig is, zich manifesteert en de leiding neemt. Daarbij is conformisme helaas de meest ernstige ziekte eigenlijk! Het veroorzaakt een ongerechtvaardigd, vaak zelfs onwankelbaar vertrouwen in overheden, wetenschap, axioma’s, kortom het hele establishment, etc.

  Juist in onze tijden zou men toch meer verdacht moeten zijn op het knoeien met meetgegevens, verzinnen van proefpersonen en het stelen van andermans onderzoeksresultaten. Veel beoefenaren van de wetenschap gedragen zich nou niet bepaald zoals het hoort. Het opzettelijk vervalsen van experimentele uitkomsten bijvoorbeeld komt meer voor dan men weet.

  De Amerikaanse wetenschapsonderzoekster Marcel Lafollette schreef over deze kwesties een uitstekend boek: Stealing into Print. Het is een bezorgde analyse van de vele facetten van het wetenschappelijk bedrog.

  Volgens professor Doug Altman van de Universiteit van Oxford zijn de doelen van het onderzoek vaak onduidelijk, zijn uitkomsten vertekend, onderzoeksgroepen te klein en analyses en verslagen incompleet, dubbelzinnig of domweg fout. Heel veel onderzoeksrapporten presenteren te positieve resultaten, negatieve resultaten worden vaak weggelaten of worden helemaal niet gepubliceerd.

  En toch wordt ons dat alles als wetenschappelijk vaststaand en ‘bewezen’ verkocht! Vaak wordt er gewoonweg niet stil gestaan bij de oorspronkelijke belanghebbers van weer nieuwe wetenschappelijke ‘feiten’. Vrijwel alle laboratoria, Universiteiten etc. worden gesponsord door multinationals en grote bedrijven, medische giganten, die er allen natuurlijk wel belang bij hebben dat de resultaten uitermate gunstig voor hen zijn.

  Heel veel resultaten worden dus feitelijk geconstrueerd en gekocht!

  En zo wordt dus vaak van te voren bepaald tot welke conclusie een onderzoek met leiden, in dat kut-boekje dus tot het vaststellen dat de islam volkomen onschuldig is!

  Bedrog, fouten, misleiding en blunders komen in alle disciplines voor. Geologie, de paleontologie, de archeologie en de antropologie, exacte wetenschappen, astronomie en vooral in de medische wetenschappen, etc.

  Dr. John Marks van het European Science Foundation zei in een interview in 2008:

  “Het is belangrijk dat fraude uit wetenschap wordt gezeefd. Niet in de eerste plaats om het feit dat foute wetenschap voor foute antwoorden zorgt, maar juist omdat het uitlekken van foute wetenschap ervoor kan zorgen dat de publieke opinie over wetenschap verandert. “Het vertrouwen van mensen in de wetenschap kan door enkele fraudezaken wegvallen.”

  Uit; http://diamental.nl/images-linsky/geloof%20uit%20het%20ongerijmde/geloof.html

  Like

 43. max zegt:

  Lone,

  Je zegt:
  de Jong zegt heel duidelijk dat het gedrag wordt bepaald door de straat, met zijn eigen cultuur en taal.

  Dus toch cultuur en taal! En waar wordt de cultuur van de Marokkaanse jongeren door bepaald, en daarmee hun gedrag?

  verder vergelijk je Marokkaanse jongeren met Lonsdale-jongeren:
  Lonsdale jongeren krijgen hun straatcultuur, kleding en taal niet van hun ouders mee.Het is de groep en de groepsdynamiek in de pubertijd waardoor ze opstandig worden.

  Appels en peren vergelijken.

  Lang niet alle jongeren worden Lonsdale jongeren, daar moet je tot aangetrokken voelen en hetzelfde denken, en dan moet je ook nog in zo’n groep terechtkomen. Lonsdale jongeren komen uit alle lagen van de bevolking. Het is ook een keuze!

  De Marokkaanse jongeren groeien met elkaar op, wonen veelal in dezelfde buurt komen in dezelfde buurthuis, moskee e.d. Ze zijn als Marokkaan geboren, en wat niet onbelangrijk is: als Moslim. Dit bepaald hun wereldbeeld en denkbeeld. En dit bepaald het gedrag van de Marokkaanse jongeren, en dat kan de Jong niet wegredeneren. En het is geen keuze.

  Lone, ik hoef jou niet te vertellen wat hun hun wereldbeeld en denkbeeld is.

  Om het even duidelijk te maken:
  Je weet wat de Marokkaanse jongeren de vrouwen naroepen met een kort bloesje en kort broekje.

  Het meisje uit het bovenstaande verhaal is wel een fictief verhaal, maar met een degelijke kern van waarheid.

  En je weet ook wat het denkbeeld is over een vrouw is, waar een vrouw staat in de Islam.

  Hoe kun je dan in vredesnaam zeggen dat het gedrag van Marokkaanse jongeren niets heeft te maken met geloof, imam en de Marokkaanse cultuur?

  Like

 44. rommel zegt:

  Als dat gedrag van die Marokkaanse straatterroristen alleen maar wordt bepaald door de straat, met zijn eigen cultuur en taal, is het toch onverklaarbaar dat die groep alleen maar uit islamitische Marokkanen bestaat? Waar zijn de kaaskoppen, katholieken, protestanten, roodharigen, negers, en elk ander die geen islamiet is gebleven dan?
  Als het kinderen van jehova getuigen waren geweest zou de slinkse kerk er geen probleem mee hebben om die religie als bron van het kwaad aan te duiden.
  Trouwens die hele discussie waar dat gedrag vandaan komt zal me ballen jeuken. Van de straat afrossen dat tuig.

  Like

 45. Tom Hendrix zegt:

  @ Rommel 21.26. uur, inderdaad zou de LINKSE KERK er enorm OPHEF over maken als het deze betreffende jongeren zouden zijn. Maar volgens de gestoorde linkse luchtfietsers zijn de moslims i.p.v. daders, slachtoffers! En dat is nu juist wat de RODEN het beste kunnen, het omdraaien van de WAARHEID. Dat hebben ze geleerd van LENIN!

  Like

 46. ajran lammers zegt:

  nu we het er toch over hebben, waar blijven al die maroc jeugdigen als ze, voor het gemak, ouder dan 30 jaar zijn? Of bestaat het fenomeen nog niet lang genoeg? Ik heb er namelijk een hard hoofd in of daar ooit nog wat goeds uitkomt maar ik laat mij graag verrassen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s