Canadese krant waarschuwt voor “Bosbrand-Jihad”

Een bosbrand in de buurt van Pamplona – In Spanje komen op dit moment veel bosbranden voor. Oorzaak: “accion humana accidental” (menselijke onoplettendheid)

In het westen van de VS staan veel bossen in brand, mensen vluchten om hun leven te redden en raken daarbij al hun have en goed kwijt. Ook in Europa brandt het; op Tenerife, in Kroatië en op andere plekken langs de Middellandse Zee. Zeker zijn het vaak onoplettende mensen of de bliksem, maar vaak ook de zogenaamde “milieubeschermers”, die tussen twee linkse “milieuonlusten” door zich een kleine orgie in het bos permitteren en daarbij misschien ook een half opgebrande joint of andere sigarettenpeuk weggooien. Maar vaak is het gewoon de islamitische Jihad. Op het internet roept Al Qaida hiertoe nadrukkelijk op, met duidelijke aanwijzingen:

De laatste uitgave van de propagandapublicatie van Al Qaida, “Inspire”, toont dezelfde inhoud met de gebruikelijke hoeveelheid narcisme, misleidende dreigingen en herhaalde lofliederen op dode terroristen. Maar wat in het oog springt, is de plaats die het biedt aan een nieuw, onverwacht doel: De bomen.

Elf pagina´s van het online-magazine houdt zich bezig met het thema hoe men bosbranden kan stichten in de NAVO-landen. Ze leveren zowel tactische als religieus-islamitische redenen en een geïllustreerde stap-voor-stap aanwijzing hoe men een bosbrand sticht, met benzine en een wasmachineklok.

“Vuur is een van de soldaten van Allah”, staat erin.

Heeft men nog behoeft aan een commentaar hierover? Zo ja, zegt Martin Rudner, emeritus hoogleraar aan de Carleton Universiteit:

“Het feit, dat deze oproep in het Al Qaida tijdschrift ´Inspire´  gepubliceerd werd, die eigenlijk oproept tot Jihad-activiteiten in het Angelsaksische Westen, duidt erop dat de bosbrand-Jihad een serieuze bedreiging is”.

en:

Het rapport van het Amerikaanse Ministerie van Defensie uit 2009 noemde een toenemende interesse in “bosbrand-Jihad” onder terroristen.

en:

“Het staat jullie vrij om een brandbom aan te steken”, stond er op de cover van “Inspire”. De foto´s tonen apocalyptische scènes van brandende bossen.

Een artikel van een vooraanstaand Al Qaida-lid, Abu Musab Al-Siri, moedigt de “gewone verzetsstrijders onder de moslims” aan, die in Amerika en de geallieerde landen (Europa) wonen, om “acties van eenvoudig verzet te plegen, zoals de vernietiging van economische doelen en bosbranden in de hete zomermaanden”.

The Province

Ahum. Ze hebben werkelijk de bedoeling het Westen te “verrijken”. Zowel economisch als “cultureel”. Zolang de uitoefening van de islam is toegestaan, zullen er steeds weer moslims zijn, die de terreur-Jihad tegen de ongelovigen voeren. Hopelijk vallen hun meeste slachtoffers in de rijen van diegenen, die hen, zichzelf onderwerpend, moskeeën en islamonderwijs toestaan en hen met vele andere concessies ondersteunen.

Zie mede:

http://hvv.amsterdampost.nl/HVV/www.hetvrijevolk.com/index4155.html?pagina=7888

(Een vertaling uit februari 2009 van ondergetekende over bosbranden in Australië)

Bron:

http://www.kybeline.com/2012/08/17/kanadische-zeitung-warnt-vor-waldbrand-dschihad/#more-37273

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Canada, Islam, Jihad, Moslims, VS. Bookmark de permalink .

18 reacties op Canadese krant waarschuwt voor “Bosbrand-Jihad”

 1. Sommigen van jullie herinneren jullie vast wel de grote brand op de Carmelberg waar velen zijn omgekomen. Ook deze zomer waren er al een paar branden in het land, allemaal blijkbaar met opzet aangestoken. Door wie??? Rhetorische vraag…..

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Die woestijnapen zullen net zo lang alles verbranden en verwoesten totdat er niets meer over is, en dan wegtrekken naar landen waar nog te halen en te vernietigen valt.
   Moslims zijn de eigentijdse plaag van het Egypte uit de oudheid.

   Like

 2. Omdat ik na elke reaktie hier een mail kreeg dat ik moest confirmeren of zo iets dergelijks, het was elke keer ergerlijk, besloot ik om me bij wordpress in te schrijven. Onder mijn eigen naam kon dat niet. En nu zie ik dat ik als dorithbatmoshe verschijn. Het zij zo. Ik ben inderdaad de dochter van Moshe (niet de Moshe die de 10 geboden op z’n dak kreeg)

  Like

 3. E.J. Bron zegt:

  @dorith

  Onlangs is WordPress geüpdatet. Tot nu toe is het er niet veel beter op geworden! 😦

  Like

 4. G.Deckzeijl zegt:

  On Topic: zodra de daders in de kraag gevat zijn en als het vuur nog gaande is, ze er gewoon in flikkeren. Benieuwd of ze daarna nog zo’n grote jihad-smoel hebben.
  Als het vuur volgens hun verknipte brein een soldaat van allah is, kunnen ze meteen kennismaken. Zal een krokant resultaat geven, geloof dat maar en dat zelfs zonder Croma…

  Like

 5. Ko Lumbus zegt:

  Offensief gebruik van de tactiek der verschroeide aarde, indien het de “gewone verzetsstrijders onder de moslims” zijn die hier – zoals geadviseerd door Al Qaida – achter zitten.

  Like

 6. Paardestaart zegt:

  Nou, ik ben bang dat je alle nare ´incidenten´ waar moslims bij betrokken zijn onder jihad moet scharen..Mensen treiteren zodat ze de buurt verlaten is niet treiteren zonder meer, het is gewoon overname – landjepik. En mensen op straat beroven en terroriseren is een strijdmethode..net als lawfare, straatgeweld en verkrachting.
  Het erge is dat de overheid het gewoon tolereert, dat er niemand is die terugslaat..want wij vertrouwen hier op de rechtsstaat. Gezien het artikel wéet de amerikaanse overheid van het verband tussen brandstichting en jihad, en in plaats dat er een volksoproer uitbreekt omdat dat feit aangekaart wordt in het openbaar, is er gewoon weer ergens brand uitgebroken.. Ik vraag me toch af wanneer hier nou eens de vlam in de pan slaat! Het is wel ontnuchterend dat niettegenstaande het internet, waar je de details van alle ellende kunt opzoeken en nalezen, de burgerij zakkig nog steeds nergens van af weet als het niet in de krant staat of op de tv is geweest..! Als het niet in het nieuws is, gebeurt het niet en is het niet waar..!

  Like

 7. De afgelopen maanden zijn er ook binnen Nederland, Belgie en Duitsland steeds grotere branden in panden of op industrie-terreinen geweest. Mijn eerste gedacht was dat het door islamieten was aangestoken. Ik zou wel eens heel dicht bij het juiste antwoord kunnen zitten. Helemaal nu ik bovenstaand artikel lees. Bij nagenoeg elke brand is steeds weer opnieuw niet duidelijk wat de daadwerkelijke oorzaak ik geweest en hoor je er na een poos helemaal niets weer over. Apart…

  Like

 8. Martien Pennings zegt:

  Ik vermoed al een paar jaar bosbrandstichting door moslims.
  Wat is makkelijker qua jihad?
  Maar je zegt het niet, want dan ben je paranoia.

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  Paardestaart 16.57. uur, inderdaad, de nederlander is helaas inderdaad een ” watje’ c.q. een “meelzak” geworden. En dat is het gevolg van 40 jaar STAATSPROPAGANDA/ ofwel de invloed der RODEN en LINKS LIBERALEN in nederland. Tevens aangevuld met de HOER PERS, kunt U ervan uitgaan dat de meesten gehersenspoeld zijn. Schijnbaar moet er een aanslag plaatsvinden zoals de Twin Towers,Madrid en Londen voor de makke schapen wakker worden.
  Ik ben benieuwd hoe het 12 september afloopt.

  Like

 10. Johanna Haarlem zegt:

  alles wat mooi is moet vernietigd!! ook onze natuur dus…..wat een mongolen!!zijn het toch ik dacht nog aan vuurballen/meteorieten….maar toen vorig jaar die giga branden in Aussie waren las ik dit al over die vuurJihad….maar het is altijd die roker weer met die peuken…

  Like

 11. louis-portugal zegt:

  Grote bosbranden in Griekenland het vorige jaar.
  Onvoorstelbaar de negtieve vernietigingskracht van die moslims.
  Ze maken alles kapot wat niet in hun systeem past en dat is heel veel.

  Like

 12. Jan T zegt:

  Een half jaar geleden:
  Turkije geeft bosbrand-terreurcampagne tegen Griekenland toe |

  http://xandernieuws.punt.nl/?id=648871&r=1&tbl_archief=&

  Like

 13. lucky9 zegt:

  1400 jaar geleden begonnen ze hun rooftocht met alle irrigatie-systemen op hun veroveringspad te vernietigen. Ze zijn gewoon achterlijk, gehersenspoeld en mentaal gestoord. Realiseer U dat nu eens!

  Like

 14. guusvelraeds zegt:

  Produceren kunnen ze niets. Alleen vernietigen. Hun economie heeft in hun 1400 jarig bestaan voornamelijk gedraaid op oorlogsbuit, slavenhandel en roof. Vandaag de dag hebben ze olie maar zijn ondanks niet in staat een fatsoenlijke industriele infrastructuur op te bouwen laat staan een geemancipeerde humane samenleving.

  Like

 15. Pingback: Israël: “Afrikaanse migranten” verkrachten steeds opnieuw Israëlische meisjes en vrouwen. Israëlische minister noemt migranten “infiltranten” | E.J. Bron

 16. Pingback: Bosbrandaanslagen in Jeruzalem | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s