VIDEO: Moslimonlusten in Mumbai

In het Indiase Mumbai, ook bekend onder de naam Bombay, is het afgelopen zaterdag tot heftige onlusten tussen duizenden moslims en de politie gekomen. De moslims traden vernielzuchtig op, omdat daarvoor in het noordoosten van India bij rellen rondom het landrecht tussen islamitische kolonisten en het volk van de Bodo meer dan 50 doden vielen. De moslims zoeken de schuldvraag blijkbaar niet bij zichzelf en daarom steken ze in Mumbai uit “wraak” auto´s van de media en de politie in brand.

Deze video laat een volledig opgehitste meute zien, die niet meer onder controle is. In blinde vernielingswoede werden auto´s vernield en in brand gestoken. Daarbij kwamen blijkbaar twee moslims om het leven, 44 politieagenten raakten gewond. Als “kafir” kun je op dit soort momenten maar beter niet in de buurt zijn:

De “Freie Presse” uit Sachsen bericht over deze gebeurtenissen:

Bij botsingen tussen duizenden demonstrerende moslims en de politie in de Indiase stad Mumbai werden zaterdag twee mensen gedood en raakten er meer dan 50 gewond. De demonstranten protesteerden volgens de politie tegen de dood van moslims tijdens onlusten in juli in het noordoosten van het land. De politie zette knuppels in en vuurde in de lucht om de menigte uit elkaar te drijven. De demonstranten gooiden met stenen en beschadigden meer dan tien politievoertuigen.

Twee demonstranten overleden aan hun verwondingen, die zij tijdens de botsingen hadden opgelopen, zei een politiewoordvoerder. Ze zouden schotwonden hebben opgelopen. Onder de 52 gewonden zouden 44 politieagenten zijn. Bovendien zouden er drie televisiewagens in brand zijn gestoken, omdat de verslaggeving over de onlusten in de deelstaat Assam in juli volgens de demonstranten bevooroordeeld tegenover moslims was.

Bij de onlusten tussen islamitische kolonisten en leden van het volk van de Bodo ging het om landrechten. Er werden minstens 53 mensen gedood, ongeveer 400.000 mensen moesten uit hun huizen vluchten en zochten toevlucht in noodonderkomens van de regering.

Ook “Der Spiegel” bericht van gewapende overvallen en tienduizenden mensen die op de vlucht zouden zijn. Men kan er dus van uitgaan, dat de islamitische “kolonisten” eisen stelden aan het oorspronkelijke volk van de Bodo en dat dit zich hiertegen verzette. Zoals bijna overal gaat de agressie eerst van moslims uit, die gewichtig doen en hun expansie volgens de islamitische ideologie van veroveren en buitmaken als heel vanzelfsprekend beschouwen.

De toestand in Mumbai moet waarschijnlijk net zo worden gezien als de onlusten van de moslims in de banlieues van Parijs, die door de media aan ons werden verkocht als “jeugdrellen”: als moslims in botsingen met “ongelovigen” om het leven komen, is het vanuit islamitisch oogpunt onbelangrijk of zij daaraan schuld waren. Men beschouwt de kafirs per slot van rekening als minderwaardig, die daarom ook meestal als de schuldigen worden beschouwd. De oemma zorgt dan voor een opstand om haar geloofsbroeders te wreken.

Ralph Burkei 

Bij deze gelegenheid wil ik ook graag herinneren aan de Münchener mediaondernemer Ralph Burkei, voor wiens tv-programma “Bayern Journal” in een kwart eeuw heb gewerkt. De toenmalige president van TSV 1860 München en vroegere penningmeester van de CSU in München is in november 2008 in de islamterreur in Mumbai gestorven. Tien moslims uit Pakistan liepen destijds in de stad rond en hebben ongelovigen gedood, waar ze deze ook maar konden vinden. Daarvoor waren ze exact met deze koranverzen gedrild. Bij deze “religieus” gemotiveerde waanzin kwamen 174 mensen om het leven, minstens 239 mensen raakten gewond. Burkei stierf bij het Tadj-Mahal hotel, dat de islamitische terroristen als een van hun doelwitten hadden uitgezocht.

De terreur van de islam zal nooit stoppen, zolang moslims van het gevaarlijkste boek ter wereld aanwijzingen voor de Jihad krijgen. De politiek van het Westen moet de islamitische verenigingen en organisaties dwingen om al deze strijd- en moordbevelen voor eeuwig uit de koran te halen en deze met onmiddellijke ingang ongeldig verklaren. Als ze dit niet doen, worden ze grondwetvijandig verklaard en verboden. De ene vereniging, organisatie, moskeegemeente en Koranschool na de andere. Er is geen andere manier om de 1400 jaar durende Jihad te stoppen. Anders zal Europa in het sluipende proces van de geboorte-Jihad langzaam ten onder gaan.

Bron:

http://www.pi-news.net/2012/08/video-moslem-auschreitungen-in-mumbai/#more-272968

Auteur: Michael Stürzenberger

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in India, Islam, Moslims. Bookmark de permalink .

9 reacties op VIDEO: Moslimonlusten in Mumbai

 1. Tom Hendrix zegt:

  Nee toch, dat meent U niet, die lieve muzelmannen doen toch zo iets niet. Vraag maar aan PECHDROL Demonen 66, Harry-Hamas- van Bommel SP, seniel Dries van Agt CDA, en de zwarte weduwe GRETTA Duysenberg! Deze figuren en hun maatjes van hun politieke partijen hebben ervoor gezorgd dat wij in de toekomst dezelfde ellende met de achterlijke MOSLIMS gaan krijgen. Dankzij hun achterlijke HAATBOEK KORAN zullen ze iedere samenleving ontwrichten!

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  O ja, Duysenberg is van de PVDA, deze horen ook bij de verraderskliek. Partij van de Arabieren!

  Like

 3. koddebeier zegt:

  Zolang je ze niet terug stuurt naar die zandbak van ze, blijf je ellende houden.
  Dan moet je de landverraders gelijk meesturen.

  Like

 4. louis-portugal zegt:

  Zolang onze eigen landverraders de situatie niet willen inzien zal er niets veranderen

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  @Louis- Portugal, helemaal mee eens Louis. En geloof maar dat de LINKSEN hand-en spandiensten blijven leveren aan de achterlijke volgers van de weerzinwekkende ideologie islam. Ook al moet daardoor de eigen bevolking daaronder lijden!

  Like

 6. daiyu-ninja zegt:

  Ik wil die landverraders wel gratis vliegles geven,……woon 12 hoog…… dus dat moet lukken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s