Aartsbisschop van Beiroet waarschuwt, tot leedwezen van de media en een dhimmipriester, voor de islamisering van Duitsland

De Syrisch-katholieke bisschop Melki en de polygamistenfan Michael Janssen, die van zichzelf beweert ook een christen te zijn….

Dat moet gisteren een enorme schok geweest zijn voor de kerk in Mülheim! De Syrisch-Arameïsche aartsbisschop van Beiroet, flavien, Joseph Melki, sprak duidelijke taal over de islam. De reactie van de “WAZ” laat duidelijk zien dat de Duitse media op ieder moment bereid zijn tot buitenlandervijandigheid en racisme als het om hun lievelingsreligie, om de islam gaat. Bij gebrek aan argumenten komen dan complimenten naar voren als “zogenaamd”, “zelfbenoemde” of deze keer “inspannend” en “fundamentalist”.

De gast van de St. Mariageboorte gemeente waarschuwde dat de islam Europa – voortgestuwd door polygamie en kinderrijkdom – binnen 50 jaar zou kunnen veroveren: De extreme opvattingen van de aartsbisschop van de Syrisch-katholieke kerk verrasten ook stadsdecaan Janßen.

De Mülheimer kerkgemeente St. Mariageboorte had zondag een inspannende gast: Aartsbisschop Flavien Joseph Melki, de hoge vertegenwoordiger van de Syrisch-katholieke kerk in Libanon, celebreerde in de parochiekerk een pontificale mis. Al de in het Frans gehouden, stukje bij beetje in het Duits vertaalde preek van de 81-jarige maakte duidelijk: hier staat een man, die de wereld ruw in christenen en moslims verdeelt. Hier de bedreigde minderheid, daar een agressieve religie, wiens jonge vertegenwoordigers men volgens hem in het gunstigste geval kan bekeren.

Maar het grappigste komt nog:

Stadsdecaan waarschuwde voor fundamentalisme.

Na de heilige mis volgde een ontvangst in het katholieke ontmoetingscentrum op de kerkheuvel: Hier riep Melki voor ongeveer 30 gemeenteleden het gevaar van een strijdlustige islam in herinnering, die – gestimuleerd door polygamie, het grote aantal kinderen en financiële steun door de “olielanden”- binnen 50 tot 100 jaar Europa zou dreigen te veroveren.

WAZ

Men moet zich afvragen wat voor verloederde hoerenlopers en perverse figuren deze kerkfunctionarissen zijn, wanneer voor hen kritiek op polygamie al fundamentalisme betekent. En datzelfde kan men zich ook bij de “WAZ” afvragen: Hoeveel echtgenotes heeft de WAZ-journalist in zijn slaapkamer, dat hij de kritiek op polygamie zo zonder woorden verder reikt, zonder dat hem de potsierlijkheid van deze beschuldiging opvalt?

Bron:

http://www.kybeline.com/2012/08/20/mulheim-syrischer-gast-bischof-macht-islamkritik-predig-zum-grosen-leid-der-medien-und-dhimmipfarrer/#more-37362

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", Christendom, Europa, Islamisering, Islamkritiek. Bookmark de permalink .

4 reacties op Aartsbisschop van Beiroet waarschuwt, tot leedwezen van de media en een dhimmipriester, voor de islamisering van Duitsland

  1. Tom Hendrix zegt:

    Zo fijn zijn bij onze “oosterburen” de christelijke leiders, ten opzichte van een “broeder in het geloof”, die tenminste de MOED heeft om de ISLAM te DUIDEN zoals die IS. Maar geloof maar dat het in nederland hetzelfde is, delen van de KPN zijn zo links als een kwartje, net als velen in de Rooms Kathoelieke kerk in nederland. Vaak zijn de gelovigen daarvan redelijker als hun voorgangers. Daarbij speelt in Duitsland nog steeds een overdreven schuldgevoel van de NAZI tijd een essentiele rol. De betreffende bisschop heeft gewoon gelijk natuurlijk.

    Like

  2. Elsa zegt:

    DEze Aartsbisschop was moedig door de waarheid te zeggen ::geleerden zeggen ::de vraag is niet : OF : maar : WANNEER ..die overheersing een feit is..

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s