Ahmadinejad: “We zullen Israël spoedig vernietigen”

Voor de zoveelste keer heeft afgelopen vrijdag de Iraanse president Mahmoud Ahmadinejad openlijk verklaard, dat het belangrijkste doel van zijn buitenlandse politiek zou zijn de staat Israël van de kaart te vegen.

“Het zionistische regime is een kankergezwel”, verklaarde Ahmadinejad voor miljoenen mensen, die op “Al-Quds”-dag op de straten in het land bij elkaar kwamen, de dag, waarop Israël´s soevereiniteit over Jeruzalem wordt betreurd.

De Iraanse leider vervolgde met de volgende woorden:

“Ook als er maar een cel van hen op een millimeter van het (Palestijnse) land overblijft, zal de geschiedenis (van het bestaan van Israël)  zich herhalen. De naties van de regio zullen spoedig afrekenen met de bezetters van het Palestijnse land… er zal vast en zeker een nieuw Midden-Oosten ontstaan.”

Op grond van de toenemende agressie van Iran en verontrustende berichten over zijn atoomprogramma, zijn steeds meer Israëli´s bang voor een mogelijke oorlog.

Israëlische functionarissen verschillen van mening in de kwestie over een preventieve aanval op de nucleaire installaties van Iran. Enkelen argumenteren, dat zo´n aanval het nucleaire programma alleen maar zou uitstellen, maar niet beëindigen. Anderen zijn van mening, dat dit al voldoende zou zijn, net zoals in het jaar 1981, toen Israël de atoominstallaties van Irak verwoestte.

Weer anderen maken zich zorgen, dat een aanval van Israël zonder toestemming vooraf of steun van de VS een kloof zou kunnen doen ontstaan tussen Israël en zijn naaste bondgenoten. De Israëlische ambassadeur in Washington, Michael Oren, zei echter tegen de Israëlische krant “Israel Hajom”, dat hij niet zou geloven dat dit het geval zou zijn.

“Indien Israël mocht besluiten om op te treden tegen Iran, zullen we brede steun van de Amerikaanse bevolking en het Amerikaanse Congres krijgen.”Dat op zijn beurt zou Obama en het Witte Huis ertoe doen besluiten om Israël te steunen, aldus Oren.

Intussen zond het tweede Israëlische televisiekanaal een bijzonder interview uit met een Iraanse vrouw, die opbelde vanuit Teheran. Ze noemde zichzelf “Schaharanz”, omdat ze zich zorgen maakte over haar veiligheid en ze vertelde de verslaggever, dat de Iraniërs ook bang zouden zijn, vooral echter voor hun eigen regime.

Schaharanz zei in het Perzisch, dat de meeste van de miljoenen demonstranten die op straat schreeuwden om de vernietiging van Israël, niet eens zouden weten wat “Al-Quds”-dag überhaupt zou zijn. Verder zei ze, dat de Iraniërs zeer eenzijdig door hun regime zouden worden geïnformeerd, wat zelfs zo ver zou gaan, dat velen niet eens zouden weten dat er vorige week een vreselijke aardbeving in het land had plaatsgevonden.

“De mensen geloven wat hen wordt verteld”, klaagde Schaharanz en ze voegde er aan toe, dat regeringsfunctionarissen de hoofden van de mensen met “zinloze haat tegen Israël” zouden voeden.

Israël en Iran waren ooit, voor de islamitische revolutie in het jaar 1979, naaste regionale bondgenoten. Vele Israëli´s en Iraniërs herinneren zich nog graag aan de nauwe betrekkingen tussen de beide landen en twijfelen, net als Schaharanz, er niet aan dat deze betrekkingen snel hernieuwd zouden kunnen worden, mits er een andere leiding in het land zou zijn.

Bron:

http://www.israelheute.com/tabid/179/nid/24801/Default.aspx?ref=newsletter-20120820

Auteur: Ryan Jones

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Iran, Israël, Jodenhaat. Bookmark de permalink .

47 reacties op Ahmadinejad: “We zullen Israël spoedig vernietigen”

 1. Hellen zegt:

  Als ik die walgelijke , zieke en door en door verottekop zie denk , duivel , inteelt , oorlog , haat , onderwerping , extremist , ophanging , sharia , steniging , terreur , bloeddorstig , achterlijk , minderwaardig , eigenlijk is er maar een woord voor nodig (p)islam .

  Like

 2. G.Deckzeijl zegt:

  Ahmadinejad krijgt binnen afzienbare tijd een koekje van eigen deeg.

  Like

 3. Rudor zegt:

  Jammer dat Israël kennelijk op beloftes van Hussein Obama, de moslimpresident van de USA, heeft besloten nog even te wachten met aanvallen. Dat zal ze lelijk opbreken als die luis wordt herkozen.

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  @Hellen de Pislam is ook als volgt te omschrijven: haathut, haatboek, haatbaard! Alles is HAAT.

  Like

 5. P.M. zegt:

  Hoe gék moet je zijn om te geloven in transformatie in een Geit. Dat kan m.i. alleen als men afkomstig is uit de grote zandbak, waar men aan hersenverweking lijdt.

  Like

 6. marijke zegt:

  Ik ben niet voor geweld.Maar zou het helemaal niet erg vinden om deze aap aan een flink stuk touw te zien bengelen.

  Like

 7. rommel zegt:

  Goh. Doet Laarmans hier ook al mee?

  Like

 8. E.J. Bron zegt:

  @rommel

  lone wolf????? GVD!!!

  Like

 9. Aegolius cs zegt:

  Ahmadinejad, is de buiksprekende trekpop van het Iranees vierkoppig islammonster:

  De religieus leider of rahbar;
  De Raad der Hoeders of Shuraye Negahbane Ghanune Assasi;
  De president van Iran of Rais-Jumhur;
  De majlis van Iran oftewel het parlement of adviesgevende raad.

  Ahmadinejad beschikt niet over persoonlijke macht, behoudens wat hem is toegestaan………. En beschouwt zichzelf als de 12e imam:

  Mahmoud Ahmadinejad addressed the UN and spent a lot of his speech preaching. At the end of his speech he talked about the promise of a just world ruled by the “perfect man” and that this paradise was coming soon. That the perfect man would appear soon arriving with Muhammad and “Jesus Christ.” Amazing how bold Ahmadinejad is becoming on this! He is all but speaking of it openly and no one seems to notice! This is important to understand when dealing with Iran. Ahmadinejad believes he is called by Allah to usher in his version of the Shiite Messiah, the 12th Imam, and the way to speed that process is to set the world on fire.

  En de wereld laat de staat Israël en bevolking feitelijk in haar hemd staan. Ziet toe hoe het afloopt. Wat had “de wereld” kunnen doen? Een heel duidelijk antwoord: één nucleaire bom vanuit Iran op Israël en de atoommachten zullen hun “overtollige” atoompjes met genoegen op Iran inzetten!

  Doorstil dus.

  Like

 10. Aegolius cs zegt:

  Room 101 closed

  Like

 11. TP zegt:

  De verkondiger van de nieuwe holocaust.

  Like

 12. louis-portugal zegt:

  Bert als dat zo zou zijn begint hij wel heel erg langzaam.

  Ik begin ongeduldig te worden met al die bedreigingen van die ama.enz.
  Waarom doet hij niet eens een keer wat????
  Dan kan hij een paar echte tikken krijgen.

  Een voorstel voor Israël.
  Het uitgooien van veel pamfletten boven Iran en andere misleidde arabieren met hun visie van het verhaal.

  Like

 13. benny zegt:

  @louis-portugal:gezien je naam ga ik er van uit dat je in portugal woont,hoe is het daar gesteld met de islamisering in vergelijking met nederland of belgie?

  Like

 14. rommel zegt:

  Net zoals die lelijke toverknol Tulay zich Anja noemde, gebruikt Laarmans ook verschillende aliassen om chaos en frustratie op islam kritische sites te schoppen. Let maar is op de schrijfwijze en stijl van L.W.

  Like

 15. Linsky zegt:

  Ik zei toch al dat die lone wolf een infiltrant was! 😦

  Like

 16. Tiny zegt:

  Anmedinges heeft maar één enkele mantra zo het schijnt. Voor de rest is het een coward, die het volk ophitst en als het er aan komt de kuierlatten neemt.
  (Asiel in NL aanvraagt of zo 🙂

  E.J. Bron:
  IP adressen checken.

  Like

 17. Hellen zegt:

  Ik heb ook aan blogverzieker laagmans gedacht , deze dhimmy probeert op verschillende site’s te boel te festeren , een eerste klas zuiger en vunzige islam knieler .

  Like

 18. Johanna Haarlem zegt:

  let op zetatalk zeiden ze over adjiminirat dat deze een STO person is en zich voorledig inzet voor anderen….service gericht op een ander…ik ben om die reden verbannen van de site ik was tegen de regels…ik zei dus: dit is de laatste persoon op de bol waarvan ik dat zou denken, met zijn haat en verderf en moord op zijn eigen volk…toch was het zo…en ik had daarvoor over oostblokkers wat gezegd dat het genetisch was die criminele aard..dat zij hun kinderen ermee opvoeden en zo word het verder en verder getolereerd..was na de beving in Spanje dat de oostblokkers liepen te plunderen in die stad na de ramp…mocht ook niet ook tegen de regels..is niet genetisch aangelegd..:) ik was het dus niet eens met de zetarule…

  Like

 19. Johanna Haarlem zegt:

  laat die mensen toch…kom op maar met je verhaal..krijg je mooie discussies van…misschien maak iemand nog op tijd wakker gooi die schijnwepers maar op dat Haatboek staat er allemaal in !!criminele organisatie lokt zijn aanhangers uit tot crimineel gedrag…spugen kwatten roven stelen verkrachten misbruiken en het discrimineren van Homo’s en vrouwen staat allemaal in het boek..dus boek verbieden (geert) Quran verbranding wij moeten een duidelijk signaal afgeven dat wij dit als inheemse bevolking niet pikken we zijn geen Halalvlees en de Homo zijn niet ziek en hoeven daarom niet van de flat…hoe lang nog een Quranverbranding kijken hoe vredelievend en fijn geintegreerd volk zich daarop gedraagt…dan heb een je burgeroorlog!! dus dan maar via de rechtbank…verbieden in ons land op gronden van…..blijf het voorbeeld Bhagwan erbij halen….daar werd ook aangetoond dat er criminelen activeteiten plaats vonden er waren ook veel rollsen (auto)
  aangetroffen nou nou was me wat maar wel was het over met de oranje kleding en kettingen zelfs Ramses deed mee…

  Like

 20. Tom Hendrix zegt:

  De achterlijke arabier, Ahmadinewat, is een roeptoeter en een lafaard. Grote woorden spreken, en in eigen land een TIRAN van het ” zuiverste water”. Iran, is een groot moord-en martelcentrum geworden, en velen daar zullen nog heimwee hebben naar de tijd van de Sjah. Misschien was hij ook geen fijne jongen, maar de HAATBAARDEN zijn nog altijd 1000 keer erger!

  Like

 21. Tom Hendrix zegt:

  @Johanna Haarlem 15.32. uur, zo lang de islam partijen VVD,CDA,PVDA,GL,D66 en CU, nog teveel stemmen halen, zal dat NIET gebeuren Johanna. Hoewel ik het wel zie zitten hoor.

  Like

 22. Ko Lumbus zegt:

  louis-portugal zegt:20 augustus 2012 om 14:28

  Zal niet veel uithalen, Louis, dat strooien van pamfletten uit vlegtuigen boven Iran.
  In een rapport uit 2008 van Iran’s wordt het aantal analfabeten in Iran op 10 miljoen geschat.

  http://www.refdag.nl/nieuws/buitenland/iran_kampt_met_morele_neergang_1_519969

  Like

 23. Anneke zegt:

  De grootste BANGERIKKEN hebben de grootste mond, spauwen de afschuwelijkste bluf; ect, ect, ect. Heb zo het idee dat Israel preventief de wapens actief zal laten worden, dit land heeft inmiddels al heel wat zelfverdediging doorstaan. Dùs fikse ERVARING op dit vlak; de Arabisch islamitische aanvallen goed doorstaan…dit zegt genoeg. Zéér binnenkort zal het weer letterlijk knallen in het M-Oosten, over drie maanden ben ‘kzelf in Israel…benieuwd of het vliegtuig nog zal opstijgen vanaf Schiphol. Vermoed van wel….blijven hopen!!!!
  Iran en z’n makkertjes zullen kruipend door het stof moeten, de vijanden van Israel zullen het weten en voelen dat ze verkeerd handelden!!!! Zullen worden vernietigd; op een gegeven moment. Als de tijd rijp is; alles op Zijn tijd!!!!

  Like

 24. Tom Hendrix zegt:

  @Anneke 15.44. uur, daar sta ook ik volledig achter hoor. Ik verdom het om naar die LINKSE ZEVER PREKEN te luisteren die in onze kerken helaas schering en inslag zijn geworden. Overal worden de PALESTIJNEN als zieligerds omschreven, nou ik weet wel beter. Israel shalom!

  Like

 25. Tom Hendrix zegt:

  O nu begrijp ik het, ik had al de hele tijd een verdenking bij @ lone wolf. Heeft mijn gevoel me toch niet in de steek gelaten. Ze proberen het steeds weer die trollen, voor enige tijd terug @ aisha en @ samy, en nu dus @ lone wolf. Maar ze worden gelukkig door ons ontmaskerd!

  Like

 26. Anneke zegt:

  @Tom Hendrix -15.48u- : “Dank naar Tom…ISRAEL SHALOM; Haleluyah!!!!”

  Like

 27. Johanna Haarlem zegt:

  ik zeg al laat die mensen toch kom maar op met je verhaal ben gek op discussies en meningen..anders word het ook zo een onewaysite met gelijkgestemden wel lekker relaxed 🙂 maar ik toch discussie leuk…mijn pers.mening..rustig blijven en kom maar met met je verhaal…:)

  Like

 28. Johanna Haarlem zegt:

  las op 20 augustus ??bfitnews site…gaat Israel los…arme mensen gasmaskers word een smerige oorlog denk embola H5N1 westnile…biowapens…en dat er heel veel doden te verwachten zijn…komen de maya’s weer WW3….is comming OMG…nu dat hij zo tekeer gaat weer over Israel is de maat vol…van de kaart pure oorlogstaal….te erg weer!!

  Like

 29. Ko Lumbus zegt:

  @E.J.Bron

  Ik heb de indruk dat deze site loopt als een tiet, heer Bron 🙂
  Kun je iets laten weten aangaande bezoekersaantallen?
  Overigens veel respect voor het motto van deze blog ‘My free speech is not negotiable’, dat ergens in de zijbalk staat.
  Vandaar hier ook geen ads, I presume?

  Like

 30. Johanna Haarlem zegt:

  Misschien komen al de slapende cellen wel tot leven..zijn er nu wel zat her en der in de EU en andere continenten…zijn de bosbranden die vuurJIhad het voorteken…zag weer zo een occult iets over de vuurvogel rising of the phoenix was een symbool voor de Elite dus de vuren zijn aangestoken….dat worden bodybaggs of the coffins all over the states..femacamps….nou nou word living Hell op aarde..het zal toch allemaal niet soms lees ik teveel denk ik??maar je komt het wel allemaal tegen???doe er mee wat je wil..ja toch ik zeg ook maar wat ik gelezen heb of het echt zo is??veel al wel moet ik zeggen 😦

  Like

 31. E.J. Bron zegt:

  @Ko Lumbus

  Klopt, de site loopt als twee tieten.
  En nee, ik geef geen informatie over bezoekersaantallen. Ik heb geen zin in reclame op de site. Ik exploiteer mijn blog niet om er geld mee te verdienen. Pure gedrevenheid.
  Mocht ik ooit een keer knijp komen, om welke reden dan ook, dat ik de site niet voort kan zetten, ga ik wel met de pet rond! 😉 😆

  Like

 32. rommel zegt:

  @ Johanna Haarlem zegt:
  20 augustus 2012 om 16:02

  Dan stel ik voor dat je naar A7 gaat om een tijdje die zogenaamde discussie met D66-trol Laarmans te voeren. Dan ben je zo genezen.

  Like

 33. Johanna Haarlem zegt:

  En zo is het maar net CO LULbus whahha geintje 🙂 daar gaan wij niet langer over onderhandelen…zeggen waar het op staat is je recht bevalt het niet dat mag je dat zeggen hoor..fijn zo een discussie!! FUCK the Islam bv.ik ben geen Halalvlees

  Like

 34. Johanna Haarlem zegt:

  Hahha zal het ??misschien zij wel met haar groene virus vraag ik haar meteen of ze ooit een selfsuficient leven hebt geleden of tewel in het totale teken van het milieu??denk het dus niet trol in je hol simpel lullen als brugman prima maar als je het zo goed weet allemaal en zo groen bent mag je eerst bij jezelf beginnen en dan mag je ander pas gaan motiveren met je groene gelul…ik dus wel als rechtse uit en heel slecht milieu uit de Jordaan whahha ja toch?

  Like

 35. Ko Lumbus zegt:

  E.J. Bron zegt:20 augustus 2012 om 16:17

  Weet niet bevreesd 😉 , mocht het onverhoopt zo ver komen dan ligt mijn bijdrage in het offerzakje. 🙂

  Like

 36. Ko Lumbus zegt:

  Typo,
  ‘Jezus kwam bij hen, raakte hen aan en zei: staat op en weest niet bevreesd….’ 🙂

  Like

 37. Ko Lumbus zegt:

  Johanna Haarlem zegt:20 augustus 2012 om 16:21

  LOL!, Johanna, zou zo maar mijn volgende nick kunnen worden. 😉 🙂

  Like

 38. Anneke zegt:

  -De site loopt als twee tieten- ??? -16.13u/16.17u-. Je zou beter kunnen roepen: Als twee hogesnelheids-treinen, snel en gesmeerd over de cyber-baan !!! Dit klinkt voor de vrouwelijke bezoekers toch wat vriendelijker; socialer. “Trouwens borsten hebben géén pootjes, liggen rustig in een bh”.

  Like

 39. rommel zegt:

  Eerst ben ik aan de beurt voor een gelddonatie. Pas een nieuw huis gekocht en een dure laptop. En die auto is ook al weer 6 jaar oud, tijd voor een nieuwe. En het geld groeit niet op mijn rug. Beetje consideratie voor mijn persoontje zou ook wel is welkom zijn.

  Like

 40. Ko Lumbus zegt:

  Johanna, je schrijft gevat en leuk, een beetje rommeliaans, mocht jij ooit krap bij kas komen dan is je kostje gekocht. Misschien wel via een co-auteurschap met onze rommel? 🙂

  Like

 41. Johanna Haarlem zegt:

  oh rommel heb je een huis gekocht in deze tijden??nou je heb er zin aan…zit je asbak al vol in je auto?dan pas mag je een nwe.en geld groeit ook al niet aan bomen…en ik had wat bomen op de berg zo..fruitbomen mooi ook die bloesems geen € eraan maar wel fruit en dat kan je eten vriend geld niet 🙂

  Like

 42. benny zegt:

  indien een westerling hetzelfde zei als ahmadinej(ih)ad zou het kot te klein zijn maar van de islam moet dit getolereerd worden natuurlijk.
  wij moeten tolerant zijn tegenover het intolerante,waanzin ten top opgelegd door onze autochtonofobe,linkse elite.

  Like

 43. daiyu-ninja zegt:

  #
  Tom Hendrix zegt:
  20 augustus 2012 om 13:10

  @Hellen de Pislam is ook als volgt te omschrijven: haathut, haatboek, haatbaard! Alles is HAAT.
  #
  Er kan nog aan toegevoegd worden:haatogen, haatdenkers, haatzaaiers………..

  Like

 44. daiyu-ninja zegt:

  En hier nog een paar, haatsmoel, haatkop, haatvodden……………..meer weet ik er niet.
  Iemand anders?

  Like

 45. DonnaDolce zegt:

  Alleen al die verrotte vissenkop van die kerel….

  Like

 46. Jan zegt:

  Het Vaticaan doet mee aan de vernietiging:

  The Vatican Welcomes Iran
  Among the new cardinals is the Lebanese Patriarch, Bechara Boutros Rai.
  Cardinal Rai recently said in Paris that he supports
  Hizbullah’s war against Israel:

  “Only when the international community exerts pressure
  on Israel to vacate the occupied Lebanese territory and Israel allows Palestinians in Lebanon to return to their homes, can Hizbullah be asked to hand over its arms because they will no longer be needed”.
  The coming of an Hizbullah delegation in Rome these days is part of a strong friendship that the Vatican is building with Iranian authorities.
  http://www.israelnationalnews.com/Articles/Article.aspx/12491#.ULSOeiBtAZR

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s