Pakistan: 11-jarig geestelijk gehandicapt christelijk meisje moet sterven vanwege “belediging van de islam”

Pakistan: De barbaren en het kind

Het meisje heet Rimsha, is net 11 jaar en zou gehandicapt zijn. Haar probleem is, dat ze in een land leeft waar alle mensen om haar heen waanzinnigen zijn, nog veel “gehandicapter” in hun geest dan zijzelf. En deze mannen – allemaal “vrome”, “goede”, “vreedzame” moslims, die anders altijd, net zoals de christenen, tot dezelfde God bidden, willen dit kind doden.

Een christelijk kind met het syndroom van Down zou in Pakistan de doodstraf kunnen krijgen, omdat ze werd gezien hoe ze de brandende pagina´s van de koran in handen hield, zeiden de activisten en de politie.

Niet te verwisselen met de Duitse “activisten”! De activisten hier zijn namelijk nog veel christenvijandiger dan de moslims. De linkse autonomen zouden op verzoek van de Duitse journalisten het hout voor de brandstapel met eigen handen verzamelen!

Het kind, volgens de politie Rimsha genaamd, werd wegens blasfemie gearresteerd en zit op dit moment in de gevangenis in Islamabad. Daar wacht ze op haar islamitische heksenproces.

Vraag nu alsjeblieft aan alle aanbidders van “dezelfde God” tot welke God ze nu willen bidden? Tot dezelfde met het christelijke meisje of tot dezelfde met de moslims – en willen ze haar daarom ook vanwege belediging van de islam een proces aandoen?

Fox News, BosNewsLife

Bron:

http://www.kybeline.com/2012/08/20/ein-11-jahriges-behindertes-christliches-madchen-soll-in-pakistan-wegen-verunglimpfung-des-islam-sterben/#more-37366

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com) 

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in christenhaat, Christenvervolging, Islam, koran, Pakistan. Bookmark de permalink .

31 reacties op Pakistan: 11-jarig geestelijk gehandicapt christelijk meisje moet sterven vanwege “belediging van de islam”

 1. M.A.L. Sion zegt:

  Dit gaat je huis-tuin-en-keuken-Hollandse-boerenverstand te boven. Wat een godvergeten stomme klootzakken zijn het toch. Volgens mij hebben ze erwtensoep vermengd met zaagsel onder hun schedeldak. En van dat soort, sommige misschien iets minder stom, maar toch, hebben we er meer dan 2 miljoen inmiddels in ONS landje.
  Moeten we straks vrezen voor de veiligheid van de Nederlandse kinderen met het Downsyndroom?????
  Islam? Bah!

  Like

 2. Linsky zegt:

  Dit gaat ieder normale verstand te boven!

  Het ergst is dat deze krankzinnigen door de overheden worden binnengehaald.

  Geloof me nou mensen, dat zijn de echte daders, de echte schoften, de echte verraders van de mensheid!!

  Het oudste wat we zo’n beetje terug vonden was het oude Soemerië,….en vanaf die tijd zijn we genaaid, verkocht en verraden door IEDEREEN die meende dat ie wat moest vertellen en wilde heersen over ANDEREN!

  Het is NOOIT anders geweest…..en het zal NOOIT anders worden…wie er ook gekozen wordt.

  Het wordt hooguit erger! 😦

  Like

 3. guusvelraeds zegt:

  Geen groter bewijs dat het gemiddelde IQ in moslim landen rond de 80 ligt. In Nederland ben je dan zwakbegaafd tot rand debiel. Debiltas mentis is de medische benaming voor een lichte verstandelijke beperking. Overigens het is geen rascisme dit te benoemen de feiten spreken voor zich en niet de minste wetenschappers hebben dit onafhanelijk van elkaar vastgesteld. Als dit nare geval in Pakistan op zich zelf zou staan zou je nog kunnen twijfelen maar dit soort berichten zijn schering en inslag uit Moslim landen. Recent ook een bericht gelezen uit een Noord Afrikaans Moslim land ik meen Nigeria. Aldaar had men een geit gearresteerd als zijnde een rover. Op moment van betrapping van diefstal had deze dief zich snel weten te veranderd in een geit. Zodoende zit nu in Nigeria een geit in het gevang in afwachting van het proces aldus ene zekere Mohammed commisaris van politie aldaar.Het hoogste gemiddelde IQ wordt gemeten in Aziatische landen en een goede tweede met het hoogste IQ zijn Noord Europese landen. Dat het gemiddelde IQ onder moslims niet bijster hoog is merken we overigens elk jaar meer en meer aan de verrijking die deze ethnische stroming ons de afgelopen 25 jaar gebracht heeft. Islam is de grootst achterwaarts werkende kracht die de mensheid ooit geteiserd heeft aldus Winston Churchil en ook deze was zeker niet de minste.

  http://dutch.faithfreedom.org/forum/viewtopic.php?f=31&t=20362&hilit=+dom+rijk+worden

  Like

 4. Linsky zegt:

  guusvelraeds , impliceert dat meteen dat al die politici toch ergens moslim-bloed en genen hebben? 😦

  Like

 5. marijke zegt:

  Linsky ik heb met een wijntje naar Galente op jou draad zitten luisteren.Ik volg hem al heel lang.thanks.

  Like

 6. marijke zegt:

  Ja over dat meisje.Wat moet je daar nou op zeggen.Het word met de dag gekker.En het houd maar niet op.Hoe kunnen mensen nog islam verdedigen.Gaat mijn pet te buiten..

  Like

 7. Linsky zegt:

  Marijke,
  fijn dat je het hebt kunnen volgen nu.

  Ja, en van dit verhaal ben ik echt helemaal naar geworden!
  Wat een ongelooflijk krankzinnigen zeg!
  Het is voor een normaal mens toch niet voor te stellen of te bevatten…. 😦

  Like

 8. marijke zegt:

  Linsky na dat ik bij jou op jou draad naar Galente had zitten luisteren.Ging ik even denken.We moeten ons half uitkleden als we gaan vliegen We hebben overal cameras hangen..Er is al gescheiden zwemen.Er zijn buurt wachten,En er komen er hoe langer hoe meer bij .Met lange jurken voor de mannen.Die hier nooit geen werk krijgen in die carnevals outfits.Vrouwen van top tot teen bedekt en die krijgen ook geen werk.De blijf van mijn huis huisen zitten vol met die vrouwen.Het kost klauwen vol met geld.Ons word ons vertelt door die schoften in Den Haag dat het een verreiking is.En we slikken alles voor zoete koek.En als je al die dingen leest zo als hier boven dan is het muis stil.En ze zijn heus niet allemaal gek want ze weten donders goed wat er gebeurt.Maar ze zijn zo laf.Het is gewoon om te kotsen .Ik weet dat je niet stemt.Maar ik ga toch stemmen op Wilders.De man is de eenige die wat zegt over de islam en word door dat tuig vergruist.Ze zijn zelf te laf.Kijk als ik dit dan weer lees gaat het weer koken he.Ik ben die aangerande apen spuug zat.

  Like

 9. Linsky zegt:

  Marijke, ik voel dezelfde frustratie hoor!
  Geloof me maar, als ik zeg dat ik deze zaken al meer dan 40 jaar onderzoek en al 20 jaar geleden waarschuwde voor die islam.
  Die was toen nog niet eens zo massaal in de picture.

  Maar we hadden wel in de gaten dat die gebruikt zou gaan worden om de grote omslag in het wereld bestel te gaan veroorzaken.

  Ik heb al verscheidene malen gezegd, dat de islam met opzet is gecreëerd!
  Dat is niet zo maar te bewijzen natuurlijk, maar dat begrijp je op zeker moment door allerlei details die jen ontdekt.
  Nu is er op internet ook niet zo veel over te vinden, maar zo af en toe sluipt er wat over door.

  Ik heb vandaag een link gezet naar dit soort info.
  Ik doe het gewoon hier nog eens ;

  ———-
  Is de Islam een creatie van het Vaticaan?

  Over hoe het Vaticaan de islam schiep en het uit de hand liep.

  “Wat ik jullie ga vertellen is wat ik geleerd heb in geheime briefings in het Vaticaan toen ik een jezuïet was. Een jezuïet-kardinaal genaamd Augustin Bea legde ons uit hoe wanhopig de Rooms Katholieken de stad Jeruzalem wilde veroveren aan het einde van de derde eeuw. Vanwege zijn religieuze geschiedenis en de strategische ligging, werd de heilige stad beschouwd als een onschatbare schat. Een regeling moest worden ontwikkeld om van Jeruzalem een rooms-katholieke stad te maken. ……..” verder in het Engels:

  http://www.redicecreations.com/specialreports/2006/04apr/catholicislam.html

  Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  Helemaal eens met bovenstaande reacties. En een geit in de gevangenis zetten, vanwege diefstal, is dermate achterlijk, dat ik daar geen woorden voor heb. Ik ga steeds meer waarde hechten aan de conclusies van @ Linsky, dat de Islam met opzet is gelanceerd, zeker wat betreft de instroom van hordes van deze mensen in west-europa en in nederland in het bijzonder.

  Like

 11. @Tom: Het is zeker met opzet. Niet alleen middels het Verdrag van Straatsburg 1975 maar er zijn veel meer verdragen die hetzelfde bewerkstelligen. Maar verdragen kun je gewoon eenzijdig verbreken! Maar dat willen/wensen/durven die linkse idioten alleen niet…

  Like

 12. Tom Hendrix zegt:

  Linsky 01.13. uur, heb net grotendeels het vaticaan verhaal gelezen. En het zou zomaar waar kunnen zijn. Het verklaart tevens het geslijm van de huidige paus met de islam. Tevens heeft de geschiedenis telkens bewezen, in de zgn. godsdienstoorlogen, hoe abject Rome is geweest, en nog zal zijn. Ik heb in het verleden gelezen over het lot van de Katharen in het zuiden van Frankrijk, hoe zij door hun “fijne medechristenen de RK”, totaal zijn afgeslacht. Hun enige misdrijf bestond uit een andere intepretatie van de bijbel, met name het nieuwe testament. Tevens verwijs ik naar de “achterlijke heksenprocessen”, uit de middel-eeuwen, gestimuleerd door de roomse inquisitie. Verdomde waanzin, dan moest een persoon, man of vrouw, de heksenproef doorstaan, werd in het water geflikkerd, en als ze verzoop was ze “geen heks”, bleef ze boven water dan was zij/hij wel heks, en werd dan levend verbrand. Om kotsmisselijk van te worden, gekke idioten, in beide gevallen ging de persoon eraan! Langzaam begin ik steeds meer reserve te krijgen TEGEN elke GODSDIENSTIGE OVERTUIGING, zelfs die wat ikzelf aanhang-het christendom-. Ik neig er steeds meer toe, om maar gewoon een MENS te ZIJN, onder andere MEDEMENSEN. Zou Marx dan toch gelijk krijgen met zijn opmerking: “Godsdienst is OPIUM voor HET VOLK”.

  Like

 13. breget. zegt:

  M.I.L.Sion .Dat al onze kinderen hier ook gevaar lopen is jaren bekend gezien de vernietigende gedachten kronkel van dat tuig ,Welkom in het Nederland van nu waar maar een klein vuurtje nodig is om een chaos te ontketenen .Dit tuig is werkelijk van elk gevoel los geslagen en heeft geen enkel respect voor welk leven dan ook je zou kunnen zeggen de levende doden .

  Like

 14. breget. zegt:

  Sorry moet zijn M.A.L.Sion .

  Like

 15. G.Deckzeijl zegt:

  @Marijke, 00:28
  Nog zo’n gecamoufleerde islamverdediger vind je op 86 en 87 van..
  http://www.amsterdampost.nl/pvv-komt-met-zwartboek-over-ramadan/#comment-79165

  Like

 16. G.Deckzeijl zegt:

  En het GEZEIK begint wéér opnieuw…
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/12796867/__Sponsors_woest_op_Wilders__.html
  Rituele slacht is VERZONNEN. En aan dat eeuwige GELEUTER over vrijheid van godsdienst
  moet ook een eind gemaakt worden, met vrijheid heeft dat NIKS te maken, enkel en alleen met het uitbreiden van een bepaalde invloedsfeer, waarbij dat ellendige woestijngeloof de boventoon voert. Weten dieren die op de nominatie staan om GEKEELD te worden iets van voornoemde vrijheid? NEE. Van die vrijheid wordt tot op de huidige dag misbruik gemaakt door een legertje pseudo-religieuze idioten.(zie bij uitbreiding/invloedsfeer) Nog wat achtergrondinfo:
  http://tinyurl.com6xrjyfb
  Ik stem op 12-9 a.s. PVV, en niet alleen omdat ik de toenemende imperialistische praktijken van religieuze idioten beëindigd wil zien!

  Like

 17. breget. zegt:

  Als het opschrift oven Wilders in couranten zie lees ik ze überhaupt niet enkeld op deze en DDS door Joost .

  Like

 18. marijke zegt:

  Bedankt Deck.Niet te geloven.

  Like

 19. G.Deckzeijl zegt:

  Zie dat link 2 van 08:55 niet werkt. Sorry. http://tinyurl.com/6xrjyfb

  Like

 20. DonnaDolce zegt:

  Het zou verboden moeten worden om deze achterlijk-denkenden binnen te laten. Laat ze alsjeblieft lekker op hun eigen eilandje blijven en daar hun gekte uitoefenen. Nostradamus krijgt nog gelijk, nee hij HEEFT gelijk, de brandhaarden zijn al een poosje aan het smeulen en barsten binnenkort in alle hevigheid verder los, hopelijk zijn dan de ogen van de mensen geopend………………….dom, dom volk, eigenlijk best zielig dat men niet wilt inzien.

  Like

 21. Als je links bent dan heb je een hekel aan de kerk. Dan voelt het ook zo goed om pedo-seks bij priesters onder een vergrootglas te leggen. Simpel: blanken zijn fout. Want die hebben zomaar hebzuchtig hele werelddelen tot kolonies gemaakt en kapitalistisch uitgebuit. Denk eens aan de onderdrukking van javanen. En zijn we de inquisitie vergeten?
  Moreel veredelde linksen zijn nu eenmaal begiftigd met een mensenrechtenmissie.
  De goedmens heeft als zelfbeeld: antifascist.
  Logisch dat daarom ook alleen hij het privilege geniet om aan te wijzen wie er een racist is. Namelijk de blanken. Een niet-blanke die een ander iets aan doet kan nooit of te nimmer een racist zijn. Als je dat denkt ben je extreem-rechts. En ben je het slavernijverleden vergeten? Nog steeds lijden de nakomelingen van de slaven onder de gevolgen. Straks als de dagen korten dan merk je wel weer hoeveel mensen pijn gedaan worden door de racistische figuur “Zwarte Piet”.

  De slachtoffers van de blanken staan veel dichter bij de natuur. De streberige grimas die blanken op hun gelaat dragen maakt natuurlijke mensen bang. Die zijn juist al zo erg in hun culturele waarden beschadigd door blanke veroveraars. De culturen die kapotgemaakt zijn, hebben veel meer inhoud en diepte. En het is typisch blank om te denken dat je daar boven staat. In een bontgekleurde wereld is er helemaal geen cultuur die beter is. En zeker de blanke niet. Heb toch alsjeblieft een beetje respect voor pluriformiteit. Blanke misdaden zijn fascistisch en niet-blanke hebbelijkheden zijn begrijpelijk. Vanuit hun cultuur. Daar hebben wij blanken niks over te vertellen. Of gaan we andere volken soms even vertellen hoe het hoort? Nee die arrogantie is door antropologen wel weerlegd. Rechtse antropologen heb je ook niet. Want als je respect hebt voor de veelvormigheid van mensen dan ben je automatisch kosmopoliet. Dan weet je dat de ene cultuur niet beter is dan de andere, en dat de blanke bovendien de slechtste is.
  Als klassenvriend weet je dat internationalisme en mensenrechten beter zijn dan nationalisme en eigendunk. Ja, hoeveel indianen heeft de kerk eigenlijk uitgemoord met de Bijbel in de hand?
  Nee als er iets niet deugt is dat onze eigen ranzige geschiedenis en een linksmens kan in zijn sociale milieu ook een signaal afgeven door zich losjes te laten ontvallen dat de kruisvaarders niets te maken hadden in het zogenaamde heilige land. Net zo weinig als de Amerikanen in Vietnam en Afghanistan. En dat Wilders in de peilingen zakt en zakt en zakt. Niet dat er inhoudelijk veel gezegd gaat worden, maar ons kent ons. Wanneer je als gelijkgestemde dan antwoordt dat het in de jaren 30 ook al crisistijd was en dat de overeenkomsten zich wel erg opdringen, dan kan je als links gezelschap nog eens inschenken en weten wat je aan elkaar hebt. Dan wordt het echt gezellig.

  Bij het NOS-journaal werken allemaal gelijkgeschakelde PR-functionarissen van de linkse politiek. Journalisten zijn het niet meer. Meer hoernalisten van de inquisitie belast met een smaadcampagne tegen de PVV. Wie daar toch op stemt en betrapt wordt staat op de keien.

  Van hoor en wederhoor hebben ze wel eens gehoord, maar toepassen daarvan is wel het laatste wat er wordt verlangd door de hoofdredacteur en zijn politieke bazen. Nou ja, dat is te zeggen. Een paar seconden dan. Voor de vorm. En daar gaat het ook niet om. De boodschap moet luiden dat Israël een fascistische kolonisator is die land heeft afgestolen door de oorspronkelijke bewoners te verjagen en door de mensenrechten met voeten te treden, en dat het fijn is om te kiezen voor een bontgekleurde wereld waarin christenen en joden op hun plaats worden gezet. Want de geschiedenis wordt toch geschreven door de blanke onderdrukkers dus daar hoef je niet eens een boek over open te slaan.

  Is het ook niet vanzelfsprekend dat de volkeren die wij hebben uitgewrongen en verkocht als slaven nu hier naartoe komen bij wijze van Wiedergutmachung?

  Al die kerken die kosmopolitische ontdekkingsreizigers in bontgekleurde landen nog hebben bezichtigd die worden tegenwoordig in brand gestoken. Maar daar hoeven we in Nederland geen nieuwsitems aan te wijden. De NOS rapporteert liever opgewekt dat er een heleboel mensen naar het strand zijn gegaan. En dat in Syrië het Suikerfeest een aanvang heeft genomen. Overal ter wereld steekt weliswaar de jodenhaat de kop weer op, maar dat is niet relevant om te kiezer mee te compliceren. Hoeveel mensen hebben geen schik gehad op het popfestival? Moeten we dan altijd nare dingen horen?

  Luister liever naar de gezellige kuieraar Roemers die zijn campagne opent in het Openluchtmuseum. Kijk die man eens ethisch juist zijn. Immigratie is de kraan open, integratie is dweilen. Trouwens het Openluchtmuseum is zelf ook politiek correct met zijn videootjes in de centrale hal over moslima’s die zomaar verklaren de hoofddoek vrijwillig te dragen. Wie valt erover? Mijn oma heeft toch ook altijd een hoofddoek gedragen?

  De meeste kiezers zijn te balazerd om voor de duvel te dansen. Wat kan je beter hebben dan goedmensen die vertellen wie er deugen? Anders moet je zelf na gaan denken. Liever blindganger blijven en je land laten verkopen aan mee-eters. Zalig zijn de onnozelen.

  Gelukkig is er in het Midden-Oosten een Arabische Lente. En de NOS-agenten moeten er dan ook helemaal naartoe om daar in de woestijn een nomade te interviewen die eindelijk zijn democratische mensenrechten heeft gekregen.
  Kortom die cultuur is goed en de kerk is fout en dat zie je ook aan de pedo-seks. Nee hoe vaak dat voorkomt in Arabische culturen is toevallig niet relevant, want we willen niet racistisch appels met peren vergelijken.

  Wie zijn er immers met de slavernij begonnen? Dat zijn toch zeker de blanken? Wie hebben die op de meest mensonterende wijze beoefend? Wijzelf is het niet?

  En hou er over op dat de Afrikanen dat zelf hebben uitgevonden en dat de Arabische slavenhandel de westerse verre overtreft.
  Iedereen maakt fouten en voorbij is voorbij.
  Door daar steeds op terug te komen stigmatiseer je alleen maar mensen die onze cultuur juist verrijken.

  de Generaal P.Pardon

  Like

 22. G.Deckzeijl zegt:

  @Generaal P.Pardon: deze al eens goed gelezen? http://tinyurl.com/3v53o5g

  Like

 23. Linsky zegt:

  Tom, zelfs als het niet door anderen, schrijvers, journalisten, onderzoekers in het verleden al was vermeld, kun je voor jezelf al nagaan, met dat wat er publiekelijk bekend is, dat de hele islam en koran een bewuste opzet en creatie was…en ook met welke bedoeling.

  Gewoon terug naar de bron blijven zoeken en kijken.

  Niet door de overvloed aan details en zijwegen laten afleiden en die tot onderwerp van volle aandacht maken.
  Dat is namelijk psies zoals dat schorem al duizenden jaren werkt.
  Zo hebben ze zich opgeworpen tot leiders der mensheid, en zelfs nu nog 2.000 jaar later is er geen ene flikker veranderd…we kiezen nog steeds ‘leiders’!

  Maar kijk eens terug…..
  welke heeft ooit de eerdere beloftes waargemaakt?
  Welke heeft ooit de volk vrijheid gebracht?
  Welke heeft ooit wakker gelegen om het welzijn van het volk?
  Welke heeft ooit ruggegraat getoond?
  Welke was ooit echt in dienst van het volk?
  enzovoorts en zo verder………………

  Begrijp me goed,…ik snap echt wel dat de kudde niet zonder herder kan, dus zal er permanent naar een compromis moeten worden gezocht.
  Het echte probleem echter is het feit dat de mens in het algemeen zichzelf niet eens kent en onder controle heeft…….zeer zeker al niet juist diegene die zich opwerpen als ‘redders’ van het volk. Wat rechtvaardigt de gedachte dan dat ie miljoenen anderen kan besturen?

  In uiterste noodzaak denk ik persoonlijk dan aan een vorm zoals; Meritocratie, wat geregeerd door degenen die het verdienen. Dit is een maatschappijmodel waarin de sociaal-economische positie van elk individu is gebaseerd op zijn of haar verdiensten (merites).

  Even heb ik nog gedacht aan Intercratie, maar dat viel al snel af omdat Intercratie
  een bestuursvorm is die evenals sociocratie uitgaat van de volstrekte gelijkwaardigheid van individuen………..nou daar hebben we ons beslag dus wel van thuis door dat verziekte hippi-volk wat al sinds vele jaren aan de macht is.

  Blijft als laatste alternatief nog over, Pornocratie!
  Een pornocratie is een landsbestuur waarin amoureuze relaties en eerzuchtige maîtresses een doorslaggevende rol spelen. Voorbeeld van een pornocratie was het Franse regime na de val van Robespierre, het Directoire. Deze Franse regering bestond uit heren die, aan de hand van hun maîtresses, op zeer autoritaire wijze de macht uitoefenden. De maîtresses werden ook uitgewisseld!!! 🙂
  Kijk dat bedoel ik, dat appelleert wat meer aan mijn persoonlijk behoeften, wensen en talenten!

  Een boom herken je aan haar vruchten! 🙂

  Like

 24. louis-portugal zegt:

  Heerlijk stuk weer Generaal.

  Like

 25. louis-portugal zegt:

  Gerrit gelukkig is hij nog veroordeeld.
  Lijkt me een mooi voorbeeld voor al die vrouwen die nog proberen van dat spul hiernaartoe te krijgen.

  Like

 26. Tom Hendrix zegt:

  @Generaal P. Pardon, chapeau voor uw glansrijke rede!

  Like

 27. Tom Hendrix zegt:

  @linsky 11.08. uur, inderdaad Linsky, waar zijn ware morele leiders te vinden. In de geschiedenis der Nederlanden, ten tijde van de REPUBLIEK, waren er twee raadspensionarissen, de broers Johan en Cornelis de Witt, die naar mijn weten integer waren! Helaas, deze twee mensen zijn in 1672, het zgn. rampjaar door het ” oranjegepeupel” uit Den Haag vermoord. Aanleiding was toen dacht ik de oorlog van de Republiek tegen de Engelsen en de Fransen, en nog een 3e partij waar ik nu niet meer opkom. Verder in de recente geschiedenis WILLEM DREES, een integer en eerlijk man, sociaal democraat en met de KVP grondlegger van de AOW en andere sociale wetgeving. En juist deze “grote staatsman”, is aan het einde van zijn leven BEWUST uit de PVDA gestapt, vanwege de IN RODEN van NIEUW LINKS, de generatie hippie/ flower power!

  Like

 28. koddebeier zegt:

  @Tom. Willem Drees was de laatste grote ‘linkse’ staatsman. Alles van links wat na hem kwam kon niet in zijn schaduw staan. Een prachtige staatsman waar vele een voorbeeld aan zouden moeten nemen.

  Like

 29. Donja zegt:

  Als ik dit lees.. Wordt ik er gewoon kotsmisselijk van.. Dat kind weet niet wat ze doet omdat ze een verstandelijke beperking heeft! En zou het daarom gestraft moeten worden!? Ik ben zelf moslim, maar dit gaat ook mijn eigen petje te boven! Ze zijn daar echt achterlijk! En daar in Pakistan zouden die achterlijken zelf hun hersenpan eens goed na moeten laten kijken! Want normaal vind ik het niet! Een onschuldig kind de doodstraf willen geven.. Zijn ze nou helemaal besodemieterd!
  Achterlijken!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s