Terreuraanslag tijdens ramadan bij de begrafenis van een politieagent

In Rusland werden zeven politieagenten door een aan de islamitische waan lijdende terrorist vermoord, terwijl ze de begrafenis van een collega bezochten. Nauwelijks waren ze aangekomen of er verscheen een islamitische zelfmoorddader.

Daarvoor hadden mensen van hetzelfde slag het vuur op een moskee geopend en daar enkele mensen verwond respectievelijk vermoord.

Terreur en geweld hebben het einde van de islamitische vastenmaand ramadan in het Russische crisisgebied van de Noord-Kaukasus overschaduwd. Een zelfmoorddader sleepte op een begrafenis voor een vermoorde politieagent in de islamitisch beïnvloede Russische deelrepubliek Ingoesjetië minstens zeven politieagenten mee de dood in. Er raakten meer dan tien mensen gewond, meldde het persbureau Interfax. Gisteren hadden twee mannen in een sjiietische moskee aan de Kaspische Zee het vuur geopend op gelovigen en acht mensen verwond.

Morgenpost, Ria Novosti, France 24

Het is echt belachelijk hoe de media met een grote boog om deze islamitische ramadanterreur heengaan en zich alleen opgeilen aan de Russische mediahoeren, die op bestelling voor het Westen hun Pussy-Riot nummer afspelen.

Bron:

http://www.kybeline.com/2012/08/20/terroranschlag-zu-ramadan-beim-beerdigung-eines-polizisten/#more-37355

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, mainstream-media, Rusland, Terrorisme. Bookmark de permalink .

12 reacties op Terreuraanslag tijdens ramadan bij de begrafenis van een politieagent

 1. louis-portugal zegt:

  Een aan islamitische waan lijdende terrorist!!!!!
  Ik krijg langzaam de indruk dat er nauwelijks nog “gematigden” zijn.

  Like

 2. Ko Lumbus zegt:

  PVV stelt ‘Zwartboek Ramaden’ samen.
  Stemt allen PVV!

  http://www.pvv.nl/

  Like

 3. Tiny zegt:

  Incidentjes, incidentjes, incidentjes, incidentjes, lalalalalalalala…….
  Waarom trekt al dat goedmensch vrouwvolk nu niet per direct een boerka aan en de goedmensch mannen laten zich een baard groeien en trekken een nachthemd aan en bekeren zich. Dan hebben we het maar gehad. Omdat ze helemaal wég zijn van islam.
  Is het herkenbaar waar we aan toe zijn. Psychopaten.

  Like

 4. Anneke zegt:

  Kan alleen maar zeggen, voor de zoveelste keer: “RESPECTLOZE BEESTEN”
  Helaas geldt dit eveneens voor de leidinggevenden van het Westen !!!! Onze politieke vertegenwoordigers zijn eveneens VERSCHRIKKELIJKE BEESTEN !!!!

  Like

 5. Anneke zegt:

  Stel je eens voor als wij ons zo eens zouden gaan gedragen na een periode van vasten, of na het chr. kerstfeest, of tijdens het Yom Teruah -/Rosh Ha’shanah feest??? Dàn is het huis te klein, dan kunnen we met z’n allen afgevoerd worden naar een FEMA-CAMP. Gelukkig zijn wij westerlingen nog wel zo verstandig en verlagen wij ons niet naar het islam-niveau….Een heel goed gedrag, nuchterheid biedt REDDING. “Niet alleen nuchterheid…mensen”

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  Reken nooit meer op de pers en de media! Zij zijn allang ingekapseld in het politiek correcte systeem! Dat heeft zich de laatste 40 jaar afgespeeld, complete overname van pers en media, om andersdenkenden de wind uit de zeilen te nemen, te demoniseren, en uit te sluiten.

  Like

 7. Anneke zegt:

  @Tom Hendrix -16.15u-: Wat ben ‘kzelf nù eigenlijk blij dat wijlen m’n vader me niet naar de school voor journalistiek liet gaan. Begrijp nù de reden hierachter…ONbetrouwbaar tot in de top, eerlijke realiteit mag niet meer de samenleving bereiken, via de kranten en de NOS. Was destijds afhankelijk van zíjn beurs, kreeg geen studiebeurs. Dus je ouders beslisten min of meer welke richting je uit zou moeten gaan, in de maatschappij. Wàs een goede richting uiteindelijk na effe zoeken…onderwijs en gezondheidszorg. Helaas op deze twee hoeft het volk ook al niet meer te rekenen. Teveel geliberaliseerd…tussen grote aanhalingstekens.

  Like

 8. vederso zegt:

  Ik heb soms gedacht dat het boek “Clash of Civilizations” van Huntington niet zo letterlijk moest worden opgevat. Tenminste niet “in our lifetime”. Daarin heb ik me mogelijk vergist.

  Like

 9. DonnaDolce zegt:

  Wat een smerig, walgelijk, achterlijk volk. Ik ga er steeds meer een antipathie tegen krijgen. Als die debielen nu werkelijk denken dat ze 27 maagden krijgen boven als ze zulke gruwelijkheden uitvoeren, dan kun je echt spreken van een IQ van een lokeend en het EQ van een dooie mug. Ik begrijp deze lui niet en wil ook niet begrijpen wat hun beweegredenen zijn om maar te pas en te onpas te lopen moorden, want dat zijn het: moordenaars.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s