GB: Huurders van islamitische politie-inspecteur terroriseerden de hele buurt

Ook al dragen ze chique Engelse kleding – ze zijn “Asians”. En het is vanzelfsprekend, dat overal waar ze zich vestigen de cultuur van de “Asians” verbreid wordt. Mohammed Razaq (op de foto rechts), die afkomstig is uit het islamitische Azië, heeft zich d.m.v. ondoorzichtige praktijken opgewerkt tot politie-inspecteur. Dat is op zich al een wonder, want een man van zijn soort heeft niets bij de politie verloren. Hij had een huurhuis in Salford gekocht, dat zijn zoon (op de foto links) beheerde.

En de familie stopte het huis vol met allerlei “stralende verschijningen”: drugsgebruikers, bezitters van vechthonden enz.:

Een huurhuis, dat in het bezit is van een hoge politieman, werd door de autoriteiten gesloten – omdat de bewoners een heel jaar lang de buurt hadden geterroriseerd. De bewoners van het huis met 10 slaapkamers, dat van inspecteur Mohammed Razaq was, terroriseerden de buurt met drankgelagen, hondengevechten en drugsgebruik. De bewoners van de buurt zeiden, dat dronken huurders zelfs met bakstenen gooiden en op auto´s rond dansten. Nu werd het huis in Duncan Street door de autoriteiten wegens “antisociaal gedrag” gesloten. Alle huurders zijn vertrokken en het huis werd met planken dichtgespijkerd. Inspecteur Mohammed Razaq, die zelf in Bolton woont, staat ingeschreven als de eigenaar van het pand. Zijn zoon Usman (Osman, Osama) beheert het pand. De beide willen het huis nu verkopen. Ze betwisten de omvang van de door de buurt aangegeven overlast.

Manchester Evening News, Daily Mail

Eigenlijk kan men zich wel een voorstelling maken van de huurders en ook waarom de beide moslims nu precies zulke types als huurders hebben uitgezocht. Ze geven ongeveer een doorsnede van de groep, die er door moslims voor wordt gebruikt om tegen de EDL te “demonstreren” en normaal gesproken door de BBC bagatelliserend “UAF” (Britse Antifa)  genoemd wordt.

Bron:

http://www.kybeline.com/2012/08/20/grosbritannien-die-mieter-eines-muslim-polizeiinspektors-terrorisierten-das-ganze-stadtteil/#more-37369

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Azië, Criminaliteit, Groot-Brittannië, Immigratie, Islam. Bookmark de permalink .

7 reacties op GB: Huurders van islamitische politie-inspecteur terroriseerden de hele buurt

 1. louis-portugal zegt:

  Lekker multicul toch.
  Hier zien we heel veel facetten van die multicultuur.

  Like

 2. Linsky zegt:

  Lekker, steeds meer van die krankzinnigen…met penning en pistool!
  Precies zoals in de USA……en hier natuurlijk.
  Mijn eigen aanvaring was dan wel niet echt uit de hand gelopen, maar wel erg tekenend voor wat ons hier in die verraden land nog meer te wachten staat. 😦

  http://www.amsterdampost.nl/%E2%80%9Cflikker-toch-op%E2%80%9D/

  Like

 3. Lucky9 zegt:

  Huurders?
  Tien (slaap)kamers met elk vier matrassen dat zijn 40 matrassen à 5 £/dag dat is 6000£ of 7623 €/maand. à 2 £/dag dat is 2400£ of 3049 €/maand. Zelfs dat laatste is zowat het vijfvoudige van wat zo een woning opbrengt met echte huurders.
  En dan zwijgen we nog over de rol die de Britse fiscus niet speelt in het belang van “law & order” en om die arme illegale asielzoekers hun nachtrust niet te ontnemen.

  Wie iets kent van de toestanden in de hoofdstad van Eurabië is het allemaal zo klaar als een klontje. Of dacht U dat al die aangespoelde gelukzoekers in de Brusselse metro sliepen? Of dacht U dat al die SP-ers (PS-ers in het Frans) morele bezwaren hadden om zulke panden te verwerven?

  De zieligheidsindustrie draait op volle toeren in een steeds vernielender en groter wordende vicieuze cirkel. En iedereen die deze toestand aanklaagt is een racist die mag geïntimideerd of zelfs sociaal uitgeschakeld worden, want het regime duldt geen kritiek.

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Lucky9 11.38. uur, inderdaad iedereen die waarschuwt of gewaarschuwd heeft, wordt door de linksen en politiek correcten monddood gemaakt, en voor racist, xenofoob, nazi uitgemaakt. Het is bij de wilde spinnen af, en links en liberaal hebben deze ellende in heel europa toegelaten.

  Like

 5. Jan zegt:

  Meer prettig nieuws uit Groot Brittannië:

  Police hunt knife-wielding man who slashed women’s faces
  One woman, 19, cut across the throat
  One woman, 26, was sliced across the face
  Both attacks happened in Hounslow, west London
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2191299/Police-hunt-knife-wielding-man-slashed-womens-faces-blade.html?ito=feeds-newsxml

  Like

 6. Dat ze die klootzak ook even zijn vreet besnijden maar dan met een bot mes!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s