Syrische vluchtelingen dromen van Europa

“De Syrische vluchtelingen dromen van Europa”, schrijft de “Basler Zeitung”. Vraag: Waar anders over? We weten inmiddels toch wat de “Arabellie” heeft gebracht! Dat wordt immers door ons gestimuleerd.

Iedere dag staan er berichten over de burgeroorlog in de pers, oorlogsgeile commentaren, belust op interventie. En een Duits schip spioneert voor de liefdevol  “rebellen” genoemde misdadigers, die er alleen maar op wachten om hun vijanden, de sjiieten, Alawieten en christenen af te slachten. Turkije zal niet meer dan 100.000 Syriërs opnemen en die zullen van daaruit ok langzaam richting Westen verdampen. In de Spaanse exclaves is het ook weer feest! Maar slechts heel zelden vinden we kritische commentaren.

Bron:

http://www.pi-news.net/2012/08/syrische-fluchtlinge-traumen-von-europa/

Auteur: Kewil

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Europa, Islam, Syrië. Bookmark de permalink .

17 reacties op Syrische vluchtelingen dromen van Europa

 1. G.Deckzeijl zegt:

  Stiekem laten dromen. Anders kunnen wij de portemonnee weer trekken en daar kun je op rekenen als er ONVERHOOPT een links kabinet aantreedt…!!!
  U bent gewaarschuwd. Ik stem PVV op 12-9.

  Like

 2. DonnaDolce zegt:

  Lekker in een buurland onderbrengen, kom op zeg, we hebben er al genoeg. We kunnen niet de hele wereld op onze schouders nemen, dat moet je ook niet willen. Leer deze mensen op eigen benen staan in een land met dezelfde normen en waardes, voor zover ze die kennen.

  Like

 3. Henk der Niederländer zegt:

  Verdorie Bert je laat me dagelijks versteld staan met je inzet.

  Like

 4. E.J. Bron zegt:

  Uitkijken Henk. Blijf gezond!! 😉

  Like

 5. Turul zegt:

  Als je er werkelijk over nadenkt dan is het natuurlijk bizar en belachelijk om vele redenen dat de Europese landen mensen uit die landen uberhaupt binnen laat.

  Ik word trouwens ook een beetje moe dat die profiteurs allemaal hier naar toe willen komen. Gewoon in eigen land blijven en dat opbouwen of zoals een vorige bezoeker aangaf, opvang in de regio. In een land met een gelijke cultuur en mogelijk etnische bevolking. Hier in Europa hoort er geen één.

  Like

 6. Henk der Niederländer zegt:

  Doe Ik Bert je kent me Maar het is ontegenzeglijk dat je een inzet hebt die Ik bijvoorbeeld in de Vaderlandse politiek mis.
  Niks mis mee Bert wij hebben jou en de rest van het stemvee heeft de Politiekers hehehehehe.

  Like

 7. Henk der Niederländer zegt:

  BTW Ik mag ook de anderen niet vergeten die hier op regelmatige tijd Hun zeer goede artikelen posten.
  Dat zou een schandaal zijn dus chapeau met zijn allen.

  Like

 8. louis-portugal zegt:

  Er is zoveel plaats in dat arabisch gebied.
  Waarom gaan ze niet daarnaartoe?
  Overigens hebben die arabieren meer geld dan wij want wij moeten het door de schuld van onze linkse antikernenergiepolitiek daarnaartoe brengen.

  Like

 9. E.J. Bron zegt:

  @Henk om 10:07

  Was het maar andersom Henk (qua aantallen bedoel ik).

  Like

 10. Jan zegt:

  De foto boven dit artikel is Amsterdam 2020

  Like

 11. breget. zegt:

  Louis-portugal.Het gaat ze ook niet in de warme kleding zitten als een leider van de islam zegt we hebben een leger die doet wat we zeggen en weten dat we enkeld de baarmoeder nodig hebben opvoeden doen de vaders waar ze dat opvoeden vandaan halen is voor mij een boze vraag .Maar het zegt al genoeg voor het gespuis wat we binnen halen

  Like

 12. benny zegt:

  marco borsato naar daar sturen met de mededeling dat de meeste dromen bedrog zijn 🙂

  Like

 13. Johanna Haarlem zegt:

  En wij westerlingen dromen van een Islamvrij EUropa!! U hoeft hier helemaal niet te zijn met Uw
  WAY of LIFE !! nee dank U ga lekker naar de zwarte steen moet een Islamiet toch ook een keer geweest zijn in zijn leven HOE VINDEN JULLIE DIE DROOM???mooi he ga daar maar naar toe ALLAH red jullie allemaal en Mohammed ook hoor….en geeft heel veel eten enzo lekker naar je broeders en zusters die willen jullie allemaal heel graag helpen wat een mooie droom hé??

  Like

 14. Jan zegt:

  Wij dromen van wulpse mohammedienes.

  Like

 15. Tom Hendrix zegt:

  @Johanna Haarlem 16.01. uur, dat zouden ze inderdaad moeten doen. Allemaal terug, want de oliesjeiks krijgen het oliegeld nooit op. Waarom roepen de oliesjeiks, hun arme broeders en zusters niet terug naar hun heimat, dat zouden ze toch moeten doen namens hun barmhartige allah toch?
  Of…toch niet, neen, zeg kom nou toch het is juist de bedoeling dat de zandmensen ons gaan overheersen namens hun maangod, tevens vreten ze ook nog uit onze sociale verzekeringspotten, en dat is haram hoor volgens islam, want schade mag je rustig toebrengen aan de kafirs- dat zijn wij geboren nederlanders-.

  Like

 16. koddebeier zegt:

  Syrische vluchtelingen dromen van een uitkering, een woning, een mercedes, ehhh dhimmies die voor je werken, een land veroveren voor islam…………ons land verzieken…. ROT OP !!
  Blijf in je eigen rotte zandbak, stelletje soepjurken.

  Like

 17. Ik droom ook wel eens van een Islam-vrij Nederland maar elke keer als ik wakker word, zie ik steeds meer van deze ellendelingen hierheen komen. Blijf in die zandbak, we moeten jullie hier niet!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s