Wereldwijde plotselinge toename van megamoskeeën

Megamoskee Rome

Wat hebben Murfreesboro, een stad in het hart van Tennessee, en Marseille, de grootste havenstad van Frankrijk aan de Middellandse Zeekust en de op één na grootste stad van het land, gemeen? De beide steden liggen bijna 7.500 kilometer uit elkaar en zijn bijna zeker net zover van elkaar gescheiden door een taal- en cultuurbarrière. En toch staan Murfreesboro en Marseille tegenover een gemeenschappelijke uitdaging, die hen verbindt. Beide steden vechten tegen de bedreiging door megamoskeeën in het kader van de sluipende islamisering. Daniel Greenfield heeft op het Amerikaanse Frontpage Magazine een overzicht over de projecten gepubliceerd. Hieronder de vertaling van het artikel:

De megamoskee in Marseille was al sinds tien jaar het onderwerp van een juridisch touwtrekken. De megamoskee in Murfreesboro, ook illegaal gebouwd, kan naar verhouding op een kortere historie terugblikken. Desondanks deden in beide gevallen de autoriteiten van de stad hun best om de bouw van deze megamoskeeën mogelijk te maken en daarbij zowel de wensen van de lokale bevolking als de wet te negeren.

Megamoskee Marseille

In Londen dient een moskee met 40.000 plaatsen te ontstaan

De handel met de bouw van megamoskeeën ondervindt een plotselinge wereldwijde toename. De megamoskee van Marseille bezit een geplande capaciteit van 7000 plaatsen, wat van haar de grootste moskee in Frankrijk zou maken; daarbij zou zelfs de grote moskee van Évry, die over meer dan 5000 plaatsen beschikt, in de schaduw staan. Desondanks vallen de beide Franse megamoskeeën nog klein uit als je denkt aan de geplande megamoskee in Londen met 12.000 plaatsen en mogelijke uitbreiding tot 40.000. Als de bouw van deze moskee in Londen werkelijk tot stand komt, zou ze zelfs de moskee van Rome in de zak steken, die op dit moment de grootste van alle megamoskeeën in West-Europa is.

Megamoskee Murfreesboro

De Ground-Zero-moskee in New York, gepland op een plaats die herinnert aan een van de meest gruwelijke islamitische misdaden sinds eeuwen, zou slechts over een bescheiden 2000 plaatsen hebben beschikt, maar zou wat betreft de hoogte groter zijn geweest dan alle andere megamoskeeën en beschikt hebben over een oppervlakte van 100.000 km². Daarmee zou ze nog groter zijn dan de megamoskeeën in Marseille, in Murfreesboro en in Londen. Alle vier megamoskee-projecten hebben echter ongeacht hun grootte dezelfde ontwikkeling achter zich wat betreft aanklachten, openbare protesten, onthullingen over hun op de achtergrond werkende mannetjes en over toegeeflijke autoriteiten, van wie de belangrijkste taak bestaat uit wegkijken.

Moskee van Stockhom na tien jaar al te klein

Ook de megamoskee van Keulen is hetzelfde patroon gevolgd en moet de grootste moskee in Duitsland worden. Desondanks is “groot” nooit groot genoeg. Zo werd bijvoorbeeld de megamoskee van Stockholm in het jaar 2000 geopend en beschikte over een capaciteit van 2000 plaatsen, was echter tien jaar later al te klein, zodat men nu van plan is haar te vervangen door een nog grotere megamoskee. Maar ook met de huidige grootte is het de megamoskee in Stockholm al gelukt het toneel van preken ter ondersteuning van het islamitische terrorisme en het centrum van de rekrutering van de volgende generatie voor Al-Qaida te worden. Met een toenemende grootte kan men zich vermoedelijk op nog meer voorbereiden.

Megamoskee Stockholm

De megamoskee van Stockholm werd in de eerste plaats door sjeik Zayed, de heerser van de Verenigde Arabische Emiraten, gefinancierd. Ook hierin, dus in de financiering door buitenlandse potentaten of instellingen van de staat, volgt zij een gezamenlijk patroon van megamoskeeën. Zo gaat het bij de mecenas voor de megamoskee in Keulen om in de eerste plaats om de radicaalislamitische regering van Turkije. Ook de megamoskee in Marseille wordt door een serie regeringen van islamitische landen gefinancierd.

“De moskeeën zijn onze kazernes, de koepels onze helmen, de minaretten onze bajonetten en de gelovigen onze soldaten” – deze bekende uitspraak van de Turkse minister-president Erdoğan geeft aanleiding tot de vraag of de buitenlandse financiering van megamoskeeën in het hart van de Europese steden niet dezelfde betekenis heeft als de opbouw van kazernes en legers in de desbetreffende islamitische landen.

Speerpuntfunctie is op veel plaatsen duidelijk

In enkele gevallen is de militarisering van de megamoskeeën zo duidelijk, dat haar speerpuntfunctie al tot uiting komt. Een van de meest krasse voorbeelden is de door Iran gefinancierde megamoskee in Kopenhagen met een capaciteit van 3000 plaatsen. Iran had al een andere megamoskee in Helsinki gebouwd en heeft gelijksoortige plannen in heel Europa en andere delen van de wereld.

Megamoskee Keulen

Bij de imam van de megamoskee in Kopenhagen gaat het om Mohammed Mahdi Khademi, de voormalige leider van de propaganda-afdeling van de Iraanse “Revolutionaire Gardes”, dus een arm van het theocratische regime, dat door de VS wordt geclassificeerd als een buitenlandse terreurorganisatie. Men kan zich waarschijnlijk moeilijk een duidelijker voorbeeld van de militarisering van megamoskeeën voorstellen dan dit, waar een radicaalislamitisch regime, dat wereldwijd terreurdaden financiert, tegelijkertijd optreedt als sponsor van een megamoskee, die ondergeschikt is aan de voormalige politieke commissaris van de terroristische vleugel van dit regime.

Soennieten en sjiieten bouwen in Kopenhagen om het hardst

Maar ook de soennieten doen in niets onder voor de sjiieten en hun eigen megamoskee in Kopenhagen wordt gefinancierd door Saoedi-Arabië. Deze zal eruit zien als een architectonische “berg”, die recht tegenover de universiteit van Kopenhagen wordt gebouwd en door twee minaretten wordt bekroond. Hierdoor wordt de rivaliteit tussen soennieten en sjiieten quasi een wedstrijd om de grootste islamitische schandvlek van Kopenhagen, een stad, die tot nu toe veeleer bekend stond om rustige architectuurvormen.

Megamoskee Dearborn

Niet alleen in het Westen ontstaan megamoskeeën. Ook in Moskou hebben moslims al complete straten overgenomen om hier nieuwe moskeeën te kunnen bouwen. En de rijke Saoedi´s hebben al aangeboden om de kosten daarvan over te nemen.

In China heeft Saoedisch geld ertoe geleid dat moskeeën, die tot nu toe veelmeer het ontwerp van Chinese pagodes volgden, nu ook over koepels en minaretten zullen beschikken, gewoon naar de smaak van de Saoedische financiers. Als voorbeeld: Behalve de in de traditionele Chinese stijl gebouwde grote moskee van Xi´an dient de Xiguan (“West Gate”) moskee gebouwd te worden, die beschikt over een monstrueuze capaciteit van 3000 plaatsen en eruit ziet alsof er een stuk Saoedi-Arabië midden in de Chinese provincie Gansu uit de lucht zou zijn gevallen.

Saoedi´s bouwen grootste moskee van Zuid-Amerika

In Argentinië heeft – een jaar na de door islamitische terroristen gepleegde bomaanslag op het Joodse Centrum van buenos Aires – de toenmalige president Carlos Menem, die zelfs beschuldigd werd van medeplichtigheid aan deze aanslag, openbaar terrein ter grootte van 7,5 hectare veranderd in bouwterrein om er een islamitisch cultuurcentrum, het King Fahd Islamic Cultural Cemter, te kunnen bouwen, dat tegelijkertijd de grootste moskee van Zuid-Amerika zal zijn. Het centrum stelt zelfs de megamoskee van Caracas  in Venezuela in de schaduw, die over een capaciteit van 3500 plaatsen beschikt. Beide megamoskeeën werden respectievelijk worden door het Saoedische koningshuis gebouwd.

Megamoskee Buenos Aires

Op dit moment staat het in het zonnige Dearborn, Michigan, gelegen Islamic Center of America erom bekend dat christenen, die te dicht bij het centrum komen, worden getrakteerd op stenen – de grootste megamoskee in de Verenigde Staten. Deze sjiietische moskee was ook al eens het doelwit van een soennitisch-islamitische terroristische samenzwering, want niet geheel toevallig staat ook in de directe nabijheid de soennitische moskee van Dearborn, met dezelfde capaciteit, om zich in de rivaliserende strijd tussen soennieten en sjiieten staande te kunnen houden. Zolang zulke projecten met oliedollars kunnen worden gestimuleerd, zullen de megamoskeeën verder de hemel in rijzen.

Sponsorlanden nemen de controle over buitenlandse moslims over  

Waar je ook kijkt – van Markham in Canada tot aan New York City, van de West Midlands in Groot-Brittannië tot aan Sydney, Australië – overal ter wereld worden steden met dezelfde bedreiging voor hun oorspronkelijke bevolking geconfronteerd. Voor de islamitische sponsorlanden zijn de megamoskeeën natuurlijk een instrument, dat het voor hen mogelijk maakt om in de vorm van een centrale instelling over de in het buitenland levende moslims controle uit te oefenen. Bovendien zijn de megamoskeeën in niet-islamitische landen centra van subversie en terrorisme.

Omdat de megamoskeeprojecten zich in de hele wereld explosief uitbreiden, kan men aannemen, dat ook het verzet tegen de lange, door hen vooruit geworpen, schaduwen steeds meer zal toenemen.

Megamoskee Caracas

Bron:

http://www.unzensuriert.at/content/009773-Mega-Moscheen-boomen-weltweit

Bron oorspronkelijk artikel:

http://frontpagemag.com/2012/daniel-greenfield/the-mega-mosques-boom/

Auteur: Daniel Greenfield

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", Dhimmitude, Islam, Islamisering, Moslims, nieuw fascisme, Westen. Bookmark de permalink .

25 reacties op Wereldwijde plotselinge toename van megamoskeeën

 1. Piet Klont zegt:

  Net een virus dat zich verspreidt….ZIE-KE-LIJK gevaarlijk!

  Like

 2. louis-portugal zegt:

  Een voordeel van die megahaattempels.
  Als er ooit een opstand tegen de islamieten komt kun met een beetje bom lekker veel schade aanrichten.

  Like

 3. Linsky zegt:

  Fijn om in een democratisch en moslim-vrij land te wonen……waar vinden we dat een?! 🙂

  Like

 4. vederso zegt:

  Het artikel begint bijna met de Murfreesboro moskee waar Eric Allen Bell een docu over maakte.
  De link in het artikel op EJBron werkt niet meer, maar de link leidt bezoekers naar de gloednieuwe website van Eric Allen Bell – Global Infidel TV. Schitterend!

  http://www.globalinfidel.tv/

  Like

 5. benny zegt:

  beter velen op één plaats dan wijdverspreid,zo valt er makkelijker iets tegen te ondernemen 😉
  hopelijk plaatsen de bouwvakkers of geheime dienst tijdens het bouwen explosieven zodat als ze te ver gaan deze enkel maar hoeven geactiveerd te worden als de zaak vol zit.

  Like

 6. benny zegt:

  @vederso:ik ben juist naar de livestream aan het luisteren op globalinfidel.tv,er is daar nu toch nen moslim aan het liegen en feiten aan het verdraaien dat het niet meer mooi is.
  bedankt voor de link trouwens

  Like

 7. Piet Klont zegt:

  Jullie haaien allemaal zaadt!
  En ik vind het nog lekker ook!
  😀

  Like

 8. Het wordt tijd voor een antibioticum tegen de de islam… Hoog tijd! En als een antibioticum of chemotherapie niet werkt, dient het islamitische gezwel gewoon weggesneden te worden!

  Like

 9. benny zegt:

  het verwondert mij wel dat er in argentinie en venezoela ook al islam is want dat zijn toch zeer christelijke landen als ik mij niet vergis.

  Like

 10. E.J. Bron zegt:

  @benny

  In beide landen is sprake van een socialistische/communistische regering. Het rood van het socialisme/communisme en het groen van de islam vormen samen een levensgevaarlijk gif!!! 😦

  Like

 11. toetssteen zegt:

  Waar twee of meer in mijn naam aanwezig zijn ben ik in hun midden. Zie hier in feite de eenvoud van de oorsprong.
  Daar komt geen megalomaan bouwwerk aan te pas, maar de mens en zijn denken. Dat laatste is een vloekwoord binnen islam maar idem binnen het katholicisme. Het is dan ook niet zo verbazingwekkend dat zij veel zaken delen.
  De meer levensbeschouwelijke manier van denken kan gewoon in een willekeurige kamer, op een parkbank, tijdens een wandeling in het bos, kortom overal. Daar zijn geen megalomane bouwwerken voor nodig.
  God is geen wetenschap, het is een gevoelsmatige vooronderstelling. Maar blijkbaar is het voor sommigen te moeilijk om het zonder tastbare uitingen te doen. Vandaar deze bouwwerken.

  Op de keper beschouwd best triest.

  Like

 12. toetssteen zegt:

  @EJ
  Het gaat gewoon over macht. Er is nauwelijks ruimte tussen alle vormen van marxisme en totalitaire vormen van religie.

  Like

 13. E.J. Bron zegt:

  Hé toets

  3x raden wie ik van mijn blog heb geflikkerd!

  Like

 14. toetssteen zegt:

  Ehhhhh, EJ, die minstreel? Blijkbaar is het zonder mij niet leuk meer op A7. Kweek maar ogen in je achterhoofd.
  Ach, kan ie morgen weer gispen op A7 waar ik in een conversatie met Charles de Gaulle Bullshit zei in de context van flauwekul, erger was het niet, je kent me. Ploef, heel comment weg. Mjah, anderen uitmaken voor rotte vis is perfect in orde, vrouwen afbranden is prima, vrouwen ehhhh, nah ja, natte slipjes hebbend als ze nagefloten worden….., en dat vanzelfsprekend op de bekende hoerrrrrr toon is perfect in orde.
  A7 is doomed.
  Ik waardeer jou zeer EJ omdat ik weet dat je dit handmatig doet . En ik weet echt wel wat je zoal tegenkomt.
  Ik heb in bepaalde nachten hier, maar ik in Singapore zat wat voorbij zien komen. Was meer dan een moskee. Die moeten daar trouwens voldoen aan wat is voorgeschreven. Als ze er zich niet aan houden, is het devies, afbreken.
  IK ga me bekeren tot de orde van de hunebedbouwers en Piet is mijn discipel.
  En nu ga ik die mug inmetselen….!!!

  Like

 15. E.J. Bron zegt:

  Shit. In één keer goed! 😉 😆
  Zat hier te stalken onder de naam “lone wolf”. Op DDS is hij bezig onder de naam “Beukman”.
  Pak ´m! (die vlieg natuurlijk, de minstreel is out of reach)
  Ik had 2 of 3 jaar geleden een meisje in de klas. Is naar Singapore geëmigreerd. Maleisische moeder, Nederlandse vader. Werkt over de hele wereld voor Ballast Nedam. Ze wonen nu in Singapore.

  Like

 16. toetssteen zegt:

  Rustig aan EJ. Natuurlijk weet ik wie hij is, maar hij weet wie ik ben. Het blijft altijd een verrekte aardig spel. Domheid aanvoeren lukt niet, xenofoob…, chips, nope, racistisch augh, niet over de dijken ….; u gaat niet door voor de volgende ronde.
  Ach, en dan probeerde hij nog de drankkaart hè, je moet wat.

  Aangaande de Nederlands Singaporese uitwisseling, die meiden gaan lekker naar Londen om te kijken of er nog wat studenten aan komen vliegen.
  Ik vermoed, maar dat is volkomen voor mij hoor, dat die vrouwen met zeer hoge opleiding (echt dat is niet te vergelijken met wat wij hier hebben, vandaar dat je er staat op kunt maken dat we gewoon door het gaatje gaan, toch naarstig zoeken naar iets dat jij en ik nog ervaren al vanzelfsprekend.
  Ik heb in en langs als die megalomane gebouwen gelopen, het is zo zielloos en leeg als een voorgevel van al die lege flatgebouwen en andere bouwwerken. Er is een holte ontstaan in de ontwikkeling van de mens. Opnieuw zou ik zeggen, want kijkend naar bijbelse en andere boekwerken zie je keer op keer dat er meer was. Kijkend naar de Grote Piramide zal elkeen beamen dat bouwvakkers dat niet echt voor elkaar gaan krijgen.
  Singapore, ik hoop dat de socialisten het niet voor het zeggen krijgen. Ik ben niet erg hoopvol.

  Het is wel jammer, want als een staat had kunnen bewijzen dat het wel werkt onder een bepaald regime, is het Singapore.
  Bij de weg, zoon zijn vriend is getrouwd met een hindoestaanse en die woont nu vlak bij ons. Haar pa en ma hebben een riante villa met plonsbad en dus amuseren we ons uitstekend in het appartement vlakbij.
  Pfff, zou voor lone wolf te ver over de dijken zijn. De man met de dertig ongelukken zonder ambacht.

  Like

 17. toetssteen zegt:

  @EJ
  Neup, ik heb een perfect anti muskiet middel, het heet terecht ‘OFF’ . Je ruikt na insmeren enigszins feminien, maar zelfs een malaria muskiet is er letterlijk weg van.

  Voor Fulco:

  Mvgr.

  Like

 18. Piet Klont zegt:

  Zit ie hier weer te lullen, die Toets.
  En Erwtje maar opscheppen over wolfje, tssss…..

  Like

 19. Piet Klont zegt:

  ‘Discipel’ ???
  He-le-maal-ge-tikt, van Lotje ook nog!

  Like

 20. G.Deckzeijl zegt:

  On Topic! Vlad Tepes>>> http://tinyurl.com/6ed8jyh
  Naast al dat islamitische textiel(hoofddoek, jilbab, niqaab, boerka) heeft de moskee maar één functie, namelijk de ZICHTBAARHEID van de islam in het westen opvoeren.
  Moslims beschouwen een moskee in de wijk van de kafir als een overwinning.
  En in Gaza worden moskeeën* gebruikt als wapenopslagplaatsen, want die allahschreeuwers maken gewoon gebruik van het feit dat de IAF geen moskeeën bombardeert…
  *>> zie ook: De Kracht van de Rede en De Woede en de Trots van Oriana Fallaci.

  Like

 21. benny zegt:

  ik snap niet waarom dit nodig is,zijn er nog geen moskeeen genoeg in europa waar ze in groep aan elkaars achterdeur liggen te snuffelen?elke moskee is er één te veel.
  erdogan:«De moskeeën onze kazernes zijn, de moskee-koepels onze helmen, de gelovigen onze soldaten en de minaretten onze bajonetten»,zegt ineens alles,niet?die mannen willen wel verdacht veel kazernes…

  Like

 22. G.Deckzeijl zegt:

  @Benny, 12:25: speciaal voor jou deze pagina…
  http://tinyurl.com/6hyhstp

  Like

 23. koddebeier zegt:

  West Europa en Amerika zijn al bezet door een vijandig volk…de Moslim… alleen zien we het zelf
  (althans de meeste) nog niet in. WORDT WAKKER !! DE BEZETTING IS AL BEGONNEN !!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s