Buschauffeur uit Braunschweig zou 11-jarig geestelijk gehandicapt meisje hebben verkracht

Kijk eens naar de foto van de buschauffeur uit Braunschweig en vraag je dan eens af tot welke cultuur hij behoort. Vast en zeker tot een cultuur, die pedofilie en verkrachting als gerechtvaardigd beschouwt – dus óf de 68´er pedo-cultuur óf de Mohammedaanse pedo-cultuur. Dit deed hij:

Een buschauffeur van een schoolbus moet zich wegens de verkrachting van een gehandicapt, 11-jarig meisje vanaf dinsdag voor de rechtbank in Braunschweig verantwoorden. Bij het begin van het proces kondigde de aangeklaagde aan op een later tijdstip een verklaring af te geven.

In een brief aan de officier van justitie, die de rechter voorlas, sprak de viervoudige vader van “een domme fout” en dat hij “een grote zonde zou hebben begaan”.

Volgens het Openbaar Ministerie zou de 53-jarige zich meerdere keren aan het geestelijk gehandicapte meisje in een bos bij Clausthal-Zellerfeld in de Harz hebben vergrepen. Hij zou er voor gezorgd hebben dat hij nog alleen met het kind in de schoolbus zou zijn en zou van de oorspronkelijke busroute zijn afgeweken. Het meisje zou volledig hulpeloos en bang geweest zijn, zei de officier van justitie.

In zijn brief verklaart de aangeklaagde, dat hij in het begin vaderlijke gevoelens voor het meisje gehad zou hebben. Daarna zou hij haar op een parkeerplaats in het bos gekust en aangeraakt hebben. Hiervoor zou hij zich schamen en niet kunnen begrijpen hoe dit kon gebeuren. “Ik ben geen seksmonster, maar het slachtoffer van mijn domheid”, staat er in de brief van de wezenloos overkomende man.

Schwarzwälder Bote

Ja hoor, en de cultuur, waarvan de leden zich zelfs nog als slachtoffer moeten profileren als ze overduidelijk de barbaarse daders zijn, kennen we ook.

Bron:

http://www.kybeline.com/2012/08/21/und-noch-ein-busfahrer-aus-braunschweig-er-soll-eine-behinderte-11-jahrige-vergewaltigt-haben/#more-37391

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Criminaliteit, Duitsland, Hypocrisie, Islam, Moslims. Bookmark de permalink .

10 reacties op Buschauffeur uit Braunschweig zou 11-jarig geestelijk gehandicapt meisje hebben verkracht

 1. Jan zegt:

  Ich sage dazu: “Erschiessen”.

  Like

 2. G.Deckzeijl zegt:

  …Gekust en aangeraakt zou hebben…??
  Dat hale je de donder*. Oppakken en meteen zonder parachute boven de Atlantische Oceaan droppen. Dat is wat ik in de gauwigheid voor deze GORE KLOOTZAK kan bedenken.
  *>> TAQIYYA..!!! Zie links naast contact.

  Like

 3. DonnaDolce zegt:

  “Hiervoor zou hij zich schamen en niet kunnen begrijpen hoe dit kon gebeuren. “Ik ben geen seksmonster, maar het slachtoffer van mijn domheid”, staat er in de brief van de wezenloos overkomende man.”

  Ik zei het toch al eerder: IQ van een lokeend, daar worden ze mee geboren in die landen, een héél enkeling mag in zijn/haar handen knijpen als het gemiddelte van het IQ richting de 70% komt.

  Like

 4. guusvelraeds zegt:

  Wat wil je verwachten van een culturele opvoeding die volledig ranzig, besmeurd en bevlekt is door het mohammedanisme. Volgens de “”gelukkig”” inmiddels overleden ayatholla Khomeini is het volledig verantwoord en door de Koran gesanctioneerd als je sexueel genot beleefd met een baby van het vrouwelijke geslacht. Alleen penetratie is dan nog niet toegestaan. Maar los daarvan mag je ongestraft seksuele genoegens hebben met dit pasgeboren leven. Penetreren mag volgens de sharia als het gewicht van de man door de buik van het meisje liggend op de grond gedragen kan worden. Alleen dit gegeven los van alle haat oproepen in de Koran moet voldoende aanleiding zijn het mohammedanisme voor eens en altijd op Europese bodem te verbieden. Let wel dit zijn de woorden van hun God (Allah) zij mogen niet veranderd aangepast of weggelaten worden. Geweldig toch! Laat binnen komen, die verrijking.

  http://janice-laureyssens-visie.skynetblogs.be/archive/2006/02/18/b-ongelooflijk-b-sex-volgens-ayatollah-khomeini.html

  Like

 5. G.Deckzeijl zegt:

  @guusvelraeds: alle smerige citaten van Khomeini hebben op internet gestaan. Ik kan ze niet meer vinden. En wat ik ervan heb gelezen bezorgde me braakneigingen. Vieze smerige takke-cultuur. Weg ermee!
  Hoe dan ook: dat gevalletje buschauffeur is het zoveelste bewijs dat dat GORE TUIG alles in het werk stelt om het westen de islam in al z’n GORE facetten door de strot te persen.
  Ik vind het tijd worden voor VERZET, GROOTSCHALIG Europees VERZET.

  Like

 6. louis-portugal zegt:

  Een moslima krijgt een kind.
  De vader vraagt wat het is.
  Een meisje zegt de dokter maar wil je wel wachten met verkrachten totdat ze alleen kan lopen???

  Guus er is een verhaal op internet over komei… dat hij toen hij terug was in Iran op bezoek ging bij een moslim in een andere stad.
  Een “vriend” (uiteraard ook moslim) reisde met hem mee. Aangezien de afstand groot was bleven ze onderweg bij een andere moslim slapen.
  Die had een dochtertje van ongeveer 5 jaar.
  Komei…. mocht dat kind gebruiken.
  Die “vriend” heeft bijna de hele nacht de pijn van dat kind gehoord en schaamde zich ervoor maar durfde dat niet tegen Kom… te zeggen omdat hij angst had.
  Dit verhaal stond ergens ,ik meen bij HVV in het blauw in een artikel.

  Gerrrit ik sta ervan te kijken dat jij iets niet kan vinden.
  Ik heb het uitgeprint maar moet gaan zoeken.
  Als je het perse´wil weten doe ik dat

  De walgelijkheid van dat volk kent geen grenzen.
  Ik vind de westerse meelopende verraders zeker zo erg.

  Like

 7. G.Deckzeijl zegt:

  Ik begrijp ’t dat je ervan staat te kijken dat ik iets niet kan vinden. Ik ben superman niet, Beste Louis, zou je dat svp willen onthouden? Met alle respect(en dat meen ik): ik krijg zo langzamerhand het gevoel dat er van mij wordt verwacht dat ik op de diverse blogs de nieuwsvoorziening verzorg.Ik kan je verzekeren dat ik daar om allerlei zeer dringende redenen niets voor voel. Ik kreeg in het verleden op andere sites complimenten voor m’n vasthoudendheid en doorzettingsvermogen. Dat klopt. Zo zit ik ook in elkaar. Maar ik ben geen veredelde huishoudster of boodschappenjongen, dat heb ik gistermiddag elders op DIT blog duidelijk te kennen gegeven. Komt nog bij dat ik niet alleen lichamelijk maar ook mentaal dood- en doodmoe ben van tal van zaken, waarmee ik je niet ga vermoeien. Daarnaast vraag ik me iedere dag af wat er van ons land worden moet als blijkt dat we opnieuw afstevenen op gelegaliseerd links gezeik op het pluche en daar heb ik pertinent NIET voor gekozen. Daar zal ik op 12-9 ook niet voor kiezen. Ik zie dit land naar de bliksem gaan, Louis.Niet alleen omdat die NITWIT Rutte Nederland weer probeert te paaien met een dooie vogel, maar ook omdat hele volksstammen het gewoon VERDOMMEN om logisch na te denken. En dat maakt me soms RAZEND.
  Los van het feit dat ik EJB’s noeste arbeid zeer waardeer, blijf ik me toch de zin van dit soort blogs afvragen. Striktgenomen zitten we mekaar vliegen af te vangen wie het pakkendst kan schrijven. Ook iets om goed tot je te laten doordringen.Maar dat Nederland daardoor leefbaarder wordt: NEE.
  Tot slot: je hoeft helemaal niets te doen, je hoeft niets uit te printen, ik schreef je eerder dat ik braakneigingen krijg van de smerigheid van die inmiddels tot stof vergane Iraanse kinderneuquer!
  Verder even goeie vrienden, GD

  Like

 8. Het wordt mi de hoogste tijd voor de Endlösung, maar dan van moslims en iedereen die dat tuig een warm hart toedraagt!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s