“Junge Freiheit” met speciale Vlaamse uitgave

Het conservatieve Duitse weekblad “Junge Freiheit” verschijn vandaag voor het eerst met een titelpagina in een andere taal – in het Nederlands/Vlaams. De speciale editie zal ter gelegenheid van de 11e IJzerwake – een grote manifestatie van de Vlamingen die hun eigen staat eisen – in een oplage van meer dan 4000 exemplaren in Steenstrate (Vlaanderen) worden uitgedeeld en zal naar verschillende verdeelpunten in heel België worden gestuurd.

In het hoofdartikel zegt JF-schrijver Michael Paulwitz dat Europa onafhankelijke naties en een vrij Vlaanderen nodig zou hebben. De bekende Vlaamse politicoloog Prof. Dr. Bart Maddens legt in een gesprek met JF-redacteur Moritz Schwarz uit waarom België uit elkaar zal vallen.

“Moedig streven naar onafhankelijkheid”

“De Vlamingen willen geen België en geen Europese superstaat. De ´Junge Freihet´  heeft grote sympathie voor dit moedige streven van de Vlamingen naar onafhankelijkheid. Ze zijn een voorbeeld voor de volkeren van Europa. Daarom verschijnt de JF vandaag voor het eerst in een speciale oplage met een Vlaamse titelpagina. Zo zorgen we voor een echte Europese publieke opinie”, zegt hoofdredacteur Dieter Stein.

Junge Freiheit groeit tegen de krantentrend in

De “Junge Freiheit” kon de afgelopen jaren constant zijn oplage vergroten en groeit daarmee, anders dan de meeste mainstream media, duidelijk. In het tweede kwartaal van 2012 bedroeg het aantal verkochte exemplaren 21.156, een plus van 6,7% in vergelijking met het jaar daarvoor. Het grootste deel daarvan gaat met 18.675 exemplaren naar abonnees. Kioskbezitters zijn vaak het slachtoffer van bedreigingen en represailles door tot geweld bereide linksextremisten als ze de “Junge Freiheit” te koop aanbieden.

Zie voor meer informatie en uitgebreide inhoud van de speciale editie:

rechtsactueel.wordpress.com

Bron:

http://www.unzensuriert.at/content/009809-Junge-Freiheit-mit-fl-mischer-Sonderausgabe

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in België. Bookmark de permalink .

9 reacties op “Junge Freiheit” met speciale Vlaamse uitgave

 1. Daniel Deblaere zegt:

  Nieuwsgierig naar deze “unieke” editie, nieuwsgierig naar de gedrukte neerslag van de hersenspinsels van deze eminente “denkers” … ben ik nu wel verplicht Zondag 26 augustus 2012 af te zakken naar een weide in het West-Vlaamse Steenstraten op een boogscheut van Ieper en enkele boogscheuten (sic) van het grootste vredesmonument van Europa, de Ijzertoren… Hopelijk vind ik er ook een stand van “Solidariteit Vlaanderen” …

  Like

 2. G.Deckzeijl zegt:

  De politiek correcte chocoladeletter-specialisten van de Basisweg 30/Amsterdam hebben het weer eens heel eufemistisch over “jongeren”. Het waren GVD Marokkanen, stelletje mislukte stukjesschrijvers..!!
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/12813677/__Geld_voor_weggepest_stel__.html

  Like

 3. koddebeier zegt:

  De grootste plaag van Nederland is de grote hoeveelheid WAARDELOZE ‘journalisten’ zgn. politiekcorrect, ik dat die lui nog is een beroepsverbod krijgen, Bah wat een land !!
  Mensen wees wijs koop geen krant, des te eerder zijn we van die lui af !

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  @koddebeier 12.28 uur, helemaal mee eens het zijn geen journalisten meer maar Hoernalisten!

  Like

 5. daiyu-ninja zegt:

  De autochtonen bevolking wordt door de elite achtergesteld om het de moslims naar hun zin te maken.(lees:positieve discriminatie,vlinderreisjes naar Marokko, subsidies voor ramadan, ze hebben meer rechten dan de autochtonen bevolking, ze krijgen voorrang op de woningmarkt etc.) Wij worden geofferd om moslims vrij baan te geven,……….om hen hun cultuur te kunnen laten behouden.
  Moslims mogen/kunnen hun kinderen niet westers opvoeden, dan worden ze door hun families verstoten of erger, vermoord.
  Maar, als moslims het beter willen hebben en in vrede willen leven met andere culturen – wat nu niet mogelijk is omdat ze dan als afvallige worden beschouwd -dan zullen zij offers moeten brengen.
  Ze zullen het moeten accepteren,dat als zij hun kinderen anders opvoeden dan de koran gebied,dat ze dan door hun families verstoten zullen worden.

  Uit de kinderen die anders opgevoed zijn geworden, zal een nieuwe gemeenschap ontstaan. Een gemeenschap met andere waarden en normen. Een gemeenschap die niet de dood, maar het leven omarmt en lief heeft. Een gemeenschap die andere culturen en geloven respecteert.

  Na een paar generatie heb je een moslimgemeenschap die ontdaan is van barbarij en haat voor niet-moslims. Een gemeenschap die goed met andere culteren kan samenleven, zonder zich aan hen op te dringen.
  Als ze willen dat hun kinderen een goede toekomst krijgen, en niet meer gehaat zullen zijn en worden,dan zullen zij zich moeten opofferen.

  Het is een mooie droom……..zucht.

  Like

 6. daiyu-ninja zegt:

  .Achter………om hen hun cultuur te kunnen laten behouden, had moeten staan:
  Wij hebben ons al genoeg keren moeten opofferen. Het is nu de beurt aan de moslims.

  Like

 7. lucky9 zegt:

  @daiyu-ninja
  Wordt wakker man!
  In mijn jeugd zou ik ook graag hebben willen ontwaken in het gezelschap van Doutzen Kroez. (Mijn levensgezellin is me veel meer waard hoor!) Helaas is de realiteit soms weerbarstig. Het islamitisch fascisme klampt zich vast aan het geringste stro-halmpje. En daar slagen ze tot mijn grote verbazing en overeenkomstig de objectieve feiten meer dan behoorlijk in!
  Reden te meer om ons zorgen beginnen te baren.

  Like

 8. Linsky zegt:

  Lucky, daiyu-ninja zegt een vrouwtje te zijn hoor! 🙂

  Like

 9. daiyu-ninja zegt:

  Lucky,
  Lees de laatste regel.
  Daar staat ……………Het is een mooie droom……..zucht.
  Daar geef ik duidelijk mee aan dat hetgeen ik schrijf niet de werkelijkheid is.
  MAAR EEN DROOM.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s