Terreurcel op de Westelijke Jordaanoever opgerold

Logo van de “Shin Bet”

Afgelopen maandag heeft de Israëlische binnenlandse geheime dienst “Shin Bet” bekendgemaakt, dat er in de maand mei een terreurcel werd opgerold, die ontvoeringen en aanslagen plande.

De terroristen waren van plan om soldaten of “kolonisten” te ontvoeren om deze tegen in de gevangenis zittende Palestijnen om te ruilen. Verder waren er aanslagen gepland op checkpoints voor het geval er terroristen zouden sterven bij hongerstakingen in Israëlische gevangenissen.

De vier leden van de terreurcel werden gearresteerd, voordat ze hun plannen konden uitvoeren. Een van de leden was een politieagent van de Palestijnse Autoriteit (PA). De gearresteerde terroristen wilden wapens van de PA gebruiken, waartoe de Palestijnse politieagent toegang had. Tijdens de arrestaties werden een Kalasjnikov en de bijbehorende munitie gevonden.

Sinds de gevangenenruil voor de Israëlische soldaat Gilad Shalit spannen de Palestijnse terroristen zich nog meer in om Israëli´s te ontvoeren. Zo wordt ook het toegeven van de Israëlische regering bij gevangenen in hongerstaking gezien. Sindsdien er eenmaal is toegegeven, bevinden er zich nu vele andere terroristen in hongerstaking. Iedere tegemoetkoming van de Joodse staat zal door zijn vijanden als teken van zwakte worden gezien en schaamteloos worden misbruikt.

Bron:

http://www.israelheute.com/tabid/179/nid/24804/Default.aspx?ref=newsletter-20120821

Auteur: Michael Selutin

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestina", Israël, Terrorisme. Bookmark de permalink .

6 reacties op Terreurcel op de Westelijke Jordaanoever opgerold

 1. G.Deckzeijl zegt:

  Terreurcel opgerold: prima nieuws! Dat geeft de burger moed. Maar nu vind ik het even tijd worden voor iets anders…
  http://www.telegraaf.nl/reiskrant/12815427/__Bizarre_en_leuke_plaatsnamen__.html
  Zouden ze goeie restaurants in dat Anus hebben..??? Moet met de auto bereikbaar zijn, dacht ik.

  Like

 2. Aegolius cs zegt:

  Heel goed!

  En in mini heeft de NRW regering ’n enorme slag toegebracht aan rechts extremisten die o.a. voor het vervolgen van Joden zijn maar tégen de islam.
  Dat gaat zomaar niet in Deutschland waar men vóór de islam is en indirect vóór Jodenvervolging.
  http://nos.nl/artikel/409848-actie-tegen-neonazis-in-duitsland.html

  Like

 3. G.Deckzeijl zegt:

  Terug naar de realiteit van alledag: hoe zouden die twee ROT-wouten gereageerd hebben als hun kinderen met een dergelijk akkefietje geconfronteerd waren, DAT zou ik wel eens willen weten.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/12815233/__Turkse_broers_gepakt_voor_mishandeling_meisje__.html

  Like

 4. Anneke zegt:

  Consequent blijven is oh zo belangrijk !!! Nee is NEE & Ja is JA. Blijf bij het genomen besluit en ga niet, als een op hol geslagen ‘ouder’, om de haverklap switchen van standpunt. Israel: NIET toegeven, laat die terroristen zich maar doodhongeren; dat is dan hún EIGEN besluit. Hun eigen VRIJE wil !!!! Als zij hun eigen lichaam zo heerlijk willen teisteren, moeten ze zelf weten. Pluspunten: Wéér een aantal terroristen minder, wanneer ze letterlijk de hongerdood sterven en de omringende medemens wordt dan eens niet de lucht ingeblazen, wanneer zij in (bijv.) een bus zitten als onschuldig passagier. Of mensen die ontspannen lopen te winkelen in Tel-Aviv of Jerusalem worden niet in honderden fysische aan stukken gereten. Zij kunnen zonder zorgen heerlijk lopen shoppen; althans….ben bang dat zéér binnenkort de bloody-hell letterlijk losbarst in – en rond Israel. “De spanningen zijn om te snijden. Ach; komt tijd, komt Raad. “

  Like

 5. Jan zegt:

  Wat in Europa kan kan ook in Israël moeten de tapijtvraters denken om zo Israël van binnenuit te slopen:
  Court: No to separate Eilat school for migrants
  The Supreme Court on Thursday slammed the Education Ministry and the Municipality of Eilat for trying to create a “separate but equal” school for the children of migrants in Eilat.
  http://www.jpost.com/NationalNews/Article.aspx?id=282304

  Like

 6. guusvelraeds zegt:

  Aangezien het onderwijs binnen de Palestijnse Autoriteit doodrenkt is met Jodenhaat blijft de aanvoer van nieuwe generaties terroristen voorlopig nog gestaag lopen. bedenk dat nog altijd miljoenen EU gelden en nationale europese subsidies richting Palestijnen gaat. De Palestijnse autoriteit die als vanouds ingericht is naar clanverbanden vaart er goed bij. Een vrede met Israel zal niet lucratief zijn voor deze Islamitische maffiabendes. Een vrede zou betekenen dat ze deels zelf hun broek moeten ophouden en een fatsoenlijke, werkbare productieve samenleving moeten opbouwen. Dat dit het laatse is wat ze willen zal duidelijk zijn. Veel Moslims zouden niets liever willen dan onder Israelisch bestuur vallen. Zij dit dit op een of andere manier kenbaar maken zal maar een kort leven beschoren zijn. Onvoorstebaar dat onze politieke leiders uberhaupt zaken doen met dit politiek schorem.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s