VIDEO: De Moslimbroederschap

 

Geplaatst door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

21 reacties op VIDEO: De Moslimbroederschap

 1. G.Deckzeijl zegt:

  Alle moslimfundamentalisten de wereld uit, te beginnen in de EU.

  Like

 2. Aegolius cs zegt:

  Zijn ze niet aan het ramme dan weer wat Anders. Maar 49 minuten van mijn tijd? De inleiding volstaat.

  Like

 3. M.A.L. Sion zegt:

  @ Aegolius – Ik begrijp het. 49 minuten vergt wel wat van het geduld. Geduld is wat aan ons vreet. De islam heeft dat geduld. De opmars van de islam is al enkele decennia aan de gang in Europa en ook in ons landje. Aanvankelijk was het een bijzonderheid om een man in een jurk over straat te zien gaan. Nu bepalen ze het straatbeeld.
  Wij zijn een tolerant volk en hebben ten aanzien van de binnenkomende moslims gedacht: Leven en laten leven. Maar ….. is dat wederzijds?
  De leiders in het Midden Oosten, zoals getoond in deze film, laten er geen twijfel over bestaan dat zij onze toekomst in handen willen nemen. En dat dan voor ons in ongunstige zin.
  Naast geduldig, zijn ze vastbesloten en fanatiek. Wij zullen ons, in hun optiek, moeten onderwerpen. Dat is immers het kenmerk van de islam. Onderwerpen.
  Dat is volkomen strijdig met onze mentaliteit, zoals we die gedurende eeuwen in Nederland hebben ontwikkeld. Een volk van vrije mensen die als vrije individuen een samenleving hebben gevormd, die zich niet wil laten knechten.
  We zullen nu snel wakker moeten worden en de islamisering die ONS wil ONDERWERPEN stoppen. Gastvrijheid voor hen die op NEDERLANDSE manier met ons NEDERLANDERS willen leven. Weg met degenen die ons willen omvormen tot slaven van een verderfelijke ideologie. We hebben niet zoveel tijd meer want de moslim-immigranten beginnen zich te presenteren in drommen. We zullen hen die ons beschuldigen van nationalisme, racisme en fascisme moeten weerstaan en ons inzetten voor de redding van een vrij NEDERLAND.

  Like

 4. Aegolius cs zegt:

  @ M.A.L. Sion 9:58
  Neen mijn waarde: geduld heb ik maar mijn tijd is beperkt.
  Het is goed dat u de lezer nog eens waarschuwt!

  Like

 5. Wellicht offtopic maar wel het noemen waard: http://www.telegraaf.nl/binnenland/12812723/__Meisje_geveld_door_kickbokser__.html
  Tja, als je zelfs dat al geen prioriteit gaat geven… Het is imho toch een poging tot doodslag!

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  @M.A.L. Sion, U heeft volkomen gelijk. De bedoelingen van de MUZELMANNEN waren vanaf het begin duidelijk. Het overnemen van de DEMOCRATIE, door gebruik ( misbruik) te maken van de vrije democratische regels. Het is NOOIT HUN BEDOELING geweest om zich bij ONS AAN TE PASSEN, NEEN OVERHEERSEN. En ze gaan gewoon door, met name vanwege het VERRAAD uit 1972, door onze politici met aanname van de “Resolutie van Straatsburg”, waar socialisten, liberalen en christen-democraten VOOR GESTEMD hebben. Nu krijgen we te maken met het VERRAAD door onze EIGEN CHRISTELIJKE KERKEN, door het slijmen van de ” LEIDERS”, met de ISLAMISTEN, hoe zout moet ik het nog eten. Verder doen de communisten van de EU ook nog een DUIT in het ZAKJE, door de HEKS MALMSTROM, die ons VERPLICHT NOG MEER MUZELMANNEN toe te laten! Ik vrees echter dat ONZE BEVOLKING, de KIEZERS NOG NIET WAKKER zijn! Ik ben benieuwd 12 september 2012.

  Like

 7. Linsky zegt:

  Ah! Die moslims laten onderhand hun ware gezicht zien!
  Krokodil gezien in Oostenrijkse rivier

  http://www.ad.nl/ad/nl/1014/Bizar/article/detail/3305204/2012/08/23/Krokodil-gezien-in-Oostenrijkse-rivier.dhtml

  Like

 8. Linsky zegt:

  Meisje geveld door kickbokser
  Een 14-jarig meisje uit Hilversum is dinsdagavond ernstig mishandeld in haar woonplaats. Een Turkse jongen raakte haar met een keiharde trap uit het kickboksen tegen haar hoofd.

  Het meisje werd geveld door een zogeheten highkick door de oudere broer van haar Turkse ex-vriendje, met wie ze ruzie had. Volgens de moeder van het slachtoffer werd haar dochter voor hoer uitgemaakt door haar ex. Hij zou eerder pikante foto’s van het meisje op Facebook hebben geplaatst, meldt de Gooi- en Eemlander.
  Dinsdagavond escaleerde de ruzie over de foto’s tussen het meisje en haar ex-vriendje. De jongen haalde zijn oudere broer erbij, die het meisje “uit het niets” keihard achter haar oor trapte. Het meisje heeft een flinke zwelling achter haar oor, vertelt de moeder van het slachtoffer. Ook is ze erg bang.
  Geen topprioriteit
  Voor- en achternaam van de dader zijn bekend. De politie heeft de zaak in behandeling, maar geeft er geen topprioriteit aan. De verdachten zijn nog niet gehoord. Bron; Telegraaf.nl

  Like

 9. Linsky zegt:

  Een Amerikaanse passagier dacht tijdens een binnenlandse vlucht even lekker weg te kunnen dommelen, maar schrok wakker toen ze de handen van de vreemde man naast haar in haar broek en in haar trui voelde.

  De aanrander, een Amerikaanse inwoner met de Turkse nationaliteit, staat in New Jersey terecht wegens seksueel misbruik. Hem hangt een levenslange gevangenis en een boete van 250.000 dollar boven het hoofd.

  De man werd na een klacht van de vrouw direct aan boord van het vliegtuig gearresteerd. Hij gaf toe dat hij de vrouw had betast, maar beweerde dat het op haar initiatief was gebeurd. Zij had zijn hand in haar broek gestopt.

  Of hij wordt geloofd is maar de vraag. Een medepassagier aan het gangpad steunt de vrouw in haar aanklacht. Hij zag de arm van de man onder haar jas verdwijnen. Toen de vrouw wakker schrok, hielp hij haar om het personeel te alarmeren waarna de aanrander kon worden gearresteerd. Bron: ad.nl

  Like

 10. Linsky zegt:

  Dankgebed voor Ramadan op de stoep

  GOES – De gelovigen van de moskee Arrahmaan in Goes moesten vanmorgen het dankgebed voor het einde van vastenmaand Ramadan en het begin van het suikerfeest gedeeltelijk op de stoep meemaken; de moskee aan de Albert Joachimikade was vol.
  Bijna driehonderd mensen kwamen naar de hoogtijdienst in de moskee. Achter pylonen en afzetlint volgden de moslims de imam.

  Sinds de opening van het asielzoekerscentrum in Goese is het aantal bezoekers van de moskee met een derde gegroeid. De dienst op de dag van suikerfeest was wel drukker dan gewoonlijk, maar het al langer bestaande ruimteprobleem is nog nijpender geworden, zegt voorzitter van het moskeebestuur, Tarek Amhari. Het bestuur heeft vorig jaar getekend voor de koop van een groter pand in de Zuidvlietstraat, maar durft die koop niet te bekrachtigen omdat de gemeente voor de wijziging van de bestemming van het gebouw een planschadebeding eist: mocht de rechter claims op waardevermindering van huizen in de buurt toewijzen, dan moet de stichting betalen. “Dan gaat de moskee failliet”, stelt Amhari.
  http://www.pzc.nl/

  Like

 11. Linsky zegt:

  VIDEO: ISLAMITISCHE PROFETIEËN over komst MAHDI. EX-CIA AGENT ONTHULT PLANNEN IRAN’S REVOLUTIONARY GUARDS

  Reza Kahlili is een pseudoniem van een voormalig CIA agent die in Iran’s Revolutionary Guards (tak van Iraanse leger) zat en tevens auteur van het award-winnende boek A Time to Betray. Reza Kahlili vertaalde onderstaand Iraanse video over Islamitische profetieën betreffende de komende messias en de vernietiging van Israël.

  Het dubbelleven van Reza Kahlili, CIA agent (en tegelijkertijd) in de Revolutionary Guards Iran
  Kahlili beschrijft hij in zijn boek ‘A time to betray’. In dit boek onthult hij wat nog nooit een CIA agent kon onthullen: de uiterst geheime inwendige activiteiten van Iran’s Revolutionary Guards.

  http://www.wnd.com/2012/07/iran-preparing-madhis-special-forces/

  Like

 12. daiyu-ninja zegt:

  “Dan gaat de moskee failliet”, stelt Amhari.

  Beter de moskee failliet, dan dat de huizen niks meer waard zijn.
  Laat ze hun praktijken maar verplaatsen naar het industrieterrein.
  Nog beter: stuur ze naar hun zandbak terug, daar horen ze, gezien het feit dat ze alles wat Westers is veafschuwen, thuis .

  Like

 13. Linsky zegt:

  daiyu-ninja \; of de Polen, hè!
  Daar kunnen ze zich best thuis voelen, ivm. de aanwezigheid van die harige ijsberen en aan de andere kant pinguïns. 🙂

  Ik deed als eens eerder een aanbeveling ten behoeve van en noodzaak tot voortbestaan van de huidige ‘Westerse beschaving’.

  Een mondiale scheiding tussen mensen en islamieten.

  Gezien de aard en het karakter, het streven en de doelstelling van de islamiet in het algemeen, kan men stellen dat deze tamelijk koel, om niet te zeggen ijskoud is. Derhalve is het raadzaam deze te isoleren op de Arctische Polen. Ongetwijfeld zal het klimaat hen zeer welgevallig zijn en kan met gemak tot integratie leiden met de huidige bewoners aldaar. Op de zuidelijk pool zijn de pinguïns al in ruime mate aanwezig, waardoor de vrouwen gelijkwaardige gesprekspartners hebben en onmiddellijk kunnen starten met integratie.

  Op de Noordpool kunnen diegenen terecht, die meer behoefte hebben aan gezelschap, wat in meerdere mate refereert aan hun ruige, gewelddadige aard. De ijsberen zullen hen ongetwijfeld ter wille zijn en behulpzaam zijn bij de integratie.

  Het assimilatieproces op beide Polen zal ongetwijfeld wel enige tijd in beslag nemen, maar persoonlijk heb ik er alle vertrouwen in dat de separatie van beiden tot algeheel genot en veiligheid zal leiden…op den duur.

  Wat betreft de bewaking van die gebieden, ter voorkoming dat islamieten zouden verdwalen in andere streken dan de hun toegewezen, lijkt het raadzaam om daarvoor mensen in te zetten die in het verleden ernstig te lijden hebben gehad onder hun aanwezigheid en manifestaties. Deze zullen namelijk extra gemotiveerd zijn de nieuwe positie van het ‘on-menselijke’ ras te consolideren.

  Like

 14. Aegolius cs zegt:

  Linsky 15:02
  Ook daar zijn “ze” al:
  Moskee op de Noordpool
  http://www.ennik.nl/2010/10/moskee-op-de-noordpool/

  Like

 15. Linsky zegt:

  Da’s heel mooi, dan schrijf ik niet voor de kat z’n k*t.
  Fijn dat mijn aanbevelingen ter harte worden genomen en zelfs in de praktijk worden gebracht! 🙂
  Per slot beargumenteerde ik dat geruime tijd geleden al.
  https://ejbron.wordpress.com/2011/12/21/overpeinzingen-van-een-brabantse-boerenlul/

  Like

 16. Linsky zegt:

  Aegolius;
  Overigens bedankt voor de tip, ik ga het even als update zetten, ondanks de gedateerdheid ervan. 🙂

  Like

 17. Aegolius cs zegt:

  Gedateerd? Juist daarom!

  Like

 18. Jan zegt:

  Egyptische MB media-adviseur Ahmad Sabi:
  “De Camp David Accoorden zorgden voor kanker , hepatitus en nierinfecties in Egypte”.

  Een half jaar terug kwamen de Neanderthalers met de volgende beweringen:
  Israel destroyed the fishing industry
  Israel destroyed 40% of the coral reefs
  Israel took lots of oil from the Sinai
  Israel stole 25% of the precious gems and marble, leaving worthless rocks behind
  Israel took the entire contents of two gold mines, leaving nothing of value left
  Israel disrupted international maritime trade through the Suez Canal, depriving Egypt of revenue
  Israel killed 250,000 (!) Egyptians and injured a million more
  Israel looted all Egyptian banks in Gaza the day before the Six Day War, in the “biggest military robbery in modern history”
  Israel stole priceless artifacts from Egypt’s museums in the Sinai and gutted archaeological sites there
  Israel emptied out 30% of the fresh water wells in the Sinai, and placed there pipes that continue to drain Egyptian water towards Israel today
  Israel stole millions of tons of valuable sand, worth $49 billion in today’s prices
  Israel used the Sinai to research desert agriculture Israel benefits from the research but the Sinai desert lands were weakened as a result
  Israel destroyed Sinai’s wildlife and stole many exotic animals to make medicines being sold to Europe
  Israel shot down Libyan Airlines Flight 114 (that is true, details at Wikipedia; the plane strayed into Israel accidentally and purposefully refused to acknowledge the IAF pilots’ attempts to contact them)
  Israel destroyed Egypt’s air force “for no reason” at the beginning of the 1967 war
  http://elderofziyon.blogspot.nl/2012/01/report-egypt-demanding-500-billion-from.html

  Alleen lamlendige, werkschuwe tapijtvreters verzinnen dergelijke kolder.

  Like

 19. Jan zegt:

  Egyptische MB media-adviseur Ahmad Sabi:
  “De Camp David Accoorden zorgden voor kanker , hepatitus en nierinfecties in Egypte”.
  http://www.memritv.org/clip_transcript/en/3556.htm

  Like

 20. Tom Hendrix zegt:

  @ Jan 16.00. uur, volgens hun achterlijke haatboek, te weten de koran, is het de moslims toegestaan te huichelen, te liegen en te bedriegen, alles om te komen tot de heerschappij der muzelmannen over de gehele wereld. Dus Jan, verbazen doet mij dat niet.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s