De “familiedrama´s” – de journalistieke sluier voor eermoorden

Morsal Obeidi – wat betekent hier “vrij leven”?  Dat was toch geen eermoord, dat was slechts een klein, privé “familiedrama”…

De meeste zogenaamde “familiedrama´s” zijn eermoorden. Opdat het publiek er niet zo op geattendeerd wordt, worden ze op aanwijzing van de spraakregeling uit Brussel als “familiedrama´s” gecamoufleerd. Hiertoe mengt men 1 tot 2 ontypische, echte familiedrama´s met niet-islamitische deelnemers, die men daarna steeds opnieuw als voorbeeld neemt – en daarmee camoufleert men 80% van de andere, islamitische “familiedrama´s”, die in werkelijkheid eermoorden zijn.

Gewurgd, doodgeschoten, doodgeslagen: De serie familietragedies wil schijnbaar maar niet ophouden. Op de dag na de bloedige daad in Neuss met 3 doden ontdekt de politie in Berlijn vier lijken in een meergezinswoning. De rechercheurs gaan ervan uit dat de 69-jarige familievader uit wanhoop over hoge schulden zijn 28-jarige vrouw, twee kleine zoontjes en daarna zichzelf doodde. Alleen de kleine dochter van het gezin overleefde het drama.

Alleen al in augustus kwamen er in Duitsland 19 mensen bij familietragedies om het leven. Dat het juist in augustus tot een ophoping kwam, is volgens Christian Pfeiffer van het Criminologisch Onderzoeksinstituut Niedersachsen zuiver toeval: “In de zomer brengen de gezinnen vanwege de schoolvakantie meer tijd met elkaar door dan in de rest van het jaar. De kinderen jengelen, het is heet. En als men geen geld heeft, kan men ook niets ter verpozing aanbieden en escaleren de conflicten.” Tijdens de Kerst zou er vaak sprake zijn van overeenkomstige problemen. Een zienswijze, die niet onomstreden is. “We hebben hier te maken met een toevallige opeenhoping”, zegt Jörg Kinzig, leider van het Criminologisch Instituut van de universiteit Tübingen. Een statistisch belastbaar verband ziet ook de criminoloog Andreas Ruch uit Bochum niet: “Geweld is in de regel een relatiedelict. Het is waarschijnlijker om binnen het gezin het slachtoffer van geweld te worden dan op straat door een onbekende.”

Stuttgarter Nachrichten

Met deze vuilspuiterij valt de Duitse politie en het Duitse sociologisch onderzoek alle echte islamitische feministes zoals Necla Kelek, Sabatina James, Seyran Ates, Serap Cileli enz. in de rug aan en zijn ze medeplichtig aan de moorden van de sadistische moslimmannen.

Bron:

http://www.kybeline.com/2012/08/24/die-familiendramen-das-jouranlistische-schleier-fur-ehrenmorde/

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Criminaliteit, Dhimmitude, Europa, Hypocrisie, Islam, Linkse Kerk, Mohammed, political correctness. Bookmark de permalink .

2 reacties op De “familiedrama´s” – de journalistieke sluier voor eermoorden

  1. Desinformatie is het toverwoord in de MSM en in Brussel!

    Like

  2. Lajos Lucacsi zegt:

    Armoede als oorzaak aanwijzen is ook een methode om ‘familiedrama’s’ in een links frame te plaatsen. De werkelijke daders zijn racistische blanken die de moslims schandalig uitbuiten. Gelukkig zijn er ook nog linkse gutmenschen die het voor de zielige, onderdrukte moslims opnemen! 😦

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s