Interview met Koptische vrouw uit Egypte (+ video´s)

Wanneer alle vervolgde christenen uit islamitische landen zo moedig de waarheid zouden uitspreken als deze Koptische vrouw uit Egypte, dan zouden er zeker meer mensen over de bedreiging door deze gevaarlijke ideologie worden geïnformeerd. Nawal ging vorige week vrijdag in de voetgangerszone van München tijdens de manifestatie van DIE FREIHEIT tegenover schreeuwende en spugende moslims staan, die haar massaal beledigden, dierengeluiden maakten en obscene gebaren maakten. Deze vrouw pikt echter niets meer van moslims, spreekt duidelijke taal over de islam en waarschuwt vooral de Duitsers voor het gevaar dat zich sluipend onder hen uitbreidt.

Nawal gaf ons vrijdag tijdens de manifestatie een interview, waarin ze vertelt wat christenen in Egypte onder een moslimmeerderheid allemaal moeten verdragen en dat het nu in het kader van de zogenaamde “Arabische Lente” met de heerschappij van de Moslimbroeders alles nog erger wordt. Dit alles zou de Duitsers ook te wachten staan als de islamisering van hun land zo verder zou gaan:

In de volgende video is te zien hoe Nawal er tijdens de manifestatie toe oproept Duitsland tegen de agressiviteit van de islam te beschermen. Bovendien spreekt ze over de christenvervolging in Egypte en wordt daarop door woedende moslims beledigt. Er vallen scheldwoorden zoals “stuk stront” en “snol!”, begeleid door obscene gebaren. Je kubnt je voorstellen wat er gebeurd zou zijn zonder bescherming door de politie. Op 3:15 is te zien hoe ze door een moslim wordt bespuugd, die daarna laf in de menigte verdwijnt.

Nawal heeft ons nog een e-mail geschreven, voordat ze naar Egypte terugvloog:

Als Koptische vrouw in Egypte werd ik steeds bedreigd door de islam in mijn geboorteland en wordt dit altijd nog. Ik waardeer je partij echt.

Dat betekent voor mij hoop voor mijn kinderen, voor mijn vrijheid en de vrijheid van mijn landgenoten. Egypte heeft lange tijd niets tegen terrorisme ondernomen, de minderheid, Joden en christenen, lijden daar nog steeds onder.

Het aantal verschillende soorten extreme radicale islamieten in mijn geboorteland is de afgelopen jaren zeer sterk toegenomen. Er dreigt groot gevaar wanneer de radicale islamieten toegang tot onze vrije grondwet hebben. Dan blijft er voor ons niets anders over dan een burgeroorlog te beginnen of te emigreren, wat Duitsland en Europa zal belasten. Dat hopen we echter niet.

Duitsland zou eigenlijk dit gevaar van deze extremisten niet langer moeten negeren. Dit zal Duitsland en Europa niet verder helpen, maar juist schaden.

Ik wens jullie vreedzame beweging richting de bescherming van de vrijheid van de mensen en d mensenrechten succes.

Haar moed, haar duidelijkheid en vastberadenheid zou voor ons allen een voorbeeld moeten zijn. Wanneer wereldwijd de mensen hun stem verheffen zoals zij en niet meer wegkijken, mooipraten en verdoezelen, dan zou er een internationale informatiebeweging kunnen ontstaan, die tig miljoen mensen uit de boeien van deze mensenverachtende ideologie zou kunnen bevrijden. Zowel de vervolgde niet-moslims als de moslims, die van kleins af aan in de geestelijke starheid van de islam gevangen zitten en helemaal niet kúnnen weten wat vrijheid, gelijkheid, tolerantie en mensenrechten betekenen.

Bron:

http://www.pi-news.net/2012/08/video-interview-mit-koptin-aus-agypten/#more-273905

Auteur: Michael Stürzenberger

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Arabische Lente", christenhaat, Christenvervolging, Duitsland, Egypte, Islam, Mensenrechten, Moslimbroederschap, Moslims. Bookmark de permalink .

16 reacties op Interview met Koptische vrouw uit Egypte (+ video´s)

 1. G.Deckzeijl zegt:

  Ziet het ernaar uit dat vrouwen onze wereld gaan redden? Nee, niet die types zoals L.Spies en M.Keijzer, ik heb ’t uitsluitend over vrouwen zoals Nawal..!!!

  Like

 2. Jan zegt:

  Met roodkapje op de foto/film boven zou ik wel raad weten. Wat altijd opvalt van een meute: geen argumenten, schreeuwen, extreem gebaren met handen en armen, gillen en krijsen, lichamelijk lastig vallen, uitschelden. Ik zie het ook hier weer terug.

  Opvallend is die vette dhimmie met hoed (3.22), toonbeeld van achterlijkheid (tot zij het mes door hij strot voelt snijden)

  Like

 3. Een zeer moedige vrouw! Zo zouden er meer moeten zijn.

  Like

 4. louis-portugal zegt:

  Was het maar waar Gerrit, hoewel er dappere vrouwen tussen zitten.
  In die moslimlanden worden ze verkracht en vermoordt

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Wat heb ik eerder gezegd, betogingen en oplopen van MUZELMENSEN is een en al het uitroepen van HAAT,HAAT,HAAT. Deze mensen zullen zich nooit of te nimmer AANPASSEN. Met behulp van de VERRADERS van LINKS, en de policor politici, helpen ze deze dwaallichten, en volgers van MO ook nog. Zolang deze politici, en policor politici nog teveel STEMMEN krijgen gaat dit STEEDS maar DOOR. Respect voor deze KOPTISCHE MEVROUW! En laat de HAATBAARDEN gauw opsodemieteren!

  Like

 6. G.Deckzeijl zegt:

  Bekijk ’t tweede filmpje: achter het hek, daar staan ze, de lafbekken, de vrouwenhaters, de pedofielaanbidders…
  En hier? Hier laten ze ze gewoon weer vrij. Let maar op: het gaat van kwaad tot erger.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/12823047/__Hilversums_tuig_alweer_vrij__.html
  Toch benieuwd wat er gebeurd zou zijn als het de dochter van de een of andere hotemetoot
  was geweest, of, nog erger: het hoofd van de Raad van Hoofdcommissarissen…

  Like

 7. Linsky zegt:

  Hier zijn verder geen woorden bij nodig, wel?
  Maar ik wil het graag aanvullen met een andere dappere meid die ik nooit zal vergeten:

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  @Linsky 11.27. uur, inderdaad Linsky, helemaal waar. Net als de Koptische vrouw heeft zij mijn volledige RESPECT. Wat is er toch loos met onze bevolkingen, dat we alles van de HAATBAARDEN maar slikken. Toch met een kanttekening, in Culemborg weten onze indische medelanders, verdomme wel van zich af te bijten, tegen het mocro tuig. Waar is de tijd gebleven van de ” jongens van Johan de Witt”. Toen waren we wel flink en standvastig!

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  @G.Deckzeijl 11.27. uur, verbaasd mij niet Gerrit, in dit land van GEDOGEN en LINKS wegkijken!
  Dat worden voor deze 2 schoften, minstens een taakstraf van 2 uur schoffelen hoor! En natuurlijk theedrinken! En wat deze Hfd. Commissaris RIESSEN betreft, daar kan ik alleen walging voor hebben, vanwege zijn oproep PVV stemmers “te mollen”. Over haat zaaien gesproken, is er tegen deze man geen aanklacht ingediend, NEEN, dan weten we weer hoe LINKS NEDERLAND heeft kapot gemaakt!

  Like

 10. benny zegt:

  deze kleine dame heeft meer moed dan alle linkse politici van europa samen,RESPECT!!
  ook de dame in het filpje van linksy,zo voelen VELE europeanen zich die gemarginaliseerd worden door de multiculti-nazi’s en linkse,fascistische anarchisten.

  Like

 11. nicolazien zegt:

  Deze moedige vrouw kan gelukkig terugvliegen naar Egypte! In Europa zou ze verder geen leven meer hebben! Denk daar maar eens over na! En dat is niet eens cynisch bedoeld! Een proces wegens belediging van de islam zou haar te wachten staan, ze zou geen enkele baan meer vinden etc…
  ‘het tegengaan van de islamisering is geen doelstelling van beleid’ voor onze politieke partijen Het CDA heeft zelfs geen moeite met invoering van de sharia zoals Donner ons laat weten.
  Beste Tom Hendrix: de moedige mensen vind je tegenwoordig alleen nog binnen de PVV overal elders worden ze uitgeschakeld.

  Like

 12. breget. zegt:

  In de reacties van vele Nederlanders van nu zie je hetzelfde patroon als van voor 1940 de lijdzame overgaven aan de vijand het geheul met de vijand was om te kotsen als men er aan terug denkt.

  Like

 13. Tom Hendrix zegt:

  @Nicolazien 12.45. uur, inderdaad Nicolazien, daarom gaan de RODEN en de LINKS-LIBERALEN 24/7 ook tekeer tegen de PVV en Geert Wilders!

  Like

 14. breget. zegt:

  Dat zo’n moedige vrouw eigenlijk het werk moet doen van het HOOFD van de RKerk om de christenen te beschermen tegen de Islamieten en dan te denken dat we door onze koningin en de regering ook in gevaar worden gebracht.

  Like

 15. guusvelraeds zegt:

  nicolazien zegt:

  24 augustus 2012 om 12:45

  Deze moedige vrouw kan gelukkig terugvliegen naar Egypte! In Europa zou ze verder geen leven meer hebben! Denk daar maar eens over na! En dat is niet eens cynisch bedoeld! Een proces wegens belediging van de islam zou haar te wachten staan, ze zou geen enkele baan meer vinden etc…

  Beste Nicolazien,
  Deze vrouw vliegt terug naar Egypte haar moederland als koptisch christen. Maar in Egypte is vooralsnog deze vrouw aan veel groter gevaar uitgeleverd dan in Duitsland en als deze video verspreidt wordt in Egypte met haar kritiek op de Islam dan hangt haar leven vanaf nu aan een dunne draad. Was deze maifestatie in Egypte gebeurd had deze vrouw nu al niet meer geleefd. Heb je de haat in de gezichten gezien en de smerige gebaren aan de andere kant van de afzetting. Gelukkig was er voldoende politie personeel. Je merkt aan de lichaamstaal dat de moslim iets verdedigt dat niet verdedigbaar is. Ook merk je goed de verinnerlijkte haat tegenover anders gelovigen. De gebaren, het gejoel en het spugen. Als je geen argumenten hebt helpt alleen nog schelden. Ook het millitante hoofddoekje nam met handgebaren het op voor haar onderdrukkers. Hoe triest kan het leven zijn. Het is niet voor niets dat Islam stevig aan het lobbyen is binnen de EU om Islam kritiek te criminaliseren en er een verbod op te stellen. Dit gebeurd enkel en alleen omdat de Islam de terrechte kritiek niet kan weerstaan met woorden omdat deze te kort schieten. Hoe verdedig je dat vrouwen de helft waard zijn van mannen. Hoe verdedig je de doodstraf bij geloofsafvalligheid. Hoe verdedig je de door Allah bevolen terreur op Joden en Christenen. Ga zo maar door.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s